Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik lingerie en men zus 2 - 26882 keer gelezen
Van mijn vorige verhaal weten jullie dat ik Charlie ben voor de nieuwelingen, zwart haar slank 172 56 kilo, en 17 jaar en heb een super zus Rachelle, zij is ook slank blond langhaar blauwe ogen cub c 168 zij is 19.

Lees voor je dit verhaal leest graag het vorige verhaal;
http://www.oops.nl/sexverhalen/familie/Ik%20lingerie%20en%20men%20zus.html

Zoals te lezen is hebben men zus en ik wat afspraken gemaakt over ons geheimpje, enkele afspraken waren dat ik haar lingerie aan mocht die alleen schoon was, niet de gebruikte, dat ik nieuwe lingerie van haar nog niet aan mocht en dat we niet te opvallend moesten doen over onze sex en geheim. Terwijl dit allemaal speelde is ons huis vrij nodig verbouwd, zo kwam het voorval zo, dat mijn kamer naast die van mij zus kwam (iets wat wij beide niet erg vinde) toen ons huis helemaal af was, gingen mij ouders voor rust 2 weken naar griekenland en onze buurvrouw zou 2 keer per week boodschappen doen, zelf deden wij het hoognodige.

De eerste dinsdag van onze 2 weken, lag ik nog met een odol op bed toen me zus men kamer op kwam stormen en me een lekkere tongzoen gaf, heey Charlotte, ik heb een verrassing voor je, ik keek haar nog met zware ogen aan en ze ging verder, we gaan dalijk naar de stad daar gaan we wat lingerie voor jouw aanschaffen, ik keek haar aan van, wooow neeej dat durf ik niet, en zei dat ook, ze masseerde men pik en kuste me, 15 minute onder staan makkelijk gekleed en ze ging.....

Ik heb me snel aangekleed en ben toen naar beneden gegaan, kom we gaan en we stapte in. Zenuwachtig vroeg ze? jah best wel reageerde ik, maar wel geil toch? en ik werd rood, we parkeerde de auto en liepen de stad in, bij een winkel gingen we naar binnen, en er liepen veel vrouwen en bijna geen mannen, en ik keek haar aan, ze liep naar de lingerie en pakte een aantal setjes, kom zei ze, en trok me mee naar de paskamers, stiekem gingen we snel in een hokje, ik deed me kleren uit en ze begon me te tongen, en deed me de bh en string aan, hmmm schat, zo zie ik je graag, en ze begon weer in men kruis te strelen, ik masseerde haar borsten en kreeg een harde, ineens stopte ze en ging op haar knieŽn zitten, en deed het slipje wat omlaag, en begon me te zuigen, ik werd zo geil, de combinatie van lingerie men zus en de kans dat we betrapt werden is gewoon zo ongelofelijk geil, al snel zei k haar te stoppen omdat ik bijna kwam en ging zelf in men panty en string naar beneden, en deed haar jurkje omhoog, haar slipje was gewoon zo nat, er was geen een droog plekje aan de voorkant zo geil, en ik begon haar te beffen, ze genoot hier erg van want dat merkte ik aan haar gekreun haar ademhaling, en vooral aan haar stromende kutvocht.

steeds sneller ging ze ademen en ik voelde me toch een stroom kutvocht men mond in stromen, zo geil, een echte aanrader, en ik likte haar helemaal uit tot er geen druppeltje meer kwam, snel trok ze me omhoog en begon me als een bezetene te pijpen, en toen hield ik het ook niet meer, en kwam met vele stralen sperma klaar in haar zo lekkere geile pijpmondje.

Na ons aangekleed te hebben, gingen we tevreden met 4 setjes lingerie 1 jurkje en 1 paar schoenen naar de kassa, en was het lekker vroeg de cassiere, en ik werd me toch rood, we zijde er beide niets op en zijn snel naar de auto gelopen, inde auto gaf ze me nog een kus, en vroeg of ik zin had. altijd zei ik haar, en ze klom op me en deed men gulp open terwijl ze me aant tongen was. al snel kwam men pik weer in oorlogsstand en droop zij ook weer van het geil, makkelijker dan anders gleed ze op de auto stoel over men pik, dit was zon zalig gevoel, na wat we hadden mee gemaakt, in een steeds harder tempo begon ik haar te neuken zonder condoom, en beide kreunde we nogal hard, waardoor we toch wel soms iemand om zich heen zag kijken waar het vandaan kwam, na een 10 minuten flink door neuken kwamen we beide eindelijk klaar

moe en voldaan reden we terug naar huis, waar we nog 2 vole weken tegemoed gingen.

bij leuke reacties naar kietsleitneetin@hotmail.com zal er misschien een deel 3 komen.

xxx Charlie of Charlotte

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners