Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Huisnummer 39 - 24804 keer gelezen
Elk huisje heeft zijn kruisje, zo luidt de uitdrukking. Ik denk dat dat waar is, soms ook waardevol, en soms waardevol om naar buiten te brengen. Neem nu dit verhaal wat ik u ga vertellen. Een verhaal wat wellicht niet helemaal door de beugel kan, maar wel erg opwindend kan zijn. Een verhaal over een bijzonder geil meisje met behoorlijk geile fantasieën. En geloof me, ze zijn er. Meer dan je denkt.1.

Aan de Engelsestraatlaan op nummer negenendertig in een niet nader te noemen woonplaats, woonde ik samen met Ilse. Tweeëntwintig jaar, blonde haren met een kleine slag (en als ze haar dag had toch zelfs een flinke krul), een ietwat stevige kont, boven iets knokiger en een cup b. Ze was een leuke meid, een vlotte meid en ook een lieve meid. Maar iedereen heeft een zwart randje, ook Ilse.

Als ze bij mij was, haar vriendje, kon ze nogal eens wild tekeer gaan, en eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat ik daar helemaal geen problemen mee had. Sterker nog, mij wond dat ook behoorlijk op. Misschien maakte ik zelfs een beetje misbruik van de situatie door haar op haar geilste momenten tijdens de seks dingen in het oor te fluisteren. Dingen waar ze helemaal gek van werd. Als ze op haar rug lag en ik bovenop haar en ze haar benen zo wijdt mogelijk hield zodat ik mijn onderlichaam tegen de hare aan kon drukken en ik diep in haar zat en vervolgens weer terugtrok om het tempo op te voeren en haar hard te neuken kreunde ze van lust. Ze hield van haar eigen soppende geluiden. Terwijl ik die stotende bewegingen maakte kwam mijn hoofd bij haar oor en ik fluisterde, ‘Als we binnenkort samen gaan stappen, trek dan een kort rokje aan.’ Ze kreunde. ‘Het liefst wil ik dat je er niks onder draagt, gewoon je blote billen en je kutje onder je korte rokje,’ ging ik verder en ze kreunde harder. ‘Als we op de dansvloer staan wil ik je aanraken,’ ik raakte haar aan aan de achterkant van haar bovenbeen en ze sidderde. ‘Wil je daar wel door mij aangeraakt worden,’ vroeg ik. Ze kreunde en beantwoordde het met een zachte ja. Ik ging verder, ‘maar misschien zien ze het wel. Misschien zien de mensen wel dat ik je daar aanraak en langzaam omhoog ga met mijn hand tot ik bij je kontje kom.’ Ik voelde hoe ze van onder wijder en natter werd, een geweldig gevoel, een gevoel van complete opwinding. ‘Maar stel nou,’ ging ik door, ‘dat er iemand een stukje van je bil ziet, of ziet dat ik tussen je benen ga en je kutje aanraak.’ Ze hield het niet meer, ze kreunde en zette haar nagels in mijn rug bij elk woord dat ik meer zei. Dit wond haar blijkbaar geweldig op en ik besloot om door te gaan.

‘Dus je vind het helemaal niet erg dat iemand je kontje ziet,’ ze kreunde. ‘Zou je soms wel willen dat een vreemde je billen kon bekijken?’ Ze kreunde nogmaals en ik wist dat ze bloedgeil was, ik voelde en hoorde haar soppen. ‘Vertel jij maar eens verder wat je dan zou willen,’ zei ik.

Eerst kreunde ze alleen maar, maar toen ik aanspoorde dat ze zich niet hoefde te schamen begon ze te vertellen. ‘hmm ik zou willen dat hij het ziet dat ik aangeraakt wordt, op mijn billen. Hij kan net tussen de mensen door kijken en het onderste randje van mijn kontje zien. Vind je dat geil,’ ik kreunde en werd keihard. ‘Ga door,’ zei ik. ‘Hmm ik zou willen dat hij dichterbij kwam,’ ze hield even in en ik wist niet hoe ik het hebben moest. Dit kon toch niet, ik wist waar dit naar toe ging maar dit kon toch niet. Anderzijds werd ik hier ook enorm geil van. Ik bleef haar neuken, afwisselend hard en zacht en met lange diepe halen en soms drukte ik hem even diep naar binnen en liet hem daar zitten.

‘Hij komt dichterbij en jij hebt je hand onder mijn rokje. Als je ziet dat hij dichterbij komt haal je je hand weg en mijn rokje valt weer over mijn kontje. Hmm hij komt dichterbij staan. Hmm weet je wat hij doet, hij let zijn hand hier,’ ze pakte mijn hand en legde hem net onder haar kont. ‘Hij gaat langzaam naar boven, oh hmm,’ ze kreunde en bewoog de hand van ‘hem’ een stukje hoger. ‘Wil je dat hij hem hoger beweegt, dat je vriendinnetje aangeraakt wordt?’ vroeg ze geil in mijn oor. ‘Oh ja, raak haar aan,’ zei ik. Ze bewoog haar hand omhoog en legde hem nu voel op haar bil. ‘Hij raakt me aan, ooh hij heeft zijn hand vol op mijn blote kontje. Hij knijpt er zachtjes in,’ en ze kneep zachtjes in mijn hand waardoor mijn hand haar bil masseerde. Dit was zo ongelofelijk geil, mijn vriendin werd gewoon in haar fantasie door een ander op haar lekkere kontje betast. ‘Hmm ik wil dat hij me verder aanraakt, hierzo,’ ze bewoog mijn hand meer tussen haar benen door richting daar waar ik met mijn penis diep in haar stootte en waar de inmiddels gigantische soppende geluiden vandaan kwamen. Ik nam het over, ‘dus je wilt daar graag aangeraakt worden.’ En ik bewoog mijn hand meer in de richting van haar kutje, ik voelde nu met een vinger van mijn hand vocht. ‘Hij voelt dat je nat bent Ilse,’ ze kreunde, liet mijn hand los en pakte haar borsten vast. ‘Ilse, hij gaat naar je kutje. Weet heel goed dat je nu door een vreemde wordt aangeraakt bij je kutje.’ Mijn vingers schoven nu naar haar vagina en raakten haar schaamlippen aan en ik voelde mijn eigen pik, nat van haar geil, in en uit haar stoten. ‘Hmm wil je dat hij je kutje aanraakt,’ vroeg ik. ‘Oh jaa,’ hijgde ze. Ik raakte haar schaamlippen aan met de zogenaamde hand van de vreemde, ‘ik ga komen Ilse, ik ga in je komen.’ ‘Mmmhhjaa, kom in me. Ik kom ook,’ hijgde ze. Toen spoot ik mijn geil diep in haar kutje, meerdere stralen voelde ik uit mijn schacht schieten en ik vulde haar op. Toen kwam zij ook klaar, ze kreunde en maakte schokkende bewegingen met haar lichaam. Haar mond stond open en ik voelde de binnenkant van haar kutje samentrekken. Langzaam bewoog ik hem nog een enkele keer in en uit haar, maar toen was het klaar. We hadden genoten en dit zou niet de laatste keer zijn.2.

De tijd die op onze sekspartij volgde dacht ik veel na over hoe dit verder moest. De gedachte dat het mijn vriendin opwond dat zij aangeraakt werd door een vreemde maakte iets in mij los. Zowel een beschermend gevoel als een wild geil gevoel. Ergens in me zat iets dat heel graag wilde dat ik een ander haar zou zien aanraken. Maar wie zou dat dan moeten zijn, hoe oud was diegene, moesten we hem kennen of juist een vreemde zijn? Het leek me het beste om dit eens aan haar voor te leggen maar ook om te polsen of dit echt iets is wat zij wilde.

Die avond, de dag na onze vrijpartij, kwam mijn vriendin uit haar werk. Ze werkte bij een hotelketen en de kledingsvoorschriften schreven voor dat dames een rok met blouse, colbert en hakken droegen. Ik zal toegeven; ik keek daar graag naar. Om mij te plezieren had ze ook wel eens thuis een sexy setje er onder aangetrokken met daarbij kousen en jarretels. Daarna hadden we heerlijke seks gehad.

Maar goed, ik dwaal af. Mijn vriendin kwam thuis en ik was met het eten bezig. Ze kwam achter me staan, omhelsde me en kuste me in mijn nek. Ik draaide me om en zoende haar, mijn hand legde ik op haar billen. Ik dacht terug aan de avond er voor en werd direct weer opgewonden maar ik hield me in. Ze legde haar spullen weg en hing haar jas op terwijl ik door ging met koken, toen ze dat had gedaan kwam ze bij me staan. Ik stak direct van wal, ‘lieverd. Mag ik je iets over gisteren vragen?’ Ik zag dat ze blosjes op haar wangen kreeg maar ze zei dat het mocht. ‘Je mag heel eerlijk antwoord geven hoor, en ik zal je vertellen dat het mij ook enorm opgewonden heeft. Maar.. nouja.. ik vroeg me af of je dat echt een keer zou willen..’ er viel een stilte waarin we elkaar aankeken. ‘Nou,’ begon ze, ‘misschien lijkt me dat wel wat. Maar alleen als jij het ook goed vindt natuurlijk.’ ‘Mij lijkt het enorm spannend,’ zei ik. ‘Mij ook,’ ze werd roder, ‘hoe ver zou je willen gaan?’ vroeg ze me. ‘Het is jouw lichaam, en ik weet niet wat jij ver vindt,’ antwoordde ik. Onze ogen bleven strak op elkaar gericht en ik zag er langzaam maar zeker spanning in kruipen. Ik kende die stand van haar ogen, het was lust.

‘Gister raakte hij alleen mijn billen en kutje aan, maar zou je het ook erg vinden als hij er een vinger in zou steken?’ vroeg ze. Ik kreeg een stijve. Abrupt een keiharde pik van hier tot Tokio. ‘Ik zou het wel geil vinden, als jij dat geil vindt vind ik dat ook.’ ‘Maar misschien wil hij me wel zachtjes vingeren, stopt hij een tweede vinger er bij en gaat hij met zijn andere hand naar mijn borst,’ ze bewoog richting mijn gezicht en ze kuste me. ‘Hij gaat onder mijn shirtje en ik heb geen bh aan. Hij voelt mijn jonge borsten. Zijn grote ervaren hand op mijn jonge borst en de andere in mijn geile kutje,’ ze keek me doordringend aan en kuste me, likte met haar tong over mijn lippen en greep in mijn kruis. Toen drong het tot me door, ‘ervaren handen?’ Ze kreunde, ‘ja.. misschien is hij wel een stuk ouder dan ik. Of mag het dan niet van je. Jij gunt je meisje toch alles.’ Ze zei het met een heerlijke heesheid in haar stem. Ze kuste me en ik kuste terug. Een ervaren man, bedacht ik me, ‘maar hoe oud is hij dan?’ Ze knoopte mijn broek los en zakte door haar knieën. Ze deed mijn broek en boxer tegelijk naar beneden en pakte mijn harde lul vast. Ze likte er aan, ‘misschien wel zo oud als mijn eigen vader.’ Direct nam ze hem in haar mond en zoog mijn lul naar binnen. Ze pijpte me heerlijk en het idee dat ze door een man gevingerd zou worden die haar vader zou kunnen zijn wond me op.

Stel je voor dat ik zo oud zou zijn, een jaar of vijftig, dan zou ik ook enorm op die geile jonge meiden kicken. Het zou toch geweldig zijn als je zo’n meid tot je beschikking zou hebben. Mijn fantasie sloeg even op hol en ik bedacht me wat ik zou doen als ik Ilse als dochter hard. Het zou me niets verbazen als ik geil van haar zou worden, maar misschien was ik bevooroordeeld. ‘Ooh schat wat pijp je lekker, wiens lul zou je nu willen dat dit was,’ vroeg ik brutaal. ‘Hmm.. misschien moet ik dat aan jou vragen. Mag ik van jou de lul van papa wel pijpen?’ Ik kwam klaar. Ze had net haar mond weer om mijn pik gesloten toen ik klaar kwam. Mijn zaad spoot hard in haar keel. Ze schrok er van en trok in eerste instantie haar hoofd een stukje naar achter. Toen ze door had wat er aan de hand was deed ze haar hoofd weer terug en slikte ze zoveel mogelijk in. Er kwamen stralen sperma op haar mond, kin en borsten. Ze veegde het er af en stak het in haar mond, ‘hmm.. zaad van papa.’ Zei ze terwijl ze me aankeek en het goedje in haar mond schoof. Ze slikte het gewoon door.

Ik keek Ilse aan en was enigszins verbaasd. ‘Wil je echt je eigen vader?’ vroeg ik. ‘Of de jouwe,’ zei ze plagend. ‘Kom alsjeblieft, doe mij ook even,’ zei ze terwijl ze haar rok omhoog schoof. Ik zag dat ze die dag onder haar rok een kanten zwarte string droeg. ‘Je ziet er lekker uit,’ zei ik terwijl ik de gedachte door mijn hoofd liet spelen dat ze haar eigen of mijn vader zou willen hebben. Zou ze dit echt willen? Echt??

Ze ging op de keukenvloer liggen en ik schoof haar string opzij. Ze was kletsnat tussen haar benen, misschien wilde ze dit wel inderdaad echt. Ik liet een vinger bij haar naar binnen glijden en befte haar. ‘Ze me wat je wilt,’ zei ik tussendoor. ‘Ik wil dat ze dit bij me doen,’ hijgde ze. ‘Wie?’ vroeg ik commanderend. ‘Onze vaders,’ kreunde ze. ‘Je bent een slet,’ antwoordde ik. Ze kirde en hijgde het uit. ‘Oh ja ik wil dat ze me beffen, en jouw vader mag me ook neuken, als ik de mijne tussendoor mag pijpen.’ ‘Maar Ilse,’ zei ik. ‘Je weet toch dat sletjes alleen zonder condoom worden geneukt?’ Ze hijgde en kwam klaar. De gedachte dat ze door mijn vader zonder condoom zou worden geneukt was haar teveel geworden. Ik voelde om mijn twee vingers die nu in haar kutje zaten dat haar spieren samenspanden. Toen kwam ze overeind en kuste me, ‘lieverd het spijt me voor deze fantasie. Maar het maakt me zo geil.’ ‘Het geeft niet schat,’ zei ik en we keken naar mijn inmiddels weer harde pik. ‘Misschien moet pappie me maar even in mijn kutje nemen. Zonder condoom, want ik wil hem voelen spuiten…”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners