Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hulp bij opvoeding - 16549 keer gelezen
Mijn schoonzus Angela was gescheiden en woonde met haar 16 jarige dochter Cindy in Amsterdam.
Zij had een naar huwelijk achter de rug, waarbij haar man haar meermalen ruw verkracht had in de huiskamer.
Cindy was daar vanaf de trap een aantal keer getuige geweest.
Het had haar zwaar getraumatiseerd.
De psycholoog raadde aan om Cindy onder begeleiding haar trauma te laten herleven.
Maar Cindy had daar geen zin in.
Ze was als 16-jarige wel nieuwsgierig naar seksualiteit, maar durfde door haar angstige ervaringen niks met jongens te beginnen.
Haar moeder zei, dat seks iets is om te genieten, en dat niet alle mannen zo agressief zijn als haar vader.
Maar Cindy geloofde daar niets van. Ze had de keiharde staaf van haar vader tekeer zien gaan. Hij had zijn stijve pik met geweld in de mond van haar moeder geduwd tot ze er van moest kokhalzen. Hij had haar met zijn steenharde pik in haar gezicht geslagen. Ze had haar moeder horen kermen en wanhopig met haar kont zien draaien toen hij haar van achteren nam.
Hij had haar gedwongen zijn sperma van de grond af te likken.
Voor haar stond een erectie gelijk aan ongeremde agressie. Ze kon er alleen me afschuw aan denken.
Omdat haar moeder haar ook de andere kant van seksualiteit wilde laten zien deed ze haar een voorstel. “Zal ik je laten zien dat je ook kunt genieten van een piemel, dat daar niets gevaarlijks aan is?” “Hoe dan?” had Cindy gevraagd.
“Nou”, zei Angela, “je hebt gezien hoe je vader tekeer ging, zou je ook niet eens willen toekijken hoe lieve seks er uit ziet?”
“Maar met wie dan? Je hebt toch geen man meer?”
“We zouden het iemand kunnen vragen. Met welke man zou jij mij wel bezig willen zien?”
Daar moest Cindy wel even over nadenken. Het leek haar helemaal niet zo’n goed idee, wat haar moeder voorstelde, maar ze was nieuwsgierig genoeg om er over na te denken. Na een tijdje zei ze: “Oom Chris vind ik wel een lieve man, misschien durf ik wel naar hem te kijken. Maar dan wel vanaf de trap, net als met pappa.”
Zo gebeurde het dat mijn schoonzus mij vroeg of ik haar met de opvoeding van haar dochter wilde helpen. Ik vond dat een raar voorstel, omdat ik Angela best een mooie vrouw vond, maar zeker niet verliefd op haar was. “En jij wil met mij neuken, terwijl Cindy toekijkt?”, vroeg ik. “Ik wil mijn dochter laten zien dat seks ook normaal kan zijn. Misschien dat we eerst alleen maar wat knuffelen; neuken is misschien wel een station te ver voor haar om te zien”.
Een week later zat ik, fris gewassen, met Angela op de bank in haar huiskamer, met de gordijnen dicht. We hadden allebei een glaasje wijn gedronken en Cindy was zogenaamd naar bed gegaan.
Angela had een zijden blouse aan, met een laag decolleté. Daaronder droeg ze een strakke spijkerbroek, die mooi om haar billen spande. Ze kroop tegen mij aan en zoende me in mijn nek. Ze hield haar volle lippen tegen mijn nek aangedrukt en begon mijn nek te likken. Ze likte naar mijn kin en stak toen haar tong vol in mijn mond. We begonnen aan een lange tongzoen. Hoewel ik het niet verwacht had, merkte ik dat ik opgewonden raakte. Ik legde mijn hand op haar borst en begon die, door de stof heen, zachtjes te kneden. Met mijn duim zocht ik haar tepel op, maar doordat ze een gewatteerde beha aanhad, vond ik niets. Ik onderbrak onze kus en maakte de bovenste knoopjes van haar blouse open. Met beide handen streelde ik haar naakte schouders en frummelde de sluiting van haar beha los.
Angela maakte de andere knoopjes van haar blouse los. Ik liet de blouse van haar schouders glijden en schoof de beha bandjes langs haar armen omlaag. Zacht deinend kwamen haar borsten te voorschijn. Mooie, volle, roomwitte borsten, met onderhuids nauwelijks zichtbare blauwe adertjes. Haar roze tepels lagen er nog ontspannen bij. Met mijn handen omvatte ik haar beide borsten en wreef met mijn duimen over haar tepels. “Zachtjes!”, waarschuwde ze, “die zijn heel gevoelig”. Ik maakte mijn wijsvinger nat en wreef hem zachtjes over haar rechtertepel terwijl ik mijn mond over haar linkerborst sloot. Mijn tong beroerde haar tepel en ik voelde hem stijf worden, terwijl de tepelhof van die heerlijke bobbeltjes kreeg.

Angela kreunde zachtjes en liet zich achterover op de bank vallen. Ik hing half over haar heen. Ze drukte haar been tussen mijn benen en begon met haar knie mijn kruis te masseren. Dat voelde lekker, maar ook wel een beetje ongemakkelijk. De druk op mijn kloten voelde fijn, maar mijn eikel was al gezwollen, waardoor de wrijving af en toe pijnlijk voelde.
Ondertussen maakte Angela de knoop van haar spijkerbroek los en trok de rits naar beneden. Ik stopte waar ik mee bezig was om de strakke broek van haar billen en benen te trekken. Haar slipje ging vanzelf mee, al probeerde ze die nog tegen te houden.
Mijn schoonzus heeft donker haar en blauwe ogen. Tot mijn vreugde, zag ik dat ze haar kutje niet geschoren had, maar wel getrimd. Er lag een mooi matje met donkere haartjes op haar venusheuvel. in het donkere lijntje dat tussen haar benen verdween lichtten haar vochtige schaamlippen op. Haar klitje piepte al een beetje naar buiten.Terwijl ik bezig was de broek van haar enkels te trekken ging Angela rechtop zitten.
Ze probeerde mijn broek open te krijgen, maar de rits gaat nogal stug. Die trok ik zelf maar naar beneden. Ik trok mijn broek uit en stond in mijn boxer voor haar. Mijn erectie tekende zich tegen de stof af. Angela streelde hem door de stof heen, trok aan de elastieken band en keek speels naar binnen. Daarna trok ze mijn boxer uit. Ze vroeg me om te gaan liggen. Zelf knielde ze naast de bank en ging zo zitten, dat Cindy vanaf de donkere trap goed zicht op ons had. Met haar hand trok ze mijn lul verticaal en legde de eikel bloot. Tegen het trapgat zei ze: “Wat vind je ervan? Groter dan die van je vader, toch? Dikker ook. Je mag best dichterbij komen kijken…”
Ik verwachtte niet dat Cindy zou reageren, als ze er al stond. Het bleef dan ook stil. Angela zwaaide mijn pik heen en weer en riep: “Joehoe! Kom eens naar me kijken! Kom eens kennis maken met deze lekkere jongen!”
Nu klonk er gegiechel van de trap. Angela zag haar kans en zei, nog steeds zwaaiend met mijn stijve leuter: “Hé, kom deze meneer eens een handje geven!” Cindy proestte het uit en kwam schuchter de trap af. Bij de salontafel bleef ze staan. Ze had een dun ponnetje aan en sloffen, die op schildpadden leken. Door de dunne stof tekenden haar tepels zich duidelijk af als kleine puntjes. Ook was haar slipje zichtbaar. Ze hield haar ogen tegen de grond gericht.
“Ik bijt niet hoor”, zei Angela terwijl ze mijn lul heftig ‘nee’ liet schudden. “Kom me nou een handje geven!”
Tot mijn verbazing kwam Cindy dichterbij, met blosjes op haar wangen. Ze knielde naast haar moeder, die mijn lul uitnodigend haar richting op duwde. “Geef me maar een handje!”
Aarzelend stak ze haar hand uit en sloot hem om mijn staaf heen.
“Wat is hij hard”, fluisterde ze.

Het beeld van een meisjeshand om mijn pik vergrootte mijn opwinding. Een siddering ging door mij heen en mijn spier van mijn lul trok samen. Boven de eikelmond vormde zich een druppeltje voorvocht.
“Wat is dat?”, vroeg Cindy, terwijl ze haar moeder aankeek.
“Dat is voorvocht. Mannen maken dat als ze opgewonden zijn. Het helpt bij het vrijen omdat het als een soort glijmiddel werkt. Maar pas op: er kunnen al zaadcellen inzitten!”
Cindy doopte haar vinger in de druppel op mijn eikel. Ze trok hem weer weg, zodat er een draad tussen haar vinger en mijn lul liep. De draad knapte en Cindy keek naar het vocht op haar vinger. Ze rook eraan. Ze duwde het puntje van haar tong tegen haar vinger en smakte met haar lippen.
“Een beetje zoutig, niet vies”, zei ze.
Angela duwde haar zachtjes opzij en nam mijn lul weer in haar handen. Ze slurpte het restje voorvocht op en duwde haar tong in het gaatje. Meteen borrelde er weer wat vocht op, dat ze weer naar binnen zoog.
“Gaaf!”, zei Cindy, “mag ik dat ook eens proberen?”
“Nee, jij zou alleen maar kijken, weet je nog?”
Pruilend ging Cindy met haar rug tegen de salontafel zitten.
“Mag ik wel mijn slipje uitdoen?”
“Ja hoor, schat, dat mag.”
Ze ging staan, trok haar slipje uit, schoof haar ponnetje tot boven haar heupen en ging wijdbeens weer zitten. Ik had zo zicht op haar jonge kutje, dat, tot mijn spijt, zorgvuldig geschoren was.
Cindy richtte haar aandacht weer op haar moeder, die nog steeds mijn lul vasthield, alsof het een didactisch hulpmiddel was. Haar rechterhand legde ze tussen haar benen. Met haar middelvinger masseerde ze zachtjes haar spleetje, waardoor er een zacht soppend geluid hoorbaar werd.Angela richtte haar aandacht weer op mijn lul. Blijkbaar wilde ze dat Cindy alles goed kon zien, want ze ging nogal demonstratief te werk. Ze stak haar tong uit en liet die omzichtig langs mijn eikelrand gaan. Ze liet haar tong een aantal keer over het punt waar de voorhuid aan de eikel vastzit heen en weer gaan. Terwijl zij zo bezig was knoopte ik mijn overhemd open om over mijn tepels te kunnen wrijven.
Angela nam mijn eikel vol in haar mond. Ze schoof mijn lippen over mijn eikel heen en weer terug. Dat bleef zij herhalen.
“Waarom duwt oom Chris zijn lul nou niet met geweld in jouw keel?”, vroeg Cindy.
Haar moeder keek haar aan en zei: “Hij kan genieten van wat hij krijgt, zonder per se te pakken wat hij wil”.
“Maar zijn lul zou ook niet helemaal in jouw keel passen, hè mam? Daar is hij veel te groot voor!”
Angela boog zich weer voorover en nam mijn pik in haar mond. Nu schoof ze haar lippen over mijn eikel heen en verder over mijn strakgetrokken voorhuid. Daarbij stak ze haar tong ver uit, als een verkenner voor de volgende centimeters, die een voor een naar binnen verdwenen. Tot haar tong mijn ballen raakte en haar lippen mijn buik. De tranen stonden in haar ogen en ze kwam snel weer overeind zitten terwijl ze naar adem hapte.
Cindy gaf haar een applausje. “Goed gedaan, mam! Best wel geil! Ik ben helemaal nat geworden. Mag ik jouw dildo gebruiken?”
Angela knikte en Cindy huppelde weg naar de slaapkamer om even later terug te komen met een gifgroene dildo, die dikker was dan mij verstandig leek voor zo’n strak kutje.
Ze ging weer tegen de salontafel zitten, spreidde haar benen en liet de punt van de dildo tussen haar schaamlipjes spelen. Ze kreeg er een kleur van.
Angela was in de tussentijd doorgegaan met mijn eikel te verwennen, terwijl ze mijn ballen zachtjes kneedde. De aanblik van haar volle, deinende borsten en het tienerkutje van Cindy werden mij te veel. Ik begon te kreunen, waardoor Angela begreep hoe laat het was. Ze riep tegen Cindy: “Kom kijken, hij gaat spuiten!”. Cindy liet de dildo op de grond vallen en ging naast haar moeder zitten, die mijn pik met haar hand verticaal hield en er ondertussen strak aan trok. De eerste straal ging loodrecht omhoog en spatte op de leuning van de leren bank uit elkaar. De volgende stralen kwamen op mijn buik terecht. Na drie stralen nam Angela mijn pik weer in haar mond om de volgende twee stralen in haar mond op te vangen.
Cindy trok een vies gezicht en doopte nieuwsgierig haar vinger in het sperma op mijn buik.
Ze proefde er wat van, haalde haar schouders op en bracht haar lippen toen naar mijn buik en begon het warme plasje sperma, dat zich daar gevormd had, op te slurpen.
Daarna keken moeder en dochter elkaar aan, beiden met mijn sperma op de lippen. Ze gaven elkaar een voorzichtig kusje maar begonnen vervolgens voluit te tongen.
Ik ging naar de badkamer om me op te knappen.

Wordt vervolgd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners