Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hunkering - 21303 keer gelezen
Ik stapte uit het bad en droogde mijn lichaam krachtig af. Ik pakte mijn borsten en duwde ze omhoog, en voelde een seksuele prikkeling in mijn lichaam. Ik bestudeerde mezelf zorgvuldig in de spiegel. "Binnenkort ben ik oud!" zuchtte ik terwijl ik mijn gezicht bekeek. Ik heb mooie hoge jukbeenderen en ben nog steeds een knappe vrouw. Nee, het is niet gemakkelijk om een alleenstaande vrouw te zijn met hoge fatsoensnormen. Geen van de mannen in mijn omgeving sprak mij aan maar de laatste tijd werd mijn aandacht wel steeds vaker getrokken door jongens, en in feite was dat ook wat mijzo van streek had gemaakt, eerder op die dag.

Ik was bij mijn zwager langs gegaan om een verjaardagscadeautje voor hem te brengen. Ik had niet de moeite genomen om aan te kloppen en was achterom de keuken binnengelopen, want ik dacht dat er wel iemand thuis zou zijn. Eerst dacht ik dat ik mijn neefje Peter hoorde, maar toen hoorde ik ook andere stemmen en ik vermoedde meteen dat er vriendjes van Peter op bezoek waren. Maar toen hoorde ik een vreemd gekreun, en ik wist meteen wat het was! Ik had al een lange tijd geen liefde bedreven, maar ik begreep meteen dat dit een seksueel gekreun was, toen ik het hoorde!

Zo zachtjes mogelijk liep ik naar de kamer waar de geluiden vandaan leken te komen. De deur stond op een kier en door een spleet in de deur zag ik tot mijn schrik mijn neefje Peter met een schoolvriendje en het dochtertje van de buren. Het truitje van het meisje was omhoog geschoven en ze droeg geen beha. Beide jongens betastten gretig de tietjes van het jonge meisje, knepen in haar tepels en het jonge meisje kronkelde van genot. Ik had er geen idee van, dat kinderen van die leeftijd al dat soort dingen deden. Wel hijgde ik van verbazing toen mijn neefje naar het jonge meisje toe leunde en n van haar tepeltjes in zijn mond nam.

"Oh!" kreunde het meisje, en haar ogen puilden bijna uit haar hoofd terwijl de ene jongen hongerig aan haar tepel zoog en de andere haar blote tiet bleef masseren.

"Mogen we nou eindelijk je kutje zien, Jenny?" drong Peter aan.

"Een andere keer misschien..." pruilde het jonge meisje verleidelijk, en ze likte haar lippen af, terwijl ze de jongens liet spelen met haar tietjes.

"Waarom niet nu?" vroeg Peters vriendje. Plotseling kon ik het niet langer verdragen en ik hoestte luid, waardoor het jonge meisje snel haar trui omlaag deed, net voordat ik de kamer binnen stapte.

"Wat is hier aan de hand, Peter?" vroeg ik, en keek streng naar de schuldbewuste gezichten van de jonge kinderen.

"Oh tante, bent U het!" zei Peter, en sloeg blozend zijn ogen neer en keek naar zijn schoenen.

"Zeg mij eens gauw, wat is hier aan de hand!" zei ik streng.

"Niets, maar Jenny kwam ons vragen, of we mee wilden gaan naar het park." loog Peter.

"Oh ja, en waarom gingen jullie dan niet meteen naar buiten? Als je papa thuiskomt, Peter, zeg hem dan maar dat ik een cadeautje voor zijn verjaardag heb gebracht. En vraag hem om mij even te bellen."

Ik verliet het huis weer, maar ik was in een dilemma. Moest ik mijn zwager vertellen wat ik had gezien, of juist niet? Ik wist echt niet wat ik moest doen, het was zo gnant.

"Echt? Meen je dat serieus?" vroeg mijn zwager die avond, aan de andere kant van de telefoon, "Maar wat heb je dan precies gezien?"

"Nou, ik zag jouw zoon Peter zuigen aan de borst van jullie buurmeisje, dat zeg ik toch? Geloof je me soms niet, Ronnie?"

"Het spijt me als ik zo ongelovig klink, maar het is moeilijk voor te stellen dat mijn zoon Peter zoiets zou doen, hij is nog maar een kind!"

"Dat is precies wat ik ook dacht, maar Peter en zijn vriendje deden seksuele spelletjes met jullie buurmeisje, en ik dacht dat jij het moest weten."

"Ja bedankt, ik zal een ernstig gesprek met Peter hebben en oh ja, nog bedankt voor je cadeautje, je bent echt heel lief."

"OK, maar wees wel een beetje aardig voor Peter, want hij is nog maar een kind."

Ik hing de telefoon op en schonk mezelf een glas in. Ik voelde me in verlegenheid gebracht om zoiets met mijn zwager te moeten bespreken, maar goed, ik moest mijn plicht doen. Ik was al een paar jaar alleen en in al die tijd had ik alleen maar een korte affaire gehad met een arts, en daarna was er geen man meer in mijn leven geweest. Lange tijd deed ik er ook geen moeite voor, maar de afgelopen maanden voelde ik me steeds vaker geil worden, en er was niet veel voor nodig om een hartstochtelijk verlangen in mijn lichaam te doen oplaaien, dat onmiddellijke bevrediging eiste. Ik zuchtte, leunde achterover op de bank, waardoor mijn peignoir openviel bij mijn borsten en mijn donkere tepels onthulde.

De peignoir viel net ver genoeg open om ook mijn gladde buik en de begroeide vallei tussen mijn dijen te onthullen. Ik hield mijn adem in en voelde mijn lichaam tintelen van verlangen en onbewust gleed mijn hand naar mijn borsten, mijn vingers streelden lichtjes over de parmantig opgezwollen knopjes van mijn tepels. Zachtjes begon ik mijn borsten te masseren en zonder erbij na te denken liet ik mijn hand langs mijn buik naar mijn venusheuvel glijden naar het vochtige knoopje van mijn clitoris.

Plotseling verscheen het gezicht van dat buurmeisje van mijn neefje voor mijn ogen en ik begreep ineens waarom het mij zo had gestoord dat de jongens met de borsten van dat jonge meisje speelden. Het waren mijn eigen verborgen verlangens die ik weerspiegeld had gezien op het gezicht van dat meisje! Ik was in de war, een deel van mij voelde dat het verkeerd was en het andere deel van mijn hunkerde gewoon naar bevrediging, mijn lust was als een hete gloed in mijn lendenen.

Ik herinnerde me haar gezichtsuitdrukking toen mijn neefje Peter aan haar borsten had gezeten en ik kon een snik niet onderdrukken bij het schokkende besef dat ik stinkend jaloers was op het jonge meisje dat zo heerlijk gestreeld werd door twee jonge jongens!

Wat ik niet wist was, dat later op die dag, na schooltijd, Peter en zijn vriendje over mij aan het praten waren.

"Was je vader erg boos op je?"

"Niet echt, hij vertelde me dat ik nog een beetje jong was voor zulke dingen en dat ik van nu af aan beter uit moest kijken en de deur op slot doen. Hij deed er een beetje lacherig over, als je weet wat ik bedoel, en hij wilde er eigenlijk niet serieus over praten."

"Heeft hij nog iets over je tante gezegd?"

"Nee, niet echt, alleen n ding. Hij zei dat mijn tante de b lote tieten van Jenny had gezien. Besef je wat dat betekent?"

"Nee, wat dan?"

"Nou, Jenny had haar bloesje alweer naar beneden, toen mijn tante binnenkwam. Dus het betekent dat tante naar ons heeft staan gluren door de kier in de deur. En dat betekent weer dat ze geilt op jongens. Wat dacht je ervan als wij mijn tante eens gingen proberen te neuken?"

"Dat meen je niet!"

"Nou, ik ben toch niet gek. Ik heb er over nagedacht, ik ga mijn tante gewoon vragen om mij alles over seks uit te leggen, en dan vertel ik haar dat ik nog niets weet over meisjes en zo, en dat mijn vader te verlegen is om daar met mij over te praten. Dan krijgt ze medelijden met mij, omdat ik geen moeder heb en zo. En ik heb nog een ander idee om haar een beetje losser te krijgen!"

"Wat dan?"

"Een beetje hasj!"
"Dat zal ze nooit gaan roken, daarvoor is ze veel te ouderwets."

"Dat weet ik, maar ik had het er met Jenny erover, en Jenny zei dat ze wel een spacecake wil bakken. Toen heb ik mijn hash aan haar gegeven. Ik zeg wel tegen mijn tante dat het een kerstcake is of zoiets!"

"Oh, denk je echt dat ze erin zal trappen?"

"Ze zal echt niet weten wat haar gebeurt, ze zal gewoon die spacecake eten, en daarna ga ik een beetje praten over seks, en dan wordt ze opgewonden, want ik je zeg, en ze wordt botergeil en daarna zal het een makkie zijn."

Dat wist ik dus allemaal niet, toen Peter die middag mijn tuinpad kwam oplopen.

"Wat leuk dat je bij mij op bezoek komt!" zei ik een beetje nerveus. Ik voelde me nog steeds verlegen over wat ik had gedaan en ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen tegenover mijn jonge neefje. Het was bijna alsof ik hem nu voor het eerst zag, ik had hem altijd gezien als een kleine jongen, maar nu begon ik hem in een ander licht te zien.

"Ik heb een cadeautje van mijn vader voor U meegebracht, tante," glimlachte Peter.

"Wat is het, Peter?" vroeg ik nieuwsgierig.

"Een Kerstcake. Mijn vader heeft hem zelf gebakken. Ik dacht dat U het lekker zou vinden bij de thee."

"Wat attent van je, Peter, ik zal meteen even theewater opzetten, dan nemen we allebei een plakje."

Een half uurtje later, na twee plakken cake en drie kopjes thee, zat ik heerlijk ontspannen op de bank naast mijn neefje.

"Het is echt lief van je om langs te komen, Peter, het is net als vroeger, is het niet?"

"Ja tante," zei de jongen zachtjes, "Maar er is iets wat ik U wilde vragen."

"Vertel maar op, Peter, wat is het?"

"Nou tante, ik weet niet precies hoe ik moet beginnen, maar dat ik geen moeder heb, dat maakt sommige dingen moeilijk voor mij."

"Oh dat kan ik goed begrijpen, Peter," zei ik. zo sympathiek mogelijk, en ik legde mijn hand moederlijk op de dij van mijn jonge neefje.

Ik wist niet helemaal, wat er met mij aan de hand was, maar ik voelde mij ineens zo anders, het was net alsof ik een beetje dronken was, maar dan anders, het was een soort zweverig gevoel dat ik niet kon thuisbrengen. Maar wel merkte ik dat alles ineens een soort surrealistische kwaliteit had gekregen. Ik vroeg me af wat er met mij aan de hand was. In mijn bewustzijn zag ik eerst beelden van mijn overleden man en vervolgens van mijn zwager en toen keek ik naar die lieve jongen naast me. Hij leek mij aandachtig aan te staren, alsof hij iets van mij verwachtte. Ineens realiseerde ik me, dat hij zat te wachten tot ik iets terug zou zeggen.

"Oh, het spijt me Peter, ik zat even te suffen," verontschuldigde ik mezelf, terwijl ik met mijn hand over mijn voorhoofd streek om mezelf wat te kalmeren. "Waarmee wil je dan, dat ik je help?"

"Nou, ik eh, weet u tante, ik weet helemaal niets over, eh nou ja, u weet wel, over meisjes, en over seks en zo. Ik bedoel, ik weet er echt helemaal niets over."

Ik haalde eerst diep adem want ik was een beetje geschrokken van de vraag van mijn neefje. Maar ik besefte dat hij mij alleen maar datgene vroeg, wat hij zijn moeder zou hebben gevraagd als die er nog geweest was. Maar ik wist niet hoe ik het moest uitleggen, in termen die zo'n jonge jongen kon begrijpen.

"Wat ik eigenlijk zou willen weten tante, is hoe mannen en vrouwen het met elkaar doen."

Ik slikte en kon nauwelijks geloven dat mijn jonge neefje mij al zo'n volwassen vraag stelde, hoe moest ik hem daarop antwoord geven?

"En eh, tante, wat is het verschil tussen jongens en meisjes, u weet wel, daar van beneden en zo."

Ik hield mijn adem in van schrik.

"Nou Peter," begon ik voorzichtig, "Een man heeft een penis en een vrouw heeft een vagina, dat is een soort opening. Tijdens de daad van seksuele gemeenschap wordt de penis van de man ingebracht in de vagina van de vrouw. Dan ejaculeert de man en als de vrouw op dat moment een vruchtbaar eitje heeft in haar baarmoeder, dan verenigt een van die zaadcellen zich met dat eitje en samen vormen ze een embryo, en dat zal dan gaan groeien tot..."

"Oh," onderbrak Peter mij. "Maar gaat het precies als ze samen seks hebben? Alle jongens op school vragen zich dat af."

"Peter, ik weet niet goed hoe ik je daarop moet antwoorden, dit is erg moeilijk voor mij."

"Nou tante, wat ik wil weten is, hoe mensen met elkaar neuken."

Ik was totaal verbijsterd, ik kon nauwelijks mijn oren geloven, dat mijn veertien jaar oude neefje op deze manier met mij zat te praten, dat kon niet, het kon gewoon niet! En ik voelde me nog steeds zo vreemd, was er iets mis met mij? Alles was wazig en het leek wel alsof Peters gezicht steeds in en uit focus kwam.

Peter zag dat zijn tante zo stoned was als een garnaal, hoewel ik dat zelf niet wist. Hij zag het aan de manier waarop mijn handen op en neer gleden langs mijn truitje. Ik had een verre blik in mijn ogen, en mijn lippen bewogen zich alsof in mezelf praatte. Hij zag hoe ik mijn tong uit mijn mond stak en sensueel mijn lippen aflikte. Toen begreep hij dat hij zelf het initiatief moest nemen, want zijn tante was in een staat van verruimd bewustzijn en het was hoog tijd om zijn volgende zet te doen. Met een trillende hand betastte hij n van mijn borsten.

Ik was me totaal niet bewust van de bedoelingen van mijn geile neefje, totdat hij die hand in contact bracht met mijn weelderige borst. Ik schrok daar zo hevig van, dat hij zijn hand meteen weer weg trok. Ik staarde geschrokken naar mijn neefje, ik was totaal verbijsterd door zijn gedrag en kon niet anders doen dan hem aanstaren. Ik wist helemaal niet hoe ik hierop moest reageren. Het leek ook allemaal zo onwerkelijk!

"Sorry tante, het spijt me, echt," fluisterde de jongen.

Plotseling voelde ik een rilling van opwinding, die over mijn rug liep. Er fladderden vlindertjes door mijn buik en mijn hart bonsde en mijn adem kwam in korte stoten. Ik wist dat ik boos moest worden over dit brutale gedrag maar ik kon het niet helpen dat ik helemaal niet boos op hem was! Ik zag dat de jongen zich diep schaamde voor zijn brutale handeling, en dus stak ik mijn hand uit en streelde hem zachtjes over zijn wangen en door zijn haar.

"Maar Peter toch, wat is er toch met je aan de hand? Je hebt zoiets nog nooit gedaan!"

Toen, alsof ik heel iemand anders was dan mijn normale zelf, trok ik mijn jonge neefje tegen me aan, en stak mijn tong naar buiten om mijn droge lippen te bevochtigen. Peter was verbaasd over de verandering die over mij was gekomen. Het was wel alsof zijn aanraking iets diep in mij had wakker gemaakt. Het leek wel alsof ik hem wilde kussen! Met een zucht bracht ik mijn gezicht naar de nerveuze jongen toe. Ik zag verbazing in zijn ogen, toen ik zijn mond bedekte met mijn lippen. Zachtjes blies ik in zijn mond en spreidde zijn lippen, om mijn tong tussen zijn tanden door te kunnen steken.

Peter zat verstijfd van schrik, toen ik hem kuste. Mijn volle borsten drukten tegen zijn borst en ik ademde zwaar, mijn hele lichaam trilde. Ik zoende hem niet op een moederlijke manier, dit was meer de kus van een minnares, realiseerde ik me, terwijl mijn tong likte aan de zijne.

Een trilling van opwinding golfde door het mijn opgewonden lichaam toen ik een hand van mijn neefje voorzichtig naar beneden voelde glijden, langzaam langs mijn arm, dan over de golvende deining van mijn borst. Ik voelde een elektrische spanning in mijn lichaam, en ik wist dat het krankzinnig was wat we aan het doen waren. Ik had hem gezoend, en zijn reactie op mijn omhelzing kon alleen maar meer seksuele opwinding van ons beiden veroorzaken. Maar ik kon het nu niet meer stoppen. Ik stroomde over van liefde en emotie voor mijn mooie jonge neefje en mijn hele lichaam trilde van de verboden verlangens. Ik wist dat ik met iets heel gevaarlijks bezig was, maar op een of andere manier kon ik niet stoppen.

Een brok kwam in mijn keel, en ik trok mijn lippen van die van Peter af, vlijde mijn gezicht tegen zijn wang aan en blies zachtjes in zijn oor. En ik bood geen enkele weerstand, toen Peter gretig mijn ronde stevige borsten kneedde, nauwelijks beschermd door mijn dunne blouse.

"Tante, wilt u mij leren hoe ik moet neuken?"

Ik kon mijn oren nauwelijks geloven. Dit rare verzoek zou mij normaal gesproken heel boos hebben gemaakt, maar het kreeg nu een heel andere reactie. Mijn eigen lustgevoelens en het medelijden met mijn moederloze neefje raakten door elkaar gemengd en het was moeilijk voor mij om het n te scheiden van het andere.

"Tante, alsjeblieft, wilt u het mij leren?"

"Nee, Peter, dat kan niet. Dat mag ik niet..." fluisterde ik zijn oor, "Nee, dat mag echt niet."
Ik was me er nauwelijks van bewust dat Peter n van mijn handen pakte en hem voorzichtig naar zich toe trok. Pas toen mijn hand bovenop zijn zacht kloppende erectie lag, besefte ik het. Er golfde meteen een elektrische schok door mijn lendenen, en de hand van Peter gleed van mijn borsten naar de zoom van mijn rok en langzaam daar naar binnen, tussen mijn zachte dijen, naar het minieme slipje, dat nauwelijks bescherming bood aan mijn al behoorlijk kleverige kut.

Peter kon haast niet geloven dat dit echt gebeurde, mijn hand rustte nog steeds op zijn penis, en de sensatie van het omhoogtrekken van mijn jurk en het onthullen van mijn bleke dijen, was meer dan hij kon verdragen. Zijn pik was zo hard dat zijn broek bijna ging scheuren, en ik dacht dat ik bijna ging flauwvallen van opwinding. Ik verzamelde al mijn geestelijke krachten en trok mijn hand terug. Ik staarde verbaasd naar mijn eigen lichaam, mijn blote bovenbenen en mijn weinig verhullende slipje. Toen richtte ik mijn ogen op zijn opbollende spijkerbroek, en ik hield mijn adem in. Het leek heel zo onwerkelijk allemaal, niets leek meer normaal.

"Alsjeblieft Tante, doe het voor mij, ik wil het zo graag!"

"Nee, het kan niet, Peter, het mag gewoon niet."

Ik keek wanhopig naar mijn neefje. Waar was ik aan begonnen? Ik had hem opgezadeld met een enorme erectie! Mocht ik hem op deze manier in de steek laten? Nee dat kon ook niet! Dat zou hem voor de rest van zijn leven kunnen frustreren!

"Ik voel me erg schuldig dat ik je zo opgewonden heb gemaakt, Peter. Dus zal ik je een beetje helpen, maar beloof me, dat je het nooit tegen iemand zult vertellen!" drong ik aan.

"Ik beloof het, tante, erewoord!" zei de jongen snel.

Ik probeerde mijn rok weer naar beneden te trekken, maar dat wilde niet helemaal lukken. Ik ging iets doen wat pure waanzin was, maar ik kon mijn jonge neefje echt niet in de steek laten in deze hopeloze toestand.

"Heb je een zakdoek?" vroeg ik met een zachte stem.

"Ja tante."

"Geef hem dan aan mij!"

De jongen gaf zijn zakdoek aan mij, nog steeds niet begrijpend wat ik wilde doen. Ik probeerde een kreun te onderdrukken, ritste zijn broek open en spreidde zijn zakdoek uit over zijn buik, terwijl mijn vingers in zijn onderbroek gleden. Ik voelde zijn heupen trillen van opwinding toen mijn hand zich rondom zijn penis sloot, Ik werkte zijn onderbroek naar beneden om zijn veerkrachtige piemel naar buiten te halen.

Ik likte mijn lippen en keek begerig naar de zacht kloppende jongenspiemel. "Ik ga je aftrekken, Peter."

Peter leek wel teleurgesteld toen ik de gevoelige voorhuid van zijn pik naar achteren schoof, en langzaam begon op en neer te wrijven over zijn pulserende staaf. Hoewel de strelingen van mijn vingers op zijn piemel lekkerder voelden dan alles wat hij ooit had meegemaakt, was hij duidelijk ontevreden dat ik hem alleen maar aftrok! Het vooruitzicht om zijn tante te neuken speelde kennelijk nog steeds door zijn hoofd!

"Maar tante..." begon Peter, zijn stem klonk gespannen.

"Is dit geen lekker gevoel, schat?" vroeg ik, kijkend naar het teleurgestelde gezicht van mijn neefje en ik verhoogde het tempo van de op en neergaande bewegingen van mijn hand.

"Nee tante, ik wil liever neuken."

Een wellustige rilling liep door mijn lichaam bij het horen van dat laatste woord. Ik had zo graag willen toegeven aan de verlangens van deze jongen, maar ik wist dat ik me moest beheersen.

Peter bleef rustig zitten op de bank terwijl ik het tempo verhoogde. Opnieuw likte ik langs mijn lippen en een hunkering schoot door mijn lichaam, toen ik een glinsterende doorschijnende druppel zag verschijnen op het puntje van Peters piemel. Langzaam vertraagde ik de bewegingen van mijn hand, en zachtjes kneep ik in zijn erectie toen een nog krankzinniger idee mijn bewustzijn binnenviel. Ik had me nog nooit zo geil gevoeld in mijn leven, en zodra dit nieuwe idee in mijn hoofd was gekomen, kon ik het niet meer van me af schudden. Het idee was zo pervers, maar ook zo fascinerend...

Peter genoot wel van wat ik bij hem deed, maar ik kon toch duidelijk nog de teleurstelling zien die was blijven hangen op zijn gezicht. Ik begreep dat ik hem, door hem op deze manier zijn hoogtepunt te geven, in zekere zin vernederde. Ik was de agressor, hij de passieve ontvanger. En dat was niet zoals ik het bedoeld had. Want hoe stimulerend het misschien was voor mijn neefje, om klaar te komen in een zakdoek, terwijl zijn tante toekeek, het zou onvermijdelijk toch vernederend aanvoelen voor hem. Langzaam vertraagde ik de bewegingen van mijn hand. Ik kon dit niet langer aanzien. Ik mocht hem niet vernederen op deze manier. Maar gelukkig wist ik een andere manier om mijn neefje te bevredigen, en hem toch in zijn waardigheid te laten! Langzaam trok ik mijn hand van zijn kloppende erectie af.

Peter hijgde, zijn lichaam trilde van frustratie, toen het contact tussen hem en mij werd verbroken.

"Als je dit niet leuk vindt," zei ik zachtjes. "dan ik het anders doen. Want ik weet nog een veel betere manier om je te laten klaarkomen."

"Gaan we neuken, tante?"

Ik kon het niet helpen, maar een lach ontglipte me. Toen schudde ik mijn hoofd. "Nee, Petertje, ik zei toch dat we dat niet gingen doen? Maar ik wil je wel afzuigen!"
Ik aarzelde even, en genoot van de verbaasde blik op het gezicht van de jongen. Toen leunde ik langzaam naar voren. Ik pakte zijn gezwollen pik en boog hem naar voren totdat hij recht naar mijn gezicht wees. Ik blies zachtjes tegen de glinsterende eikel, en mijn vingers hervatten de op en neergaande bewegingen. Toen stak ik mijn tong uit mijn mond, en likte langs de eikel van Peters opgezwollen pik. Ik cirkelde mijn tong langzaam over het rubberachtige vlees, en luisterde tevreden naar zijn opgewonden gekreun. Ik voelde zijn heupen spontaan schokken door het opwindende gevoel. Het puntje van mijn tong vond de opening in de eikel en gretig likte ik de heldere druppel voorvocht op. De aangename smaak veroorzaakte tintelingen in mijn lichaam. Toen gleden mijn handen zachtjes naar de basis van zijn schacht en mijn vochtige lippen vleiden zich over zijn opgezwollen eikel.

Een diepe zucht ontsnapte aan Peters lippen toen ik mijn vochtige kussen plantte op zijn trillende eikel. Ik speelde met hem en plaagde hem, maar ik nam de tintelende schacht nog niet in mijn mond, ik likte met mijn natte tong plagend langs de stijve staaf van vlees, en ging daarna helemaal terug tot de vochtige eikel. Toen, met een plotselinge diepe kreun, greep Peter mijn lange haren en duwde zijn heupen omhoog, waardoor volledige lengte van zijn pik tussen mijn lippen door naar binnen gleed, over mijn tong, tot tegen de achterkant van mijn keel.

Ik kokhalsde, in een mengsel vreugde en protest, door deze plotselinge schokkende invasie. Ik verstikte mij bijna, maar ik beleefde een masochistisch genoegen aan deze plotselinge agressie van mijn neefje, en ik gaf gewillig mee, tot ik zijn kloppende eikel meedogenloos in mijn vochtige keel voelde glijden. En toen de jongen op en neer begon te bewegen, gaf ik mij helemaal over aan zijn lusten. Steeds weer voelde ik zijn eikel duwen tegen de achterkant van mijn keel. Met een hevige kreun sloot ik mijn ogen en begon in alle ernst te zuigen.

Ik verloor mijn remmingen en wierp mij met lichaam en ziel op mijn taak. Ik verlangde naar zijn ejaculatie en wilde geen enkele druppel van het kostbare zaad verspillen. Ik concentreerde al mijn inspanningen op dat doel, en maakte grommende geluiden diep in mijn keel, waardoor ik Peter nog meer genot gaf. Mijn lippen lagen strak gespannen om zijn staaf van vlees, en mijn voorovergebogen positie maakte de spanning op mijn nek en mijn schouders bijna ondraaglijk. Maar dat kon mij niet schelen. Ik zoog alsof ik uitgehongerd was, en bewoog als een waanzinnige mijn hoofd op en neer boven.

"Oh wauw, tante, wat lekker, heerlijk!!"

Die jongen had nog nooit zoiets meegemaakt in zijn leven. Hij stond op het punt om de controle te verliezen toen hij zich plotseling ervan bewust werd dat mijn rok nog omhoog was geschoven, tot boven mijn slipje. Steven staarde begerig naar mijn kronkelende dijen en hij kon de verleiding niet weerstaan om zijn trillende hand tussen mijn blote dijbenen te leggen. Een rilling schoot door mijn lichaam toen ik Peters hand tissen mijn dijen voelde glijden. Ik voelde zijn jongenshand zachtjes zoeken en tasten.

Ik gaf een snik en mijn lichaam begon wild te bewegen. Ik snakte naar bevrediging, mijn hele lichaam tintelde en jeukte van opvlammende lust. Een kreun ontsnapte diep uit mijn keel toen ik het eerste contact voelde van Peters vingers met de vochtige spleet van mijn kut en het opgezwollen knopje van mijn clitoris. Mijn billen kronkelden in onzedelijke bewegingen, toen ik voelde dat mijn neefje bovenkant van mijn slipje beetpakte en het langzaam over mijn soepele, overrijpe billen trok. Mijn hoofd schokte in een snel ritme boven zijn lendenen, en mijn tong likte langs zijn kloppend eikel.

Zijn vingers streelden plagend over de licht geopende lippen van mijn kutje, van onder naar boven, tot aan het kleine knopje dat zich zo teder had opgericht uit mijn spleetje. Toen stak hij zijn vinger tussen mijn bibberende schaamlippen, en wurmde hem langzaam maar doelbewust in de vochtige holte van mijn vagina, en mijn lichaam verstijfde.

"Oh, oh," hijgde ik, terwijl ik probeerde om de controle over mezelf te houden. Mijn neefje had nog nooit seksueel contact gehad en het werd te veel voor hem. Ik voelde zijn zaad opwellen vanuit zijn ballen, en ik wist dat hij het niet meer kon tegenhouden. Hij zou gaan spuiten, of hij nou wilde of niet. Ik voelde de plotselinge schok in Peters lichaam. Ik voelde de toenemende urgentie van zijn stotende pik, en ik begreep dat het niet lang zou duren voordat hij ging spuiten. Verwoed begon ik met mijn eigen heupen te schokken, mijn kut schoof heen en weer over zijn vinger die ver in mijn gevoelige vagina zat, en ik deed alles om mijn eigen orgasme te bereiken, ondanks mijn eerdere voornemens.

"Oh - oh," hijgde Peter. "Het komt, tante. Het komt. Ik kan het niet langer tegenhouden."

Ik liet Peters pik uit mijn mond glippen en keek naar zijn gezicht.

"Kom maar in mijn mond, Peter, ik wil dat je klaarkomt in mijn mond!"

Peter kon zijn oren nauwelijks geloven, maar het vooruitzicht om klaar te komen in de mond van zijn tante, was meer dan hij kon weerstaan. Met een luide zucht stak hij zijn pik terug tussen mijn volle rode lippen, en ik voelde het zaad borrelen in zijn testikels. Een paar seconden later voelde ik de eerste warme straal sperma in mijn mond spuiten. Ik slikte dapper, mijn adamsappel bewoog in een snel tempo terwijl ik slikte en slikte om niet te stikken. Op hetzelfde moment golfde mijn orgasme omhoog in mijn eigen lendenen en Peter pompte zijn vinger nog sneller in en uit mijn pulserende kut, terwijl de extatische krampen door mijn lichaam spoelden. Eindelijk, met een diepe zucht, zonk Peter uitgeput op de bank. Ik sloot mijn ogen, mijn lichaam kronkelde nog een beetje na, terwijl mijn orgasme wegtrok uit mijn bevredigde lichaam. Ik leek langzamerhand tot bezinning te komen, het was alsof door de uitputting van de hevige seks de laatste resten van de hasj uit mijn lichaam waren verdwenen en ik begon te terug te keren naar mijn vroegere scherpe realisme

"Ik vond het echt lekker, tante," hijgde Peter, kijkend naar zijn verslappende penis, nog glinsterend van ons beider sappen.

"Ik weet het, schat, maar dit mogen we echt nooit meer doen," zei ik serieus, want ik realiseerde me de grote verantwoordelijkheid die ik op me had genomen, door deze vrijage met mijn neefje. Wat als hij het tegen zijn vrienden zou vertellen, of nog erger, tegen zijn vader? Hoe kon ik dan ooit mijn schandalige gedrag verklaren?

Peter zweeg, hij wist dat ik meende wat ik zei, maar hij hoopte duidelijk dat het niet de laatste keer zou zijn.

"Ik beloof u dat ik het tegen niemand zal vertellen, tante," zei de jongen onschuldig.

"Goed schatje, maar het is echt beter zo, geloof me. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen, dat wel. Maar nu kun je beter naar huis gaan voordat je vader zich afvraagt waar je bent, en nog bedankt voor die heerlijke kerstcake!"

De volgende middag zag ik mijn jonge neefje het pad naar mijn huis op lopen. Ik had gehoopt dat hij een paar dagen weg zou blijven, maar ik wist in mijn hart dat ik heimelijk verlangde om hem te zien. Hoe zou ik deze situatie te behandelen, ik wist dat ik mezelf niet meer mocht geven aan hem, het was gewoon te gevaarlijk.

"Zeg tante, kunnen we nog een keertje doen wat we gisteren gedaan hebben?" vroeg hij meteen toen hij binnen was.

"Nee Peter, dat kan het niet, dat is veel te gevaarlijk," zei ik streng.

"Maar waarom dan, tante, waarom, U vond het toch ook lekker, gisteren?"

"Ja, Peter, maar het is echt te gevaarlijk," zei ik, vastbesloten om me niet te laten vermurwen. Maar mijn ogen sperden zich wijd open van verbazing toen mijn neefje op mij af kwam. Ik probeerde hem te ontwijken, maar hij was te snel en voordat ik iets kon doen had hij al een van mijn borsten in zijn handen genomen en kneep er zachtjes in. Een zachte kreun ontsnapte aan mijn keel. Ik slaakte een diepe zucht en mijn knien werden helemaal slap. Hij duwde zijn mond gretig tegen mijn geopende lippen, zijn tong gleed bij mij naar binnen, en zijn handen masseerden mijn borsten. Ik vocht met al mijn krachten tegen de heerlijke sensaties die door mijn lichaam tintelden.

Ik kroelde en kronkelde terwijl Peter zijn lichaam stevig tegen met mijne perste. Ik kon het niet helpen maar ik vond deze jongen zo lief dat ik dacht dat ik zou sterven als ik hem niet zou krijgen. Mijn lichaam schreeuwde het uit van verlangen, en mijn tegenstand verdampte. Maar, met een rilling van opwinding, wist ik me uit Peters armen los te maken. Ik keek naar het hijgende kereltje, in een mengsel van schrik en onstilbaar verlangen.

Peter hijgde om op adem te komen, en keek mij smekend aan. "Alstublieft, tante, alsjeblieft!"

"Nee, Peter. Nee! Je moet van mij afblijven!"

Hij aarzelde een ogenblik, en begon toen toch weer opnieuw. Nog n zoen van mijn jonge neefje en ik zou verloren zijn. Ik zou hem niet eens meer willen weerstaan, dus ten koste van alles moest hij nu van mij afblijven, en ik deinsde achteruit. Toen slaakte ik een gil van verbazing, want ik voelde dat ik achterover viel. Ik probeerde nog om mijn evenwicht bewaren, maar ik viel toen achterwaarts op de bank, en landde op mijn rug, met mijn knien over de armleuning hangend. Het gebeurde allemaal in een flits. Maar Peter zag zijn kans en begreep dat meteen wat hij moest doen.

Ik lag in een machteloze positie, mijn dijen rustend op de armsteun en mijn benen bungelend vanaf de knien, en ik was niet in staat om mezelf te beschermen. De handen van de jongen grepen mijn dijen beet, net boven de knien, en hij duwde mijn benen wijd uit elkaar, ondanks mijn pogingen om mijn benen te sluiten. Toen boog de jongen zich naar voren, stak zijn hoofd onder mijn rok. Ik kermde zachtjes toen ik zijn neus tegen mijn slipje aan voelde komen, recht tussen de pulserende heuveltjes van mijn kutlippen.

Ik had mij nog nooit zo geil gevoeld in mijn leven. Peters hoofd lag volledig bedolven onder mijn rok, tussen mijn zachte dijen, die stevig uit elkaar duwde, met zijn beide handen.

"Peter!" hijgde ik, en begon te draaien en te wurmen want ik besefte nu de bedoelingen van de jongen. "Peter, alsjeblieft, laat me gaan!"

Maar Peter wist dat hij nu geen andere keuze had dan door te gaan. Ik was vlak bij het punt waar ik niet meer terug zou willen, en als hij zijn lippen op mijn kutje kon leggen, dan was hij zeker van zijn succes. En als hij mij daadwerkelijk naar een climax kon brengen, dan zou hij gemakkelijk verder kunnen gaan en mij ook echt kunnen neuken. Ik zou dan te ver heen zijn om nog weerstand te bieden, of om zelfs maar zachtjes te protesteren. Het liep allemaal perfect voor hem!

Peter duwde zijn gezicht verder tussen mijn bleke dijen. Er was nog maar n ding dat zijn succes in de weg stond, en dat was mijn flinterdunne slipje. Maar Peters handen waren nog steeds druk bezig om mijn dijen uit elkaar te worstelen, en hij kon maar n manier bedenken om dat slipje uit te krijgen.

Ik hijgde, mijn billen trilden van pure opwinding. Er liep een rilling door mijn lendenen en vol ongeloof voelde ik hoe zijn tong de onderrand van mijn slipje vond. Ik hapte naar adem toen hij met zijn tanden mijn slipje vastpakte en met schuddende bewegingen van zijn hoofd begon hij aan het slipje te rukken en te trekken. Met grote inspanning wist de opgewonden jongen mijn slipje opzij te krijgen. Toen stak hij zijn neus in mijn spleet en duwde zijn gezicht tegen mijn geurige zachtheid. Zijn hoofd kwam vast te zitten tussen mijn dijen, en mijn hevig trillende lichaam voelde het eerste prikkelende contact van Peters tong op het tintelende rozenknopje van mijn clitoris.

"Oh!" ik hijgde hevig door dit plotselinge contact, een schok ging door mijn lendenen, en met een wanhopige snik uit mijn keel gaf ik de strijd op. Peter kreunde zachtjes terwijl hij zijn tong voorzichtig langs de volledige lengte van mijn vochtige schaamspleet liet glijden.

"Oh, ja! Jaaaa!" kreunde ik, nauwelijks in staat om mijn hulpeloze lichaam te bewegen. Peters tong drong diep in de zachtheid van mijn kut, het voelde lekkerder dan ik ooit had meegemaakt in mijn leven, het stond in complete tegenstelling tot alles wat ik tot nu toe had gevoeld bij een man. Ik trok mijn rok omhoog en duwde het hoofd van de jongen weg.

"Stop Peter, schatje, je mag me neuken, je moet me nu neuken! Ik wil dat je neukt, alsjeblieft!" kreunde ik in een staat van shock, het ging mijn begrip te buiten. Ik had het al zo lang zonder liefde moeten stellen, zonder het heerlijke gevoel van een lul in mijn kut! Een trilling van twijfel ging door mijn lichaam. Hoe kon ik me zo in de nesten werken? En hoe zou ik mezelf hier ooit nog fatsoenlijk uit kunnen redden? Ik schudde mijn hoofd zwakjes van links naar rechts, in een poging om bezwaar te maken, maar de woorden wilden niet uit mijn lippen komen. Ik wist best wat de jongen wilde, en ik besloot hem maar te laten begaan, want misschien kreeg ik nooit meer zo'n kans in de rest van mijn leven!

"Doe de deur op slot," drong ik aan met een trillende stem.

"Kom tante, eerst uitkleden," zei Peter tegen mij met een dwingende stem.

Ik ontdeed mij van al mijn kleren alsof ik gehypnotiseerd was, niets leek meer echt voor mij.

"Ga op de grond liggen, tante," drong Peter aan.
Plotseling keek ik naar mijn neefje en ik zag de begerige blik op zijn gezicht. Bevend over mijn hele lichaam, ging ik op de vloer liggen, mijn naakte lichaam trillend van opwinding. Mijn lichaam werd slap van onderdanigheid, ik hoorde zijn hijgende ademhaling en een wellustige kreun steeg op uit zijn keel toen hij zijn pulserende pik tussen mijn schaamlippen duwde, totdat zijn erectie diep in mijn kut zat. Mijn lichaam rilde van die verpletterende penetratie. Ik voelde me het toppunt van verdorvenheid, maar ik was niet in staat om weerstand te bieden, zelfs als ik dat gewild had.

Toen begon de jongen te bewegen, en onmiddellijk vergat ik mijn schaamte en reageerde met een sensueel gekronkel. Golven van lust en passie schoten door mijn lichaam. Ik kronkelde en draaide op de vloer van mijn woonkamer, kreunend rondom de tienerpik die mijn kut vulde, en met mijn roomwitte dijen wild terugduwend. Ik begon de controle over mezelf te verliezen. Ik trilde en draaide als een krankzinnige nymfomane.

Peter werd gek van opwinding en even later schoot er een aardbeving door zijn krampachtig kronkelende lichaam en ik voelde de jongen verstijven. Zijn heupen trilden tegen mijn dijen en diep in mijn kut voelde ik zijn jonge penis trillen en kloppen, en nog dik worden door het hete sperma dat opwelde uit zijn ballen.

"Uh - oh," gromde hij, "Tante, ik ga klaarkomen!"

Een diepe masochistische kreun ontsnapte aan mijn lippen en Peter greep mijn haren beet en trok aan mijn hoofd. Ik sloeg mijn armen rondom de heupen van de jongen, klampte me aan hem vast. Ik liet mijn handen zakken, mijn nagels groeven gretig in het gladde vlees van zijn naakte billen wat hem ertoe aanzette op zijn pik nog dieper in mijn hunkerende kut te steken.

"Ik kom, tante!" hijgde hij met trillende stem en trok zo hard aan mijn haren dat ik wilde gaan schreeuwen. Een moment later begon het. Hij beukte tegen mijn hulpeloos bokkende lichaam aan, met krachtige uithalen waardoor ik steeds naar verder achteren schoof over het tapijt. Op dat zelfde moment spoot zijn eerste straal sperma in het pulserende vlees van mijn uitgehongerde kut.

Ik had mij nog nooit gelukkig gevoeld in mijn leven, de pure masochistische gelukzaligheid van zijn ejaculatie vermorzelde mijn geestelijke weerstand, verbrijzelde de barrires van de werkelijkheid, en ik zweefde weg in een extatische waanzin. Hevige schokken begonnen in mijn hulpeloos trillende buik. Mijn geweldige orgasme bouwde zich op naar een ongelofelijke climax, elektrische vonken stroomden in golven door mijn trillende lendenen, omhoog door mijn borsten tot aan de toppen van mijn tepels, wild deinend langs mijn dijen, door elke centimeter van mijn naakte glinsterende lijf. En toen was het voorbij, ik voelde me helemaal slap worden.

Ik was zo dankbaar bij de gedachte dat ik mijn neefje had mogen inwijden in de geheimen van de vrouw, en hem had mogen initiren. Ik was zijn eerste vrouw en op de een of andere manier was die gedachte zeer krachtig, alles doordringend, het was een goede gelegenheid om mij eindelijk weer eens een echte vrouw te voelen!

Einde

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners