Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik groot werd. - 32009 keer gelezen
Het was een donker vrijdag avond en ik was door mijn nichtje uitgenodigd om naar het zwembad toe te gaan. Hier was namelijk disco-zwemmen, dit deden we toch minimaal 1x in de maand omdat we dat leuk vonden. Het was namelijk heel donker en draaide harde muziek. Toen mijn oom me kwam ophalen, vond ik dat mijn nichtje Anne heet ze trouwens, ze was toen 13 jaar oud en zag er leuk uit voor haar leeftijd ze was altijd als een zus voor mij. Maar ze deed heel raar keek mij raar aan vroeg me af wat er was.

We gingen de hele avond een beetje zwemmen en doen en ik werd toen al behoorlijk geil, ik was zelf pas 11 jaar en kon nog maar net een stijve krijgen. Op een gegeven moment gingen we van de glijbaan af, en moest ik er goed vast houden met mijn handen om haar nog kleine borsten heen. Dit was behoorlijk geil en ik denk dat ze ook wel merkte dat ik een stijve kreeg, toen we van de glijbaan af waren gingen we onder glijbaan zitten in het water daar waren we helemaal alleen. Ze zei dat ik er een kusje moest geven en deed dat, ik werd er nog geiler van en voor ik het wist stonden we te zoenen met elkaar het was super lekker mijn allereerste tongzoen met mijn eigen nichtje, het ging in het begin best klote maar op een gegeven moment was ik er heel goed in.

Toen ze ze moest je eens even voelen en pakte mijn hand beet ik mocht aan haar lekker strakke poes voelen en dit was heerlijk dit was zo lekker dat ik er bijna van klaar kwam en ik ging met mijn vinger of haar poes en moest met mijn vinger naar binnen en buiten op een gegeven moment werd het steeds geiler en gingen we steeds stouter doen. En vroeg ze of ik aan haar poesje wou likken onder water dit ging nog al lastig maar toch maar proberen in het begin was het heel vreemd maar het werd steeds leuker vooral de reactie erop.

Toen gingen we het zwembad uit en gingen we naar de gesloten 1 persoon douches, we waren helemaal naakt en zag dat ze haartjes kreeg op der poes, ik ging er vingeren en stak 1 vinger in der poes deed erge pijn zei ze en ik moest heel zachtjes doen dit deed ik en ook en na een paar keer heen en weer te halen kwam ze klaar. Toen ze ze dat ik mijn piemeltje te voorschijn toveren en hier begon ze aan te sabbelen ik vond het een raar gevoel en wou het eerst niet maar toch deed ze het daarna en dat was de allereerste keer dat ik klaar kwam, ik was zo geil dat ik aan haar poesje wou likken en er wou neuken ook al wist ik nog niet wat het was mijn lichaam zei doen helaas kwam dit er niet van en is het er ook nooit meer van gekomen ook al zou ik dat wel willen. Ze tegenwoordig al 26 jaar oud en ben zelf 24 jaar en ze heeft een kind.. Wel heb ik ooit een meisje gevonden die sprekend op er leek, deze verwent en geneukt maar het is niet hetzelfde.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners