Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hoerige nicht - 26323 keer gelezen
Hallo ik ben Tom en ik heb wat je ken noemen een hoer van een nicht genaamt Rebecca. Ze was een beetje raar van af toen ze klein was gefocus op jongens ze wou altijd dat ik me uitgeleden en dit lul aanraken maar ik wou nog niet zo ver.(we waren nog heel jong en al ben ik 4jaar ouder wist zij meer) Op stuk later leeftijd werd ik bewuster we zoenden we ginnen naakts staan samen. Toen ik was meer wist over sex wou ik veder gaan al was ze gefocus op sex wou ze toch niet zo ver gegaan ? het stopde ons soort van relatie toen ik haar haast zover had en we haast betrapd werden door ons oma. Maar jaren later was me nicht op verkeerd pad beeindig ze sliep met iedereen ze pijpte,ze uploaden raar plaatjes ze liep altijd haast naakt nou me tante en oom konnen haar niet meer de baas. Nou ik had ook een probleem want de half naakt slet(of hoer) die op visit kwam en verjaardag feest was nu een lekker wijf 1.70 lang ietsje te zwaar denk 75kilo lekker tieten. Nou ik was ook lekker gegroei 1.88 98kilo redelijke gespierd een lul van 19cm.
Maar ik was de verlegen type en heb tot deze dag maar 2meiden gehad me nicht en me huidig vriedin maar me vriedin kom jaren later pas in plaatje in die tijd was het aftrekken of plaatjes en dildo en video van me moeder en vader die een hoop sex speelgoed en gedoe hadden in hun kast. Ja ik ben best wel een insect gozer. maar goed toen me opa geopereed werd ik belgie en me hele familie de heen gin voor support behalve ik en me nicht i.v.m school blijf ze bij mij slapen. Omdat ons ouder vonden het eng dat we 2weken alleen bleven en dan hadden we elkaar. Zo daar waren alleen met me nicht in me ouders huis. Me nicht sliep in me ouders kamer en ik gewoon in me eigen kamer. De tweede dag gin me nicht weg en zou terug zijn rond 5 ik gin gauw me nicht ze kamer binnen en door zocht haar spullen ik zag dat ze dildo had nou al ben ik geen homo maar er iets met een dildo in je reet dat het aftrekken lekker maakt.
Dus hij gin er in en heen en weer heen en weer ineens liep me nicht binnen en ik liet de dildo vallen ze zij geef niks neef maar doe er wel een condoom om heen! ze gooit er een en wou weg gaan ze zij ik wist niet dat je homo was ik zei he ik doe dit alleen maar voor de kick het is lekker ik doe liever een lekker meid. Me nicht keek me aan nou dan neuk mij heb je de verhalen niet gehoord neuken is mij hobbie en ik hou er van en ben er trots op. ik viel me nicht aan ze zij wacht ff eerst wil ik paar keer die dildo in je reet steken ik zei me ouders hebben een stap-on ze zij wou is vader net zo raar ik zij ik denk het. Ze deed hem aan en nam me van achter tot ik klaar kwam. Toen deed me nicht het af en moet ik haast beffen ik likte die natte kut als of het een lollie was. Toen ze klaar kwam vroeg ze ken je nog een ronden ik zei ja en gin klaar staan ze zei ik dacht er over dat je me nu echt neukt en zo gin ik me 19cm lul in die natte kut waar al velen waren geweest en velen zouden komen. Ze kreunde oh neef oh neef en ineens wou ze dat ik stopte en haar anal pakte terwijl ze eigen vingerd en zo eindig ons eerst neuk evaring met elkaar. We praten nog even na vielen in slaap en ik denk dat jij wel weet wat wij de rest van de 2weken heb gedaan gelukkig gin het daarna nog steeds door zelf nu dat ik een vriedin heb ontmoeten we elkaar nog op de leuke familie manier.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners