Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik met mijn zusje speelde - 47486 keer gelezen
Hetgeen ik hier ga neerschrijven is echt gebeurt. Een hele tijd terug wel, dus moet mij baseren op oude herinneringen. Doordat het echt gebeurt is, is het mss wel minder hard en ruw als de andere verhalen die je hier leest maar ik hoop toch dat jullie er van genieten.

Hoe het begon

Ik ben Kai (niet mijn echte naam) uit Leuven in België. Ik moet een jaar of 10 à 11 geweest zijn toen we op een dag alleen thuis waren en mijn zus en ik op mijn ouders hun slaapkamer nogal ruw met elkaar aan het spelen waren. Gezien we maar 1 jaartje schelen was dit heel normaal voor ons. We hadden vaak dit soort broer en zus gevechtjes waarbij we van de ene kant van de kamer naar de andere rolden.

Toen we op mijn ouders hun bed lagen te rollebollen, en mijn zus op een bepaald moment boven op mij zat, begon ze rare heupbewegingen te maken. Ze schoof met haar kruis over het mijne. Op en neer. Mmm wel lekker zo wippen zij ze. Ik was op dat moment nog heel naïef en snapte niet goed wat ze bedoelde dus vroeg ik het haar. Wel broertje zei ze, dit is wat volwassen bedoelen met seks. Allé niet echt seks, want daarvoor moeten we bloot zijn, maar het komt hier wel op neer. Ik denk dat ze die dag met haar vriendinnetjes over seks moet gepraat hebben want het stopte hier niet bij.

Mag ik je wat vragen, vroeg ze? Heb jij nu een stijve piemel? Ik bekeek mijn broek en bevestigde hetgeen ze vroeg. Mag ik hem eens zien? Nu moet je weten dat we in mijn familie heel normaal was dat we (ik en mijn zus) elkaar naakt zagen, dus zag ik hier echt geen probleem in. Tuurlijk zusje, doe maar. Zo gezegd, zo gedaan. Ze opende mijn broek, en bekeek met grote ogen mijn erectie. Zo ziet dat er dus uit zij ze. Mag ik er eens aankomen? Tuurlijk zusje, ook hier zag ik geen probleem. Ze betaste mij even om vervolgens van onderwerp te veranderen. Weet je dat er hier in de lade van mama en papa condooms liggen? Neen zei ik. Hierop ging ze naar de lade van het nachtkastje en haalde er een doosje uit. Ze opende het doosje, en haalde er een condoom uit.

Kai, ik zou eens graag zien hoe ik zo een ding nu moet gebruiken… Mag ik eens proberen om hem rond jouw stijve piemel te doen? Weeral ging ik akkoord zonder hier al te veel bij stil te staan met hetgeen ze vroeg. Zo gezegd zo gedaan. Enkele seconden later stond ik daar met mijn stijve piemel met een condoom omheen.

Weet je zei ze, pijpen lijkt mij iets vies, maar met dat rubbertje rond je piemel zou ik het nog wel doen. Net op dat moment kwam mijn moeder thuis. Voorlopig gedaan met de fun.

Diezelfde avond zat ik op mijn zus haar kamer samen met haar TV te kijken. Ons gerollebol van die middag kwam terug aan bod. Heb jij al ooit een meisje getongzoend vroeg ze? Ik moest hier negatief op antwoorden. Wel ik ook niet zei ze. Willen we het eens samen proberen? Waarom niet, zei ik? En zo gebeurde het, het was in het begin nogal klungelachtig, maar we oefenden heel die avond. Vooraleer ik ging slapen zei mijn zusje nog: Kai, dit moet wel tussen ons blijven. Mama en papa gaan dit raar vinden dus ze moeten het niet weten. Maar dit is niet raar hoor. Mijn vriendinnen doen dit allemaal met hun broer. Maar ook daar weten de mama’s en papa’s het niet.

Enkele dagen gingen voorbij zonder nieuwe escapades, maar dan gebeurde het opnieuw. Het was woensdag middag (we waren op woensdag middag altijd enkele uurtjes alleen thuis vooraleer onze mama thuis kwam van het werk). Wat gaan we doen broertje vroeg ze? Ik weet niet meer wat ik voorstelde, maar zij kwam met een heel ander voorstel. Wat als we nu eens verder doen waar we vorige maal gebleven waren, stelde ze voor. Vond je dat leuk? Hoewel ik mij niet echt realiseerde wat er vorige keer gebeurd was, vond ik dit wel spannend, dus bevestigde ik weer. Broertje, wil je mijn borsten nog eens zien? Ik vind het heel leuk om hier mee te spelen, en denk dat ik het nog leuker ga vinden als er iemand anders mee speelt. Hierop deed ze haar trui uit en maakte haar BH los. Voor haar leeftijd had ze al heel grote borsten. Van die mooie volle ronde borsten, met lekker grote tepels erop. Instinctief begon ik met de borsten te spelen. Wil je ze ook kussen broertje, niet gewoon kussen, maar zo met de tong, zoals we vorige keer nog samen geoefend hebben. Mmmm lekker. Ooh ik krijg hier veel zin van. Ik zou nog eens op jouw willen wippen? Mag ik dit doen? Volmondig zei ik ja tegen mijn zusje. Terwijl ze op mij wipte bleef ik met haar borsten spelen. Ze wipte steeds heviger en heviger over me heen, om op een moment te vertragen. Broertje, ik ben net klaargekomen. Wat was dat lekker zei ze. Klaargekomen? Vroeg ik. Wat is dat? Wel zij mijn zusje, je zal dit nog wel merken als de tijd er rijp voor is. Dit is het grote genot van seks, maar ik denk dat jij er nog wat te klein voor bent. Hoewel ik niet snapte wat ze bedoelde had ik ook wel genoten van ons spelletje.De woensdag erop gebeurde eigenlijk exact hetzelfde, het was steeds mijn zus die de aanzet gaf en ik ging hier telkens mee akkoord. En het ging maar door, elke week opnieuw. Elke keer gingen we een stapje verder. Zo had ze al met mijn piemel zitten spelen, geprobeerd mij af te trekken, en vingerde ik haar regelmatig terwijl we op elkaar lagen te wippen.

En toen, na enkele maanden gebeurde het. Op een mooie woensdag namiddag lagen we al enkele minuten op elkaar. Ik was volop met mijn zus haar borsten aan het spelen terwijl ik op haar op en neer aan het wippen was, toen ik een raar gevoel kreeg. Er gebeurde iets met mijn piemel dat ik nog nooit had meegemaakt. Hij leek stijver en stijver te worden. Op een bepaald moment voelde ik de druk zo hard toenemen dat er iets uit spoot. Ik verschoot hier een beetje van, maar vond het wel een lekker gevoel. Wel broertje, wat is er, vroeg ze ? Ben je soms klaargekomen? Ik bekeek haar en zij haar dat ik dacht dat dit het geval was. Wel leuk zei ze. Dan kan je er ook eindelijk van genieten. En gelijk had ze.

Ik kon die gedachte van dat gevoel maar niet uit mijn hoofd zetten, en wou dit zo snel mogelijk herbeleven. Vanaf die dag was het dan ook niet meer mijn zus die voorstelde om te seksen (zoals wij het droogneuken toen noemden) maar ikzelf.

We zijn hiermee nog jaren doorgegaan (maar het is nooit verder gegaan als hierboven beschreven). Ik keek elke woensdag uit naar mijn vrijpartijtje met men zus. Ondertussen was ik wat ouder geworden en had ik geleerd dat ik mezelf kon aftrekken. Het gebeurde dan ook bijna dagelijks (soms wel enkele keren per dag) dat ik mij aftrok op de gedachte dat ik mijn zusje eens echt mocht neuken. Niet droogneuken, maar echt mijn lul in haar poesje kon steken. Dit is er echter nooit van gekomen. Op haar 15de had mijn zusje haar eerste vriendje, en onze spelletjes kwamen hiermee ten einde.

Nu moet ik zeggen dat ik hetgeen er vroeger gebeurt is nooit beklaagd heb. Integendeel, ik ben ondertussen 31 , maar elke keer als ik mijn zus zie met haar mooie dikke tieten, krijg ik zin om haar nog eens lekker te nemen. Zelfs wanneer ik met mijn vrouw lig te vrijen, denk ik vaak nog aan mijn zus.

Ik heb dit verhaaltje dan ook met een reden geschreven… Ik vraag me soms af of ik een weirdo ben dat ik zo over mijn zus denk? Maar als ik de verhaaltjes hier lees heb ik de indruk dat ik toch niet de enige ben die er zo over denkt. De gedachte aan zus met mijn zus maakt mij nog elke keer super geil.

Ik zou dit met mijn zus willen bespreken en hoop nog ooit met haar te kunnen vrijen… Maar hoe pak je zoiets aan? Hoewel ik denk dat zij er vroeger ook van genoten heeft, en ik soms de indruk heb dat zij het nog wel eens zou willen beleven, durf ik het gewoon niet aan haar vragen/voorstellen. Ik heb al verschillende scenario’s in mijn hoofd over hoe ik het zou kunnen aanpakken (bv vragen of zij er nog ooit aan terug denkt, als ze er dan aan terug denkt, vragen of dit positief of negatief is,…). Maar dit durf ik toch niet.

Daarom hoop ik ook via deze weg in contact te komen met mensen die iets soortgelijk hebben meegemaakt. Ik vraag me vaak af hoe een vrouw zoiets beleefd en hoe ze er na zoveel jaren over denken zeker als het iets is dat lang geleden gebeurde.

Mocht je iets soortgelijk hebben meegemaakt (man of vrouw) mag je mij altijd mailen (kai_tracid003@hotmail.com).

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners