Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Iedereen bleek geil - 25161 keer gelezen
Dus ik had afgesproken met een mij op zich onbekende jongere vrouw, in een club in Lelystad, zij was daar amateurhoer zei ze, en wat ik aan plaatjes zag leek me wel wat. Ik kwam er aan en de deur werd opengedaan door een gastvrouw, en tot mijn stomme verbazing en ook grote schrik stond daar mijn schoondochter van 36 in een korte rok en een laag bloesje. Zij schrok ook een beetje, maar nodigde me meteen binnen om hier eens even over te praten. Wat bleek: zij kwam nogal een tikje tekort bij mijn zoon, en hier kwam ze mannen tegen die op de sextoer waren en als er eentje bij was die haar wel aanstond, ging ze daarmee apart voor een goede beurt. Mijn zoon wist ervan zei ze. “Sterker nog”, vertelde ze me, “hij heeft het meer op wat oudere vrouwen.”

Kortom, ik kwam ineens veel over de familie te weten. Zoals dat ook haar vader hier al eens was geweest, heel onverwacht, en dat ze die toen heeft meegenomen naar boven. En dat haar moeder tegen haar gezegd had dat ze wel trek had in mijn zoon, en toen ze dat met instemming van haar moeder doorvertelde, was dat ook regelmatig een wild stel.

Ik kwam duidelijk ook voor sex, en Olga ziet er geweldig uit, halve kop groter dan ik, stevig maar niet dik, grote borsten, niks mis mee, en toen stelde ze voor om met haar mee te gaan naar een van de prive-ruimtes. Eerst een glaasje aan de bar, en ze liet me niet meer alleen tot we samen alleen waren.

Een geweldig feest op dat grote bed, alle openingen gebruikt, en geweldig klaargekomen. Vervolgens douchten we, en Olga vertelde me dat ze vond dat we elkaar niets meer konden verwijten. Vond ik ook. Maar, zei ze ook, ik moest hier maar liever niet meer komen, als ik haar hebben wilde, dan wist ik toch waar ze woonde? Veel veiliger dan sex met onbekenden, en nu ze haar vader en mij had gekregen/gevonden, zou ze niets meer tekortkomen.

Als het aan mij ligt: niets is beter dan een zo gewillige en mooie vrouw.

Een week later belden we elkaar toevallig over iets geheel anders, en ze vertelde me dat haar moeder aan haar vader had verteld van haar avontuurtjes met mijn zoon, haar echtgenoot. En dat haar vader daarop haar moeder had voorgesteld om Roy uit te nodigen voor een avondje trio. Moest hij niet tevoren weten, maar haar moeder wilde wel eens 2 mannen achter elkaar resp. 2 mannen tegelijk in haar lijf voelen. Wat ik daarvan vond, vroeg ze. Haar vader wist niet dat Olga op de hoogte was.

Wat moet ik daarvan vinden? Best, als ze dat willen toch? En dat zei ik. Nou, dat zou dan wel eens snel kunnen gebeuren, en als ik wilde (en kon) moest ik volgende week maar eens bij Olga komen, want die had ook weer zo’n verschrikkelijke zin.... En haar pa was duidelijk even bezet.

Het duurde 5 dagen voor ik (alleen) bij Olga kwam. Die vloog me meteen om de hals, en ze was zo geil als de spreekwoordelijke boter. Zij genoot, en ik niet minder. Toen we even later met een kopje koffie op de bank zaten, daar hadden we nog geen tijd voor gehad, bleek waarom ze zo geil was: haar ma had verteld wat ze met Roy en pa samen gedaan had, en hoe dat was, en hoe vreselijk gillend zij ervan klaar was gekomen en dat had Olga aan het denken gezet. Zij wilde ook!!! En eigenlijk vandaag nog als dat kon. Roy kwam voorlopig toch niet thuis vanwege zijn werk, en wat vond ik ervan als haar vader en ik haar eens zouden uitwonen? En wat vond ik ervan als ze haar pa meteen even belde om met een smoesje bij haar te komen?

Moest ze dat nog vragen? Gaaf natuurlijk, en meteen belde ze Fred op dat ze een probleem met haar computer had (HAHA) en kon hij haar even komen helpen? Fred kwam bijna direct. Hij verbaasd dat ik er zat, hij had kennelijk gerekend op een uurtje pret in bed. Kwam dat even goed uit? Olga had haar bloesje al tamelijk ver opengeknoopt, en een leuk kort rokje met een split aangetrokken om te laten zien dat ze geen slipje droeg, en Fred werd daar opgewonden van. Kon ik zien. Olga ook. “Opgewonden, Pa?” vroeg Olga liefjes, “ik heb een voorstel: Henk hier is ook opgewonden, en ik ben super heet. Gaan jullie mee naar het grote bed?”

Ik stond meteen op, en Fred aarzelde even, maar zag toen dat Olga serieus geil was, en liep ook meteen mee, en boven trokken we alles meteen uit. Hij had een beste paal staan, en ik was ook niet minnetjes van de opwinding en Olga was als eerste naakt en ging op het bed liggen, wij links en rechts van haar. “Nou, zorg maar dat ik goed klaarkom” zei ze, en “je mag me allebei neuken, ik wil jullie allebei pijpen, en tot slot wil ik als een sandwich genomen worden, voor en achter tegelijk. Dat is het programma.” Fred mompelde even iets vaags, en toen zei ze: “Jij en Roy hebben Agnes toch ook zo lekker geneukt? Dit is mijn beurt.”

De vonken vlogen er vanaf. Het laken werd drijfnat van Olga’s sappen, zo vaak kwam ze klaar en er vielen ook wel eens druppels sperma tussen. Als die niet in haar kut of haar mond terechtkwamen tenminste. Toen kwam het sluitstuk. Wie wilde voor, en wie achter? Ik had geen voorkeur, Fred wilde wel eens achterin. Dus ik ging liggen, Olga over me heen zoog mijn lul haar spleet in en toen zou Fred haar bruine oog gaan vullen. Hij was niet zo stijf meer, en Olga begon hem te helpen, met een beetje trekwerk. Toen vroeg ze mij om dat over te nemen, en dat deed ik dus ook, voor het eerst trouwens een vent in mijn hand.... Maar goed, Fred was in een vloek en een zucht weer knoerthard en kwam bij haar binnen. Olga steunde van genot, en ik vond het eerlijk gezegd ook lekker om een tweede lul in haar lijf langs de mijn te voelen glijden, en het duurde niet lang of ik spoot mezelf leeg. Direct daarop voelde ik Fred ook gaan kloppen en verharden en spuiten, ook hij kwam klaar en met een vreselijke zucht bleef Olga heel stil op me liggen – uitgewoond was ze wel.

Mijn lul gleed naar buiten en ineens voelde ik dat ik weer gestreeld en afgetrokken werd, kortom weer hardgemaakt, maar het was duidelijk voelbaar dat Olga dat niet deed, die was uitgeteld. Fred, die van haar was afgerold, begon mijn lul weer op oorlogssterkte te brengen en ineens had hij me in zijn mond. Hij zoog de laatste druppels uit mijn zak en slikte ze in.

Tijd om af te ronden. We douchten, dronken een laatste kop koffie, kleedden ons aan en we gingen naar onze auto’s, die naast elkaar stonden. “Henk”, zei Fred,”Ik heb er enorm van genoten, ook van jou trouwens, en ik zou best wel eens door jou geneukt willen worden. Kun je volgende week een avondje bij Agnes en mij komen? Die is inderdaad overal voor te vinden en dan vinden wij vast ook nog een hoop genot.” Omdat ik niet helemaal verbaasd was, stemde ik vrij snel in. “Met of zonder Olga?” vroeg ik nog, maar Fred dacht dat we Olga hier maar even buiten moesten houden.

Zo ongeveer 10 dagen later belde Fred ineens: het was mooi weer en Agnes en hij wilden wel wat gaan varen, met hun motorboot, van Harderwijk uit, dit weekend, en of ik mee wilde. Mijn eigen vrouw had dat weekend gelukkig een afspraak met haar zusters, in het Maastrichtse, dus ik zei prima, ik wilde wel. Mijn vrouw was wel blij dat ik onder de pannen was, en vond het prachtig. Zaterdagochtend stond ik dus met weekendtas klaar, Fred kwam me ophalen, wenste mijn vrouw een fijn weekend en met ons drietjes reden we naar Harderwijk. Auto geparkeerd, tassen mee, naar de boot, losgooien en het randmeer opvaren, met een uurtje lagen we midden op het water. In de kajuit was Agnes aan het rommelen, en vroeg me om haar even te helpen: haar beha wilde niet los. Haar broekje vertoonde al een beetje vochtig plekje, en toen ik de haakjes losgemaakt had, aaide ik daar eens even over. Ze drukte meteen haar onderlichaam naar mijn hand, zodat ik toch maar even met een vinger door haar inderdaad natte gleuf ging. “Trek zelf ook wat uit” hijgde ze in mijn oor, en ze begon aan mijn broek te frummelen. Ik hielp maar even en stond heel snel in mijn enkele slip, van de weeromstuit ook dik gevuld.

Fred riep vanachter het roer vandaan: “Trek je mijn broek ook even uit Agnes?” en ze voldeed snel aan dat verzoek. “Als jij haar nou lekker gaat vingeren of beffen, kan Agnes mij even goed hard pijpen, dat stuurt wel zo lekker.” En het was dus duidelijk wat dit voor een weekend zou worden. Fred hield zijn t-shirt wel aan, voor het gezicht van eventuele anderen, maar stond daaronder naakt en op blote voeten, wijdbeens als een echte zeerob, voor Agnes, die gretig toehapte en begon er een kunststukje van te maken. Ik ging op de trap zitten, gezicht naar haar toe, en hapte in die geschoren pruim. Dat leverde ook meteen al resultaat op, een hijgende en zuchtende Agnes die moeite had de lul van haar echtgenoot in de mond te houden.

Toen Fred vond dat zijn lul hard genoeg was, vroeg hij Agnes het roer over te nemen en die sloeg een lap om haar bovenlijf om wat bedekter te zijn. Fred kwam naar beneden en wilde het beffen overnemen, best natuurlijk. Hij ging op de kajuitvloer knielen om Agnes te beffen, en stak zijn kont nogal achteruit en omhoog. Ik dacht dat het zonde was om het werk van Agnes van daarnet verloren te laten gaan, dus ik begon Fred langzaam en rustig een beetje af te trekken. Leuk eigenlijk. Vond hij ook, maar het werd nu echt tijd voor koffie, die tijd hadden we nog niet genomen.

Agnes manoeuvreerde de boot buiten de vaargeul, en stopte de motor, waarna het anker uitging en de gordijntjes van de kajuit gesloten werden. We dronken die koffie en we trokken alles uit wat we nog aanhadden. Dat was niet veel meer trouwens. We maakten goed ruimte in de kajuit, tafel opzij, en ik vroeg Agnes wat zij nu graag wilde. Ze was duidelijk: “eentje neukt mij, en de ander neukt hem nu” vond ze en we mochten zelf kiezen wie en waar. Agnes ging op haar rug op de bank liggen, benen wijd en omhoog, armen om de knieholtes, Fred stak zijn stevige dikke paal in haar kut, die nog nat genoeg was, voeten op de vloer, voorover gebogen over Agnes, en ik greep het glijmiddel, smeerde wat op zijn kontgaatje, en begon mijn pik daar in te duwen. Het was nog een beetje strak, maar allengs ontspande hij zijn kringspier en het kopje ging naar binnen, en toen dat eenmaal een feit was, kon ik gemakkelijk doorglijden in dat strakke gaatje. Een lekker gevoel, dat ik nog nooit had meegemaakt, maar ik vond het meteen al jammer dat ik dat nog niet eerder had gedaan, en veel vaker. Ik ging Fred neuken en hij stootte opgewonden diep in Agnes’ kut.

Dat duurde natuurlijk niet lang of we waren allebei aan spuiten toe, maar omdat we dat niet wilden, nog lang niet, wisselden we van plaats en ik voelde Fred langzaam maar vrijwel pijnloos diep in mijn hol glijden. Lekker gevoel, en opwindend ook. Ondertussen neukte ik Agnes natuurlijk. Die kwam al snel een keer lekker klaar en kneep met haar kutspieren in mijn stijfstaande gereedschap. Toen was het, allicht, nóg lekkerder dan ooit. Bijna kwam ik klaar, maar Agnes merkte het op tijd en kneep stevig met haar vingers mijn lul dicht, en trok hem bij haar er uit. Ik begon haar te vingeren, en ontdekte dat er wel méér dan één vinger in kon: wel vier vingers, en ik neukte haar met mijn halve hand binnen en mijn duim op haar clitje. Ze begon snel te trillen en ze spoot een lading geilsap naar buiten. Ik likte mijn hand af, en probeerde hoe ver ik eigenlijk kon gaan. Mijn duim in mijn handpalm gedrukt stak ik weer alle vier vingers naar binnen, en ineens zat ik tot voorbij mijn pols in haar kleddernatte kut. Ik ging haar stevig fisten met mijn hele vuist, en met mijn tong verzorgde ik haar clit, die al met al ook aardig naar voren stond. Ik zoog er aan, en likte, en de effecten waren meteen merkbaar, alweer kwam Agnes glorieus klaar. Van de geluiden die Agnes en ik maakten werd Fred zó enorm opgewonden dat ik hem voelde verstijven in mijn hol, schokken, en een warme straal sperma spoot diep mijn darmen in.

We maakten nu een pauze, en onszelf wat schoon en droog. Dat was wel nodig, en van al die beweging hadden we ook wel trek gekregen. We zaten rustig wat te eten en te praten, en Agnes vond dat ik zeker zo lekker kon neuken en vozen als mijn zoon Roy. “Over Roy gesproken,” zei ze, “wist jij dat hij Jettie sinds kort ook regelmatig neukt?” Nou nee, dat wist ik niet, maar het verklaarde wel waarom Jettie, mijn vrouw dus en zijn moeder, de laatste tijd minder zin in sex met mij had, al had ik me daar geen zorgen over gemaakt. Voor Fred was het ook nieuw, deze info, en hij vroeg mij meteen of zij misschien met ons zou willen meedoen. Hij wilde haar ook wel eens neuken. Maar Agnes zei dat voor haar Jettie niet hoefde mee te spelen, op deze manier kreeg ze alle aandacht voor zichzelf, en dat vond ze wel zo plezierig. Trouwens, Agnes had van Roy begrepen dat die vandaag ook Jettie lag te rammen, dat van die zussen was morgen pas. Dus daarom was Jettie zo blij dat ik onder de pannen was dit weekend. “Maar,” zei ik tegen Fred, “als jij haar kunt versieren, moet je dat vooral doen, dat is wel zo eerlijk want ik neuk tenslotte ook jouw vrouw.”

We lagen op wat badlakens lekker naakt te zonnen in de kuip, geheel beschut tegen vreemde blikken, en dus ook wat aan elkaar te voelen, te vingeren, te trekken en/of te likken, gewoon een beetje rustig, want we wilden straks nog wel meer van het voorgaande. Toen liep Agnes even naar de kajuit en pakte een monstervibrator uit de kast. Ze kwam terug, ging weer liggen en stak hem langzaam onwijs diep in haar kut, en liet hem daar gewoon zitten, zonder er iets mee te doen. Een dik ding, glimmend zwart. En toen kreeg ik een idee.

“Agnes,” vroeg ik, “mag ik eens een experimentje doen? Iets met een strakke riem?” Dat vond ze prima en ik liep naar de kajuit en trok de riem uit mijn broek. Een brede riem, stevige gesp en zo. “Ik zou zo graag eens willen proberen te plompzakken,” zei ik en ik boog me over haar heen om de riem om haar buik te doen. Ik trok hem strak aan, met een kussen onder de gesp om haar geen pijn te doen, en ik keek naar haar kut en waarachtig, zoals ik had verwacht, puilde ze behoorlijk uit, haar schaamlippen stonden wijd open, en haar neukgat ook, en dus kreeg ik bijna vanzelf een stijve paal, en ik stak hem binnen.

Agnes wilde weten wat er nu ging gebeuren en ik vertelde haar dat ik mijn zak compleet bij haar binnen wilde doen, en dan de riem los, om lekker diep en lekker klem te zitten. Goed idee, vond ze en ze begon zelf al meteen aan mijn ballen te friemelen om die naar binnen te werken, één voor één dus, en daarmee de hele zak. Fred keek belangstellend toe. Op mijn verzoek maakte hij de riem los en Olga zoog als het ware mijn hele handel naar binnen met haar diepe warme kut. Ik zat toen klem en het enige neuken wat ik kon doen was proberen dieper te stoten, er uit was er niet meer bij. Maar lekker! Dat geloof je niet als je het nooit hebt gedaan. Dat vond Olga ook, en omdat ik tamelijk snel klaarkwam, maar er nog steeds niet uit kon, maakte Fred de riem weer stevig vast en trok hem aan zodat ik naar buiten floepte. “Dat moet jij ook doen, Fred” vond Olga en Fred liet zich niet smeken. De assistentie kwam nu van mijn kant. Ook Fred was zijn lading vrij vlot kwijt, en ik hielp ze weer los van elkaar te komen.

We hebben dat hele weekend op de boot weinig gevaren, maar wel veel bewogen. En bewegen is goed voor je, zeggen ze toch? Pas na de lunch, op zondag, hebben we ons weer gekleed en gefatsoeneerd, en we spraken af dat we Jettie, Roy en Olga hier niets over zouden vertellen, maar dat dit bepaald niet de laatste keer was geweest.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners