Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hindostaanse zus pijpt broer - 23285 keer gelezen
Mijn broertje Reza is al altijd in trek geweest bij de dames. Hij is inderdaad een lekker stuk. Ik ben met nog een zus en twee broertjes opgegroeid in een Gelders dorp. Voor een hindoestaanse familie hadden wij broers en zussen wel een "vrije" band. We stoeiden altijd met elkaar, vooral vechten om de afstandsbediening.....

Dat was geen vechten meer om de remote, maar meer een excuus om aan elkaar te zitten....wat was dat toen al geil....
ik raakte daar altijd geil van als mijn broer zo met me stoeide en aan me zat...ooh wat een tinteling kreeg ik door mijn kut...en dat door toedoen van mijn broer!

De gedachte aan sex met je broer of alleen het fantaseren is al een taboe! Voor een ieder, maar zeker in onze hindostaanse gemeenschap. Met mijn broertjes praat ik al altijd vrij over sex! en dan bedoel ik ook geile praatjes...Maar daar is het altijd al bij gebleven.

Totdat....Nu ben ik 36 jaar. Maar dat zie je gelukkig niet aan mij, touwens ik vind het leuk om 36 te zijn.Mijn broertje Reza is nu 28. Vaak zei Reza tegen mij: Bea, je ziet er nog meisjesachtig en sexy uit voor je leeftijd.
Ik heb ook nog twee kinderen en ben getrouwd!

Door de tijd heen werd ik steeds geiler als mijn broer mij begroette..of aanraakte enz. Wanneer we bijelkaar waren, ook in de familie, dolde hij altijd met me. Hij sloeg me op de billen, maar niet zomaar...zijn handen bleven altyd nog een paar seconden langer op mijn billen. Of bij het voorbijlopen streelt hij plagend over mijn kut! Dat was schrikken de eerste keer. Ik viel lachend tegen hem uit, maar op de een of andere manier vond ik het niet erg.
Wat mij ook steeds geiler maakte, was dat hij af en toe met zijn vriendinnnen bij mij thuis kwam om ze te neuken.
Ik hoorde ze altijd zo heerlijk bezig...en die vriendinnen van hem gingen altijd met zo een wazige, gelukkige blik naar huis. Wat was dat, vroeg ik af? Wat doet hij met ze?...
Ik werd nieuwsgierig....vooral ook toen hij mijn vriendinnen ook het bed in kreeg! Ze vertelden allemaal hoe fantastisch mijn broertje kon neuken! Mijn god,wat werd ik geil bij het horen van die verhalen.Ik geilde op mijn broer Reza...dat was verboden...mag niet!!.....maar wat werd ik geil...mijn kut verlangde naar zijn lul...
Ik kon mezelf niet geloven!!! Ik zei tegen mezelf en dacht bij mezelf:...ik wil de lul van mijn broer!!...Juist omdat het niet mocht werd ik supergeil!

Maar hoe krijg ik het zover? Na lang denken heb ik hem gevraagd om weer te gaan stappen in Amsterdam. Dat hebben we vaker gedaan. Maar nu heb ik bepaalde zaken in scene gezet. Toen we om drie uur naar huis wilden en we Pooja(mijn vriendin) belden om ons te komen halen, nam ze niet op! we bleven proberen, maar ze nam niet op. Dat had ik dus in scene gezet. Toen hebben we een hotel genomen, een tweepersoons kamer. Ik belde eerst naar huis om te zeggen dat we door pech aan onze auto liever morgenvroeg zouden proberen om de probleem te verhelpen. Want het was kuod buiten. Mijn man raadde ons aan om een hotel te nemen! Want hij vermoedt toch niks?...Hij moest eens weten dat ik op het punt stond mijn bloedeigen broer te verleiden en te naaien!!

Ik ging eerst douchen en daarna hij. Ik kroop met alleen met mijn zwarte onderbroek aan in bed terwijl hij douchte.
Na het douchen kwam hij in de kamer met zijn baddoek om zijn middel. Hij was bezig zich in te smeren met aftershave of zo, toen ik tegen hem zei dat we best met zijn tweeen op bed kunnen slapen. Hij zei: " zusjelief, je weet toch dat ik een vrouwen verslaving heb. "Ik zal je niet kunnen beloven dat ik je niks doe. "zal automatisch gebeuren" zei hij lachend.
Ik zei: ben je gek of zo?..je gaat je zus toch niet verleiden of betasten
Hij zei: hoezo, waarom niet, je hebt toch ook een kut? of heb je er een met diamantjes?
Ik moest lachen en zei...je mag in bed maar handen thuis. ik ben je zus, denk erom!!!!

Opeens sprong hij in bed. ik trok van schrik de laken strak om mijn lijf want ik had alleen een slip aan. Reza probeerde onder het laken te kruipen en opeens voelds ik zijn koele handen op mijn billen!! Ik slaakte een gil!...
en deed zijn hand weg...maar mijn broer pakte mij beet en ging op mij liggen. Dat ging niet makkelijk, ik spartelde flink zoals altijd, maar deze keer gaf ik snel toe.
Mijn broer zei tegen me toen hij op me lag: en Bea...het is toch geil...jij en ik, broer en zus...in een hotelkamer halfnaakt in bed...en ik lig op jou!

Ondertussen was ik bloedgeil geworden en het vocht droop uit mijn kut en mijn slip werd behoorlijk nat! Mijn broertje begon langzaam draaiende bewegingen te maken met zijn heupen en ik voelde zijn harde lul op mijn kut wrijven.
Mijn god...mijn broer ligt op me!!! wat gebeurt er met me?..allerlei geile dingen spoken door mijn hoofd...Ik met mijn broer aan het geilen en het is Lekker!!!
"Als jij mijn zus niet was Bea, dan had ik je nu doggystyle geneukt! echt waar"...zei mijn broertje tegen mij. Ik was stil....Waarom ben je stil, vroeg mijn broertje? ondertussen voel ik hoe zijn lul lekker tegen mijn kut aanwrijft! Mijn broertje is bloedgeil...ohhh!Toen zei ik tegen mijn broertje: Reza mijn sexy broertje, ik weet dat het niet mag..maar naai me! naai me Reza! naai mijn kut kapot! Ik schrok zelf van wat ik zei....maar het was blijkbaar als een bom ingeslagen, want mijn broertje had al een vinger in mijn kut!...wat voelde dat heerlijk.
Voor ik het wist had mijn broertje mijn slip uitgetrokken en hij spreidde mijn benen! Hij keek me aan en zei:...ooh Bea, wat is dit toch geil!!! ik zie je kut en je bent geil....en ik ga je nu naaien! Kon je het niet eerder doen Bea?...Mijn god zus...ik heb je al heel lang willen naaien! ik heb me vaak afgetrokken en jou slipjes die je altijd kwijtraakte.....ik nam ze mee om er mee te geilen!
Dat zei hij...en ik werd supergeil..! Langzaam kwam hij op mij en voor het eerst zie ik de lul van mijn broer! Mijn god, wat een PIK! echt waar! Voor een hindoestaanse jongen heeft hij een negerlul!! Ik duwde hem weg bij het zien van zijn lul! werd bang! Wat is er vroeg hij?
Ik zei: Mijn broertje, je hebt eel lange lul en behoorlijk dik! Je gaat me uitscheuren, ik ben zo tenger!
Hij pakte me beet en forceerde zijn tong in mijn mond en kwam weer op me liggen. Hij tongde me wreed en probeerde zijn lul in mijn kut te duwen. Ik stribbelde heftig maar toen hij in mijn kut gleed, schreeuwde ik het uit maar ik kwam ook tegelijkertijd Klaar!!! kun je het voorstellen? Zo geil werd ik van mijn broetrje!!!! Mijn broer ging door met zijn gebeuk en hij naaide me rustig in alle standjes....ik was gewillig en liet alles gebeuren.
Opeens draaide hij me van achteren en mijn broer begon me op zijn hondjes te naaien...oooh wat was dat lekkerrrrr!!
Mijn god. ik word vanachteren door mijn broer geneukt!!!
Toen ik naar links keek zag ik onszelf in de spiegel...
ik zag hoe zijn lul heen en weer in mijn kut gleed...wat was dat geil om te zien.te neuken voor de spiegel. En we keken we elkaar geiler en geiler aan! Ik kwam al een paar keer klaar, mijn kut was dus overgevoelig, maar hij ramde mijn kut maar in alle standjes! Na zeker een uur gegeild te hebben en dirty-talk, begon hij heftiger te ademen.
ik dacht: hij gaat nu komen....
opeens kwam hij weer op mij liggen en gooide mijn benen over zijn nek, en stootte zijn lul diep en diep in me....want bij zo een stand dan voel je elke LUL!
O, wat was dat geil...hij ging steeds sneller en opeens haalt hij zijn lul uit mijn kut, grijpt mijn hoofd vast en spuit mijn gezicht nat!!! Ik schreeuwde en duwde, want ik wou dat niet. Had het ook nooit eerder gedaan...vandaar!
Maar mijn broertje stoorde zich nergens aan...en hij wreef met zijn lul al het sperma over mijn gezicht. Over mijn wangen, mijn lippen, mijn nek...echt alles...
En toen onverklaarbaar...weet niet hoe....misschien in een geile bui...pak ik zijn lul en begin erop te zuigen als een hoer!!! ik zoog mijn broer letterlijk alle sperma eruit...
Hij zei: zo moet je pijpen zus...als een hoer! en ik vind het onvoorstelbaar geil dat je me nu pijpt...
ik heb hem zeker nog een kwartier doorgepijpt...hij moest me van zijn lul afslaan, anders zou ik niet stoppen...
hij kon niet meer...zijn lul had ie inderdaad kapotgeneukt.
mijn kutje is nooit zo lekker genaaid!!! Nu pas, door mijn broertje.

Toen we later weer gedoucht waren en weer nuchter....
wat heb ik gedaan, dacht ik?...En ik kon mijn broertje niet in de ogen aankijken. Maar hij zei: Bea, je hoeft je niet te schamen...we hebben gewoon lekker sex gehad! en ik ben nog steeds geil van jou.Je kan me gewoon aankijken want je gaat weer naar me verlangen...
Ik zei niks. We zijn later naar huis gegaan......en ja hoor, na twee maanden belde ik mijn broer weer...ik lustte zijn lul weer. Dus mijn broer heeft gelijk gehad....

Voor de goede orde: We zijn broer en zus. We weten dat het incest is. Maar we doen niemand kwaad! We hebben aleen sex!Alleen sex! en mijn god....wat een lekkere sex met mijn broer....
Ik zou alle hindoestaanse meiden aanraden om als ze het willen dat ze gewoon hun broer moeten vragen.
Die broers gaan NOOIT weigeren!! Elke Broer raakt geil van de gedachte dat zus wil neuken....
....................probeer het, zusjes....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners