Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik dacht dat hij jou was - 5852 keer gelezen
Ik ontsloot voorzichtig de voordeur en hoopte dat niemand mij zou horen, omdat het al heel laat was. Of beter, heel vroeg in de ochtend. Mijn moeder en mijn zusje zouden al lang slapen, dacht ik. Mijn vader had nachtdienst. En Larissa, mijn vriendin en ik waren de hele nacht uit geweest. Ik had een aardig wat gedronken en was geil. En hoewel ik doodmoe was, wist ik één ding zeker, ik zou Larissa neuken voordat we gingen slapen. We slopen mijn slaapkamer binnen en kleedden ons heel stilletjes uit. We wilden niemand wakker maken.

Meteen greep ik haar bij haar borsten terwijl ik haar probeerde te kussen. Maar Larissa onderbrak mij.

"Ik heb geen zin vandaag," zei ze en ze duwde me van zich af.

Verdomde trut, dacht ik bij mezelf. Ze geilt me de hele avond op en laat me steeds aan haar friemelen. En het was al een week geleden dat ik seks had gehad. Ik was botergeil en wilde dolgraag. Ik besloot om naar de WC te gaan. Ik liep de hal in, zag niets en ging naar de WC. Ik keek naar mijn rechtopstaande pik en realiseerde me, dat ik dat het onmogelijk zou zijn om in de wc-pot te mikken. Dus ging ik zitten en probeerde om zittend te pissen met mijn stijve paal.

Na tien minuten gaf ik het op, ik waste mijn handen en liep de WC uit. Voorzichtig liep ik door de donkere hal en was blij toen ik eindelijk de slaapkamerdeur weer had gevonden. Als een blindeman tastte ik om mij heen, totdat ik mijn bed vond. Voorzichtig stapte ik erin en nestelde mezelf tegen mijn vriendin Larissa aan. Ze bewoog niet. Voorzichtig streelde ik over haar rug en fluisterde: "Slaap je al?""Hmmm ..." zuchtte ze alleen maar.

Ik sloeg mijn arm om haar heen, knuffelde haar en duwde mijn stijve paal tussen haar billen. Zij bewoog haar onderlichaam een klein beetje en wreef met haar kont tegen mijn stijve pik aan. Ze kreunde zachtjes en in het pikkedonker betastte ik haar benen tot ik bij haar poesje kwam. Ik begon eerst haar schaamlippen te masseren, voordat ik mijn vinger in haar kutje duwde. En hoewel ze helemaal droog was, duurde het verrassend genoeg maar een paar seconden, voordat ze nat werd. Niet vochtig maar echt kletsnat!

Normaal gesproken had Larissa een lang voorspel nodig, voordat ze in staat was om seks te hebben. Maar die nacht was het is andere koek! Ze was veel natter dan ik van haar gewend was. Dus duwde ik een tweede vinger naar binnen. Zonder problemen gleden mijn twee vingers naar binnen, alsof ik glijmiddel aan mijn handen had. Ik was verbaasd, maar vond het ook erg spannend. Ik was nog verbaasder over het geluid dat ze gaf. Ze kreunde diep. Normaal was Larissa zo stil als een muis tijdens onze seks. Ze liet zichzelf eindelijk eens lekker gaan, dacht ik, en ik vingerde haar wat wilder met mijn vingers. Haar heupen kronkelden en zij kreunde heviger. Dat was nu wel genoeg voorspel, dacht ik bij mezelf. Ik was zo opgewonden dat ik haar meten wilde neuken. Ik gleed een beetje naar onderen en drukte mijn paal tegen haar kont. Met mijn eikel tastte ik wat rond, op zoek naar de ingang van dat kletsnatte kutje. En meteen toen de mijn eikel nattigheid voelde, gleed mijn eikel al haar hete kutje naar binnen.

"Ah ..." kreunde Larissa. En ik kreunde gelijk met haar. Het was een waanzinnige lekker gevoel. We hadden wel vaker seks gehad, maar nog nooit voelde haar kutje zo lekker aan. Ze was deze keer veel natter en lang niet zo nauw meer, voelde ik. Ik trok mijn pik terug totdat mijn eikel nuit haar kutje floepte. Toen duwde ik opnieuw en mijn eikel glipte zonder enig probleem opnieuw in haar kut. Het had voor mij nog nooit zo lekker aangevoeld, dacht ik bij mezelf. Langzaam begon ik mijn lul heen en weer te bewegen. Ik verhoogde mijn snelheid en Larissa begon synchroon met mijn tempo te kreunen. Oh wat vond ik het heerlijk om haar gekreun te horen, dat zou ze vaker moeten doen!

"Wat ben je vandaag toch geil ..." kreunde ik.

En ze antwoordde mij met een zachte fluisterstem: "Jij ook, je bent zo ..." en toen zei ze, met bewondering in haar stem: "... zo stijf en zo groot!"

Dit spoorde me alleen maar verder aan en ik neukte haar wat sneller. En wat harder. Maar zoals we nu lagen, kon ik er niet goed bijkomen. Ik wilde dieper in haar komen. Want nu kwam ik nog geeneens vijf centimeter naar binnen. Ik trok mijn pik uit haar vagina en duwde tegen haar kont, totdat ze op haar buik ging liggen. Ik ging op haar rug liggen en zij spreidde haar benen. Haar kont voelde groter dan normaal. Anders was ik nooit zo'n type, maar deze keer wilde ik dat zij het ook lekker zou vinden. Dus spreidde ik haar billen uit elkaar en likte haar kutje van achteren. Ze leek daar heel tevreden over, want ze kreunde harder. Haar kutje was nu zo nat, dat mijn speeksel, samen met het sap van haar kutje, terugstroomde in mijn mond. Ik likte aan haar clitje, maar toen besloot ik om mijn tong recht in haar vagina te steken. Ik neukte haar gewoon met mijn tong!

Na een poosje begon haar hele lichaam te trillen en ze fluisterde: "Oh, neuk me nu!"

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Onmiddellijk richtte ik mezelf op en stak in mijn lul diep in haar kut. Ik greep haar billen vast en verbaasde me erover, dat ze aanzienlijk groter en zachter waren dan normaal. Onmiddellijk begon ik haar te neuken en de perste mijn paal tot aan de bodem naar binnen. Ik was nog nooit zo diep naar binnen geweest in haar kutje! De hele kamer raakte vervuld van ons gekreun en van het geluid van mijn ballen die tegen haar blote billen ketsten. Zonder liegen: dit was de beste seks van mijn leven!

Haar kut voelde heerlijk aan. Ze was helemaal nat. Het was net alsof ik in een trillende pudding neukte en hoewel het vreselijk geil aanvoelde, kon ik het lange tijd volhouden. Ik neukte nog een tijdje lustig verder, totdat ze kreunend fluisterde:

"Ik wil nu bovenop je, schat ..."Bovenop mij? Dat had ze nog nooit gewild. Onmiddellijk ging ik op mijn rug liggen en mijn pik schoot uit haar kut. Als je in deze duisternis iets zou kunnen zien, dan zei mijn lichaam: hier alsjeblieft! Berijd me maar. Alsjeblieft!

Het duurde niet lang voordat ik voelde dat ze op mij kwam liggen en haar dijen raakten de mijne. Ze ging met haar ongelooflijk natte kut op mijn lul zitten. En opnieuw zonk ik diep weg in Larissa's ongelooflijk hete kut.

Onmiddellijk begon ze me wild te berijden, ze cirkelde rondjes met haar heupen en ze bewoog op en neer. En ze kreunde, heel luid! Ik zou niet verbaasd zijn als mijn moeder en mijn zus het konden horen.

Ze legde haar handen op mijn borst en hief zichzelf op, totdat mijn lul bijna uit haar ging, en liet zich daarna zakken totdat hij weer helemaal in haar was.

Plotseling nam ze mijn handen en leidde ze naar haar borsten. Ik wist niet waarom het was, misschien was ik wel dronken of nog stoned, maar haar borsten voelden plotseling veel zwaarder aan dan anders. En in mijn handpalmen voelde ik twee keiharde, grote tepels. Ik kon het niet helpen om die grote tepels lekker te masseren.

Zij leunde met haar bovenlichaam naar voren en drukte die enorme borsten tegen mijn gezicht. Ze lachte zachtjes en bewoog haar bovenlichaam. Haar stijve tepels streken over mijn gezicht. Mijn god, wat werd ik opgewonden! Ik kon het haast niet meer inhouden. Elk moment kon ik nu klaarkomen. Shit, dacht ik bij mezelf en drukte haar bovenlichaam rechtop. Ik kwam zelf ook overeind, zodat zij op haar rug viel en vlug ging ik bovenop haar liggen. Ze spreidde haar benen wijd en ik neukte haar heftig. Het duurt nu niet heel lang meer, dacht ik, voordat ik ga spuiten. Dus greep ik haar dikke tieten beet en nam een van haar stijve tepels in mijn mond. Hoe kon je daar niet aan willen zuigen?

En net toen ik aan haar harde tepel zoog en we beiden luid kreunend wilden gaan klaarkomen, ging plotseling het licht aan!

"Wat is hier in vredesnaam aan de hand?" hoorde ik een diepe mannenstem zeggen. Ik liet de tepel los en draaide mijn hoofd naar de deur. Heel voorzichtig opende ik mijn ogen en knipperde twee keer, voordat mijn geest weer helder was. Mijn vader stond in zijn werkkleding in de deur en keek ons boos aan. Het moest dus rondom 7 uur zijn, dacht ik. Maar ik begreep niet, waarom hij er zo boos uitzag. Toen draaide ik mijn hoofd naar Larissa. Naar de vrouw waar mijn lul diep binnenin zat gestoken. Maar toen ik die vrouw in haar gezicht keek, zag ik het geschrokken gezicht van mijn eigen moeder!

Onmiddellijk trok ik mijn handen van haar grote borsten af en besefte dat ik al meer dan een half uur bezig was om mijn eigen moeder te neuken! Geen wonder dat haar kont zoveel groter aanvoelde, geen wonder dat ze zulke grote tieten had! Geen wonder dat haar tepels zo groot en stijf waren. Geen wonder dat haar kutje zo verdomde nat was! Want het was helemaal niet mijn vriendin Larissa. En het was niet Larissa's kutje, waarin mijn lul nog steeds vastzat. Het was de kletsnatte kut van mijn eigen moeder, die zo verdomde lekker aanvoelde!

En terwijl ik probeerde om mijn stijve paal uit de kut van mijn moeder te trekken, voelde ik alle opwinding, die ik afgelopen week had verzameld. Ik kreunde nog een allerlaatste keer en voelde mijn sperma opkomen. Ik probeerde nog om op tijd uit mijn moeder te komen, maar ik spoot toch diep in haar natte kut. Ik spoot en spoot. Met kracht spoot al mijn zaad uit mij, diep in de kletsnatte kut van mijn moeder. En toen mijn penis weer buitenlucht voelde, spoot hij nog steeds! Ik spoot op haar buik, over haar tieten en tegen het van schrik vervulde gezicht van mijn moeder aan.

"Oh mijn god," riep mijn moeder naar mijn vader. "Ik dacht dat hij jou was!"

Ik sprong op en rende de kamer uit. In een oogwenk was ik weer nuchter en helder. Ik verdween in mijn eigen slaapkamer en ging in bed liggen. Naast Larissa. Die was diep in slaap.

Ik ging op mijn rug liggen en dacht na. Ik kon het nog steeds niet geloven. Ik had seks gehad met mijn eigen moeder! En het allerergste was:

Het was verreweg de beste seks die ik ooit heb gehad!

TommieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners