Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe het allemaal begon - 20811 keer gelezen
Hoe het allemaal begon
Mijn dochter was 12 jaar toen het allemaal begon nu is ze en mooie meid van 16 jaar.
Mijn vrouw moest regelmatig in het weekend werken en zoals gewoonlijk bleef ik langer liggen, mijn dochter komt dan regelmatig bij bij onder de wol gekropen ( ik slaap naakt) zij heeft alleen een broekje aan.
Die ochtend deed ik net of ik nog sliep en we kroop dicht tegen mij aan , ik had op dat moment een ochtend erectie die ze wel moest voelen. En dat voelde ze ook en ze werd nieuwsgierig wat er zo tegen haar bille drukte. Ze draaide zich op haar andere zij en ging op onderzoek uit langzaam maar zeker kwam ze dichter bij mijn lul en ik liet het gebeuren.
Toen ze mijn lul voelde dacht ik nu is het over maar dat had ik verkeerd, want ze han hem nu volledig in haar kleine hand en begon er in te knijpen zachtjes welliswaar maar duidelijk voelbaar voor mij en dat deed mijn ochtend erectie geen goed want ik wist dat het verkeert was maar ik liet haar verder doen.
Van zachtjes knijpen werd langzaam op en neer bewogen ( hoe wist ze het?) na een tiental minuten voelde ik dat ik klaar zou komen en twijfelde of ik gewoon zal gaan klaarkomen of net doen of ik wakker werd, ik koos voor het laatste. Ze schrok en ging snel weer op haar rug liggen en deed of ze sliep.
Ik ben me gaan douchen en dacht na wat ik hier mee aan moest mijn dochter had mij letterlijk afgetrokken, Na mijn douch heb ik het ontbijt klaar gemaakt en heb haar wakker gemaakt.
Ze kwam aangekleed naar beneden ik vroeg of ze lekker bij mij had geslapen en ze antwoorde heerlijk pap.
Ik heb de hele week aan niets anders kunnen denken, het was fout dat wist ik maar ze deed het uit haar zelf.
Het volgend weekend moest mijn vrouw naar een congres in Duistland en waren we het hele weekend alleen, ze vroeg of ze niet gewoon bij mij mocht slapen aangezien mam er toch niet is, kunnen we samen uitslapen, ik heb er even aan gedacht om het niet te doen maar mijn mannelijkheid dacht daar anders over, ik vroeg of ze het geen probleem vond dat ik naakt slaapt nee hoor pap vind ik niet erg weet je wat dan ga ik ook naakt slapen goed ik vroeg weet je dat zeker ja hoor.
Toen het bedtijd was gingen we samen naar boven en klede ons uit ik was het eerst naakt en zij twijfelde even maar daad toen haar broekje uit en kroop dicht tegen mijn aan,ze sliep vrij snel maar ik kon de slaap niet vatten, wat zou er morgenvroeg gaan gebeuren dat was afwachten maar toen ik daar aan dacht kreeg ik een stijve en dacht hoe kom ik hier nu vanaf??
Ik draaide me op mijn zij tegen mijn dochter aan mijn lul drukte tegen haar billen aan en ik ging wat heer en weer er kwam geen reaktie toen besloot ik dat ik mij stoute schoenen aan moest doen, want ik maakte mij lul nat en schoof hem voorzichtig zo tussen haar billen door naar haar kleine kale schaamlippen en wachte even om te kijken of ze niet wakker werd, dat was niet het geval en ik begon langzaam heen en weer te gaan ze werd nog niet wakker en ik werd met de seconde geiler maakte mijn lul nog wat natter zodat het beter glijt en stoopte hem weer terug tussen haar billen en ging weer heen en weer nu bewoog ze even ik schrok maar ze deed alleen haar benen iets van elkaar, dat maakte het wat makelijker voor mij ik zat nu dicht tegen het klaarkomen aan en twijfelde of ik tussen haar benen klaar zou komen of niet maar het was al niet meer te stoppen ik spoot dit keer erg veel . Ik hoopte dat ze het morgenvroeg niet zou merken en ik ging nu ook slapen.
Ik werd s morgens wakker van een heerlijk geil gevoel en ik dacht wat droom ik heerlijk maar gelijk dacht ik nee dit is geen droom, ik deed voorzichtig mijn ogen een klein beetje open en zag dat mijn kleine meid meer weer aan het afrukken was, dit keer liet ik het gebeuren en kwam al snel klaar maar nog steeds deed ik of ik sliep mijn dochter schrok eerst van al mijn sperma maar toen was er lichtjes paniek want hoe moest ze het nu opruimen.
Ik werd toen maar wakker en vroeg waar ze mee bezig was ze werd rood en wist niet wat te zeggen en naam haar maar in mijn armen en zei dat dit ons geheimpje was dat was een opluchting voor haar.
Ik vroeg waarom ze het had gedaan en het bleek dat haar vriendinnetje ook haar vader aftrok en wilde dat ook ervaren, ik begon haar over har billen te strelen wat ze gewoon toeliet en we praatte wat wat haar vriendin nog zoal deed bij haar vader, ze pijpte hem ook en ik vroeg mijn dochter of ze dat ook wou proberen na enig twijfel zei ze ja en ik vroeg of ze wist wat ze moest doen nee zei ze dus ik legde haar uit wat pijpen was en dat klarkomen in de mond heel gewoon ws en dat ze het dan moets doorslikken, dat was goed na een aarzelende start pijpte ze steeds beter en ik zou snel klaarkomen dat wilde ik nog niet, dus ik stopte haar teleurgesteld vroeg ze of ze het niet goed deed ik zei meid je doet het heel goed maar ik wil nog niet zo snel klaarkomen, ik wil jou ook verwennen met mijn mond hoe dan vroeg ze ik zei ga maar op je rug liggen dan zul je wel zien en je benen uit elkaar doen toen ik met mijn tong haar schaamlipjes beroerde slaakte ze een zucht en na een tijdje zei ik kom we gaan op elkaar liggen zodat jij mijn kan pijpen en ik jou kan likken.
We kwamen bijna tegelijk klaar en ze morste bijna niets, ik vroeg wat ze van haar vriendin nog meer wist en toen bleek dat haar vader haar ook neukte, in vroeg wil je dat ook.
Verder als ik goede reakties krijg

Sex daddy


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners