Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huisman - 9583 keer gelezen
Lotte is ons enig kind. Mijn vrouw heeft complicaties gehad bij de bevalling die ervoor zorgden dat we geen kinderen meer konden krijgen. Ik wilde ons meteen al opgeven voor adoptie, maar Marie was wel tevreden met ÚÚn kind. En we mogen zeker niet klagen, want onze Lotte is een prachtige dochter. Het was alleen maar een visioen dat ik had, van vier of vijf kinderen die luidruchtig bezig zijn om het huis af te breken, met als extra voordeel dat ze elkaar bezig zouden kunnen houden. Perfect geregeld, maar het mocht niet zo zijn.

Toen Lotte in haar pubertijd kwam, was ik een vaak afwezige vader, ik besteedde al mijn tijd en moeite om in de materiele behoeften van mijn gezin te voorzien en om rijkdom te verzamelen. Ik slaagde erin om een succesvol reclamebureau op te bouwen, en mijn ervaringen opgedaan in de vroege dagen van het internet kwamen mij goed van pas, en ik kon profiteren van de explosieve groei van internetbedrijven. Ook had ik het geluk dat mijn bedrijf de internet-bubbel in de jaren 90 overleefde. Dat kwam omdat ik was verstandig genoeg was geweest om niet te investeren in startende ondernemingen, die absoluut geen bedrijfsplan hadden. Dat waren onwetende dwazen die ik moest vermijden!

Dus was Marie verantwoordelijk voor het opvoeden van onze prachtige dochter. Ik was totaal niet op de hoogte van Lotte's belevenissen, mijn interactie met haar beperkte zich tot de weekenden, en eerlijk gezegd was ik zelfs dan vaak met mijn zaken bezig. Maar Marie is een voorbeeldige moeder en zij deed de opvoeding van Lotte op een meer dan bewonderenswaardige manier.

De dingen veranderden toen Lotte zestien werd. Verschillende belangrijke gebeurtenissen vonden toen plaats. Ten eerste verkocht ik mijn bedrijf. Dat kwam ten gevolge van een samenloop van omstandigheden. Ik had eindelijk genoeg van het omgaan met al die eigenwijze techneuten, die dachten dat ze alles beter wisten. Ik was het moe om elke dag hetzelfde werk te doen, ik was er niet meer in ge´nteresseerd, de uitdaging was weg. Tegelijkertijd begon Marie te praten over weer terug te keren naar de verpleging, dus toen een investeerder mij een belachelijk groot bedrag aanbood om mijn bedrijf te mogen overnemen, toen hapte ik toe.

De tweede gebeurtenis was het overlijden van mijn vader. We waren er totaal niet op bedacht, want hij was pas in zijn late zestiger laren, maar hartaanvallen kennen nu eenmaal geen regels. Niettemin realiseerde ik me dat ik hem miste. En na zijn overlijden raakte ik mij ervan bewust dat ik, ondanks mijn verlangen naar een groot gezin, het mijn eigen schuld was dat ik eenzaam was, en dat ik meer aandacht moest geven aan diegenen, die ik gelukkig nog wel had.

De derde gebeurtenis was nog onrustbarender. Onze Lotte werd, in de rustige straat vlak voor ons huis, aangereden door een auto. Ze was er nog redelijk van afgekomen, met alleen een gebroken been en wat schaafwonden. Marie was een verpleegkundige en zij nam geheel de leiding bij deze crisis in ons gezin. Ik kwam er niet aan te pas. Helemaal niet!

Om eerlijk te zijn, was ik totaal van mijn stuk. Na het telefoongesprek van Marie, waarin zij mij het slechte nieuws meedeelde, rende ik meteen naar het ziekenhuis, met de bange gedachte van: 'wat als ze dood gaat'? En toen ik Lotte zag, onze lieve dochter op dat steriele ziekenhuisbed, met haar mooie haren over het hoofdkussen gespreid, haar donkere ogen slaperig van de pijnstillers en haar been in het gips, toen maakte het, dat ik me ongelofelijk schuldig voelde. En ik realiseerde mij de invloed die mijn verwaarlozing op Lotte had gehad. Ze had alleen maar aandacht voor Marie, en ze merkte nauwelijks mijn aanwezigheid. Ik hield heel veel van Lotte maar het leek alsof ik alleen maar de man was, die de rekeningen betaalde, onnodige regels oplegde, en lang niet zo belangrijk voor haar als haar Mama.

Die avond, toen Lotte zich comfortabel in haar eigen bed had genesteld, had ik een serieuze discussie met mijn vrouw.

'Ik denk niet dat Lotte mij echt aardig vindt, Marie.'

'Natuurlijk houdt ze wel van jou, Joop.'

'Marie, dat is niet wat ik zei. Ik zei dat ik denk dat Lotte me niet aardig vindt.'

'Oh, ik begrijp het. Ja, dat is wat anders,' reageerde Marie. "Je hebt waarschijnlijk gelijk."

"Maar, waarom is dat dan? Ik heb niets gedaan!" protesteerde ik.

'Josephus,' zei ze op die toon die ze altijd gebruikt, als ik iets stoms doe of zeg, 'Ja, dat is precies waarom.'

"Eh?" Mijn gebruikelijke slimheid liet me in de steek evenals alle intelligentie die ik zou kunnen hebben, want ik voegde er nog aan toe: 'Hoe bedoel je?'

Met het geduld alleen een moeder kan hebben, legde Marie enkele feitelijkheden over ons gezinsleven aan mij uit.

'Joop, je moet sommige dingen eindelijk gaan begrijpen. Je hebt jarenlang bijna honderd procent van je tijd aan de zaak besteed, ten koste van je gezin. Eerlijk gezegd, het is een wonder dat we Lotte nog hebben gekregen!' Ze zei het met een glimlach. 'Seks is het enige dat jou nog aan ons bindt.'

'Dat is niet eerlijk', protesteerde ik.

'Liefste, ben je bij Lotte's atletiekwedstrijd geweest?'

"Welke wedstrijd?" vroeg ik.

'Al haar wedstrijden. Of heb je haar ooit geholpen met haar huiswerk?' Met een glimlach verzachtte ze de klap een beetje, terwijl ze al mijn tekortkomingen opsomde. 'Het probleem is dat, zelfs als we samen zijn, dan ben je toch nog met je gedachten ergens anders, schat. Je hebt het opgroeien van je dochter totaal gemist. Dus natuurlijk is ze niet zo vertrouwelijk met jou als zij met mij is.'

Die nacht en de volgende dagen piekerde ik steeds over wat Marie had gezegd. Niet verrassend, kwam ik tot de conclusie dat ik inderdaad iedereen verwaarloosd had die me dierbaar was, en Marie had gelijk! Ik kwam tot een beslissing die ik op vrijdagavond aan Marie voorlegde.

'Het is simpel,' begon ik. "Ik ga het repareren."

'Er is niets kapot in huis,' wierp ze tegen.

'Ik bedoel mijn relatie met Lotte, of om nauwkeuriger te zijn, het gebrek daaraan. Jij hebt gezegd dat je weer wilt gaan werken in de verpleging. Ik wil heel graag dat je dat gaat doen. Binnenkort is de verkoop van mijn bedrijf afgerond, en in plaats van een ander bedrijf te beginnen, zal ik huisman worden en voor Lotte en onze huishouding gaan zorgen.'

'Dat zou je nog geen week volhouden!' zei Marie met een lach.

'Ik denk van wel!' zei ik verontwaardigd. Als ik die eigenwijze nerds op mijn werk kon aanpakken, dan zou een enkele tienerdochter geen enkel probleem kunnen zijn.

Marie glimlachte. Verdomme, ze lachte mij gewoon uit omdat ik verontwaardigd was! Haar zachte, warme bruine ogen straalden alleen maar vriendelijkheid uit. Dat maakte haar juist zo aantrekkelijk, dat zij nooit in conflict ging met mij. Maar of ik Lotte aan zou kunnen? Ze lachte om mijn na´viteit en om mijn verontwaardiging.

"Joop, je hebt geen idee. Je zult erin verzuipen. Lotte zal met alles kunnen wegkomen en jij zou er nooit iets van merken. Waarom besteed je niet gewoon wat meer tijd aan ons? Dat zou veel gemakkelijker zijn voor iedereen."

Ik ken mezelf heel goed. Of ik doe iets helemaal wel of ik doe het helemaal niet. Ofwel ik ging mij volledig op Lotte richten, of ik zou onvermijdelijk terugvallen op mijn oude gewoontes. Mijn besluit stond dus vast.

'Nee, Marie. Ik heb de beslissing al genomen. En dat is hoe het zal gaan!' Ik schreef haar gewoon de wet voor, net zoals elk mannelijke hoofd van een gezin hoort te doen. Want dat is ons recht als man, nietwaar?

'Hmm,' mompelde Marie sceptisch.

Ik vond het niet leuk, dat Marie me geen gelijk gaf. Mijn zelfvertrouwen brokkelde een beetje af. En de volgende paar weken kwam ik 's avonds nauwelijks thuis. Er was zoveel te regelen voordat mijn bedrijf was overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Dus nogmaals, ik had totaal geen idee over wat er in mijn gezin allemaal gebeurde. Het zou wellicht alles makkelijker hebben kunnen maken als ik dat wel gehad had.

***

'Mams, je maakt een grapje!' riep Lotte boos. Waarom? Waarom zou zij zich moeten opofferen, omdat haar Papa zomaar had besloten om thuis te blijven en huisman te worden? Het was oneerlijk!

'Het is maar voor een tijdje, schat. Je weet hoe graag je moeder wil teruggaan naar de verpleging. Ik had niet verwacht zo snel al een baan te vinden. Ik had gepland om de overgang voor je vader te vergemakkelijken, en hem zachtjes te laten wennen aan het echte leven, maar dat zit er niet in."

"Maar mams ..."

'Lotte. Hoe denk je dat wij dit kunnen overleven als jij niet een beetje meehelpt? Stel je voor, dat je vader gaat koken of stofzuigen. Jezus, hij weet waarschijnlijk niet eens wat een stofzuiger is.'

Lotte giechelde, en viel haar moeder bij, "En boodschappen doen! Kun jij je Papa voorstellen in de supermarkt?"

'En denk eens aan de was, Lotte. Zou je willen dat jouw witte kleren roze of blauw worden?'

Lotte lachte. 'OkÚ dan, mams. Ik zal hem wel zeggen hoe alles moet, maar hij moet wel al het werk doen!'Dus daar lag ik dan, op mijn eerste huismandag, met mijn benen onder de dekens, mijn armen onder mijn hoofd, naar het te raam kijken, waar ik voor de eerste keer een vogel zag vliegen. Maar, in bed liggen was eigenlijk best saai, het was stomvervelend om niets te doen te hebben! Om alleen maar te hoeven plannen hoeveel minuten ik zou gaan douchen, dat was geen grote uitdaging.

"Papa!"

"Wat?" Ze schreeuwde heel hard. Het klonk alsof Lotte al beneden was.

'De school, Papa, weet je nog?'

Oh shit. Ja natuurlijk! Lotte naar school brengen. Dat was een van de dingen op Marie's lijstje, meer een soort gebruiksaanwijzing in de vorm van een klein notitieboekje met de titel: 'Hoe moet ik omgaan met een Tienerdochter'.

'Ik kom eraan, Lotte!'

Tegen de tijd dat ik klaar was met mijn douche, zeventien minuten als je het wilt weten, en me had geschoren en aangekleed, en een kopje koffie had gedronken, was Lotte behoorlijk nijdig op me. Ze weigerde in de auto om tegen me te praten en ze gooide de autodeur dicht, zonder afscheid van mij te nemen of dankjewel te zeggen. Het feit dat ze een half uur te laat op school kwam, zou er misschien wel iets te maken mee kunnen hebben?

Dag 1 was goed van start gegaan. Ik besloot om het kalm aan te doen, en eerst het notitieboekje te bestuderen, dat Marie voor mij had achter gelaten. Daarna zou ik een lijstje maken voor die dag, een plan, mijn tijd inplannen, alles goed organiseren, net als op mijn werk.

Maar ik had nooit geweten dat er zoveel kanalen op de TV waren. Het was gewoon eindeloos, vooral als je naar de televisiereclames keek. En de natuurfilms. Wie weet er nou dat de Komodovaraan in zijn voortbestaan wordt bedreigd als soort? En dan al die kook en bakwedstrijden en niet te vergeten een compleet tennistoernooi. Het was gewoon intrigerend! Ik schrok mij een hoedje, toen de wekker plotseling afging. Als ervaren specialist in planning had ik gelukkig de wekker gezet op de tijd dat ik Lotte van school moest halen, want ik wilde haar ontevredenheid niet nog groter maken. Want dat zou het hele doel waarvoor ik huisman was geworden, op losse schroeven zetten.

'En, hoe ging het op school?' vroeg ik aan Lotte met mijn beste glimlach, in de hoop dat ze maar een kort geheugen had, immers ze had ooit eens een hersenschudding gehad op de sportschool.

'Goed! Wat hebben we als avondeten?'

Oeps! Dat stond ook op het lijstje. Net onder keuken schoonmaken. Oh-oh, oh, dat was ik bijna vergeten!

'Papa. Heb je niet eens inkopen gedaan?' Lotte kon het niet helpen maar ze grijnsde spottend. Haar Papa was zo dom, totaal stom en erg vergeetachtig, net zoals haar Mama al had gezegd.

'Hm, nou ...' Met een serieuze stem probeerde ik me te verdedigen. 'Ik dacht dat, aangezien dit mijn eerste dag is, dat ik jullie mee uitneem of dat ik een pizza laat bezorgen of zo.'

Maar ik was het inderdaad vergeten, en Lotte wist het gewoon. Maar ze hielp me en zei: 'Laten we even stoppen bij de supermarkt, op weg naar huis. We vinden wel iets om te eten.'

Terwijl ik door de supermarkt dwaalde, helemaal onder de indruk van de verrassend ruime keuze en alle fascinerende artikelen, pakte Lotte een kar en duwde hem langs de schappen. Het leek net alsof ze een beetje minachtend keek, toen ze mij naar de diepvrieskast zag lopen.

Met drie kant en klaar-maaltijden in mijn handen, gebraden kip met appelmoes, heel smakelijk, liep ik achter mijn dochter aan. Ah, daar was ze. Op een of andere manier, ondanks haar gegiechel om mijn keuze, voelde ik me best tevreden. Want Lotte had een geamuseerde glimlach en de spot die in haar ogen glinsterde, maakte dat ik ineens een heel andere kant van haar zag. Lotte vond haar vaders tevreden gezicht kennelijk heel leuk. Jazeker het is heel moeilijk om boos op mij te blijven. Echt waar? Ja werkelijk!

'Kun jij ook een biefstuk braden, Papa?'

"Maar natuurlijk, elke man weet hoe dat moet. Het is ons mannen aangeboren, denk maar aan de barbecue. In feite, al sinds het begin van de tijden ..." Wegleggen dus, die diepvries maaltijden, en drie biefstukken gehaald bij de slagersafdeling.

'En Papa. Hoe zit het met aardappelen?'

'Nou, laat me even nadenken. Ik kan ze schillen, denk ik, maar ik kan ze ook in de schil laten, dan gooi ik ze ook op de grill. Misschien een beetje zout erop strooien ...' Haar gegiechel onderbrak me. Terwijl ik haar zag, drong het tot me door. Ik een manier gevonden om dichter bij mijn dochter te komen! Jazeker, in sommige huishoudelijke zaken had ik totaal geen ervaring, maar zij leek er goed op te reageren, als ze voelde dat zij de leiding had, dat ze meer kennis had dan haar vader. Misschien.

"Gegrilde aardappels? Papa. Eerlijk gezegd, als Mama er niet was, dan zou jij al lang verhongerd zijn."

Zonder het zich echt te realiseren, begon Lotte er plezier in te krijgen. Haar Papa was best grappig en ze moest lachen toen ik geen aluminiumfolie kon vinden voor de aardappelen. Ze was heel streng tegen mij, toen ik de keuken moest schoonmaken, wat ik vergeten was om te doen, maar ze glimlachte toen ik niet wist waar alles in de vaatwasser moest staan, ze had er duidelijk plezier in om de leiding te nemen over mij.

"Ga je de biefstuk eerst marineren?"

"Eh?" Hoezo markeren? Ik pak ze uit en gooi ze op de barbecue. Oeps. Ik moest de barbecue eerst nog aanmaken.

**********

'Hij kan er echt niets van, mams.'

Marie was op de slaapkamer van Lotte en vroeg haar hoe de eerste dag was gegaan. Ze lachte om mijn onhandige pogingen om huisman te worden. Maar ze merkte ook de glinstering in Lotte's ogen, toen ze over de gebeurtenissen in de supermarkt vertelde. Hmm. Misschien zou het toch kunnen werken. Misschien, als Joop een tijdje huisman zou zijn, dat het hem dichter bij Lotte zou kunnen brengen.

'Geef hem een kans, Lotte. Hou hem een beetje uit de problemen, okÚ? Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn, maar hij zal er vanzelf beter in worden, denk je ook niet?' Bovendien waren de aardappelen bij het avondeten bijna gaar geweest, net eetbaar. Hij had misschien toch aanleg.

Toen ze naar bed ging, dacht Lotte terug aan deze dag en ze realiseerde zich dat het met haar vader leuker zou kunnen zijn dan ze had gedacht. Misschien was het niet zo erg om met hem thuis te zijn. En hij was ook zo schattig. Als een jong puppyhondje met die vragende ogen. Het was moeilijk om boos op hem te blijven.

***

'Ik vind het heel leuk dat je zo goed met Lotte kunt opschieten, maar ze was wel te laat voor school!' zei Marie verwijtend.

Ik bestudeerde Marie die naast mij lag in bed. Lotte had precies de ogen en de neus van Marie, donkere ogen en wenkbrauwen, met natuurlijk bruin haar, erg mooi. Ik voelde me op een vreemde manier gelukkig, een liefdevolle vrouw die me af en toe verraste met haar avontuurlijkheid, en met haar volle volwassen figuur, haar grote borsten, sexy heupen en haar prachtige billen. Ik voelde mijn eigenwijze erectie langzaam wakker worden, Terwijl ik hem tegen haar aan duwde, ademde ik zwaar. Het was een ingewikkelde maar tamelijk bevredigende houding. Maar Marie deed net alsof ze mijn seksuele opwinding totaal niet in de gaten had.

'Heb je echt geen idee, Joop?'

"Over wat?"

'Lotte vertelde me hoe het vandaag is gegaan. Het klonk tamelijk slecht. Had je echt diepvriesmaaltijden voor het avondeten uitgekozen?'

"Natuurlijk, waarom niet? Gebraden kip met appelmoes, wat is daar mis mee?"

Marie zuchtte. Nou ja. Als Lotte maar tevreden was.Ze lachte om mij, haar vader, een diepe lach vanuit haar maagstreek, en ze gierde er ook nog bij. Ik was niet onder de indruk. Want het was echt niet mijn schuld.

'Pappa, oh Papa!' hijgde ze. Het was gewoon zo grappig! Hoe was ik in staat geweest om die tomatensaus over mezelf heen te spuiten, en over het aanrecht, en op de muur en zelfs in mijn ogen! Gewoon hilarisch.

"Papa, wat heb je nu weer gedaan?"

Ik was er niet helemaal zeker van. In het recept stond dat ik de tomaten in de blender moest malen, maar de bovenkant van de blender schoot los. Het kiezen van de hoogste snelheid was misschien fout geweest?

'Ik weet het niet. Ik volgde precies het recept.'

'Jezus, Papa. Je bent echt hopeloos. Laat mij maar helpen.'

'Joop, het was best lekker.' Marie leunde achterover van de tafel. Het was lekker, maar de pasta was veel te zout. Ze had een bang vermoeden dat hij eerst vergeten was om zout toe te voegen aan het kokende water en pas later het zout over de spaghetti had gestrooid.

'Je had hem moeten zien, Mama. Hij zat helemaal onder de tomatensaus. En zoals hij keek! Totaal hilarisch!'

"Dat was het niet!" Ik voelde me verontwaardigd. Het was maar een heel klein foutje, en strikt genomen niet eens mijn schuld. Als de instructies duidelijker geweest waren. Misschien zou ik redacteur van recepten moeten worden. Terwijl de meisjes lachten en plezier maakten ten koste van mij, ruimde ik de tafel af en zette alles in de vaatwasser, nu wist ik hoe dat moest. Maar toen we samen TV zaten te kijken, voelde ik toch plezier over Lotte's vrolijkheid. Ik voelde het begin van een relatie groeien, een relatie die tot nu toe nooit had bestaan en ik was verbaasd over de aantrekkelijke persoonlijkheid van mijn dochter, die aan mij werd geopenbaard.

***

'Papa, je moet de was eerst uitzoeken!'

Ze stond in de deuropening van onze bijkeuken, leunend tegen de vrieskist, haar armen gekruist over haar blauwe T-shirt.

'Dat heb ik al gedaan, Lotte. De sokken liggen daar,' Ik wees naar de verschillende stapels op de vloer, 'de overhemden daar, de broeken daar, ondergoed daar, lakens en slopen daar en ...'

'Nee, Papa.' Lotte giechelde nog eens proestend. "Op kleur, Papa. Je moet sorteren op verschillende kleuren."

'Oh, okÚ. Kalm maar, ik leer het wel. Laat eens kijken, een bruine trui, vier blauwe hemden, een paar roze sokken ...' Haar schaterende lach onderbrak mij.

'Nee Papa! Echt niet! Leg alle witte dingen op ÚÚn stapel, en alle gekleurde dingen op een andere.'

Dit was inderdaad heel verwarrend. Kleren wassen was voor mij iets totaal onbekends. Van Marie mocht ik alleen nog maar stofzuigen, nadat ik ooit per ongeluk haar geliefde kasjmier trui veel te heet had gewassen.

"Is deze van jou?" vroeg ik terwijl ik een klein slipje omhooghield, waarvan het kanten voorstukje bijna doorzichtig was. 'Is dat niet een beetje te gewaagd?' Meten ging Lotte de rest van het ondergoed sorteren, voordat ik haar verder kon plagen. Mama had dat slipje voor haar gekocht. Ze hadden er samen om gegiecheld in de winkel, vooral om het kanten voorstukje.

"Heeft je moeder dit voor je gekocht?" vroeg ik.

'Papa. Stop! je maakt me verlegen.'

'Lotte, je masturbeert toch al wel, of niet soms?'

'Hm. Eh.' Ik probeerde om haar verlegen te maken en het lukte nog ook.

'Is goed, schaam je maar niet. Het is heel normaal. We doen het allemaal.'

"Bedoel je dat jij ...?"

'Lotte, iedereen doet het, je moeder, je vader, iedereen. Luister maar niet naar die moralisten die je vertellen dat het slecht voor je is. Dat is het niet. Zolang je het aan niemand anders laat zien, is het jouw zaak, en van niemand anders.'

'Papa. Stop, je maakt dat ik me ga schamen.'

"Oh sorry."

Terwijl Lotte het ondergoed sorteerde, fantaseerde ik over de eerste keer dat ze dat slipje had gedragen. Hoe ze voor de spiegel had gestaan, hoe fijn het voelde toen dat slipje over haar benen gleed, het tikkeltje opwinding toen de koele zijden stof haar kutje aanraakte, zoveel zachter dan katoen. Hoe ze zichzelf in de spiegel had bewonderd, hoe de voorkant een glimp van haar kutje liet zien, en de krulletjes schaamhaar die erlangs naar buiten staken.

***

'Heb jij dat zijden slipje voor Lotte gekocht?' vroeg ik, nadat ik mijzelf aangenaam had ingespannen in de aanloop naar een bijzonder aangenaam orgasme, terwijl Marie, gebogen over het bed, haar billen uit elkaar hield en mij enthousiast terug had geneukt.

'Natuurlijk heb ik dat gedaan.' Marie vroeg zich af wat er nu weer aan de hand was, want mijn gedachten leken soms af te dwalen, en het verbaasde haar hoe snel ik soms van onderwerp veranderde. Ze was zich net aan het ontspannen, en al haar spieren stonden nog strak van het klaarkomen, onze seks was altijd zo goed.

'Is ze daar niet veel te jong voor?' Ik had het er moeilijk mee. Onze dochter was nog zo jong en onschuldig. Dat slipje leek helemaal niet te passen in mijn beeld van haar.

Marie glimlachte. Nou Joop, niet zeuren, hoor. 'Ik had nooit gedacht dat je zo preuts zou worden.'

'Ik? Preuts? Dat ben ik echt niet. Ik vroeg me alleen af waarom.' Het was niet helemaal de waarheid. Ik voelde me best een beetje preuts, het was mijn eigen dochter immers.

"Het was op haar verjaardag. We waren aan het winkelen. Ik kocht dat slipje voor haar toen ik voor mezelf dat zijden Franse lingeriesetje kocht, weet je nog? Dat setje waar jij diezelfde avond nog op klaargekomen bent!"

Oh ja. Nu herinnerde ik het me weer, Marie met haar nieuwe lingerie deed een langzame striptease, Marie liet me aan haar slipje voelen, ik mocht het aanraken, en zij wreef, voorover gebogen, haar zijden slipje tegen mijn erectie aan en zei: "Voelt dit niet sexy, Joop, die koele zijde tegen jouw grote natte erectie?"

Ik schraapte mijn keel. 'Maar waarom dan? Waarom heeft onze Lotte zoiets nodig?'

'Omdat het sexy aanvoelt voor haar, om het te dragen.'

'Lotte? sexy?' Ze was nog veel te jong daarvoor. Ik wist het zeker!

'Jezus Joop, ben je alles dan al vergeten? Wanneer ben je zelf eigenlijk begonnen met masturberen?'

'Hm ... Met dertien, geloof ik.'

'Dus ...'

'Dus wat? Wat heeft dat te maken met ... Oh, bedoel je ...?'

Marie grinnikte en zei: 'Natuurlijk, Lotte is al zestien. Dus heeft ze de masturbatie al lang ontdekt. Ik deed het ook al lang op haar leeftijd.'
Rinkeldekinkel! Daar viel het kleine meisjesbeeld aan diggelen, dat alle vaders zo lang vast proberen te houden. Maar Lotte? Onze kleine Lotte? Ik had problemen om het me voor te stellen. Mijn Lotte? Masturberen? Werkelijk?Het was een dag met een gouden randje voor mij. Ik voelde me als een grote haan, parmantig en trots. Want ik had vandaag de WC schoongemaakt, zonder enige hulp van Lotte! En ik had de fantastische website van Albert Heijn op het internet ontdekt en Lotte hield mijn hand vast, terwijl we door het winkelcentrum liepen. En ze had me zelfs omhelst! Mij, haar vader! Stel je dat eens voor!

Lotte had bedacht dat het leuk zou zijn, om haar vader te vragen om mee te gaan om een beha voor haar te kopen. Want haar borsten waren aardig aan het groeien, ze waren heel gevoelig en een beetje pijnlijk, en ze had al een maatje zo groot als theekopjes.

'Eh ... Hm ... Kun je niet beter ... Hm ... aan je moeder vragen...?'

Ja, want wat wist ik nou over beha's? En waarom deed Lotte zo lacherig en waarom liep ze zo springerig rond? Zeker, ze zou veel beter met haar moeder kunnen gaan!

Lotte voelde mijn ongemak heel duidelijk aan, terwijl ze probeerde om onbeschaamd te kijken. Haar vader plagen was gewoon leuk! Nadat ze mij plotseling geknuffeld had in een opwelling van emotie, pakte ze zijn hand vast en trok mij mee het winkelcentrum in. Ze vond het echt leuk, en ze vond haar Papa ineens ook echt leuk.

'Gaan we wat eten bij de Febo, Papa?'

Het was een gouden dag vandaag, en ik voelde me goed. 'Laten we naar een echt restaurant gaan, Lotte. Jij mag kiezen.'

Het werd dus de Golden Thai, en hoewel het goud had in de naam en het vandaag mijn gouden dag was, was het niet bepaald mijn voorkeur. Groene Kerrie? Wat is dat nu weer? Alleen al de gedachte eraan was onaangenaam.

'Probeer het eens, Papa. Doe je mond open.'

Met tegenzin deed ik mijn mond open. Groene Kerrie. Hmm. Niet slecht.

Lotte giechelde. 'Papa, veeg je kin af!'

'Weet je dat dit groenige spul gemaakt wordt van het gras waar ze hun koeien mee voeren? En wat is dit, is dit bamboe?' Ik dacht altijd dat alleen Panda's dat aten!'

Ik glimlachte toen Lotte zich bijna verslikte.

'Papa. Hou eens op. Zo kan ik je nergens mee naar toenemen!'

'Maar, Lotte. Denk je niet dat het erg saai zou zijn, om altijd rijst te eten? Stel je voor dat wij in Thailand woonden, Dan kregen we rijst als ontbijt, rijst bij de lunch, rijst als avondeten. En als ik om pasta zou durven vragen, dan zouden we uit het dorp worden gejaagd, en er zou zich een legende ontwikkelen, de legende van de rare buitenlander, die durfde te vragen... "

Mijn hart sloeg over, toen ik Lotte's diepe lach hoorde, haar gierende lach, haar ogen schitterden van plezier. Oh God, wat hield ik van haar.

***

Lotte zuchtte zachtjes, haar vinger gleden over haar schaamlippen. Ze lag op haar rug, de dekens opzij en haar ene handje onder haar witte zijden slipje, en haar andere hand op haar kriebelende borsten, waar ze zo trots op was. Ze masturbeerde zichzelf heel kalm en rustig en liet haar opwinding groeien, totdat ze haar vochtigheid voelde. Toen raakte ze haar vagina aan en smeerde het vocht over haar klitje, en draaide aan haar haar stijve gevoelige tepel, een heel plezierige handeling. Ze begon te denken aan Justin Bieber, die haar kuste, maar toen haar orgasme naderde, en haar heupen begonnen te schokken, en haar vinger in haar gleufje gleed, toen was het plotseling haar Papa die haar voor ogen kwam, haar eigen Papa, en hij knuffelde haar, Papa, die haar omhelsde, Papa, Papa, oh Papa! Zalig wegdromend na de intensiteit van haar orgasme, dacht aan haar Papa en ze voelde zich helemaal warm worden van binnen, veel warmer dan als ze over Justin fantaseerde.

Waarom? Hoe kon dat nou? Papa was ook zo'n schattig puppyhondje, haar liefste puppyhondje.

Ze dacht niet meer aan Justin, ze had hem niet meer nodig. Ze had iemand nodig in haar buurt, iemand die altijd bereid was om haar te helpen, haar aandacht te geven als ze dat nodig had. Iemand die van haar hield, onvoorwaardelijk van haar hield. Iemand die ze ook leuk vond, die grappig was, en lief en knap.

***

'Mama, wat moet je eigenlijk doen om een jongen te laten merken dat je hem aardig vindt?'

Marie observeerde haar dochter. Lotte had een rode gloed op haar wangen, en stralende ogen. Lieve hemel, dacht ze, onze Lotte is verliefd. Wat leuk! Het werd trouwens weleens tijd. Marie glimlachte.

'Zozo, wie is de gelukkige? Kom op, dat kan je me best vertellen.'

'Hm ... Dat zeg ik niet!'

Waarom was Lotte zo enorm aan het blozen? Het moet wel serieus zijn.

'Dat kan je best. Ik ben je moeder, weet je? Je steun en toeverlaat? We hebben nog nooit geheimen voor elkaar gehad, nietwaar?'

'Mams, ik kan het gewoon niet vertellen!' Hoe zou ze haar Mama kunnen vertellen, dat ze verliefd op Papa was? Ze had er nu alweer spijt van dat ze erover was begonnen.

Marie bestudeerde haar dochter en ging naast haar op het bed zitten. Lotte was een schone bloem, de puberteit had zijn prachtige werk gedaan. Lotte's gezicht had alle kinderlijke trekken verloren en een beeldhouwde schoonheid gekregen, grote donkere ogen, zoals haar eigen, lange donkere wimpers die haar aantrekkingskracht vergrootten, een neusje dat lichtjes omhoog wees, en een plezierige lichtheid verleende aan haar gezicht. Ze had de mond van haar vader, maar dan een mooiere, vrouwelijkere versie, een mond die heel snel glimlachte en een hele kamer kon doen oplichten.

Marie zag de veranderingen in haar lichaam, haar groeiende borsten, de verleidelijke glooiing van haar heupen en de aantrekkelijke welving van dijen. Lotte was een schoonheid geworden. Een rijpe jonge schoonheid! Het herinnerde haar aan zichzelf, toen haar volwassenheid net was begonnen.

Terwijl ze naar Lotte keek, bedacht ze hoe goed alles had uitgepakt. Joop had zich op zijn eigen onbegrijpelijke manier in het hart van Lotte weten te nestelen. Ze zag het elke dag, hoe Lotte lachte tegen haar vader en gierde van plezier om haar vaders flauwe grappen, en hoe ze helemaal oplichtte als haar vader de kamer binnenkwam, en ze zijn arm aanraakte. Met een schrik realiseerde zij zich, wat er aan de hand was.

O mijn God! Lotte is verliefd op Joop!

***

Marie was steeds in gedachten verzonken, sinds haar gesprek met Lotte gisteravond. Was Lotte echt verliefd op Joop?

Haar eerste reactie was typisch, grote verbazing gevolgd door afkeuring. Maar hoe meer ze erover nadacht, hoe meer ze zich realiseerde dat het eigenlijk vrij normaal was. Was ze zelf niet ook verliefd geweest op haar eigen vader? Maar ze kon zich niet herinneren dat zij aan haar moeder had gevraagd hoe zij haar gevoelens aan haar Papa moest laten zien. Misschien was dat wel een blijk van haar goede relatie met Lotte.

Terwijl ze er verder over nadacht, begon ze zich te realiseren dat het voor Lotte toch niet helemaal hetzelfde was, als het voor haar geweest was. Lotte liet tekens zien, heel subtiele tekens, die konden betekenen dat het meer dan een kalverliefde zou kunnen worden. Bijvoorbeeld de manier waarop ze naar Joop keek, heel intens, met heldere ogen. En de manier waarop ze hem op zijn arm tikte, als hij iets doms deed of zei. En de manier waarop haar hele gezichtje oplichtte als hij de kamer binnenkwam en de manier waarop ze zich tegen hem aan nestelde op de bank. Het was haar gehele uitstraling. Haar blik toonde echte diepe liefde, geen verliefdheid, gedrag dat haar plotseling heel bekend voorkwam, gedrag dat ze zich van zichzelf herinnerde, toen zijzelf op Joop verliefd werd.

Dagenlang worstelde ze met dit probleem. Lotte was op weg naar een enorme teleurstelling! Het zou haar gevoelens enorm beschadigen als ze door Joop werd afgewezen. Maar ze kon Lotte ook niet de schuld geven. Joop was zo lief! Lotte reageerde op dezelfde aantrekkelijkheid, die ook haar eigen hart had gestolen. En die realisatie leidde haar verder. Ze wist hoe vriendelijk Joop was. En de noodzaak om Lotte af te wijzen zou op Joop ook een verwoestende uitwerking hebben. Hij zou net zo verpletterd zijn als Lotte, vooral nu hij zoveel moeite had gedaan om een goede relatie met zijn dochter te ontwikkelen.

Ze zou een goed gesprek moeten hebben met Lotte. Ze mocht haar dochter niet zo laten beschadigen, en Joop ook niet.'Het is je vader, toch?' zei Marie zachtjes toen ze samen op het bed van Lotte zaten.

Ik was op dat moment van winkelen. Ze hadden allebei gelachen toen ik met veel trots had aangekondigd, dat ik Biefstuk Stroganof ging maken. En vooral toen ik vroeg, wat precies sjalotten waren? Een soort slakken?

Marie had Lotte's hand genomen nadat Joop was weggegaan. 'Kom Lotte, ik wil eens met je praten,' zei ze, en leidde Lotte naar haar slaapkamer.

Ze keek naar haar dochters mooie gezicht.

'Mams, het spijt me.'

'Eh, Lotte. Ontspan je. Laten we eerlijk praten. Ik ga je echt niet straffen.' Marie legde haar arm om Lotte heen. 'Dus, vertel het me maar.'

'Mam. Ik kan het niet helpen.' Lotte was beschaamd. Mama wist het. Oh God. Die verlegenheid!

'Vertel het maar, Lotte. Vertel me maar hoe het is gegaan.' Ze dacht dat ze misschien een prettige manier zou kunnen vinden om Lotte te ontmoedigen, als ze wist hoe het zover was gekomen.

'Dat is het gewoon, mama. Ik kan het niet. Ik heb nooit geweten dat Papa zo was. Toen hij besloot om huisman te worden, was ik eerst heel kwaad op hem, weet je nog? Maar hij is zo onhandig en ik probeer echt om er boos op te worden, maar hij lijkt net een verdwaald jong hondje. Ik weet niet hoe ik je dat kan uitleggen. En toen kwam ik erachter dat hij heel grappig was en dat het leuk is om bij hem te zijn. Ik begon hem te vergelijken met de jongens op school, en zonder erover na te hoeven denken was hij zoveel beter en leuker dan hun!'

'En als hij me knuffelde, dan begon ik me warm te voelen, het leek gewoon te gebeuren zonder dat ik het wilde. En toen begon ik thuis te blijven bij Papa, in plaats van naar mijn vriendinnen te gaan. Ik had gewoon meer plezier met hem en het maakte dat ik me zoveel gelukkiger voelde. Papa geeft altijd aandacht aan mij en zijn glimlach, Mama, zijn glimlach neemt mij de adem weg, en hij is altijd vriendelijk. En als ik naar hem keek, wilde ik voor hem zorgen, je weet wel, hem knuffelen en lekker vasthouden, gewoon als een jong puppyhondje. En toen begon ik van hem te dromen, zelfs als ik aan het ... was ... je weet wel. En voordat ik het wist, begon mijn hart hevig te kloppen als ik hem zag. Zie je, dat was hoe ik wist, dat Papa veel meer voor mij was, dan alleen maar een vader."

Te laat, dacht Marie. Lotte was echt smoorverliefd.

'OkÚ, Lotte. Ik heb wat tijd nodig om na te denken over wat je me hebt verteld. Dankjewel voor het vertellen, schatje. Maar besef goed, dat je jezelf hiermee pijn kunt doen.'

Marie's hart brak bijna, bij het zien van de tranen in Lotte's ogen.

'Ik weet het, Mams, het spijt me.'

***

Marie zat in de huiskamer, een kop thee in haar handen, in gedachten verzonken. Lotte was in haar kamer, en Joop was nog steeds aan het winkelen. Het probleem was dat haar dochter Lotte verliefd was op haar man Joop, en wel om de precies dezelfde redenen die zij ervoor had gehad. Ze herinnerde zich die gevoelens nog heel goed, want ze had ze nog steeds. Joop was ongelooflijk lief. Het had niets te maken met zijn knappe uiterlijk, hoewel hij dat ook was. Maar het had alles te maken met zijn persoonlijkheid, die was op een of andere manier magnetisch, maar de aantrekking was met het hart.

Ze dacht na. Als zij nu in de situatie van Lotte was, hoe zou ze zich dan voelen? Het bracht tranen in haar ogen, toen ze zich het hartzeer van Lotte voorstelde. Nee! Ze mocht haar dochter niet laten lijden. Maar wat dan te doen? Een echtscheiding? Of Lotte naar een kostschool? Dat zou Lotte en Joop heel veel pijn doen, en onvermijdelijk ook haarzelf.

Geleidelijk kwamen er alternatieve mogelijkheden in haar gedachten. Wat als ze het zich gewoon liet ontwikkelen? Verrassend voelde ze helemaal geen jaloezie bij die gedachte. Waarom niet? Omdat het in de familie bleef? Ze probeerde diep in haar gevoelens te graven, maar ze kon geen greintje jaloezie vinden. Ze dacht terug aan de verhouding van Joop met zijn vroegere secretaresse. Toen had ze wel een vurige jaloezie ervaren, ze had die teef wel kunnen vermoorden, dacht ze onwillekeurig. Maar nu ze in dezelfde situatie met Lotte dreigde te raken, en aan Lotte dacht, nu was er geen enkele jaloezie. Heel vreemd.!
Ze wist het niet. Het was een groot raadsel.

***

'Papa, weet je zeker dat je er azijn in moet doen?'

'Nou, dat is wat in het recept staat. Jeetje. Dat stinkt!' Grote God, het stonk echt vies. 'Lees het nog een keertje voor, Lotte. Wat staat er? Nee, laat maar, want het is nu toch laat.'

'Ik denk niet dat ik vanavond trek heb in eten, Papa. Ik heb helemaal geen honger.' zei Lotte, en ze trok minachtend haar neusje op.

Ik realiseerde me dat ik het fout had gedaan. Als de geur iets was om op af te gaan, dan moest ik het verkeerd gelezen hebben. Misschien stond er wel wijn, en geen wijnazijn? Nou, te laat is te laat.

'Papa, zal ik maar een pizza bestellen?' grinnikte Lotte. Ze lachte me uit! 'Vooruit! Uit mijn keuken, bemoeial!'

'Mama! Je moet eens naar de keuken komen en ruiken wat papa kookt!'

Marie zag Lotte giechelen, haar ogen helder stralend, van vrolijkheid en veel meer.

'Jezus Joop. Wat heb je nou gedaan?' Marie was het helemaal eens met Lotte, ze vond ook dat het stonk! Maar wat haar deed giechelen was niet de stank, maar mij, met mijn schort aan, en potten en pannen op het hele aanrecht, allemaal schijnbaar in gebruik, een zak bloem op de tafel, bloem op zijn schort, op mijn handen, mijn armen en mijn gezicht, zelfs in mijn zandkleurige haar.

Ik vond het niet leuk zoals Marie en Lotte deden. Ik dacht dat ze totaal niet waardeerden hoe ingewikkeld dit gerecht was, en hoe briljant ik het had uitgevoerd, met mijn eigen creativiteit eraan toegevoegd.

'Krengen! Jullie zijn ondankbare krengen!'

God, hij was zo lief, dacht Marie, en een plotseling verlangen golfde door haar heen. En toen gebeurde het. Kijkend naar mij, haar hart kloppend in haar borst, voelde ze een intense liefde , en ze besloot dat ze het goed vond, dat ze kon accepteren dat Lotte verliefd was op haar Joop. Maar voordat ze het toeliet, moest ze ervoor zorgen dat Joop er niet verkeerd op reageerde. En daar had ze ook al een plan voor.

'God, Papa, ik ben verbaasd!' riep Lotte nadat ze een klein hapje had geproefd. En ik was zelf ook verbaasd, al zeg ik het zelf. Briljant, heerlijk van smaak, en de wijnazijn was dus toch goed geweest.

'Ik ben het met Lotte eens, schat. Echt heerlijk. Ik ben ook verbaasd,' zei Marie. Ja, zelfs Marie was het ermee eens.Ik kon voelen dat Marie haar climax naderde. Terwijl ze aan mijn billen trok, en mij tegen haar opgezwollen clitoris wreef, gleed mijn wonderlijk grote erectie diep in haar, maar ik wachtte en hield mijn eigen climax tegen. Pas toen ik voelde dat zij heel dicht bij de rand was, liet ik mijn orgasme komen en Marie kreunde van genot en kronkelde van haar orgasme en fluisterde in mijn oor: 'O mijn god, Papa!'

Ik hield mijn erectie diep in haar, zo diep in haar als ik nog nooit had gevoeld. Ik trok mij even terug en stootte naar voren, waarna ik wild begon te ejaculeren. En toen haar climax wegebde, en zij zich vastklemde op mijn kloppende, spuitende erectie, glimlachte ze. Had ze 'papa' tegen mij gezegd? Dat had ik nog nooit eerder gehoord.

'Wat zei je, Marie?' zuchtte ik, uitgeput, totaal bevredigd. Het was een van de meest intense orgasmes die ik ooit had gehad, maar ik dacht dat ik Marie iets vreemds had horen zeggen, iets buitengewoons, net toen ik mijn climax bereikte.

'Niets, Joop. Ik zei niets.' Marie glimlachte in het halfdonker. Maar dit was een onderdeel van haar plan.

***

"Mag dat dan van jou?" Lotte's ogen waren wijd open, haar woorden klonken verbaasd.

Marie glimlachte. 'Ja, maar het zal niet makkelijk zijn en je moet je wel goed voorbereiden. Anders mislukt het'

'Ik zal het echt niet laten mislukken. Echt niet!'

"Oke dan ..."

Marie legde alles uit wat Lotte zou moeten doen, hoe ze zich zou moeten gedragen en hoe ze haar vader moest benaderen.

'Wat bedoel je met zachtjes aanraken, mama?'

'Lotte, het is net als bij lingerie, minder kan juist spannender zijn. Kom, ik zal het je laten zien.

Lotte stond stil, spijkerbroek, blote voeten, wit T-shirt. Marie ging achter haar staan. Langzaam liet Marie haar handen over de naar voren wijzende borsten van Lotte glijden. Lotte voelde hoe haar tepels stijf werden, toen haar moeder ze zo zachtjes streelde. Wauw, ze werden helemaal gerimpeld en tintelend. Onwillekeurig duwde ze haar borsten naar voren.

Marie had plotseling twee handen vol meisjesborsten. Lotte droeg geen beha, maar haar borsten waren stevig, ze wezen recht naar voren met hun stijve tepels. Marie voelde een gloed door zich gaan, en ze herinnerde zich de tijd dat zij zelf nog jong was, hoe haar eigen borsten voelden toen zij jong was. Langzaam streelde ze de borsten van haar dochter alsof het de hare waren, en ze raakte verdwaald in prachtige herinneringen, haar opwinding werd wakker.

Lotte kreunde, met gesloten ogen. Dit voelde zoveel beter, dan wanneer ze zichzelf streelde! Verdwaasd door alle gevoelens, drong het niet tot haar door dat het haar mama was, die haar aanraakte. Alles wat ze kon voelen, waren elektrische scheuten doe van haar borsten naar haar kutje vonkten. Ze leunde achterover, ze smolt bijna.

Marie voelde haar eigen tepels verstijven toen Lotte haar rug ertegen duwde. Ze zuchtte en duwde naar voren, een heerlijke druk, en haar clitoris zwol op als reactie. Ze was verloren in het moment, denkend dat ze weer jong was, de opwinding van haar eerste vriendje, toen hij haar aarzelend liefkoosde, zo opgewonden, zo sexy! Haar hand gleed naar Lotte's voorkant, naar haar spijkerbroek, terwijl ze zich haar schoolvriendin Linda herinnerde, en de gloeiende tinteling als Linda aan haar kutje voelde, de eerste die haar daar ooit aanraakte, de verrassing van hoe lekker het voelde. Haar hand vond het kutje van Lotte.

Lotte voelde zich gloeien, helemaal heet worden. Allerlei gevoelens bombardeerden haar gedachten. De druk op haar kutje maakte haar duizelig en geil. Toen de hand van haar moeder begon te wrijven, kreunde ze, haar heupen bewogen, en haar moeder ging door met wrijven en stimuleren.

Marie haalde diep adem en stapte achteruit toen Lotte zo begon te kreunen. Wauw! Waar kwam dat zo snel vandaan? 'Hmm. Je ziet, Lotte, alleen al een lichte aanraking kan al meer dan genoeg zijn. Begrijp je?' Haar stem was wel een beetje schor.

"Eh ja." Lotte ademde nog zwaar.

Ze gingen beiden op het bed zitten, ieder met zijn eigen gedachten.

'Ben ik lesbisch, mams?'

De vraag liet Marie opschrikken uit haar eigen gedachten. "Waarom denk je dat, Lotte?"

'Het voelde me zo heerlijk, toen je me aanraakte. Veel beter dan wanneer ik mezelf aanraak.'

'Vind je jongens leuk?'

"Ja."

"Dan ben je niet lesbisch."

'Maar waarom voelde het dan zo lekker?'

Marie knuffelde Lotte. "Het is altijd zo bij meisjes die andere meisjes aanraken, schatje. Dat is heel anders dan met mannen. Meisjes weten wat ze zelf lekker vinden, dus weten ze ook heel goed wat andere meisjes lekker vinden."

'Mams, heb jij het weleens met een meisje gedaan?' Er klonk verrassing en verbazing in Lotte's stem.

'Niet sinds ik je vader ontmoette. Hij geeft mij alles wat ik nodig heb.'

'Maar mams, hoe voelt het met een vrouw? Is het heel anders dan met een man?'

Marie keek naar haar dochter. Lotte's ogen waren wijd open, nieuwsgierig, en nog steeds opgewonden. Het kwam niet in Marie op, dat seksueel aanraken ongewenst zou zijn. Marie was avontuurlijk, ze beschouwde seksualiteit als iets om van te genieten, en niet om te verbergen onder een gevoel van schaamte.

'Wil je erachter komen?'

"Eh ja."

Ze trok Lotte overeind. Staande knuffelden ze elkaar, en Marie nam de leiding: "Raak mij ook eens aan, heel zachtjes, en laten we eerst onze bloesjes uitdoen," en ze glimlachte naar Lotte als aanmoediging.

Toen ze elkaar kusten, voelde Lotte een golf van opwinding; Dit was niet een vluchtige aanraking van de lippen, zoals het bij haar schoolvriendje was geweest. De lippen van haar moeder waren warm en zacht en ze voelde een golf van opwinding toen de lippen van haar moeder haar lippen lichtjes aanraakten.

Lotte voelde haar kutje vochtig worden en tintelen toen mama's handen zachtjes haar jeukende tepeltjes streelden. Ze voelde haar slipje aan haar vochtige kutje plakken toen Mams het naar beneden trok. Ze voelde dat ze op haar bed werd gelegd, het bed zakte onder het gewicht van haar moeder die naast haar kwam liggen, een kus van haar mama, en voor het eerst raakten hun tongen elkaar. Maar het waren Mama's zachte, warme vingers die over de krulletjes van haar schaamharen streken, en haar clitoris op een geheel nieuwe manier prikkelden die haar helemaal duizelig en rillerig maakten, haar buikspieren trokken samen, terwijl een climax door haar heen golfde, veel intenser dan zij ooit had gevoeld!

***

"En dus, zoals je ziet, was het de mannelijke homo sapiens, die het vuur uitvond, om zich te bevrijden van het vrouwelijk gedoe van verzamelen van vruchten en wortels. Gebraden vlees, dat was het einde, de horizon van de culinaire ontwikkeling, en als ik eraan mag toevoegen, het einde van het juk dat vrouwen zo effectief gebruikten om ons mannen te onderdrukken en ..."

'Ja Papa, zo is het wel genoeg!'

Lotte stikte bijna van de lach terwijl ik oreerde over de ontwikkeling van onze beschaving en de moderne mens, terwijl ik brood roosterde voor ons ontbijt. Marie leek ook inwendig mee te lachen. Mijn hart stokte even, want Lotte knuffelde me van achteren.

"Ik hou van je, papa."

Oh mijn hemel. Ik moest me echt even omdraaien om haar te knuffelen! Ze duwde haar jonge lichaam tegen het mijne, terwijl ik de kruin van haar hoofdje kuste, duwde ze ineens haar borsten tegen mij aan, verrassend stevig en al veel groter dan ik had gedacht! En ik vroeg me af wat die glimlach op Marie's gezicht betekende, ze keek heel anders dan anders.

'Eh. Nou. Dank je wel, aardige dame.' Ik bevrijdde mezelf uit Lotte's omhelzing, enigszins beschaamd dat ik haar borsten zo duidelijk had kunnen voelen. Heel ongepast. Maar niettemin was ik een heel gelukkige vader. Lotte hield nu echt van me. Zij had dat gevoel nog nooit zo duidelijk uitgedrukt. Trots vulde mijn vaderhart. Ik bedacht dat ik het heel goed had gedaan. Misschien een beetje te goed zelfs.

'En vandaag, vandaag doe ik geen huishouden. Het is zaterdag. De zon schijnt. Het is tijd voor mannelijke activiteiten."

'Zoals wat, Joop?' vroeg Marie met een glimlach.

'Ik ga de auto wassen, ik ga het terras opruimen, ik ga de barbecue, nee, ik ga vlees braden. Varkensvlees, ja dat is het, varkensvlees bragen. Wisten jullie dat varkensvlees rbraden in AziŰ een religie is? Chinezen prefereren het boven hun God, hun land en hun familie ... '

Hun gelach achtervolgde mij terwijl ik naar buiten stapte. Ik glimlachte. Mijn gezin. Jezus, ik hield zoveel van hen allebei!

'Het werkt niet, mama.' Zei Lotte toen ik de deur achter me had gesloten.'Geduld Lotte, het gaat echt wel werken, schatje.'

'Maar hij merkte niet eens, dat ik geen beha had!'

'Oh, dat merkte hij echt wel, Lotte,' glimlachte Marie. Want zij had het korte moment gezien, toen ik schrok en even verstarde, al was het maar een microseconde. Dat was precies het moment dat ik aan de borsten van Lotte dacht. Het was heel spannend geweest voor Marie om het te zien. Ze had niet verwacht dat ze er zo emotioneel en lichamelijk opgewonden door zou worden.

'En wat moet ik nu doen, mama?' vroeg Lotte een beetje ongeduldig. Het duurde al drie weken, drie lange weken en het voelde alsof er geen enkele vooruitgang was. 'Mag ik niet iets duidelijkers gaan doen?'

"Nee, niet doen. Nu nog niet. Je moet gewoon doorgaan. Blijf hem aanraken, maar wees subtiel zoals we hebben besproken, laat je borsten elke keer zachtjes tegen hem aan wrijven. Hij is al bijna op het juiste punt. Ik zie al scheurtjes in zijn muur.'

'En wat ga jij doen, als het mij lukt?' vroeg Lotte gefascineerd. Ze had nooit geweten dat er zoveel kwam kijken bij verleiding. Verleiding! Stel je voor! Zij verleidde haar eigen papa! Ze voelde een warme gloed in haar kruis toen ze eraan dacht, en een plotselinge wens om te gaan masturberen.

'Dat vertel ik je later wel,' zei Marie met een geheimzinnige glimlach.

***

Marie lag met haar wang op mijn borst, haar volle borsten tegen mijn zijkant, terwijl ze zachtjes mijn eigenwijze erectie streelde. Haar duim wreef lichtjes over de druppel voorvocht die aan het puntje hing.

'Lotte is verliefd op jou, weet je dat?'

Ja. Ze kon het voelen. Een lichte puls in mijn erectie!

'Is dat zo? Waarom dan? Hoezo?' vroeg ik. Lotte verliefd op mij? Op haar vader? Dat klonk niet goed. Wel leuk, maar niet goed!

'Ja hoor, tot over haar oren verliefd. En het is jouw schuld, Joop.'

"Mijn schuld?" Waar had Marie het in hemelsnaam over. En wilde ze misschien even stoppen met mijn erectie te strelen? Dat leidde me vreselijk af.

'Je had haar niet zo moeten verwennen.'

'Verwennen? Jezus, Marie, hou toch op met me voor de gek te houden!' Hoezo had ik mijn dochter verwend?

'Hm. Het was jouw fout. Maar ik ben geil. Kom hier, Joop.'

Ik begreep dat Marie me wilde afleiden. Het was dat haar mond over mijn erectie gleed, waardoor ik dat dacht. Maar ja. Het was wel een leuke afleiding.

Marie was blij. Er was een flinke barst in mijn muur gemaakt, en Lotte kon hem nu groter gaan maken. En daar bovenop, mijn erectie voelde zo enorm groot aan vanavond, zo stevig en warm in haar mond! Haar kutje kromp van opwinding toen ze voelde hoe mijn overvloedige voorvocht lekte op haar tong. Verdorie, zij vond mijn voorvocht heel lekker. Het signaleerde mijn opwinding zo goed en het wond haar elke keer weer op.

"Hm." Ik wist ook wel hoe ik mijn tong, mijn zijdeachtig zachte tong, tussen haar schaamlippen moest likken om haar opgewonden te maken. En.. ! Ja dus!

Marie voelde het genot door haar lichaam golven, alsof ze helemaal vloeibaar was geworden, haar dijen klemden om het mijn hoofd terwijl mijn hete dikke sperma in haar mond stroomde. Snel slikte ze het door om ruimte te maken voor de volgende heerlijke straal. Haar heupen schokten terwijl mijn erectie opzwol en nog een weer spoot en nog een keer.

'Wat bedoelde je precies, dat ik Lotte heb verwend?' Ik zat nog steeds in mijn intense orgasme, maar ik kon het commentaar van Marie niet uit mijn hoofd krijgen. Toen ik geen reactie hoorde, keek ik haar aan. Wauw, mijn seksuele bekwaamheid was duidelijk op zijn hoogtepunt! Want Marie was als een blok in slaap gevallen of zo leek het tenminste.

***

'Moet ik het soms afscheren, mams?' Marie's vingers speelden met het schaamhaar van haar dochter.

"Nee, het is juist een teken van vruchtbaarheid. Mannen vinden het heel aantrekkelijk. Het is een teken van ontluikende volwassenheid. Ze worden er opgewonden van, en het impliceert maagdelijkheid en onschuld.

'Maar als Papa het nooit ziet, wat is dan het nut ervan?'

'Ja, dat is juist de sleutel, Lotte. Hij moet het zien!'

'Hoe dan? Ik kan toch niet zomaar mijn slipje voor hem uitdoen?'

'Nee, nee. Je moet het zogenaamd per ongeluk doen. En hij zal erover blijven piekeren. Het zal aan zijn gedachten blijven knagen.'

***

Marie giechelde in zichzelf. Ik zat voor de TV, maar ik was me helemaal niet bewust van het programma dat erop was.

Waarom kreeg ik het niet uit mijn gedachten? En waarom, verdomme, moest ik precies op dat moment naar de hal lopen? En waarom had Marie geen grotere handdoeken gekocht? Jazeker, deze kostten maar een tientje per dozijn.

En sinds wanneer had onze Lotte schaamhaar? Wist ze dan niet dat de handdoek die ze had omgeslagen, te kort was? En verdomd, waarom kon ik die aanblik niet uit mijn hoofd krijgen? Lotte's welvende schaamheuvel, begroeid met donkerbruine krulletjes, het nauwe gleufje daartussen dat naar binnen leidde in de bilspleet tussenhaar jonge benen. En Jezus, de onderkant van haar billen die zo verleidelijk wipten, toen ze hevig giechelend wegrende naar haar slaapkamer. Oh Shit! Wat was er met mij aan de hand? Het is toch mijn eigen dochter!

Ik neukte Marie die avond van achteren, mijn erectie strekte zich helemaal uit en groeide enorm, en toen ik genoeg had geŰjaculeerd om het uit haar kutje te laten druipen, glimlachte Marie in zichzelf. Vooruitgang!

***

Lotte lachte me uit, een diepe lach vanuit haar buik, gierend, de tranen liepen over haar gezicht. Het was niet mijn schuld. Nee echt niet. Deze keer was het echt niet mijn schuld! Ik gaf de schuld aan het toeval. Hoe was die rode sok anders in de witte was terecht gekomen?

Lotte kon niet stoppen met lachen. Haar Papa keek zo grappig, staande, zijn arm uitgestrekt, het natte roze overhemd, hangend aan zijn vingers. Zijn verbaasde blik was gewoon teveel voor haar. Hij was ook zo'n puppy! En met van die puppyhonden ogen, ze deden haar hart smelten, Oh my God, ze hield van hem!

Ik was niet onder de indruk. Ik vond de oorspronkelijke witte kleur veel mooier. En Lotte had grote lol om deze catastrofe. Ze schudde van de lach, en waarom droeg ze eigenlijk nooit meer een beha? Haar borsten wiebelden geweldig bij het lachen. En waarom was haar T-shirt twee maten te groot? En haar spijkerbroek zat veel te strak in haar kruis. Die zou ze maar beter kunnen uitdoen. Maar waar kwam die gedachte nou weer vandaan?

***

Marie knuffelde haar dochter tegen zich aan, ze zaten op haar bed. Tranen druppelden stilletjes, grote druppels rolden langzaam over Lotte's wangen. "Maar waarom doet het zo'n pijn, Mams? Liefde hoort toch geen pijn te doen?" Marie voelde met haar mee. Zij wist hoeveel pijn de liefde kan doen, hoe het je hart kan pijnigen. Zij wist hoe je hele lichaam pijn kon doen, de pijn van het verlangen.

Lotte keek omhoog, en Marie lachte geruststellend. "Geef nooit op, Lotte. Je bent nu dichtbij, heel dichtbij!" Toen kuste zij haar mooie dochter voorzichtig op de lippen. Haar hand, die Lotte's borsten streelde, voelde haar tepel verstijven. Marie kon tenminste haar dochter lichamelijk bevredigen, maar helaas niet geestelijk. En terwijl ze op het bed lagen, kusten ze elkaar zachtjes. Marie liet hand over Lotte's spijkerbroek glijden, haar kruis langzaam strelend, Lotte's opwinding opbouwend, haar dochter leidend naar een zachte climax tot ze haar zucht van opluchting hoorde.

***

Toen Marie dacht dat ze eindelijk vooruitgang boekten, kwam er plotseling een kink in de kabel. Want ik vond dat er beslissingen moesten worden genomen.

'Ik ga weer werken, Marie.' Dat had ik voor mezelf besloten.

"Waarom dan in vredesnaam, Joop?"

'Het is beter voor ons allemaal. Het is het enig juiste om te doen.'

'Waarom dan, Joop?'

'Nou zie je, eerst die douche en die handdoek, en toen dat wasgoed, dat roze overhemd, en eh, Lotte, die mij uitlachte, en haar ... En toen was zij aan het zonnebaden, onze Lotte, weet je dat? In haar blauwe bikini, en, zij is enorm gegroeid, weet je dat?

'Tja, als dat jouw probleem is. Ik denk dat het voor jou het beste is. Beter voor jou.'

Ik moest toegeven dat ik niet helemaal tevreden was met mijn uitleg. Ik had niet uitgelegd dat ik problemen had met Lotte's plotselinge volwassenheid, of in ieder geval haar plotselinge aanhankelijkheid naar mij toe. En het ongemakkelijke gevoel van opwinding dat ik kreeg als ze me uitlachte. Noch de groeiende staaf van opwinding in mijn broek als ik mijn tienerdochter zag zonnen in haar minieme bikini.

Marie bestudeerde mijn gezicht. Ik was niet op mijn gemak, maar de blos op mijn wangen vertelde haar, dat het mijn reactie op Lotte was, waar ik mij ongemakkelijk bij voelde, niet haar eigen gedrag. De muur was aan het verkruimelen. Hoe spannend!

'Joop. Blijf hier. Ik kom zo terug.'

Ik vroeg me af waarom Marie een badjas aandeed, en ook, waar ze eigenlijk heenging. We hadden een eigen annex, dus waarom ging ze dan uit onze slaapkamer?

Mijn adem stokte in mijn keel.

Marie stond in de deur, met Lotte aan haar hand! Onze Lotte, in een wit satijnen nachtjapon, tot halverwege haar dijen, gestrikte smalle spaghettibandjes, een ruime drapering die haar meisjesborsten goed deden uitkomen, haar stijve tepels tegen de dunne stof priemend. Lotte, onze mooie Lotte, verlegen glimlachend, en de verliefdheid gloeide in haar ogen.

'Hoi, papa.'Ik keek naar Marie. Zij glimlachte. 'Lotte heeft je iets te zeggen, Joop.'

Ik keek naar Lotte, mijn lieve Lotte!

'Ga niet weer werken, papa, alsjeblieft?'

'Hij snapt het nog steeds niet, mams,' fluisterde ze naar Marie.

Ik hoorde wat zij fluisterde. Krijg nou wat?

'Joop, je bent ook zo'n sufferd. Je bent een schattige puppy, heel lief, maar ook suffig.'

Ze kwamen op het bed zitten aan weerszijden van mij. Ik raakte er een beetje van in de war, dat geef ik toe. Wat was er aan de hand? Waarom lachten ze allebei zo geheimzinnig naar mij?

Mijn adem stokte toen Lotte mijn hand pakte en hem op haar borsten legde, verlegen glimlachend naar mij. Oh ze was zo mooi! Ik kon het echt niet helpen, mijn lichaam reageerde voordat mijn verstand kon ingrijpen.

Ik keek naar Marie. Zij glimlachte ook, ze keek heel gelukkig. Waarom? Zag ze dan niet dat ik de borsten van onze jonge dochter in mijn handen had? Maar die borsten voelde zo goed, zo groot als theekopjes, en zo stevig als alleen is voorbehouden aan de jeugd, en die verrassend stijve tepeltjes! Oh God, het voelde zo goed! Het zou niet mogen, maar het was wel waar!

'Hij snapt het nog steeds niet, mama!'

'Wacht maar, het komt wel. Kijk maar in zijn ogen.' Marie glimlachte geruststellend naar mij. Lotte giechelde, haar borsten wiebelde in mijn hand. Wat kwam er wel? Ik snapte er nog steeds niets van!

Toen viel het kwartje! Het begon mij ineens te dagen.

Ik kreunde terwijl ik me alles herinnerde: Lotte die haar borsten tegen mijn arm wreef in het winkelcentrum, Lotte die me knuffelde zonder beha aan, Lotte die fluisterde 'Ik hou van je,' Lotte die tegen me aan lag op de bank, met haar vel te losse T-shirt, Lotte die giechelde in een handdoek, die veel te kort was, Lotte die me goede nacht kuste op mijn lippen. En met schok herinnerde ik mij ook, dat Marie op het hoogtepunt van haar orgasme in mijn oor had gefluisterd: "Oh God, Papa!" Jesus, wat stond mij nog meer te wachten?

'Zie je wel Lotte, hij snapt het eindelijk.'

Lotte giechelde. 'Zal papa iets gaan zeggen, denk je?'

'Laat hem eerst maar even op adem komen. Hij is de meestal wat traag van begrip, dus het duurt een tijdje voor hem, om het te verwerken.'

Lotte giechelde opnieuw.

'Ik wil het niet en ik doe het niet!' riep ik, maar ik wilde het wel. 'Bedoelen jullie ... ik bedoel, jij ... en jij ...? Hebben jullie dit allemaal van tevoren gepland?'

Ik werd beloond voor mijn scherpe inzicht met twee stralende glimlachen, van twee mooie dames, de ene mijn echtgenote, de andere mijn dochter, die aan mijn beide zijden lagen, elk met een arm om mij heen geslagen, twee mooie gezichten die mij stralend aankeken, twee paar ogen die van opwinding glinsterden. Om een of andere reden voelde ik mij plotseling de rijkste man ter wereld!

Ik leunde opzij en kuste Marie. Met een gevoel van enorme opwinding kuste ik daarna ook mijn dochter Lotte. Ik kuste haar voorzichtig en aandachtig, haar gevoelige lippen tegen de mijne, de punt van haar tong die de mijne raakte. Lust en opwinding ontwikkelden zich langzaam in mij, dat was heel verrassend. Lotte, mijn mooie dochter, en ineens vond ik haar seksueel aantrekkkelijk.

Ik schrok toen ze allebei opstonden.

'Kijk, Joop,' zei Marie zachtjes. "Dit is allemaal voor jou!

Ik keek toe. Ik zag dat Marie rondom het bed liep, en achter Lotte ging staan. Ik zag hoe Marie's handen de strikjes lostrokken van de spaghettibandjes die haar witte satijnen nachtpon omhooghielden. Ik keek toe met stokkende adem, maar Lotte lachte naar me, en Marie lachte ook, en de strikjes vielen los.

"Goede God!"

Lotte was naakt! Lotte in haar volle glorie, haar meisjesborsten trots en stevig naar voren, prachtig gevormd met hun stijve tepeltjes en donkerbruine areolae, Lotte met haar slanke taille, de verleidelijke welving van haar heupen en dijen, de erotische zwelling van haar schaamheuvel. Lotte's schaamhaar, kort en gekruld, haar strak gesloten gleufje met het clitorale kapje dat naar buiten stak, Lotte's volle, vlezige schaamlippen, opbollend en rond en verleidelijk tussen haar benen. Mijn erectie kwam langzaam overeind, stijf en kloppend bij de aanblik van deze maagdelijke onschuld, van mijn mooie dochter, van deze godin van de natuur, die voor mij stond.

"Jezus!"

En Marie, Marie streelde Lotte's borsten! Marie draaide voorzichtig aan haar tepels! Ik kon geen adem meer krijgen toen ik Lotte's ogen helemaal wazig zag worden van opwinding, terwijl ze zachtjes kreunde, en Marie haar borsten streelde. Mijn erectie werd zo stijf als een paal en begon helemaal te kloppen bij deze ongelofelijke erotische aanblik.

"Heilige Maria!"

Die uitroep ontsnapte me toen Marie onze dochter streelde, haar schouder kuste, en naar mij keek, met een geheimzinnige glimlach op haar lippen. Mijn hart klopte heel hevig. Marie kuste Lotte's nek. Ik! Ik wou plotseling dat het ik het was, en niet Marie, die dat deed!

'Alsjeblieft,' fluisterde ik. "Nu is het wel genoeg!" Lotte en Marie kusten elkaar zachtjes, lippen op lippen. Nooit, nee nooit had ik me kunnen voorgestellen hoe sensueel dit was, hoe erotisch!

Lotte kwam naar mij toe en vlijde zich in mijn armen, een jong, zacht, bloot meisje op mijn bed, ze duwde mij achterover en keek me aan, boog zich naar mij toe en te kuste me. Haar blote meisjesborsten raakten mijn brede borst. Ik stond in brand! Een brand die nog aanwakkerde, toen iemand mijn erectie streelde.

Al mijn zintuigen werden overweldigd, ik raakte geheel in de war. Lotte kwam overeind en ging schrijlings boven me zitten. En wie was het eigenlijk die mijn erectie vasthield? Oh God. Lotte zakte naar beneden, de aanraking van haar warme vochtige schaamlipjes, die de punt van mijn erectie raakten, mijn natte eikel glijdend langs haar spleetje, glibberend van mijn voorvocht. Hoe kon dit? Want Lotte's handen lagen op mijn borst, en ik kon het niet zijn, die dit deed!

Ik kreunde toen mijn eikel haar clitoris voelde, en kreunde opnieuw toen haar schaamlippen zich spreidden om mijn glibberige erectie te begroeten, mijn lul werd deskundig geleid, hij gleed langs haar natte warme spleetje, hij glibberde tegen mijn dochter's warme kutje aan. Mijn blik werd wazig, en Lotte's ogen schitterden van opwinding. Oh Jezus! Mijn erectie werd tegen haar spleetje aan geduwd, iemand duwde mijn erectie tegen de ingang van mijn dochters kutje!

Ik pakte haar smalle taille en probeerde mijn dochter zachtjes omhoog te tillen. Niet doen Lotte, doe het niet, het gaat je pijn doen, dacht ik. Maar ik kreunde toen ik haar voelde zakken, de heerlijke sensatie van haar vagina die zich vergrootte, zich over mijn eikel heen stulpte. Mijn hart kromp ineen toen ik haar plotselinge kreet hoorde. En ik werd verrast door het strakste gevoel dat ik ooit had meegemaakt. Jezus, ik had de maagdelijkheid van mijn dochter genomen!

'Oh, papa, fluisterde mijn lieve meisje.

Lotte's ogen glinsterden van niet gedepte tranen. Ik hoorde haar kreunen toen zij zichzelf optilde en weer liet zakken, een strakke satijnen meisjesschede, die mijn erectie omringde. Ik trok haar naar mijn borst, knuffelde haar tegen me aan, ik knuffelde mijn eigen dochter, terwijl ik mijn penis tegen haar baarmoedermond voelde komen, zo diep, zo heerlijk strak en nauw! Mijn erectie deed bijna pijn, hevig kloppend en opzwellend. God, ik voelde mijn lieve Lotte zo ongelooflijk goed!

Lotte voelde zich heerlijk opgevuld, haar Papa's erectie groot en kloppend binnen in het intiemste deel van haar lichaam, een plekje waar ze nooit eerder iets in had gevoeld. Ze voelde hem kloppen en opzwellen diep in haar kutje, hij rekte haar vagina zo heerlijk uit, ze vergat helemaal de pijn van daarnet. Ze rilde van opwinding. Papsie, Oh, mijn Papsie en ik! Eindelijk!

Terwijl ze naar beneden zakte, inhaleerde ze scherp, haar clitoris schraapte langs mijn staaf. Ze voelde dat papa haar weer omhoog duwde, en zakte weer naar beneden, duizelig van zijn erectie die diep in haar gleed, haar vagina opvulde, haar kringspieren oprekte, haar baarmoeder aanraakte. Ja papa! Ze trok weer omhoog, dan naar beneden, zo heerlijk vol. Papa's grote warme handen op haar billen voelen zo goed. Papa, het is zo spannend!

Ze bewoog nu sneller, alsof een bries opstak, en een storm was op komst. Haar bewegingen werden steeds sneller, omhoog en weer neerdrukkend, opstijgen en landend. Steeds sneller, steeds hteviger, en mijn erectie klopte binnen in haar. Ja papa. Ja papa!

'Papaaaa!'

Haar climax overviel haar, het benam haar de adem, toen ze voelde dat Papa's piemel opzwol en in haar kutje begon te spuiten, warm en diep, oh God, mijn papa komt klaar in mij! Haar billen zakten op mij terwijl de ene na de andere spurt haar meisjeskutje deed overstromen. Het orgasme overweldigde haar totaal, haar hart bonkte, haar Papa's warme zaad vulde haar, overstroomde haar vagina, haar jonge baarmoeder, lieve papa, zo lief.

Ik lag met mijn wang op haar zachte, stevige buik, op mijn zijde, kijkend naar mijn vingers terwijl ik speelde met de nieuwe schaamharen op de top van haar schaamheuvel. Zijdeachtige haren, een klein bosje, op het aantrekkelijkste stadium van haar puberteit. Ik liet mijn vinger omhoog glijden over haar heuvel van plezier, nou ja, haar berg van plezier. Ik streelde haar natte spleetje. Haar clitoris was groot, uit haar kutje naar buiten stekend, en verder naar beneden stroomde mijn sperma naar buiten, een trage melkwitte stroom droop tussen haar billen door, op het bed.

Marie en Lotte knuffelden elkaar. Ik hoorde moeder en dochter fluisteren en nieuwe geheime plannen smeden. Ik glimlachte.

Ik vond het plotseling heel leuk om huisman te zijn.

*** Einde ***Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners