Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hitsige Linda - 30477 keer gelezen
Linda lag in haar bed en drukte met haar vingers op haar slipje. Ze kreunde toen ze de druk van de stof tegen haar kittelaar voelde. Ze wreef met haar vingers over de stof en haar slipje werd natter en natter, naarmate haar kut meer opgehitst raakte. Haar tepels begonnen te zwellen en ze voelde de tinteling van haar stijve toppen tegen de stof van de BH.

Momenteel was er geen man in haar leven en woonde ze alleen met haar zoon, sinds de scheiding 5 jaar geleden. Dus moest ze het zoals zo vaak zelf doen. Met een hand speelde ze met haar kutje door de vochtige stof van haar slipje heen. Het natte nylon van haar slip schuurde over haar schaamlippen en clitoris heen, wat een lekker gevoel gaf. Linda trok de stof opzij en vingerde haar kletsnatte kut. Haar clitoris was al warm en opgezwollen, maar werd nog groter van alle aandacht. Linda duwde haar vingers in haar kut en voelde dat ze klaar ging komen. Haar heupen schudden en schokten wild van het vingeren en ze kwam luid kreunend tot een orgasme.

Nu het voorbij was voelde ze zich leeg en een beetje gedeprimeerd. Het vingeren was wel lekker, maar eigenlijk wilde ze ook wel weer eens een lul in haar kutje voelen.

De volgende avond lag ze naakt op bed en ineens besloot ze naar de badkamer te gaan. Ze zou een bad nemen en zichzelf weer lekker masturberen. Op weg naar de badkamer hoorde ze de regelmatige ademhaling van haar slapende zoon. Ze opende voorzichtig de deur en sloop op haar tenen zijn slaapkamer in. Het licht van de straatlantaarn scheen in de kamer naar binnen, waardoor ze goed zicht had op haar zoon. Het was een warme dag geweest en hij lag alleen in zijn onderbroek op bed.

Linda sloop de kamer in en vroeg zich af hoe de lul van haar zoon er nu uit zag. Het was jaren geleden dat ze die voor het laatst had gezien. Mike was sinds die tijd schuchter geworden door zijn pubertijd.

Hij lag op zijn rug en Linda trok voorzichtig de onderbroek naar beneden. Hij opende zijn ogen niet en Linda wist niet of hij nu echt sliep of deed alsof. Hij had al een flinke bos haar rond zijn pik. Zijn lul was verassend groot en Linda kon het niet weerstaan hem even te strelen. Haar kut werd vochtig van dit stiekeme gedoe. Ze had alleen willen kijken en dan masturberen in de badkamer.
Ze streelde zachtjes door en tot haar verbazing begon zijn pik stijf te worden. Mike had nog steeds zijn ogen gesloten en ademde rustig. Zijn lul bleef reageren op de aanraking van zijn moeder en stond korte tijd later op oorlogssterkte, klaar om te penetreren.

Linda was zo opgehitst dat ze zich schrijlings op Mike zette en zich langzaam liet zakken. Ze voelde de eikel tegen haar schaamlippen duwen en wiegde met haar heupen zodat zijn pik in haar spleet zou doordringen.

Mike opende zijn ogen maar zei geen woord. Linda draaide haar lichaam en voelde de jonge stijve lul steeds dieper naar binnen glijden. Linda ademde met horten en stoten en kreunde toen de pik helemaal in haar natte spleet zat.
Het gevoel van de stijve lul in haar kut maakte haar gek en ze begon op en neer te bewegen. Haar handen kneedden en masseerden haar gevoelige tieten.

Haar kutsappen deden haar kut soepel over de stijve lul van haar zoon glijden. Mike snakte naar adem en had zijn ogen weer gesloten. Linda tilde haar kut op tot nog alleen de eikel van haar zoon in haar kutje stak. Mike opende nu weer zijn ogen en aan de blik zag ze dat hij op de rand van klaar komen stond.

Ze bewoog haar kut traag over zijn eikel en kon zich niet langer inhouden. Ze voelde haar kut samentrekken en de lul omklemmen. Ze begon luid kreunend klaar te komen. Vanaf het moment dat haar kut strak om zijn lul klemde was hij begonnen met spuiten. Hij schoot het sperma met korte stoten in zijn moeders kut. Hij duwde zijn pik nog eenmaal diep naar binnen. Linda zette haar knien aan weerskanten van haar zoon en liet zich op hem vallen. Zijn lul nog steeds diep in haar kut. Haar stijve tepels schuurden tegen zijn lichaam terwijl ze hem door zijn haar aaide en kuste. Ze verbaasde zich over het feit hoe hard zijn lul nog was ondanks dat hij al was klaargekomen. Ze liet zijn lul nu uit haar kut glijden en voelde het kutsap en sperma uit haar spleet vloeien langs de binnenkant van haar dijen.

Heb je er van genoten? Vroeg Linda. Ja zeker! riep hij enthousiast, maar een klein beetje gegeneerd.

Linda stond op en verliet lachend de slaapkamer om alsnog een bad te nemen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners