Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik betrapte mijn vader - 25521 keer gelezen
“Ik kom een uurtje later”, belde mijn vriendin toen ik in Utrecht uit de trein stapte. Ik antwoordde dat ik wel op een terrasje bij het station op haar zou wachten. Het was mooi weer, dus dat was helemaal niet erg. We zijn al heel lang vriendinnen, en allebei waren vorige week geslaagd voor ons eindexamen. Nu waren we vastbesloten om een paar weken alleen maar leuke dingen te doen. Vandaag hadden we naar zee willen gaan, maar we hadden onze plannen gisteravond laat veranderd. Dus nu zat ik hier, en niemand behalve zij wist dat ik al in Utrecht was uitgestapt in plaats van door te reizen naar Zandvoort.

Ik had net een drankje besteld en me in het zonnetje geïnstalleerd met een grote nieuwe zonnebril op, toen ik opeens mijn vader uit het station zag komen. Ik dacht eerst dat ik me vergiste, want hij had vanmorgen gezegd dat hij in Maastricht moest zijn voor zijn werk. Daar moest hij bijna elke week naar toe. Maar ik vergiste me niet. Het was echt mijn vader. Hij keek rond en net toen ik hem wilde roepen kwam er een alleraardigste jonge vrouw in een
luchtig zomers jurkje aan, dat uitbundig naar hem zwaaide. Het was eerder een meisje eigenlijk, hooguit twee jaar ouder dan ik, schatte ik. Voor ik wist wat er gebeurde sprong ze hem in de armen en zoenden ze elkaar hevig. Gearmd liepen ze naar de andere kant van het plein en gingen het hotel dat daar staat, binnen.

Met een schok realiseerde ik me dat mijn vader daar echt niet ging vergaderen. “Mijn vader gaat vreemd”, flitste het door mijn hoofd. “Hij gaat met haar naar bed. Hij gaat haar neuken.” Ik werd woedend op hem. Stiekem met een ander neuken, zonder dat mijn moeder daar iets van weet. Maar tegelijkertijd maakte een vreemd gevoel van opwinding zich van me meester. Het was ook heel geil om te weten dat mijn vader zodirect zijn pik in de kut van die vrouw had zitten. Ik schoof onrustig op mijn stoel heen en weer, ik voelde mijn slipje nat worden. Snel liep ik naar binnen, naar de toiletten. Ik deed de deur op slot en deed de knoopjes van mijn jeans los. Mijn hand gleed in mijn slipje en ik vond mijn gezwollen klit. Snel gleden mijn vingers op en neer en ik kwam binnen de kortste keren heftig klaar.Ik had mijn kleren gefatsoeneerd, mijn handen gewassen, en zat net weer op het terras toen Astrid er aan kwam. “Wat een kleur heb jij? Zit je al zo lang in de zon?” Ik knikte maar. Ze moest eens weten dat ik geil geworden was door mijn eigen vader. Ik rekende af en we gingen lekker winkelen, maar steeds zag ik weer voor me hoe mijn vader die ander had gekust. Maar op een gegeven moment lukte het me zowaar om gewoon gezellig met Astrid door de winkelstraten te
struinen, op zoek naar leuke kleren. Ze haalde me zelfs over om een superkort minirokje te kopen. “Staat je hartstikke goed met die lange benen van je”, zei ze.

Vanaf het station in onze woonplaats fietsten we een klein stukje samen, maar ik woonde een stuk verder dan Astrid. Ik zwaaide haar gedag en trapte verder. Nog een kwartier fietsen, wist ik. Ik begon weer te denken aan mijn vader. “Zou hij een grote hebben?” vroeg ik me af. En ik dacht na. “Hoe moest ik reageren? Moest ik het tegen mijn moeder zeggen? Of tegen hem?” Maar steeds weer moest ik er aan denken hoe geil ik geworden was en mezelf had staan vingeren bij de gedachte aan mijn neukende vader. Ik werd jaloers. Op die ander. En opeens wist ik wat ik moest doen.

Mijn vader was al thuis toen ik binnenkwam. “We gaan meteen eten”, zei mijn moeder. “Ik moet vanavond vroeg naar het koor. En het wordt laat.” Mijn moeder is al jaren lid van een zangkoor en ze doet mee aan een uitvoering binnenkort. Vanavond was een belangrijke repetitie. “Dan kunnen wij gezellig samen die film bekijken”, zei mijn vader. En ik knikte. “Ga ik me na het eten nog wel eerst even douchen”, zei ik.

- - - -

Mijn moeder was al vertrokken toen ik onder de douche ging. Ik was behoorlijk opgewonden, want ik wist dat ik zeker een uur of drie alleen zou zijn met mijn vader. Ik was zelfs zo opgewonden dat ik me onder de douche weer een keer snel klaar vingerde. Daarna schoor ik mijn kutje nog even bij, ik was daar beneden nu zo kaal als een biljartbal. In de spiegel zag ik mijn schaamlipjes duidelijk bollen. Mijn strakste truitje en het korte minirokje dat ik vanmiddag had gekocht had ik al klaargelegd. Ondergoed paste niet in mijn plannetje, dus dat had ik maar niet gepakt.

Ik bekeek me in de spiegel. Als ik mijn rokje een beetje optrok zou iedereen meteen mijn kutje zien. Mijn tietjes waren mooi rond onder mijn truitje en mijn tepels prikten door de stof. Ik zag er lekker geil uit, vond ik zelf.Mijn vader had zich al op zijn vaste plek voor de tv geïnstalleerd. “Koffie?” vroeg ik terwijl ik nog in de deuropening stond. “Ja lekker”, zei mijn vader, en ik liep naar de keuken. De koffie was snel klaar en nu liep ik voor hem langs om de koffie op het tafeltje te zetten. Ik zag mijn vader schrikken toen ik langs hem heen liep. “Wat heb je nou aan?” vroeg hij me, een beetje kwaad. “Oh, gewoon, iets nieuws dat ik vandaag gekocht heb”, zei ik en ik bleef voor hem staan, zodat hij me goed kon bekijken. “Loop je daarmee over straat?” vroeg mijn vader. Ik knikte: “Waarom niet?” Mijn vader keek nog eens en zei: “Daar loop je mee voor
schut. Een beetje wind en iedereen ziet je ondergoed.”

“Niks hoor”, lachte ik, “dat zien ze echt niet.” Ik bukte me even voorover om de koffiekopjes op tafel te zetten. Hij moest nu mijn billen wel zien. “Zie je wel” zei mijn vader. “En je hebt ook nog de kleinste string aangedaan die je kon vinden. Ik kijk zo tegen je billen.”

Langzaam draaide ik me om. Ik stond nu recht voor hem. “Ik heb geen string aan”, zei ik. “Kijk maar.” Meteen trok ik mijn rokje iets omhoog. Precies genoeg omhoog, zag ik aan de reactie op zijn gezicht. “Je hebt helemaal niks...” stotterde hij. En toen: “Ben je helemaal gek geworden om hier voor mijn neus je blote... eh... te laten zien!”

Ik bleef gewoon staan, trok mijn rokje nog iets hoger. “Je vindt een bloot meisjeskutje toch wel lekker? En je kijkt er vast niet alleen maar naar, denk ik. Is het lekker om zo’n meisjeskutje te beffen? En voelt het lekker als je die stijve van je erin steekt?” Mijn vader
werd rood van boosheid. “Wat heeft dat allemaal te betekenen. Ga je aankleden. En blijf op je kamer. Ik wil je niet meer zien.” Ik bleef staan, keek hem aan en vroeg heel onschuldig: “Zei je dat vanmiddag ook tegen dat meisje in het hotel? Moest die zich ook aankleden? Of wou je dat ze zich zo snel mogelijk uitkleedde omdat je haar kutje juist wel wou zien?”

Mijn vader keek me aan. Hij was met stomheid geslagen. “Hoe weet je...? Jij was toch in Zandvoort? Wat heb je....? Ik moest daar werken. In Utrecht. Ze belden me toen jij al weg was.” Ik lachte hem vriendelijk toe. “Weet je nog dat jij vanmorgen al vroeg op de zaak was? En weet je nog dat je mij gebeld had om te vragen welke trein ik nam? Nou begrijp ik waarom je me belde. Je wilde niet het risico lopen dat ik je in de trein zou zien.” Ik wist dat ik mijn vader door had, en hij wist het ook. “Maar ik zat op een terrasje toen ik jou uit het station zag komen en een meisje op je af vloog en je begon te tongen. En daarna verdween je met haar in het hotel. Ik heb je betrapt, pa!”

Ik trok mijn rokje nog hoger op. Mijn hele schaamstreek was nu ontbloot. “Heeft zij ook een kaal kutje, pa?” Ik maakte de sluiting van mijn rokje los, zodat het op de grond viel. Toen trok ik in een beweging mijn truitje uit. “En zulke tietjes, pa?” Mijn vader keek me aan. De woede in zijn gezicht maakte langzaam plaats voor iets anders. Ik boog me voorover: “Je mag mijn tietjes wel zoenen, pa. Je mag mijn tepeltjes wel in je mond nemen, pa.” Ik zoende hem.

Mijn vader pakte me vast. Zijn hand gleed over mijn rug, gleed over de ronding van mijn billen. Ik fluisterde in zijn oor: “Pa, toen jij met haar in dat hotel verdween werd ik zo geil, dat ik me wel móest vingeren. Jij maakte me geil. En vandaag heb ik me nog een keer
gevingerd, want ik was nog steeds geil van je.”

Mijn handen gleden nu over zijn lijf. Ik was doelbewust op zoek naar maar een ding: zijn pik. Die was hard in zijn broek. “Kom pa, je hoeft toch niet elke week naar Utrecht te gaan om een strak meisjeskutje te neuken.” Ik trok zijn gulp open. De handen van mijn vader gleden over mijn venusheuvel. Ik trok zijn pik tevoorschijn. “Hoe oud is ze, pa? Ongeveer net zo oud als
ik, denk ik.” Ik begon hem zachtjes af te trekken. “Vinger me maar”, fluisterde ik. “Maak mijn kutje maar helemaal nat, zodat jij harde, dikke lul er gemakkelijk in kan glijden.” Mijn vader kuste mijn navel. “Eigenlijk moeten we dit helemaal niet doen”, klonk hij schor. “Je moet eigenlijk ook niet met een ander meisje in een hotelkamer gaan neuken”, fluisterde ik als antwoord. “En als je toch vreemd wil gaan, dan kan dat hier ook. Met mij. Ik wil jou, pa,
ik wil jou pik voortaan heel vaak in me voelen.” Ik drukte mijn mond op de zijne en stak mijn tong tussen zijn lippen naar binnen. We tongden elkaar heftig.“Kom”, zei hij, “Kom mee”. Ik liep achter hem aan de trap op. “Naar jouw kamer”, zei mijn vader. Ik keek hoe mijn vader zich snel uitkleedde. Nou pas zag in zijn pik in volle omvang en glorie. “Ga maar liggen”, zei ik zacht. Dat deed hij. Ik keek naar zijn lijf. Zijn pik stond recht omhoog. Ik kuste zijn eikel even, proefde de druppel die omhoog kwam. Toen kroop ik ook op bed en spreidde mijn benen over hem heen en zakte naar beneden, terwijl ik zijn pik vasthield om hem in mijn neukgaatje te leiden. Ik zakte langzaam. Zijn eikel zat nu tussen mijn schaamlipjes. Ik ging verder en voelde zijn schacht binnen glijden. Wat een lekkere pik. Groot, stevig en dik! Een echte mannenpik.

Hij was nu helemaal in me. Ik boog me een beetje voorover, zodat mijn tieten voor zijn gezicht bengelden. Hij kreunde. Langzaam begon ik te bewegen en hij nam mijn ritme over. Zijn handen grepen mijn heupen vast. We keken elkaar recht in de ogen. Zijn stoten werden dieper.

Ik steunde voorover. Zijn vinger gleed naar mijn klit. Mijn hemel, hij vingerde me terwijl hij door bleef stoten. Wat was dit lekker. Ik kwam klaar, zoals ik nog nooit klaargekomen was. Mijn vader bleef me vingeren en stoten. Ik kwam opnieuw klaar. En terwijl ik mijn tweede orgasme kreeg voelde ik zijn zaad bij me binnenkomen. Ik werd vol gespoten met het zaad waarmee hij mij had gemaakt.

Toen hij leeg was viel ik over hem heen en zoende ik hem. Ik proefde zijn speeksel, ik voelde zijn tong. We bleven liggen tot zijn pik uit mijn kutje gegleden was en we bleven al die tijd zoenen. Nog nooit had ik zo lekker geneukt. De jongens met wie ik het deed, haalden het niet bij mijn vader. Ik zei hem dat ook. In zijn ogen zag ik verbazing. “Heb jij meer vriendjes dan waar je het mee doet?” Ik knikte. “Net als jij, pa. Jij doet het toch ook niet alleen met
je eigen vrouw.”

Vanaf die avond neuk ik regelmatig met mijn vader, als mijn moeder niet thuis is. En hij heeft het uitgemaakt met dat meisje uit Utrecht. Dat zegt hij tenminste. Maar of dat waar is? Ach, wat kan het me schelen, voor mijn part neukt hij haar nog steeds. Ik vind alles best, als ik hem ook maar in me krijg.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners