Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik ben verliefd op mijn bilogische vader - 13137 keer gelezen
Hoi, ik ben Linda, ben 22 en heb een hele leuke vriend, hij is 40. En bijna niemand weet dat hij mijn bilogische vader is. Samen hebben we een meisje van anderhalf, en ik ben pas zwanger van ons tweede kindje.

Hij heeft eigelijk nooit iets met mijn moeder gehad. En ben dus na een ongelukje geboren. Hij zat bij de marine, en ben eerst alleen door mijn moeder opgevoed, en later met mijn stiefpa er bij.

Toen ik 15 was, hoorde mijn vriend dat hij mogelijk een dochter had verwekt bij een meisje, met wie hij een avond uit was geweest. Dus, hij zocht contact. Mijn moeder zei gelijk dat hij mijn vader was. En hij ontkende dat niet.

We kregen samen een hele goede band. En toen ik 18 was, bleek dat het meer tussen ons was dan wat een vader normaal heeft met zijn dochter. Ik had het al eens met een jongen gedaan, maar dit was nog veel lekkerder. Het begon toen hij me insmeerde met zonnebrandcremè. Hij schoof de rand van me bikinislipje iets opzij, zodat me ene lipje bloot werd. Me slipje ging nog verder opzij, en toen was me kale kutje goed te zien. Met twee vingers gingen mijn slipjes opzij, waardoor me kutje voor hem openstond. Hij maakte me helemaal gek met zijn vingers. En later met zijn tong.

Ik wilde weten wat voor lekkere stijve paal er in zijn zwembroek zat. En toen ik hem mocht bevrijden, snapte ik gelijk dat me moeder zwanger van hem is geworden. Jeez wat een pik!!! Ik nam hem gelijk in me mondje. En liet hem lekker kreunen......

Na lang gebeft te zijn, en hem gepijpt te hebben, was het tijd om die neukpaal in me kutje te gaan voelen.......
Ik begon steeds meer te gillen. Maar hij zorgde er voor dat ik steeds mijn kutgeil van zijn vingers kon likken.

Inmiddels hebben we al ruim 3 jaar een vaste relatie. Nog niet getrouwd, maar wel officieel samenwonend. Ik vind het super om een oudere vriend te hebben. Hij weet wat een meid als ik wil. Iedere dag neuken in kutje en kontje. Iedere dag gebeft worden, en ik wil iedere dag hem pijpen.

En met de vorige zwangerschap bleven we gewoon doorseksen. En dat vond ik super! Ik ben ruim 2 maanden zwanger, en nu seksen we ook gewoon door. Hij neukt me iedere dag, in me kutje en in me kontje, wat dat hoort er gewoon bij!!!! En dan heb je pas echt gevoel om aan een dikke neukpaal vast te zitten!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners