Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik neuk de dochter van me ex - 22938 keer gelezen
Ik ben een man van 35, en ik heb 5 jaar een relatie gehad met een vrouw die vijf jaar ouder als mij is. Maar sinds een jaar heb ik een realtie met haar dochter, en zij is 16 jaar jonger als mij.

Marieke is altijd al een lekker ding geweest. Toen ik haar leerde kennen was het al een leuk, vlot en leker ding. En van d'r blootje heeft ze nog nooit een geheim van gemaakt. Ook toen ze begon te puberen liet ze haar lekkere lijfje gewoon zien.

Vorig jaar gebeurde het. Marieke en ik waren samen thuis. En ik zat in de kamer, toen zij in d'r blootje beneden kwam. Dat deed ze wel vaker. Maar deze keer was ze anders. Ze ging op de bank zitten, met opgetrokken benen, zodat ik vol zicht op haar heerlijke kaal geschoren kutje had. En het was duidelijk te zien dat ze zich zelf klaar had gevingerd, want haar klitje was rood, en d'r lipjes nat!!!
Ik had natuurlijk wel vaker een stijve van haar gekregen, maar nu was ie echt helemaal stijf van haar.

Ze zei dat ze niet zoveel aan de tv vond, en vroeg of ze een dvd-tje aan mocht zetten. Ja, zei ik. Toen ging ze dus voorover staan bij de tv kast, en ik had duidelijk zicht op haar sterretje, wat ze duidelijk ook zelf bewerkt had. En toen ging ze naast me zitten. Eerst gewoon en ze ging steeds geiler er bij zitten. "Wat is er", vroeg ze gemeen. "Heb je het zo heet of ......". Ze ging met beide benen gespreid liggen, en deed haar vingers in d'r kutje. "Hier wordt ik zo geil van. Wil jij het ook doen, want daar wordt ik nog veel geiler van....". Ze pakte me hand, en die ging gelijk tussen haar benen. En zoals ze al had gezegd, ze was echt botergeil!!!! Toen ik haar vingerde zei ze dat haar kontje ook 2 vingers konden hebben. Dus, twee vingers ging ook d'r kontje in. En dat geile ding lag volop te genieten. Na een tijdje zei ze dat ze mij zou laten genieten. Ze haalde me pik uit me broek, en nam in 1 keer me pik in d'r gulzige mondje. Met volle teugen pijpte ze mij. Ik kon de eerste zaadlozing ook niet tegenhouden, en spoot haar mondje vol. Toen liep ze naar de keuken en haalde een biertje voor mij en een mix voor haar. Toen we het op hadden zei ze dat ze geneukt wilde worden. Ik zette me pik tegen haar kutje, en zonder moeite ging ik tot de zak toe in d'r kutje. Met moeite kon ik steeds me tweede zaadlozing tegenhouden. Want ze wilde ook in d'r kontje geneukt worden. Ze wilde dat ik haar kutje klaar kwam, dus spoot ik even later haar kutje vol.

Toen we weer een keer samen thuis waren, kwam ze weer in d'r nakie beneden. En deden alles over. En ik begon haar te beffen. In november vorig jaar waren we ook lekker bezig, en toen waren we de tijd vergeten. Toen zijn we betrapt door me ex. Binnen een week was ze vetrokken, en wil niets meer met haar dochter en mij te maken hebben. Dus, was de weg tussen Marieke en mij vrij. We begonnen iedere dag te neuken. En ze wil altijd in beide gaatjes geneukt worden. En dan is ze op haar geilst.

Sinds 5 maanden is ze zwanger. En dat vinden we meer dan te gek. En sinds een tijdje woont me zoon van 7 uit een andere relatie ook bij ons. Me meisje en me zoon kunnen het samen ook heel goed vinden. Dus, ons geluk kan niet op!!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners