Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik lingerie en men zus - 13744 keer gelezen
Enige tijd geleden is mij iets super geils overkomen, k zal eerst ff me voorstellen, k ben Charlie, zwart haar slank 172 56 kilo, en 17 jaar en heb een super zus Rachelle, zij is ook slank blond langhaar blauwe ogen cub c 168 zij is 19.

Al voor langere tijd vindt ik meisjes lingerie super geil. Het wind me op en vindt het altijd super geil om te zien, al een paar jaar zie ik mijn zus en haar vriendinnen door huis rond huppelen in strings bhs en alles, en ik krijg er steeds meer verlangen na. Mijn zus was toen nog vaak thuis en ik moest een manier bedenken om aan die slipjes te kunnen ruiken, en zo kwam ik op het idee de wasmand door te pluizen, na paar dagen kwam ik al wat geile slipjes tegen en deze nam ik mee naar men kamer, deed de deur opslot en ging naakt op bed heerlijk aan het slipje ruiken en mezelf aftrekken. van de geur van haar kutje kwam ik altijd binne een paar minute klaar en spoot dan mijn hele buik vol.

Na dit een tijdje te hebbn gedaan wilde ik meer, ik wilde meer dingen en ik wilde ze aan. Toen een weekend men ouders voor werk naar duitsland gingen zag ik mijn kans omdat ook mijn zus die nacht bij Elise een vriendin van haar zou slapen. Toen ze eenmaal weg was rond kwart voor 9, ben ik naar haar kamer gegaan en ben daar in haar kast gaan snuffelen, ik vondt een mooie string met bijpassende bh in het geel, van geilheid was men pik al aardig opgezwollen, en kwam deze boven het slipje uit, ook vondt ik mooie nylonkouse met een jartelgordel en trok deze aan. in de spiegel zag ik dat ik al steeds meer op een geil sletje begon te lijken. ik zocht een mooi wit jurkje en deed dit aan, omdat men zus en ik bijna dezelfde maat hebben was dit niet z'n probleem en zocht tussen haar schoenen naar een paar mooie hakken, na dus hakken aan te hebben gedaan ging ik op zolder op zoek naar een pruik. Met een blonde pruik op kwam ik naar beneden en onder aan de trap kreeg ik de schrik van mijn leven... ik keek recht in de ogen van mijn zus...

Ze begon me de huid vol te schelden over wat ik me wel niet meende haar kleren aan te doen, en waarom ik het deed, met tranen in men ogen heb ik opgebiecht hoe geil ik werd van lingerie en dat ik dit heel graag wilde proberen, haar reactie hierop was best verrassend: En zei ze? Hoe vindt je het? Nou ik vondt het heerlijk geil, ik voelde me een echt sletje. Ze moest er toch wel een beetje om lachen, en is charlotte een beetje geil vroeg ze me. ik kon niet meer dan ja knikken. wat er toen gebeurde was voor mij een echte verrassing, want dat had ik van haar niet verwacht..Ze lag haar hand in men kruis en begon me een hevige tongzoen te geven. Ik reageerde hier heftig op en duwde haar achteruit haar kamer in, en zo kwamen we al tongend op haar bed terecht. Nog steeds lag haar hand op men slipje onder het jurkje en ik voelde hoe de lust en geilheid me overnam en men pik nog groter werd. Na een tijdje hebben liggen tongen wilde ik eigelijk verder gaan en ging onder haar rokje met men hand en ik voelde hoe nat ze was, zachtjes begon ik met een vinger steeds verder in haar kutje te gaan, en ik hoorde hoe ze een paar kreunen eruit gooide, ik vondt het goed geweest, en begon haar uit te kleden, ik wilde meer, ik wilde haar beffen, en ging langzaam met men mond verder naar onder al zoenend over haar borsten en haar buik, richting haar vagina. Eenmaal daar aangekomen begin ik haar heerlijk te likken en de reuk was presies zoals haar slipjes, dit geilde me enorm op. PIJP ME riep ik tegen haar, en ik voelde hoe ze met haar handen het jurkje omhoog deed en men lekker grote pik van 19 cm, bevrijde van het nouwe slipje en ze haar heerlijke warmen lippen om mijn eikel sloot. Ze pijpt als de beste, ik ben eerder gepijpt door men exvriendinnen, maar zij was echt en is nogsteeds de beste die me heeft gepijpt.

Na een tijdje elkaar te hebben bevredigd in standje 69, begon ze steeds vaker te kreunen, CHARLOTTE neuk me ik wil je pik in me, zo geil als ik was draaide ik me, nogsteeds gehuld in lingerie om en gaf haar weer een heerijke tongzoen en begon haar borsten te masseren, gebruik je de pil vroeg ik? en ze kreunde en knikte heftig ja, haar kutje was al nat en ik had al voorvocht dus het erin komen zou niet moeilijk worden, ik lag haar op haar rug neer op bed, en zetten men pik voor haar kutje, langzaam ging ik haar strakke kutje in, en toen ik eenmaal door haar maagdenvlies was ging het een stuk makkelijker, toen haar pijn eenmaal in genot om was gezet gingen we het tempo opvoeren. steeds sneller reed ik met men lekkere pik in haar kutje, alleen ging het haar niet snel genoeg, en ze trok me om en lag me neer, zo Charlotte jij wilt me wel lekker hard he, en ik knikte, en op dat moment schoof ze over men pik, beide kreunden we het uit en ze begon steeds harder op men pik te rijden, het ging snel heerlijk snel, en ik moest een tijdje me inhouden om nog niet te spuiten, maar toen ik haar kutje voelde samenknijpen wist ik dat we tegelijk zou de komen, en liet ik het gaan, straal na straal verliet men pik en spoot richting haar baarmoeder, moe en uitgeput vielen we op bed, nadenkend over wat we net gedaan hadden. Waarom was je eigelijk zo snel terug vroeg ik? Nou ze had ruzie gehad met Elize en is gegaan en toen was ze mij zo tegengekomen. Vindt je het erg dat ik dit heb gedaan vraag ik haar?

Wat ze toen zei verbaasde me, want ze vroeg of ik het niet dagelijks aan zou willen. en dat leek me wel geil. Dus hebben we wt dingen afgesproken, en toen zijn we gaan douchen, daar heeft ze me nog heerlijk tot een hoogtepunt gepijpt, en ik haar gebeft, we hebben dat weekend nog een paar keergedaan en bij elkaar geslapen.

Hebben jullie reacties of willen jullie een vervolg? email me dan, kietsleitneetin@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners