Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Iedereen blij 1 - 2387 keer gelezen
Daan is een jongeman van bijna 19 jaar. Ruim 2 meter groot, brede schouders smalle heupen. Kop met zwarte krullen en een knap gezicht waar menige vrouw geil van wordt. Daan kan goed leren, hij doet gymnasium en zit in het laatste jaar. Als hij klaar is wil hij iets doen met computers, het liefst schrijven van software. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug samen met zijn moeder Bea. Bea is een mooie vrouw van bijna 40 jaar, ze was er dus vroeg bij met zwanger zijn. Ze heeft lange zwarte haren, meestal in een staart, een mooi gezicht, als van een zuid Europese schoonheid. Haar lichaam heeft twee mooie vooruit staande tieten, cup- dubbel d, een mooie ronde kont en lekkere lange benen.

Samen hebben ze een moeilijke tijd achter de rug. Twee jaar geleden verloren ze van de ene op het andere moment drie familieleden, namelijk de opa en oma en vader van Daan. Groot verdriet dus door dat verlies. De opa en oma waren van zijn vaders kant en de opa en oma van zijn moeder waren een paar jaar ervoor al komen te overlijden. Gelukkig hadden ze veel steun gekregen van Bea haar zus Liz, de tante dus van Daan, die als twee druppels water op haar zus leek en alleen de tieten iets kleiner waren. Zijn tante, Liz, woont in de stad samen met haar zoon Ron, die bijna net zo oud was als Daan, terwijl Daan met zijn moeder ongeveer 15 kilometer van de stad wonen. Daan heeft ook veel steun gekregen van zijn neef. Ze zitten op de zelfde school en projecten doen ze altijd samen.

Daan vindt het fietsen niet erg. Hij heeft mede door het fietsen een goede conditie en door het gebruik van de fitnesapperaten thuis heeft hij aardig wat spieren gekweekt. Het is de laatste week van de zomervakantie. Buiten heerst er een hittegolf. Daan werkt in een computerwinkel om zo zoveel mogelijk over computers te leren. Maar vandaag is het te warm om te leren zodat zijn baas om elf uur zegt dat hij maar lekker moet gaan zwemmen. Daan pakt zijn tas waarin zijn brood en drinken in zit en groet zijn baas die hem nog na roept morgen ook maar thuis te blijven. De winkel waar Daan werkt staat schuin tegenover de winkel van zijn tante. Hij zet zijn fiets altijd bij zijn tante neer als hij naar school moet en nu hij schuin tegenover haar winkel werkt zet hij zijn fiets ook bij haar achterom in een afgesloten ruimte neer. Hij kijkt om zich heen tijdens het korte stukje wat hij moet lopen om bij zijn tante te komen. Hij kijkt naar de vrouwen die hij tegen komt in de stad. De een mooi de ander niet zo. Daan houdt ervan om naar vrouwen te kijken, vooral als ze leuk gekleed zijn in bijvoorbeeld een mooi jurkje of rokje waar hun benen onder vandaan komen en die gehuld zijn in pumps met hoge hak of laarzen, liefst nog tot over de knie.

Rob weet dat hij meer op oudere vrouwen valt dan op de meisjes bij hem in de klas en op school. Hij heeft wel een aantal keer wat gezoend en gevoeld meer omdat het meisje het wilde dan hij zelf. Hij was dus niet helemaal groen meer. Aftrekken deed hij wel en vond het dan lekker om te denken aan een aantal leraressen op school of aan zijn tante. Geneukt had hij nog niet, dit kwam ook door dat de meisjes waar mee hij wilde schrokken van zijn pik, 24 centimeter lang en 5 centimeter doorsnee, als deze stijf werd van het zoenen en strelen, maar vooral de eikel diep op zijn pik staat was mega met een doorsnee van ruim 7 centimeter.

Daan zijn pik was ook niet een van de kleinste dat had hij wel gezien tijdens het douchen na de gymles. Ron had wel eens gezegd dat hij een vleesboom had hangen tussen zijn benen. Daan liep al een tijdje met de gedachten om zijn moeder mee uit te nemen als zij veertig zou worden. Het was nu al meer dab twee jaar geleden dat haar man en schoonvader en moeder tijdens een auto ongeluk om het leven waren gekomen. Ze was sindsdien treurig, kleden zich alleen nog in een joggingpak en ging nooit eens naar de stad om bij haar zus een bakkie te doen. Daan zat daar een beetje mee en wilde haar weer aan het lachen krijgen en de zin van het leven terug brengen.

Daan stapt altijd zo naar binnen bij zijn tante, hij is er als kind aan huis. Hij loopt de kamer in en zit zijn tante achter de computer zitten, gekleed in een korte ochtendjas. Goede morgen zegt Daan. Zijn tante schrikt een beetje van het geluid want ze was net geconcentreerd bezig met haar administratie. Als ze Daan ziet staat ze op, spreid haar armen en druk Daan tegen zich aan. Ze doen dit iedere dag waarbij Daan haar altijd een zoen op heer voorhoofd geeft. Druk je me niet plat zei, zegt Liz als ze voelt dat hij haar extra tegen zich aan drukt. Sorry, zei Daan, ik vind een knuffel juist zo lekker en met mijn moeder durf ik dat niet te doen. Ik ben bang dat ze dat niet kan hebben als ze door een man geknuffeld word anders dan mijn vader. Is ze er nou nog niet overheen vroeg Liz. Ik weet het niet, zei Daan. Ik probeer af en toe wel eens een grapje te maken, maar daar reageert ze niet op en als ik al eens wat voor haar doe krijg ik ook geen bedankje. Het wordt tijd dat ik eens een goed gesprek met haar ga voeren, zei Liz. Ja, dat wilde ik eigenlijk ook komen vragen.Ik wil haar namelijk over een paar weken als ze jarig is mee nemen om ergens iets te gaan eten en daarna naar de film te gaan. Leuk, zei Liz. Ja, dat denk ik ook zei Daan, maar ik weet niet of ik haar daar mee een plezier doe en ik weet ook niet of ze zich een beetje anders kan kleden dan de eeuwige joggingpakken waar ze altijd in loopt. Ja, zei Liz, als ze mee uit gaat zal ze dat niet in een joggingpak kunnen doen. Vroeger liep ze nooit in een joggingpak, maar altijd in een jurkje of rokje maar sinds me vader is overleden alleen maar joggingpakken, zelfs nu met dat hete weer heeft ze als ik thuis kom een joggingpak aan.

Liz zei, ik zal je even wat vertel wat misschien een beetje schokkend voor jou kan overkomen, maar ik vind als je peettante dat je het moet weten. Jou moeder was al vroeg een geile meid die al vroeg verkering had. Op een dag kwam ze bij me op mijn kamer en vroeg aam mij hoe het was om te neuken. Ik had toen al een jaar verkering en had al een paar keer geneukt. Ik zei nog tegen haar dat ze het aan onze moeder moest gaan vragen, maar dat wilde ze niet. Ik verteld haar dat ik neuken wel lekker vond, en nog steeds vind, maar dat de eerste keer wel eens een beetje pijn zou kunnen doen, omdat ze dan ontmaagd zou worden.

Ze vroeg toen aan mij hoe dat voelde toen ik ontmaagd werd. We hebben eerst een hele tijd met elkaar gezoend en gestreeld. Eerst met onze kleren aan maar later ook naakt. Hij zoende mijn tieten en likte aan mijn kutje om deze lekker nat te maken en ik likte aan zijn pik om deze lekker nat te maken, zodat het makkelijk was om zijn pik naar binnen te duwen. Hij kwam toen op me liggen en schoof zijn pik toen voorzichtig naar binnen. Toen hij mijn vliesje voelde stopte hij even en zei hij dat hij mij een echte vrouw ging maken en drukte toen met een stoot door mijn vliesje heen. Ik kreunde van de pijn maar de pijn verdween ook weer snel. En toen hebben we heerlijk geneukt, zei ik tegen je moeder.

Was dat jouw eerste vriendje vroeg Daan. Ja, dat was je oom John. Hij was wat ouder dan ik maar hij heeft me toen ontmaagd en later zijn we getrouwd en hebben Ron gekregen. Ik had van je oom toen een paar dvdís gekregen met wat seksfilms, hij had toen al een seksshop. Ik zei tegen je moeder dat ze die maar eens moest kijken. De een was een echte voorlichtingsfilm en de andere een film waar van alles te zien was, zoals man met vrouw, man met twee vrouwen, twee vrouwen en twee mannen en twee vrouwen. Een paar dagen later kwam ze weer op mijn kamer en vertelde ze dat ze geneukt had maar dat haar vriendje nadat hij haar ontmaagd had Zijn pik uit haar kutje had getrokken en zijn sperma over haar buik had gespoten en gelijk was vertrokken haar achter latend met een geil gevoel zonder te zijn klaar gekomen. Ze had hem daarna gelijk een sms gestuurd dat ze hem niet meer wilde zien. Ze vroeg toen hoe dat kwam dat hij zo snel klaar was gekomen. Dat is de onervarenheid van de jonge jongens zei ik. Die denken maar aan een ding en dat is neuken en met die gedachten komen ze dan snel klaar. Ja, dat moet wel want ik zag op die film dat het allemaal veel langer duurde zei je moeder. Ik zei toe, dat het acteurs waren en dat die weten hoe ze een orgasme moeten uitstellen totdat ze horen krijgen dat ze mogen spuiten.

Ik was in die tijd ook een beetje aan het experimenteren en wilde wel eens wat met een andere vrouw doen. Ik vroeg haar toen of ik haar kutje mocht zien om te kijken of hij niets beschadigd had. Je moeder kleedde zich toen uit en ging met haar benen wijd op bed liggen. Ze had toen nog een bos schaamhaar staan. Ik zelf was toen al kaal. Ik vroeg haar toen of ze op de film had gezien dat alle vrouwen hun kutje hadden kaal geschoren. Ze zei dat ze het een beetje vreemd vond maar wel mooi en dat ze er wel aan dacht om het ook te doen. Zal ik het voor je doen vroeg ik haar. Weet je dan hoe je dat moet doen vroeg ze. Ik stond op en tilde mijn rokje omhoog. Ik had geen slipje aan, iets wat ik nu ook nog vaak doe, zei ze met een knipoog naar Daan. Ze keek tegen mijn kalle kutje aan en zei, mooi. Ja, en het voelt heel zacht zei ik, voel maar. Ik stond naast haar en zij streelde over mijn kutje. Inderdaad lekker zacht, dat wil ik ook zei ze.

Even later lag ze toen met haar blote kutje op het bed en streelde ze zich zelf tussen haar schaamlippen door. Haar vingertje gleed zo haar kutje binnen en ik vroeg of ze geil was. Ik denk het wel zei ze, mijn kutje is in ieder geval al erg nat. Ik ging toen tussen haar benen zitten en zei ik ga je kutje even bekijken of er eventueel schade is gemaakt tijdens het ontmaagden van je kutje. Ik boog me voorover en rook het geil wat uit haar kutje kwam. Ik spreidde haar lippen en zag het roze van de binnenkant van haar kutje. Ik zie dat je geil bent Bea, zei ik tegen haar, je klitje komt tussen je schaamlippen door steken. Ik boog verder voorover en likte over haar klitje. Het leek wel of ze een elektrische schok kreeg.

Ik moest haar goed vast houden toen ik haar verder ging beffen en haar een heerlijk orgasme bezorgde. Nadat ze was bij gekomen van haar eerste heftige orgasme vroeg ze mij ook mocht proeven. Ik vond dit natuurlijk niet erg en ven later lag ze mijn kutje te beffen en mij een heerlijk orgasme te bezorgen. Daarna hebben we heel wat gevreeŽn met elkaar en hebben ook allerlei speeltjes gebruikt. Ik kreeg die van John. Een paar jaar later leerde ze Jouw vader kennen en na een korte verkerings tijd waren ze getrouwd en binnen een jaar was jij er. Toen Ron en jij nog klein waren kwamen we vaak bij elkaar over de vloer en hebben we een aantal keer van partner geruild.

Ik heb heerlijk genoten van die pik van je vader. Hij was langer en dikker dan die van John, en we hebben ook een aantal keren een vrouw twee mannen gedaan waarbij de pik van jouw vader in onze kutjes ging en de pik van John in onze kontjes. Wij vonden het heerlijk om gevuld te zijn door twee pikken en als dan de andere vrouw ook nog eens je tepels en klitje ging strelen voelde je je in het paradijs.Liz zag dat er een bult ontstaan was in de broek van Daan. Ze dacht bij zich zelf, die wordt dus opgewonden als ik geile verhaaltjes vertel. Ze vroeg, Daan als jij thuis ben hoor je dan wel eens iets op je moeders slaapkamer. Als ik snachts moet plassen hoor ik wel eens wat gekreun en gebrom. Ik denk dan dat mijn moeder met zich zelf speelt want ik weet ook wel dat vrouwen zich verwennen met een vibrator of een dildo als er geen pik voorhanden is. En als je dat dan hoort krijg je dan ook een erectie, en zo ja wat doe jij dan. Ik laat mijn kamerdeur dan een beetje open en luister naar het gekreun en gebrom terwijl ik mezelf aftrek, zei Daan. En kom je dan ook klaar. Ik wacht tot ik mijn moeder hoor klaar komen en dat laat ik het bij mezelf komen.

Daan zegt dan, mag ik je iets persoolijks vragen. Liz knikt ja. Gebruik jij ook speeltjes of heb je genoeg aan ome John. Ome John is al een tijdje uit beeld, Daan. Hij woont ergens anders met een andere vrouw. We zijn niet officieel gescheiden maar leven apart. Hij onderhoud ons goed financieel maar de sex met hem is dus over en ja ik gebruik ook weel eens speeltjes, Ik heb toevallig nu een speeltje in mijn kutje. Dat geloof ik niet zei Daan. Liz draait zich naar hem toe en spreid haar benen. Daan ziet haar kale kutje met daaruit stekend een touwtje. Ben je ongesteld vraagt Daan verbaasd als hij het touwtje ziet. Nee, zegt Liz, dat is geen tampon maar dat zijn liefdesballetje. Het voelt gewoon lekker met die dingen in mijn kutje, en je kunt toch gewoon je dingen doen en je traint er je kutspieren mee om ze binnen te houden. Ze pakt het touwtje en trekt eraan. Een witte bal komt tevoorschijn. En zo zitten er nog twee in mijn kutje zegt Liz. Ze duwt de bal weer teug in haar kutje.

Daan legt zijn pik nog eens goed. Zijn pik is nog niet helemaal stijf maar wel een eind op weg. Liz ziet zijn bult in zijn broek. Jij hebt mijn kutje nu gezien mag ik nu jouw pik zien vraagt Liz, volgens Ron heb jij een grote pik, veel groter dan de jongens bij jou in de klas. Praten jullie daar met elkaar over vraagt Daan. Ja, en ik zal je nog iets vertellen maar dan moet je beloven dat je dat tegen niemand verder verteld. Ze wacht even op zijn antwoord. Dat beloof ik je zegt Daan. Ik heb namelijk Ron de eerste beginselen van het neuken bij gebracht. Toen hij verkering kreeg heeft hij mij gevraagd hoe hij een vrouw moest bevredigen. We zijn toen naar mijn kamer gegaan en daar heb ik sexles gegeven aan Ron. Toen ik zei dat hij best wel een mooi lange pik had zei hij dat jouw pik in slappe toestand net zo groot was als bij hem in erectie. Ik zei dat ik dat niet geloofde dus ik wil nu wel eens zien of hij niet gelogen heeft.

Daan is verder niet preuts, vroeger toen zijn vader nog leefde liepen ze vaak naakt door het huis en bij het zwembad. Rob gaat voor zijn tante staan en maakt eerst zijn knoop los om daarna zijn rits naar beneden te trekken. Zijn broek zakt naar beneden op zijn voeten. Hij staat nu in zijn boxer voor zijn tante die een grote bult ziet in zijn boxer. Hij doet nog een stapje dichterbij zodat hij uit zijn broek kan stappen. Vlak voor haar trekt hij langzaam zijn boxer over zijn pik heen die daarop gelijk vooruit springt in het gezicht van zijn tante.

Liz schrikt en slaakt een kreeg van verbazing. Ze kijkt naar een echte pik vlak voor haar neus die groter is dan de grootste dildo die ze in haar kamer heeft. Ze pakt hem vast maar kan hem met haar hand niet omvatten. Ze pakt zijn pik ook met haar andere hand vast en als ze haar handen tegen elkaar houd steekt zijn eikel er nog een heel stuk voorbij. Wat een ding zegt ze als ze van de eerste verbazing is bekomen. Doordat ze zijn pik vast houd, wat bij Daan een fijn gevoel geeft, komt er plotseling een beetje voorvocht uit zijn pik omhoog. Liz bedenkt zich niet en likt de druppel weg. Als Daan ziet dat Liz het voorvocht van zijn pik aflikt vraagt hij aan haar of dat zijn moeder hem ook alles zou kunnen leren over het verwennen van vrouwen. Liz likt nog een keer een druppel weg en zegt, misschien wel maar dat zou je haar zelf moeten vragen, net zoals Ron dat aan mij gevraagd heeft.

Daan knikte en vroeg of zij hem daar bij zou kunnen helpen om het vragen aan zijn moeder makkelijker te maken. Ik wil je er zeker bij helpen zei Liz als jij mij nu helpt. Hoe bedoel je dat vroeg Daan. Nou ik ben de hele ochtend al geil en nu ik jouw grote dikke pik heb gezien kan ik de balletjes in mijn kut bijna niet meer houden, zou je me willen beffen totdat ik klaar kom. Natuurlijk wil ik dat, zei Daan, je moet me alleen even vertellen hoe je het het liefst heb. Ik heb wel eens op internet gekeken maar zag steeds weer andere technieken. Liz nam Daan mee naar haar slaapkamer en deed haar korte kimono uit. Jij bent echt een mooie vrouw, zei Daan toen ze daar naakt voor hem stond. Dank je wel zei Liz, ik ben zelf ook wel tevreden over mijn lichaam, allen mijn tieten beginnen een beetje te hangen. Dan moet je toch een bh dragen zei Daan. Daar heb je gelijk in maar ik vind het zo lekker om mijn blote tepels langs de stof van mijn jurkje of blouse te voelen.

Daan zei dan doe je toch een bh met halve cups aan, die heb ik wel eens in een van de folders gezien. Dat doe ik ook maar los is toch het lekkerst. Liz ging achterover op het bed liggen en gebood Daan om tussen haar wijd gespreide benen te gaan zitten. Ze wees hem haar klitje dat stijf tussen haar schaamlippen stond. Als je hier over heen likt is dat voor mij het lekkerste gevoel, maar je mag ook met je tong over mijn schaamlippen likken en als het lukt met die balletjes kan je ook nog proberen om je tong in mijn kutje te stekken, maar ik denk niet dat je zo lang nodig heb om mij een orgasme te bezorgen.Daan boog zich voorover en rook de geur van geil. Je ruikt lekker zei hij voordat hij zijn tong even over haar klitje liet gaan. Liz lag gelijk te kreunen en te schokken. Doe ik je pijn vroeg Daan. Nee, maar ik ben heel erg gevoelig op dit moment, ga maar verder. Daan deed wat hem gevraagd was en likte Liz snel naar haar orgasme toe. Tijdens haar orgasme schoten de balletjes uit haar kutje wat Daan wel een erg geil gezicht vond.

Liz keek hem aan en zei, zo, dat hoe je niet meer te leren, je heb een lekker tong die goed kan likken. Zou jij nu ook klaar willen komen vroeg Liz. Ik weet het niet zei Daan, ik ben nog nooit door een andere hand dan die van mij zelf klaar gekomen. Ik snap het zei Liz. Weet je wat we doen, Ik ga zo naar je moeder zogenaamd even zonnen en dan begin ik er over dat je altijd maar een beetje mopperend bij mij komt omdat ze altijd maar in een joggingpak loopt en nooit eens een dank je wel zegt als jij wat voor haar gedaan heb. Ik wil haar ook verleiden tot een beetje vrijen met mij zoals we dat vroeger deden en als wij dan bezig zijn kom jij ineens te voorschijn en dan zal ik voorstellen aan je moeder om jou samen te leren hoe je een vrouw moet verwennen. Zorg wel dat je naakt bij ons komt, ik zal zorgen dat wij ook naakt zijn.

Daan vond het een goed plan en vroeg of hij nog condooms mee moest nemen. Ik weet niet of we condooms hebben voor zoín grote pik. Wacht maar even ik zal Ciska wel even vragen om de grootste condooms even te brengen. Ze heeft nu toch lunchpauze en de winkel is dan even dicht. Via de intercom vroeg Liz aan Ciska, een hoog op de benen staande blondine van begin dertig jaar met een mooie ronde kont en stevige c-cup tieten, om even de grootste maat condooms even te brengen want ze wilde even wat testen. Liz deed nog even haar kimono aan en liep samen met Daan terug naar de woonkamer. Blijf maar even staan dan kunnen we gelijk even passen. Ciska kwam binnen en sloeg haar hand voor haar mond waarmee ze een kreet van ongeloof onderdrukte.

Is die echt, vroeg ze. Ja helemaal, zei Liz, en nu wil deze jongeman natuurlijk straks ook neuken en dan heeft hij een condoom nodig tenzij de vrouw waarmee hij gaat neuken aan de pil is of iets anders gebruikt. Mag ik hem eerst even voelen, vroeg Ciska. Van mij wel, zei Daan, en deed een stapt naar Ciska die schrok van het zwiepende gevaarte. Ze pakte hem vast en bekeek hem bewonderend. Met haar hand er om heen geslagen zei ze, hij is dikker dan mijn dikste dildo, ik denk niet dat veel vrouwen hem in hun kutje kunnen hebben. Liz zei, ja dat zal een probleem worden maar dat is voor latere zorg, eerst kijken of er een condoom is in zin maat. Ik heb hier de grootste zei Ciska, maar die is voor pikken tot vijf centimeter doorsnee en zo te zien is deze wel iets groter dan die vijf centimeter. Dan ga ik wel op het internet zoeken of ik ergens grotere kan vinden zei Liz en bedankte Ciska die nog steeds met Daan zijn dikke pik in haar hand stond. Ik wil hem wel eens een keer proberen zei ze toen ze weg liep want ik ben er wel heel erg geil van geworden. Dan mag je eerst je kutje nog wel een beetje op gaan rekken zei Liz lachend, en tegen Daan zei ze je heb nu al een fan.

Even later had Liz zich gekleed in een super kleine bikini met daar over heen een hempje en een kort rokje, zo kort dat je de aanzet van haar billen zag, en niet te vergeten haar pumps met hoge hak. Sexy zei Daan. Goed ik ga nu naar je moeder en als jij nu gaat fietsen dan zal ik je daar over een driekwartier wel zien. Daan pakte zijn fiets en Liz haar auto. Eenmaal aangekomen bij haar zus liep ze achterom waar ze Bea in de tuin zag liggen op een bed. Ze lag naakt, met haar ogen dicht met oortjes in haar oren. Ze had niet door dat Liz naast haar stond en ging dus gewoon door waar ze mee bezig was, namelijk het verwennen van haar kutje met een dildo.

Liz had haar pumps uit gedaan om zo stil mogelijk dicht bij Bea te komen. Ze boog zich voor over en kuste haar zus op haar lippen. Bea schrok zich natuurlijk wild maar toen ze in de ogen van haar zus keek begonnen haar ogen te glimmen van blijdschap. Wat kom jij doen vroeg Bea. Ik kom lekker even een middag zonnen. In de stad is het veel te heet en bij mij kan ik nergens zonnen. Pak een bed en kom naast me liggen. Liz schoof een bed tegen die van haar zus aan en ontdeed zich van de weinige kleding die ze aan had. Sexy bikini heb je, zei Bea. Ja, leuk om de mannen gek mee te maken, maar die zijn hier niet dus ga ik maar naakt.

Wil je me wel even insmeren vroeg Liz die nog niet zoveel zon op haar lichaam had gehad als Bea. Ja, net als vroeger zei Bea toen deden we dat ook. Liz ging op haar buik liggen en Bea smeerde haar rug, billen en achterkant van haar benen in. Omdraaien, zei Bea, en goot een beetje zonnebrand in haar handen en begon van beneden naar boven de voorkant in te smeren, de schaamlippen niet vergetend. Je bent zeik nat tussen je benen zie Bea. Ja, dat zal het warme weer wel zijn. Toen ze bij Liz haar tieten kwam nam ze nog een extra beetje zonnebrand en smeerde deze met veel gevoel in waarbij ze af en toe even in haar tepels kneep. Liz lag te genieten van de handen van Bea maar vroeg toch waarom ze zich lag te verwennen met een dildo.

Ik weet niet hoe het komt maar ik ben de laatste tijd zo geil dat ik ieder dag wel een paar keer me zelf verwen. Misschien ben je er eindelijk een beetje over het verlies van Jan heen zei Liz. Ja, misschien wel, maar ik heb nog echt geen behoefte aan een andere man zei Bea. Maakt toch niet uit, als je lichaam geil is en je kunt je zelf verwennen is dat toch goed. Maar ik kom niet alleen om te zonnen, ik kom ook over Daan praten. Hij is toch niet vervelend of brutaal of zo Vroeg Bea een beetje geschrokken.

Nee, juist niet, zei Liz, Hij klaagt bij mij dat je niet zo aardig tegen hem doet en dat je hem nooit bedankt als hij iets voor je doet en hij vind het erg dat je altijd maar in een joggingpak loopt. Vroeger liep je altijd in een jurkje of rokje en ik weet wel dat je dat deed om dat Jan als hij ondermiddag thuis kwam voor de lunch even zijn pik makkelijk in je kutje kon steken. Bea keek naar de grond en voelde zich schuldig over wat er net gezegd was en zei dat ze zelf ook niet wist hoe dat zo gekomen was. En dat lopen in een joggingpak vond ze gewoon lekker.Liz zei, je zoon is nu een volwassen man en heeft mij gezegd dat hij vrouwen in een jurkje of rokje leuker vind dan vrouwen in een joggingpak. Ik zou er maar eens over nadenken en wat aardiger tegen hem zijn, zei Liz. Maar wat was je ook al weer aan het doen, o ja, je was je aan het verwennen. Heb je dan fantasieŽn of denk je aan vroeger. Ik denk aan vroeger hoe wij samen sex hadden of de periode dat we partnerruil deden, en ik heb wat luister verhalen gedownload en die luister ik dan en speel dan met me zelf. Had een geil verhaal op je oren. Ja, best wel, zei Bea, hoe een oudere vrouw een jongeman leert hoe hij vrouwen moet verwennen.

En daar word jij geil van, zegt Liz. Ja, best wel was het antwoord. En zou je net als vroeger nog eens met mijn willen vrijen. Ik dacht dat je het nooit zou vragen zegt Bea en duikt gelijk op Liz en begint haar geil te tongen. Liz tongt natuurlijk terug en streelt haar rug en haar billen. Hun tieten liggen op elkaar en ze voelen hoe hun tepels hard worden en in de andere tieten prikken. Na even getongd te hebben zegt Liz, zullen weer eens standje 69 doen. Bea knikt en draait zich om om met haar kutje boven de mond van Liz te komen en zo het kutje van Liz te likken. Deze positie is precies wat Liz wilde. Bea kon zo niet zien of Daan er aan kwam omdat ze naar beneden keek. Liz pakte de dildo van Bea en schoof deze naar binnen. De dildo was wel niet zo groot als de pik van Daan maar had toch een flink formaat. Liz zei dan ook dat ze een flinke dildo in haar kut kon hebben. Bea haalde even haar mond van Liz haar natte kutje en zei ja, ik vind het lekker om een dikke pik in mijn kutje te hebben als ik me zelf verwen. De beide vrouwen likte elkaars klitje en Liz schoof de dildo op en neer in Bea haar kutje.

Liz had Daan aan zien komen lopen en Zei tegen Bea dat ze harder moest likken omdat ze bijna ging komen. Bea deed wat haar gevraagd werd en even later kwam Liz klaar een grote golf geil uit haar kutje persend, wat meteen werd opgelikt door Bea. Vind je dat lekker mam, hoorde ze opeens naast zich. Ze schrok en veerde omhoog. Waardoor de dildo nog dieper in haar kutje gleed. Wat kom jij doen vroeg ze met haar dildo diep in haar kut. Ik ben naar huis gestuurd vanwege het warme weer.

Bea zag dat hij naakt was en zag dus ook zijn enorme pik recht vooruit staan. Ik vroeg of je het lekker vond, zei Daan. Liz was inmiddels een beetje onder het kutje van Bea vandaan geschoven en zei, hij weet alles Bea, ook dat wij vroeger sex met elkaar hadden en de partnerruil die gedaan hebben en nu wilde hij je eigenlijk wat vragen. Bea keek naar Daan en vroeg hem wat hij haar dan wilde vragen. Mam, zei Daan, zou jij mij willen leren hoe ik een vrouw kan verwennen. Bea schrok hier een beetje van en zei dat ook. Ik ben wel je moeder zei ze. Ja, mam dat weet ik, zei Daan maar ik wil leren hoe ik een vrouw moet verwennen en hoe kan ik dat beter leren van iemand die al ervaring heeft.

Liz zei, ik heb Ron ook geleerd hoe hij mij moet verwennen en bevredigen en het lijkt mij dan ook logisch dat jij dat ook doet bij jouw zoon, kan je gelijk een beetje goed maken voor wat er de afgelopen tijd tussen jullie is gebeurd. Bea knikte en zag in dat haar zus gelijk had. Liz zei als jij het niet doet dan doe ik het en ga ik van die grote dikke pik genieten. Ja, hij is wel erg groot, zei Bea. Als je nu even van me af gaat dan zal ik je helpen met het onderricht van Daan zoals ik dat met Ron gedaan heb. Bea stond op en stond recht tegenover haar zoon. Zijn pik nog steeds stijf vooruit. Goed zei Bea, als eerste vind de vrouw lekker om gezoend en gestreeld te worden, en dan niet gelijk de tieten en kutje vast pakken. Je zoekt eerst de plekjes op waar de vrouw het prettig vindt om gezoend en gestreeld te worden. Daan pakte zijn moeder vast en drukte zijn lippen in haar hals en likte haar naar haar oorlel.

Bea rilde en zei, hoe weet je dat daar mijn erogenezone is. Ik weet het niet zei Daan. Ik heb wel eens een filmpje gezien en toen werd de vrouw daar ook gezoend. Hij zoende verder en begon nu haar gezicht te zoenen. Bij haar lippen aan gekomen drukte hij zijn lippen op de ligt openstaande lippen van zijn moeder die gelijk haar tong uit stak toen ze zijn lippen op die van haar voelde. Daan duwde gelijk zijn tong in de mond van zijn moeder en zo stonden ze lekker te tongen met elkaar, elkaar strelend over rug en billen.

Na even zo gezoend te hebben loste ze elkaar. Je kunt goed zoenen, heb je dat wel vaker gedaan vroeg Bea. Alleen met meisjes van school, zei Daan. Dat gaan we vaker doen zei Bea die er plezier in begon te krijgen dat ze weer eens met een man kon zoenen en misschien wel meer. Liz zat te kijken en had inmiddels de dildo maar gepakt en was zich daarmee aan het strelen over haar kutje en klitje. Ze vond het geil om naar vrijende stellen te kijken. Bea zei, als je dan na het zoenen verder gaat, zak je eerst af naar beneden, en dan vind ik het via mijn hals het lekkerst, naar de tieten van de vrouw. Eerst zoen je de borst of lik je hem om uiteindelijk bij haar tepels uit te komen. Als de vrouw geil is zal je merken net als bij mij dat de tepels stijf staan. Vaak zijn de tepels erg gevoelig en vinden vrouwen het lekker als je er een beetje zachtjes in knijpt.

Als je de een tiet likt kan je met je andere hand de andere tiet kneden en zachtjes aan de harde tepel trekken. Ik vind het wel lekker als je af en toe wisselt van tiet met likken. Als je dan een tijdje gelikt en gekneed heb kan je een hand verder naar beneden laten zakken en kom je in het gebied waar de vrouw het meest gevoelig is. Als je bij mijn kutje aan komt zal je boven aan eerst mijn uitstekende klitje voelen. Dat is bij de meeste vrouwen het gevoeligste plekje van hun lichaam. Als je daar zachtjes over streel geeft dat een heerlijk gevoel bij de vrouw, dit kan je ook met je tong doen. Ga je verder naar beneden zal je schaamlippen voelen, soms hebben vrouwen hele grote schaamlippen en andere weer niet.

Bea had Daan zijn hand gepakt en deze tussen haar benen geduwd. Daan voelde haar schaamlippen en voelde dat ze zeik nat was. Hij wreef over haar schaamlippen en gleed met zijn vinger tussen haar schaamlippen door haar kutje in. Ze kreunde even en lekker. Dit heet vingeren. Je doet het nu met een vinger maar je kunt ook met meerdere vingers in het kutje van een vrouw gaan. Als je aan het vingeren ben is het prettig om ook gelijk het klitje te blijven strelen.

Als je dan merkt dat de vrouw nog verder wil gaan kan je vragen of ze gebeft wil worden. Soms vinden mannen dat vies maar vrouwen vinden het over het algemeen heerlijk. Bea ging op het bed liggen en zei hem dat hij haar kutje moest gaan beffen. Net als een paar uur eerder rook hij de geur van een heerlijk kutje en zei, je ruikt lekker mam, en zette gelijk zijn mond op haar kutje. Hij likte over haar schaamlippen en klitje en stak zijn tong af en toe in haar kutje. Na een paar minuten haar klitje en kutje te hebben verwent vroeg Daan hoe dan andersom was, doet de vrouw dat ook met haar mond. Daan wist wel dat dat pijpin heette maar wilde het graag van zijn moeder horen.Bea zei, Jammer dat je stopte ik was al een aardig eind op weg naar mijn orgasme. Ik zal het zo goed maken met je zei Daan. Een vrouw kan een man eigenlijk op de zelfde manier opgeilen, door eerst zijn mond te zoenen en dan zijn tepels die bij veel mannen ook heel gevoelig zijn en zo zakt de vrouw dan af naar beneden om dan zijn pik en ballen met haar mond te verwennen. Daan was gaan staan en zijn moeder zat nu op het bed. Zijn pik stond recht vooruit precies voor haar gezicht. Pijpen zal bij jou niet zo makkelijk gaan zei Bea, je eikel is te dik om hem in mijn mond te nemen, maar ik kan wel je ballen likken en natuurlijk kan ik ook het voorvocht van je eikel likken even als de rest van je pik gelikt kan worden. Liz kwam naast Bea zitten en vroeg of ze mocht helpen om zijn pik te verwennen. Liz was eigenlijk wel een beetje jaloers op wat ging komen want het kon niet missen dat Daan zo meteen zijn moeder zou gaan neuken ook al begreep ze nog niet helemaal hoe die dikke eikel in haar kutje zou passen. Ja, help maar, zei Bea hij is zo groot. Bea en Liz zaten ieder aan een kant van Daan zijn pik en likte alles wat ze maar likken konden. Zijn pik glom van hun gelik toen Bea zei, als je dan samen met de vrouw zover ben dat jullie beide enorm geil zijn dan kunnen jullie gaan neuken.

Liz zei, wil je echt die mega pik in je kutje hebben Bea. Ik heb wat goed te maken met hem en ik denk dat hij dat ook verdiend om nu te neuken. Liz zegt, ik denk dat Daan het beste kan gaan liggen met zijn pik omhoog en dat jij dan je kutje over zijn pik laat zakken. Daan ging liggen en zijn moeder kroop over hem heen. Ze ging op haar hurken zitten en zetten haar schaamlippen tegen Daan zijn eikel. Ze liet zich verder zakken en begon te kreunen toen haar kutje verder werd opgerekt dan door de dildo die ze eerst in haar kutje had zitten. Heel langzaam zakte ze over zijn eikel en toen die eenmaal binnen was moest ze even op adem komen. Ze keek naar haar zus en vroeg haar om haar klitje te strelen zodat ze nog meer geil zou produceren en ze makkelijker zijn pik zou kunnen verwerken. Liz ging achter haar zitten en begon over haar klitje te strelen terwijl ze met haar andere hand in de tepels en tieten kneep.

Na een paar minuten zat de hele pik in haar onder lichaam. Wat een gevoel is dit, zei ze, het lijkt wel of ik weer zwanger ben. Kan je nu ook neuken vroeg Liz. Ik ga het proberen zei Bea. Langzaam begon ze op en neer te bewegen en steeds een beetje verder kwam ze omhoog om zich daarna weer helemaal op Daan zijn pik te laten zakken. Liz keek naar Daan en zag dat hij lag te geniet en van zijn neukende moeder. Knijp in haar tieten en tepels zei Liz, dat vind ze lekker. Daan pakte de beide grote tieten vast en kneep erin. Bea ging steeds harder neuken en met de vinger van Liz op haar klitje voelde ze hoe haar orgasme er aan kwam. O, ik ga komen, ik ga komen op deze hele dikke pik. Daan zei ik ga ook komen mag ik je kutje volspuiten. Ja, spuit mijn kutje vol, het kan geen kwaad, zei Bea, en neukte nog harder totdat ze een orgasme kreeg wat ze nog nooit had mee gemaakt. Daan Kwam ook klaar en spoot zijn moeder vol met zijn sperma.

Bea zakt voorover op Daan zijn borst en was even buiten bewustzijn. Hij streelde haar over haar rug en voelde hoe zijn pik dunner werd. Hij voelde hoe haar kutje in haar onderbewustzijn zijn pik probeerde vast te houden door het samen knijpen van haar kutje. Uiteindelijk kon ze toch niet voorkomen dat de pik uit haar kutje gleed, gevolgd door een grote golf sperma. Liz kon nog net een hand er onder houden anders zou het op de handdoek gekomen zijn. Haar hand hield ze in een kom zodat daar alle sperma in zat wat uit Bea haar kutje was gekomen. Bea kwam bij en keek verdwaasd om zich heen. Toen ze in het lachende gezicht van Daan keek wist ze weer wat er gebeurd was en drukte ze zich omhoog.

Ze zag Liz met haar hand gevuld met sperma en vroeg of ze dat uit haar kutje had opgevangen. Liz knikte en zei zullen we samen delen. Ja, lekker zei Bea, wel veel hŤ. Gelukkig maar, zei Liz dan hebben we wat te delen. Liz liet het sperma in haar mond glijden en drukte toen haar mond op die van haar zus. Ze duwde met haar tong de sperma in haar mond en zo verdeelde ze de sperma. Nadat ze beide de sperma hadden door geslikt zaten ze naar elkaar te kijken. Liz zei, Ben je blij dat we je zo een beetje hebben overvallen. Hoezo overvallen, vroeg Bea. Nou Daan was vanmorgen al om elf uur bij mij en wij hebben toen een plan gesmeed om jou weer een beetje blij te maken. Nou dat is goed gelukt.

Daan zei, mam over een paar weken ben je jarig en dan wil ik je samen met Liz en Ron mee uit eten nemen. Het is dan wel zaak dat je dan niet in een joggingpak mee gaat. Dat lijkt me hartstikke leuk zei Bea ik moet alleen eens even gaan kijken of ik nog wat heb voor zoín gelegenheid. Als je niets heb dan kom je toch een keer langs bij mij, dan gaan we samen de stad in om wat moois uit te zoeken, zei Liz.

Wordt vervolgd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners