Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist - 29251 keer gelezen
Hallo iedereen. Ik ben roos, ik ben nu 18 jaar en ik heb seks gehad met mijn broer. Voor ik ga vertellen over dat voorval wil ik jullie meedelen waar die fantasie vandaan is gekomen.
Drie jaar terug zat ik te studeren voor mijn examens op mijn kamer. Het was tijdens de zomerexamens en mijn kamer word altijd erg warm als het buiten warm is. Omdat we thuis ook een zwembad hebben zat ik die dag in bikini voor mijn bureau te studeren. Mijn borsten tikten tegen mijn bureau terwijl ik aan het pennen was. Ik heb vrij grote borsten, een C 85. Ik vond dat wel leuk en deed het ook wel wat express. Ik word enorm geil als iemand aan mijn borsten zit en dat was nu niet anders. Al snel zat ik een hand in mijn topje en voelde ik nattigheid beneden. Ik was ondertussen geil en wou me vingeren. Ik legde mijn benen open op de bureau en ging lekker lui achterover in de stoel leunen. Ik haalde mijn borsten uit mijn mooie bikini en het broekje deed ik langzij met een knoopje open. Nu verwende ik met één hand mijn borsten en de andere zat tussen mijn benen. Alles lekker en niets aan de hand.. Tot opeens mijn ( toenmalige ) broer van 17 de kamer binnenkomt zonder kloppen. Iets wat hij normaal nooit doet. Hij komt binnen, ziet mij naakt met mijn hand tussen mijn benen en mijn blote borsten en krijgt de schrik van zijn leven. Hij draait zich snel om en klapt de deur weer achter zich dicht. Ik schreeuw en dan is de deur dicht en de broer weg. Ik weet niet wat doen. Mijn hart bonst als gek en mijn hoofd draait. Adrenaline raast door mijn lichaam. Ik heb nog steeds twee vingers in mijn kutje en mijn hand stopt niet. Ik lig te trillen van de adrenaline, en tegelijk voelt het ook zo goed. Ik blijf me vingeren en beeld me in dat mijn broer zich niet omdraait, maar blijft kijken.. Dat hij zijn broek laat zakken en mij neukt. Met deze gedachte en de adrenaline in mijn lijf vinger ik mij klaar. En ik kreeg één van de beste orgasmes die ik tot dan toe gekregen heb, van heel mijn leven.
Het is een paar dagen vreemd geweest tussen mij en mijn broer, maar dat ging over. We hebben er nooit over gepraat. Maar die gedachte bleef altijd wel in mijn hoofd zitten, seks met mijn broer. Heel soms, als ik me erg geil voelde, vingerde ik me met dat scenario in mijn hoofd, dat mijn broer me hardhandig kapot neukte.
Nu, er is drie jaar niets gebeurd tussen ons, ik heb ook geen pogingen ondernomen.
Tot dit jaar. Mijn broer zat ondertussen al op kot, en dit jaar was het ook mijn beurt. Mijn broer heeft het hele jaar al door een beetje als mijn gids gedient. Voor de praktische dingen, en ook voor de sociale dingen. Via hem heb ik al veel mensen en feestjes leren kennen.
Twee weken geleden gaf hij een kotfeestje. Heel leuk, hij heeft een grote studio ( met dank aan onze vrij rijke ouders ). Zeven vrienden van hem én enorme aantallen drank. Mijn broer was rond vier uur al op zijn bed gaan liggen en in slaap gevallen van teveel gedronken te hebben. Rond halfzes vertrokken de laatste twee jongens en stond ik alleen nog in zijn studio. Tussen een berg lege bierflesjes en andere rommel. Ik wou nog even gaan kijken naar mijn broer en zeggen dat ik weg was dus ik ga naar zijn slaapkamer. Hij ligt in het donker op het verre uiteinde van het bed. Dus ik schuif het bed op en probeer hem wakker te schudden. ' pieter, ik ben weg hoor, hoor je me? '. Geen reactie. Ik kijk toch maar eens of alles ok is, zijn ademhaling voelen, en zijn hartslag, maar alles is regelmatig. Ik besef opeens dat ik alleen met mijn bewusteloze broer op bed lig. Ik twijfel een beetje, ik weet niet goed wat doen. uiteindelijk neem ik één van zijn handen en leg deze op mijn buik. Voelt wel lekker. Pieter ligt op zijn rug en ik ga voorzichtig op hem zitten. Laat me rustig zakken op zijn kruis. Geen reactie. Ik neem zijn beide handen vast en leg ze op mijn borsten. Maak wat neukbewegingen met mijn heupen en hou zijn handen daar.Shit, dit lijkt me wel wat. Ik voel dat ik nat ben dus ik stap van hem af en beslis dan dat ik het ga doen. Ik ga hem neuken. Of toch leuke dingen met hem doen. Ik doe al mijn kleren uit. Ik lig nu naakt naast mijn geklede broer in bed. Ik neem één van zijn handen en leg hem tussen mijn benen. Ik vinger me met zijn hand, ik laat zijn middelvinger in en uit me glijden. Het sopt al. Ik wil zijn lul zien dus ik stop hiermee en probeer zijn broek open te krijgen? Na wat gepruts krijg ik het open en kan ik zijn broer naar beneden duwen, samen mijn zijn boxer. Ik voel voorzichting in het donker met mijn hand tot ik op zijn lul stuit. Hij is nog slap. Ik neem hem in mijn hand en trek hem wat heen en weer. Al snel voel ik hem harder worden. Ik beslis dat ik hem wil pijpen dus ik wissel van positie. nu lig ik met mijn hoofd voor zijn lul. Even twijfel ik nog en dan hap ik ernaar in het donker. Ik voel zijn eikel en neem hem in mijn mond. ik zuig eraan, hard. Ik denk dat ik hier aan de lul van mijn broer lig te zuigen, in het donker, naakt, terwijl hij bewusteloos is. Enkel het idee maakt mij nog natter. Ik speel met mezelf terwijl ik hem hard maak. Het duurt niet lang. Hij heeft een leuke lul. Niet te lang en niet te kort. En niet te dun ook niet. Ik weet wat ik wil, ik wil zijn lul in me. Ik ga op hem zitten. Ik laat zijn lul even tussen mijn lipjes glijden, over mijn klitje. Zo maak ik hem ook even nat. D


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners