Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hulp bij hoge nood - 19677 keer gelezen
Gelukkig begint het weer zomer te worden met ook wat warmer weer zodat Chantal haar lange broek weer kan vervangen door een lekker kort rokje en haar dikke wintertrui door een lekker luchtig bloesje of een spaghettitopje. Ze vindt het wel prettig om er zo luchtig gekleed bij te lopen en haar man Pascal ziet haar ook liever in een kort rokje dan een lange broek, maar dat is dan hoofdzakelijk omdat hij haar dan lekker makkelijk bij haar kutje kan grijpen. De laatste tijd heeft Chantal steeds meer het idee dat haar schoonvader Kees dat ook wel zou willen doen. Ergens begrijpt ze het wel, want de man is pas 52 jaar en al 3 jaar weduwnaar. Die heeft natuurlijk al veel te lang geen vrouw meer gehad en wordt waarschijnlijk geil van elke leuke jonge meid die hij tegenkomt. Ze weet uit ervaring dat er heel wat mannen maar wat graag iets met haar zouden willen met haar 26 jaar, slank lichaam maatje 38, mooie volle borsten cup C en een lief gezicht met lang zwart haar, dus haar schoonvader zal ook wel zo zijn fantasieŽn over haar hebben waar hij geil van wordt.

Hij heeft daar nooit iets over gezegd of er ook maar een toespeling op gemaakt, maar nu ze weer wat vaker in een erg kort rokje loopt als hij op bezoek is, is het haar wel opgevallen dat hij vaak een grote bobbel in zijn broek krijgt en dan ineens hoognodig naar het toilet moet. Hij blijft dan wel erg lang weg om alleen maar een plasje te doen en als hij terugkomt is de bobbel altijd verdwenen. Ze heeft op een gegeven moment dan ook het idee gekregen dat de beste man helemaal geen plasje gaat doen, maar zich lekker gaat staan aftrekken omdat hij geil is geworden van haar. Eerst was dat aftrekken nog een idee geweest, maar nu weet ze het zeker. De laatste keer dat hij op bezoek is geweest heeft ze, vlak nadat hij naar het toilet was geweest, achter de toiletpot op de tegeltjes van de muur een grote klodder sperma aangetroffen.

Toen ze dat tegen Pascal vertelde had die daar geen enkel kwaad in gezien en gezegd dat het eigenlijk een groot compliment voor haar is als zijn vader zo geil van haar wordt. Wat hem betreft mag zijn vader zich net zo vaak aftrekken als hij wil, hij heeft er geen last van en voor zijn vader is het alleen maar lekker. Die heeft uiteindelijk geen vrouw meer om te neuken en moet zich nu op deze manier behelpen of naar de hoeren gaan. Als ze niet wil dat er weer sperma op haar schone tegeltjes komt moet ze er maar voor zorgen dat zijn vader geen zaad meer in zijn zak heeft zitten als hij weer eens naar het toilet toe gaat. Toen ze had gevraagd hoe ze dat dan moet doen had Pascal doodleuk gezegd dat al het zaad dat in haar kutje zit niet meer op de muur van het toilet kan komen. Ze had hem verbaasd aangekeken en gevraagd of hij bedoelt dat ze dan maar met zijn vader moet gaan neuken. Heel diplomatiek had hij toen gezegd dat ze wat hem betreft helemaal niets moet en zelf maar moet kijken wat ze doet, hij is uiteindelijk niet degene die zich druk maakt over een beetje zaad op de tegeltjes van de toiletmuur.
Ze vindt het eigenlijk allemaal maar onzin wat Pascal had staan vertellen, maar het resultaat van die onzin is wel dat ze het weer mooi alleen op mag knappen, want hij doet niets. Eigenlijk zou ze weleens willen weten hoe hij zou reageren als ze vlak voor zijn neus echt haar kutje over de harde paal van zijn vader zou schuiven om hem zijn zaad in haar te laten spuiten in plaats van in de toiletpot. Zij heeft er in elk geval geen enkel probleem mee, want ze vindt haar schoonvader wel een aardige man en als ze hem op deze manier kan helpen doet ze dat graag. Misschien vindt ze het zelf ook wel lekker en ze doet er niemand kwaad mee, want haar schoonvader zal alleen maar blij zijn dat zijn lul weer eens in een echt kutje zit en Pascal heeft zelf gezegd dat ze het moet doen.

Chantal weet dat haar schoonvader deze zondagmiddag bij hen op visite komt en ze vindt dat het nu dan ook maar moet gebeuren. Ze heeft zich er al helemaal voor gekleed door alleen een heel kort rokje en een dun bloesje aan te trekken. Haar bh heeft ze uitgelaten zodat door de dunne stof van haar bloesje haar donkere tepels duidelijk te zien zijn en ze draagt ook geen slipje, want haar schoonvader moet natuurlijk wel wat kunnen zien als ze met haar benen iets uit elkaar op een stoel tegenover hem zit. Wanneer ze zo de woonkamer binnenloopt vraagt Pascal haar waar hij het aan te danken heeft dat ze er zo lekker sletterig bij loopt. Het maakt hem ontzettend geil en als zijn vader niet elk moment zou kunnen komen zou hij haar dan ook gelijk gaan neuken. Chantal zegt dan dat ze zich zo heeft gekleed omdat ze deze middag het zaad van zijn vader nu eens in haar kutje wil hebben en niet weer op de muur van haar toilet. Weer zegt Pascal dat ze maar lekker zelf moet kijken wat ze doet en verder gaat hij er niet op in. Voor Chantal is het nu duidelijk, of het interesseert Pascal niet of hij vindt het stiekem net zo opwindend als zijzelf, maar hij heeft in elk geval geen bezwaar gemaakt, dus gaat ze deze middag proberen om zich door haar schoonvader te laten neuken.

Wanneer Kees er is zit hij lekker lui onderuitgezakt op de bank met voor zich de salontafel waarop de drankjes staan die Chantal daar voor iedereen heeft neergezet. Aan de andere kant van de salontafel zit, hoe kan het ook anders, zijn schoondochter Chantal in een fauteuil en zijn zoon Pascal zit in een andere fauteuil. Bij binnenkomst was het Kees al opgevallen dat Chantal deze keer wel erg luchtig gekleed is en het liefst had hij haar al in de gang gelijk tegen de muur gezet om haar stevig te neuken, maar ja, ze is zijn schoondochter en dan doe je zoiets niet. Dit is echt zoín dag dat hij het bijna jammer vindt dat ze met zijn zoon getouwd is, want het liefst zou hij haar zelf eens heel erg stevig willen neuken. Nu zit ze tegenover hem en maakt ze ook nog de bovenste koopjes van haar bloesje los omdat ze het zo warm heeft.

Chantal is niet de enigste die het warm heeft, want ook Kees begint het nu steeds warmer te krijgen. Als hij niet wist dat ze zoín lief en vooral net vrouwtje is zou hij bijna gaan denken dat ze hem uit zit te dagen. Toen ze zonet even haar benen iets uit elkaar deed meende hij al te zien dat ze geen slipje aan heeft en nu zijn haar borsten bijna bloot. Wanneer Chantal dan ook nog voorover buigt om haar drankje van de salontafel te pakken waardoor Kees, dankzij haar ver geopende bloesje, haar volle borsten met hun grote, harde tepels goed kan zien, wordt het hem echt teveel. Hij zit op de bank met een keiharde lul in zijn broek waar hoognodig wat aan gedaan moet worden. Hij excuseert zich dan ook omdat hij naar het toilet moet om even een plasje te doen. Met een ondeugende blik in haar ogen zegt Chantal dat ze zijn plasjes wel kent, de vorige keer toen hij bij haar naar het toilet was geweest zat er ook een grote klodder sperma op de muur van het toilet.
Kees voelt zich goed betrapt, maar wil nog niet toegeven dat hij zich bij zijn schoondochter op het toilet heeft staan aftrekken en zegt dan ook met een knalrood gezicht dat ze zich vergist en dat het wel zaad van Pascal zal zijn geweest dat ze gezien heeft. Nu begint Chantal te lachen want volgens haar spuit Pascal zijn zaad altijd netjes in al haar gaatjes waar het thuishoort en echt niet op de muur van het toilet. Schoorvoetend geeft Kees nu toe dat het dan mogelijk toch wel van hem geweest kan zijn omdat hij nu eenmaal niet meer iemand heeft die hem van zijn zaad af helpt terwijl hij daar nog wel vaak behoefte aan heeft.

Als hij bij haar op bezoek is en ze er dan zo lekker geil gekleed bijloopt zoals nu, dan moet toch echt weleens de druk van de ketel gehaald worden en dat doet hij dan maar zelf op het toilet. Hij kan toch moeilijk vragen of hij, net als zijn zoon, even zijn lul in haar kutje mag stoppen om daar zijn zaad in te spuiten. Volgens Chantal kan hij dat juist heel goed vragen, ze zijn uiteindelijk familie van elkaar en als familie hoor je elkaar nu eenmaal te helpen. In dit soort gevallen is ze gewoon zijn noodhulp waar hij altijd een beroep op mag doen of beter gezegd, zijn noodhulp waar hij altijd zijn zaad in mag spuiten, daar zijn ze toch familie voor. Hij moet dus niet gaan beweren dat hij niemand meer heeft om zijn lul in te stoppen, want anders zou ze nog weleens boos op hem kunnen gaan worden in plaats van beregeil zoals nu. Zonder verder nog iets te zeggen staat Chantal nu op en loopt naar Kees toe die nog steeds op de bank zit.

Kees begint zich nu toch wel erg ongemakkelijk te voelen, want zoals Chantal nu bezig is lijkt het er verdomme wel op of ze met hem wil gaan neuken terwijl zijn zoon zit toe te kijken. Vertwijfeld kijkt Kees naar Pascal die alleen maar even een gebaar maakt dat er op neer komt dat zijn vader het maar lekker zelf uit moet zoeken, want hij bemoeit zich er niet mee. Nu vindt Kees het ook wel goed, want als zelfs Pascal er geen probleem van maakt dat Chantal met hem gaat neuken dan kan hij er maar beter zo veel mogelijk van genieten. Uiteindelijk wil hij dit al heel lang en nu gaat het tegen al zijn verwachtingen in nog gebeuren ook. Ondertussen is Chantal al bij hem gekomen en is ze bezig zijn broek los te maken. Behulpzaam tilt Kees zijn kont even op wanneer Chantal zijn broek en boxershort tegelijk naar beneden wil trekken en even later zit Kees zonder broek of schoenen in zijn blote kont met een grote stijve lul die recht omhoog wijst onderuitgezakt op de bank voor Chantal.

Die tilt haar rokje op en gaat dan met aan beide zijden van Kees een been op de bank op haar knieŽn boven zijn keiharde lul zitten en laat langzaam haar kutje over die harde paal naar beneden zakken. Als ze niet meer verder kan blijft ze even stil zitten en nadat ze Kees een lekkere zoen vol op zijn mond heeft gegeven heet ze hem welkom is haar geile natte grotje dat ook voor hem altijd geopend zal zijn om zijn zaad in ontvangst te nemen. Terwijl ze hierna ook de laatste knoopjes van haar bloesje los maakt om Kees haar borsten aan te bieden begint ze dan langzaam op en neer te wippen. Chantal weet niet wat haar nu geiler maakt, de lul van Kees in haar kutje of het feil dat Pascal zit toe te kijken, maar lekker vindt ze het zeker. Kees zit ook te genieten van het warme, natte vrouwenvlees dat over zijn lul op en neer glijdt en de volle borsten die hij in zijn handen heeft. Chantal buigt zich nog iets naar hem toe en terwijl ze rustig doorgaat met wippen begint ze Kees nu ook te tongen.
Hierdoor ziet ze niet dat Pascal is opgestaan en de salontafel opzij schuift om voor hem ruimte te maken achter Chantal. Wanneer de hinderlijke tafel weg is gaat hij achter Chantal tussen de benen van zijn vader staan en laat hij zijn broek en slip op zijn enkels zakken waardoor zijn al stijve lul recht naar voren springt. Dan voelt Chantal hoe iemand haar billen uit elkaar trekt en iets hards tegen haar sterretje zet. Vanuit een ooghoek ziet ze dat de stoel waar Pascal in zat nu leeg is en weet ze dat hij nu achter haar staat om haar in haar kontje te gaan neuken. Dat heeft hij wel vaker gedaan, maar nog nooit terwijl er ook een lul in haar kutje zit. Dit is nieuw voor haar en als Pascal zijn lul in haar kontje heeft geduwd voelt ze zich wel heel erg vol met twee van die grote dingen in haar lijf. Gelukkig is het vol op een wel heel erg prettige manier en ze geniet dan ook volop als Pascal haar in haar kontje neukt terwijl ze zelf zit te wippen op de harde lul van haar schoonvader.

Chantal is niet de enige die volop geniet, want ook Kees heeft het reuze naar zijn zin. Zoals Pascal al vermoedde is hij na het overlijden van zijn vrouw inderdaad weleens naar de hoeren geweest, maar dat is hem niet echt goed bevallen. Ze deden wel aardig, maar hij had altijd duidelijk kunnen merken dat ze steeds weer het zelfde toneelstukje aan het opvoeren waren en alles moest altijd snel, snel, snel, want er moesten natuurlijk zo veel mogelijk klanten afgewerkt worden in de uren dat ze werkten. Nu zit er eindelijk weer eens iemand op zijn lul te wippen die niet met hem neukt om het geld uit zijn portemonnee in haar handen te krijgen, maar om het zaad uit zijn ballen in haar kutje te krijgen. Dat zijn zaad ook heel graag naar het kutje van Chantal wil kan hij goed merken, want hij voelt zijn orgasme al komen. Wanneer Chantal schokkend en kermend klaarkomt met zijn lul diep in haar geile grotje kan Kees het ook niet meer houden en spuit hij al zijn zaad bij Cahantal naar binnen. Vlak hierna hoort Kees ook nog een paar oerkreten van zijn zoon die zij zaad diep in de darmen van Chantal spuit.

Wanneer even later Pascal, met zijn broek nog steeds op zijn enkels, weer op zijn stoel zit gaat ook Chantal van Kees af. Als ze dan voor hem staat kijkt ze naar de inmiddels weer slappe lul van Kees die glimt van al het kutsap en sperma dat er op zit. Ze vindt dat dat vieze ding eerst maar eens goed schoongemaakt moet worden en gaat op handen en knieŽn voor Kees tussen zijn benen zitten waarna ze aan zijn lul gaat likken. Die lul wordt daar natuurlijk weer stijf van en al snel verandert de schoonmaakactie van Chantal in een heerlijke pijpbeurt. Door de manier waarop Chantal voor Kees zit staat haar kontje wel heel erg uitnodigend naar achter en Pascal, die al even aan zijn lul heeft zitten trekken om hem weer hard te maken, komt op zijn knieŽn achter haar zitten. Deze keer stopt hij zijn lul niet in haar kontje, maar in haar kutje dat nog drijfnat is van al het zaad dat zijn vader daar in heeft gespoten. Zijn vader zit ondertussen te genieten van een pijpbeurt zoals hij die al lang niet meer heeft meegemaakt. Wanneer Chantal haar lippen over zijn lul op en neer laat glijden zit ze met een hand met zijn ballen te spelen en als ze die ballen aan het likken is trekt ze zijn lul zachtjes met haar hand af. Kees wil zo lang mogelijk genieten van dit heerlijke gevoel, maar uiteindelijk is hij toch de eerste van de drie die klaarkomt en zij zaad in de mond van Chantal spuit die alles gulzig inslikt. Even later volgt Chantal die ook lekker klaarkomt en vlak daarna spuit Pascal zijn zaad in haar kutje bij het zaad van zijn vader.

Hierna vinden ze het eigenlijk allemaal wel even genoeg en hebben ze wel trek in een lekker drankje. Als Kees dan zijn broek weer aan wil trekken ziet hij dat Chantal juist haar rokje en bloesje aan het uittrekken is. Ze zegt dat ze die alleen maar aan had gedaan omdat ze haar schoonvader niet gelijk in haar blote kont wilde ontvangen, maar nu ze toch al met elkaar aan het neuken zijn geweest ziet ze geen enkele reden meer om nog langer die hinderlijke kleding te dragen. De anderen moeten hun kleren ook maar uitdoen, want ook die zullen deze dag best nog wel een paar keer willen neuken. Zij is in elk geval de rest van de dag en ook in de toekomst beschikbaar om zich niet alleen door Pascal, maar ook door zijn vader in al haar gaatjes te laten neuken.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners