Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe het begon - 29563 keer gelezen
Mijn huidige vriendin heeft 3 dochters van 20, 22 en 26 jaar.
Vooral met de jongste kan ik heel goed opschieten, waarschijnlijk omdat die nog thuis woont en ik die wat vaker tegenkom dan de andere 2. De oudste woont samen met haar vriend en de andere woont op kamers.

Alle 3 zijn het knappe meiden. Met de jongste ga ik weleens op pad om wat te drinken, autorijden enz. Ze heeft sinds kort verkering en doordat ze me toch wel als een vaderfiguur beschouwt, vraagd ze me weleens dingen over intimiteiten enzo.

Zo begon ze eens over dat ze nog maagd was en dat haar vriend graag gemeenschap met haar wilde hebben, maar dat ze dat eng vond.

Ik zei dat jonge meisjes meestal de eerste keer als vervelend ervaren, doordat door de zenuwen en onkunde het vrijpartijtje niet zo lekker wordt als gehoopt.

Ze moeten de tijd nemen om een goede sfeer te verkrijgen en niet haasten tijdens de ontmaagding.
Ik zei dus dat dat moeilijk is voor een jonge hengst, die wil al na een paar kusjes neuken, spuiten en zijn broek optrekken.
Ze heeft daarom nog een tijdje de boot afgehouden en waarschijnlijk is daardoor de verkering ook uitgeraakt.Een paar weken daarna vertelde ze me dat ze het toch wel jammer vond dat de verkering daardoor uit was, maar dat ze toch niet van plan was om zich te laten ontmaagden door iemand die ze pas een paar weken kende.

In een weekend gingen we wat dozen met spulletjes naar haar zus brengen, in mijn bestelbusje. Haar zus woont op 120 km afstand, dus we gingen op tijd weg. We hadden de bus de avond van te voren al geladen en konden fris op weg.
Zelf vond ze het ook altijd leuk als ik haar met de bus liet rijden. Het sfeertje was en zij wilde eerst een stukje rijden.

Ze zag er lekker uit met haar strakke spijkerbroek, laarsjes en T-shirt met hesje, waar haar stevige tieten goed in uit kwamen. Haar lange haren had ze opgestoken.

Af en toe bekeek ik haar eens goed en werd al geiler bij de gedachte hoe het zou zijn om zo´n lekkere jonge griet te neuken. Maar ja, het is de dochter van mijn vriendin, dus dat kan niet.

Onderweg begon ze het gesprek weer over haar maagdelijkheid en dat ze niet wist hoe ze het moest aanpakken. Toen we later even stopten om een bakkie koffie en een broodje te doen uit de thermosfles die we bij ons hadden, vroeg ze me of ik haar niet kon helpen.

Ik zei, ik wil je alle raad geven die mogelijk is, en je op je gemak stellen waar ik kan, maar ik zou niet weten wat ik meer kan doen. Zij vroeg, maar wat is dan de beste manier om van mijn maagdelijkheid af te komen en wat meer sexuele ervaring op te doen. Ik zei, je moet rustig aan beginnen met strelen, jullie lichamen verkennen. Dan kun je overgaan tot orale sex, wat soms zelfs lekkerder is dan neuken. En zo kom je stapje voor stapje dichter bij het verlangen om je te laten neuken.
Toen ik achter het stuur zat, vroeg ze opeens aan mij, of ik misschien af en toe met haar wilde vrijen. Ik zei, je bent een mooie meid, maar ik ben met je moeder en ik moet er niet aan denken wat er gebeurd als die erachter komt.

Ze zei, als we heel voorzichtig zijn, hoeft niemand het te weten en je helpt me er enorm mee. Ik vind je een charmante man en een fijne vriend. Je helpt ons allemaal met alles en jou vertrouw ik helemaal.
Kom, vrij alsjeblieft een beetje met me. Ze schoof dichter tegen me aan en sloeg haar arm in de mijne en leunde tegen mijn schouder. Het leek of ze in slaap doezelde en het koud kreeg. Toen pakte ze de plaid en sloeg die tot aan haar nek over haar heen. Ze doezelde weer verder. Door haar aanrakingen en lekkere geur werd ik gei en kreeg een half stijve. Na een paar minuten begon ze wat onder de plaid te rommelen en voelde ik dat ze onder haar shirt met haar tieten bezig was. Ik deed net of ik niks merkte, totdat ze haar T-shirt omhoog had gedaan en met haar blote, harde tepel mijn rechterarm aanraakte, me daarbij lachend aankijkend.
Ik lachte terug en besloot op de volgende parkeerplaats de auto aan de kant te zetten. Voordat we echter aankwamen, begon ze ook met haar hand in mijn kruis te voelen, waardoor ik helemaal bloedgeil werd.

Op de parking aangekomen, zocht ik een discreet plekje uit en parkeerde de bus zo, dat niemand ons kon zien. Ik sloeg mijn arm om haar heen en ging met mijn benen schuin naar haar toe zitten, zodat ze lekker tegen me aan lag. Met mijn linkerhand ging ik onder de deken, op zoek naar haar ontblootte tieten. Ik begon lekker met haar tieten te spelen en ze werd al geiler. Ze begon te kreunen en te kronkelen en wreef over mijn kruis. Ik begon al nat te worden van dat geile grietje. Toen hief ze haar hoofd op en opende haar mond, haar tongetje half naar buiten, solliciteerde ze naar een geile kus. Ik ging haar op haar bek liggen en stak mijn tong in haar mond. Minutenlang vreen we zo, terwijl ik haar tieten kneep en zij mijn bult masseerde. Toen probeerde ze mijn ritssluiting open te krijgen, maar ik zei dat we dan beter achterin konden gaan.

We gingen via de zijdeur naar binnen en sloten die achter ons. Omdat er voldoende ruimte aanwezig was, pakte ik een paar plastic zakken waar wat kleding in zat en maakte daar een matras van. We begonnen weer te vrijen en ze maakte mijn broek open, haalde mijn stijve lul tevoorschijn en begon me af te trekken. Ik liet haar begaan en met moeite kon ik me nu ook inhouden om niet gelijk te spuiten. Heerlijk trok ze me af met haar smalle, jonge handjes en ging op onderzoek uit naar mijn ballen. Ik zei dat het nu mijn beurt was om haar te laten genieten en begon haar tieten te kussen en voorzichtig in haar tepels te bijten.
Steeds geiler begon ze te kronkelen en ik wist dat ze genoot. Toen maakte ik haar broek open en trok die van haar benen. Ze lag achterover op de zakken en ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Ik wilde ook wel gelijk mijn lul in haar steken en haar volpompen, maar ik hield me in en wilde haar laten genieten. Dus begon ik haar buikje te kussen en te likken, steeds iets verder afzakkend naar haar maagdelijke kutje. Met haar handen voelde ze aan haar borsten en ze hijgde lekker geil.
Bij haar kutje aangekomen, begon ik haar schaamlippen te likken en haar kutje heerlijk uit te zuigen. Daarbij af en toe met mijn tong haar clit aanrakend, wat een schok reactie bij haar teweeg bracht. Na een paar minuten begon ze te hijgen en te schokken en drukte ik mijn mond hard tegen haar kut en likte en zoog uit volle kracht. Ik voelde haar geile vocht lopen en likte alles op. Toen ze heerlijk klaargekomen was, bedekte ik haar met de deken en ging naast haar liggen met mijn arm om haar heen.
Zo kwam ze een paar minuten tot rust en kuste me uit dankbaarheid in mijn hals en op mijn mond.
Na een poosje zei ik dat we maar weer eens verder moesten rijden. Ik moest mijn geilheid maar even ophouden.
Na nog een tijdje kwamen we aan bij haar zus. Haar zus werkte in een cosmeticazaak en had wat langer middagpauze genomen, om ons in haar woning te laten. We aten wat samen en daarna ging haar zus weer naar haar werk. Wij gingen de spullen uitladen en zo goed mogelijk opbergen. Daarna zouden we kunnen douchen, zodat we weer schoon aan de terugreis konden beginnen. Nadat ze gedoucht had en ik me ontkleedde om erin te gaan, zei ze dat ik haar heerlijk had laten genieten en dat ze me ook graag eens wilde verwennen.
Ik zei, eerst even douchen en dan zien we wel. Toen ik me stond af te drogen, kwam ze de douche binnen en ik stond daar met een half erectie. Ze begon me weer te zoenen en pakte met een hand mijn lul, die ze begon af te trekken.
Ze vroeg, zal ik je eens pijpen? Ik antwoordde, als je het eens wilt proberen, maar je moet geen dingen doen die je zelf niet lekker vind. Toen zakte ze op haar knien en zoog mijn stijve lul in haar mond. Ze begon het steeds lekkerder te vinden en begon soppende geluiden te maken, met een hand pakje ze lekker mijn ballen en masseerde die. Ik wilde haar ook weer laten genieten en trok haar dus omhoog. Ik ging met een hand tussen haar benen en terwijl we lekker tongde, streelde ik haar clit en kut. Weer begon ze te schokken en voelde ze dat ze weer zou klaarkomen. Toen zij ze, ik wil graag dat jij klaarkomt. We gingen naar de kamer en ik zei dat ze op de bank moest gaan liggen. Met een paar kussens onder haar rug en hoofd, bracht ik haar in een goede positie om mijn pik in haar mond te steken, terwijl ik met mijn rechterhand haar kut kon bewerken. Terwijl ik haar zo in haar mond neukte, zei ik dat ik het niet lang meer kon inhouden en dat het misschien niet zo een goed idee was in haar mond te spuiten. Wat wil je dan, vroeg ze, ik zei over je kut heen spuiten en je daarna likken. Dat ik goed, zei ze en pijpte heerlijk door. Toen ik het zaad voelde komen, draaide ze zich naar mij toe en opende haar benen, zodat ik ertussen kon staan. Mezelf aftrekkende spoot ik nu mijn zaad tegen haar natte kut en over haar schaamstreek. Toen ik bijna leeg was, bood ik mijn lul weer aan, vlak bij haar mond en ze liet hem er weer in glijden. Ze zoog de rest uit mijn pik en maakte hem zo lekker schoon. Toen duwde ik haar achterover met haar benen omhoog en wijd, dook tussen haar benen en begon haar geile kut te likken. Ook likte ik mijn zaad van haar buikje. Met een mondvol, kroop ik over haar heen en kuste haar vol op haar mond, die ze opendeed en zo het zaad uit mijn mond mende in haar mond. We werden er allebei weer geil van en mijn pik begon weer te steigeren. Omdat ik nu met mijn pik tegen haar kut aanlag, was de verleiding groot om het nu naar binnen te steken en haar te neuken. Maar in plaats daarvan, nam ik mijn stijve in mijn hand en wreef de eikel over haar natte schaamlippen en drukte hem tegen haar clitoris.
Ze begon tegen mijn pik aan te rijden en ik dook weer tussen haar benen om haar klaar te likken. Geiler schokkend dan ooit kwam ze klaar en omdat ik door bleef likken, waarschijnlijk nog een orgasme erachteraan. Helemaal uitgeput was ze nu. Maar wel voldaan.
Het is heerlijk zo, zei ze en je sperma smaakt lekker. De volgende keer moet je in mijn mond spuiten als je klaar komt. We kleden ons aan en dronken wat, daarna lekker samen op de bank een beetje tv kijken. Een uurtje later zou haar zus terugkomen en zouden wij daarna weggaan. Toen haar zus kwam, stelde ze voor voor ons te willen koken en omdat het daarna te laat werd om nog terug te rijden, zouden we ook kunnen blijven slapen. Ik zou op de bank kunnen liggen en de 2 zussen bij elkaar in bed. Nog even mijn vriendin gebeld en die vond het prima. De volgende ochtend zouden we dan teruggaan.
Wat er zich die nacht heeft afgespeeld, schrijf ik in het volgende stuk; hoe het erna verderging.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners