Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In Het Donker - 33155 keer gelezen
Een paar jaar geleden ging ik op vakantie met mijn vriendinnetje Erica en haar moeder. Eigenlijk zou ik niet eens meegaan, want de vakantie was al geboekt voordat we verkering kregen, maar omdat haar broer niet zo'n zin had mocht ik mee.

We zaten in een oud Duits zakenhotel met allemaal vrij kleine eenpersoonskamers. Ik had er al naar uitgezien om voor het eerst met Erica naar bed te gaan, maar haar moeder hield ons nauwgezet in de gaten. Erica was 17 en ik 19, dus eigenlijk mocht het wettelijk ook niet eens. 's Avonds ging ik stiekem met Erica mee naar haar kamer, we tongzoenden en streelden elkaar. Erica was niet zo ervaren, thuis had ik haar ook nog maar een paar keer mogen vingeren. De laatste keer was ze ook klaargekomen. Zij had mij nog nooit echt afgetrokken, dat deed ik dan maar 's avonds alleen in mijn bed.

Nu in de hotelkamer streelde ik eerst onder haar blouse, over haar borsten en haar buik, en toen in haar broek over haar slipje. Ze kreunde al tongzoenend en deed haar benen wat uit elkaar. Op dat moment werd er op de deur geklopt, we schrokken overeind en een paar tellen later stapte haar moeder de kamer in. Ze stuurde mij de kamer uit en maakte nog wat verwijten naar haar dochter. Zacht vloekend zocht ik in de donkere gang mijn kamer op. Ik hoorde haar moeder ook weer naar haar kamer gaan en besloot even te wachten voordat ik een tweede poging zou wagen. Ik kleedde me alvast uit en trok de hotel badjas aan.

Na een kwartiertje leek alles rustig en ik sloop weer de gang op. Het was donker, maar geruisloos wist ik haar kamer te bereiken. Ik tikte heel zachtjes op de deur en ging toen naar binnen. "Wie is daar", zei ze halfluid. "Sst, ik ben het", fluisterde ik, "ik moet bij je zijn, ik verlang al zo lang naar je". Ze reageerde heftig: "Ben je gek geworden, ga naar je kamer". Ik liet de badjas van me afglijden, en stond naakt met mijn een stijve pik in het halletje waar een klein nachtlampje brandde. "Sjesus, wat doe je" siste ze."Ik wil jou vannacht" fluisterde ik, en liep de donkere slaapkamer in. Ik was opgewonden, maar met elke stap dichterbij het bed voelde ik dat er iets niet klopte. De kleren keurig opgevouwen op de stoel, de vage geur van parfum,... Pas toen ik voor het bed stond besefte ik dat ik de kamer van haar moeder was binnengegaan. Geschrokken bleef ik stokstijf staan. Ik hoorde haar snelle ademhaling en had geen idee wat ik moest doen.

"Kom maar even dan" fluisterde ze tenslotte, en pakte me bij de hand en leidde me haar bed in. Verward kwam ik op mijn zij naast haar in bed te liggen, met de rug naar haar toe. Zij kroop achter tegen me aan en pakte mijn pik vast.

"Ik ben ook eigenlijk wel wat streng voor jullie twee", fluisterde ze, "ik help je wel even te ontladen". Ze begon me met ervaren hand af te trekken en ik fantaseerde dat het Erica was. Ze deed het zo lekker dat ik binnen een paar minuten klaarkwam. Ze duwde me nog dichter tegen de bedrand en richtte mijn pik buiten het bed. Heftig schokkend kwam ik klaar, mijn zaad spetterde op het linoleum. "Toe maar jongen", hijgde ze, en trok de laatste druppels eruit.

Ik draaide op mijn rug, zij maakte plaats en liet me even bijkomen. Langzaam verslapte mijn pik en ik voelde mijn natte eikel op mijn buik rusten.

"Nu moet je gauw gaan", fluisterde ze tenslotte. "Ik moet u eerst een wederdienst bewijzen", fluisterde ik terug, en streelde over haar borsten. Wat groot en stevig waren die in vergelijking tot de halve tennisballen van Erica. "Niet doen" siste ze en greep mijn hand vast. Door de nachtjapon heen voelde ik haar harde tepels en bleef haar strelen. "Dit mag absoluut niet" zuchtte ze, maar ze duwde mijn hand niet weg. Ik streelde omlaag tot ik het verende matje van haar schaamhaar bereikte, en wreef daar doelbewust overheen totdat ze begon te hijgen. Ik streelde verder omlaag, ze had een korte nachtpon aan en ik streelde tussen haar dijen.

Ik trok een been wat omhoog. "Niet doen" hijgde ze nog eens, maar draaide zich toch gewillig op haar zij, ook weer met de rug naar mij toe. Ik streelde tussen haar schaamlippen, ze was al helemaal nat, zo geil had ik Erica nog nooit gemaakt. Zachtjes kreunend liet ze zich vingeren en drukte haar kontje ritmisch in mijn kruis.

Ik kreeg zowaar al weer een erectie en wreef er stiekem mee over haar natte kutje. Pas toen ik in haar schoof protesteerde ze halfluid: "Nee, dit kan echt niet jongen, hou daar onmiddellijk mee op". Ik hijgde ik haar oor: "Zo moet het juist, geen vieze spelletjes". Ik had haar stevig vast en neukte haar achterlangs. Ze begon weer te kreunen van genot en ik begon haar klitje tegelijkertijd te strelen. Langzaam werkte ik haar naar een orgasme dat toch nog onverwacht heftig kwam. Net als Erica verkrampte helemaal en schokte elke keer dat ik haar kutje weer wat prikkelde.

Ik liet haar even bijkomen, mijn stijve pik nog diep in haar, totdat ze aangaf op haar rug te willen liggen. Ik haalde mijn pik eruit en terwijl zij op haar rug draaide kwam ik over haar heen. Ik kuste haar op de mond en ze tongzoende spontaan terug. Ik proefde haar lippenstift en rook haar parfum, het was het geilste wat ik ooit gedaan had.

Al tongzoenend schoof ik weer in haar, ze protesteerde niet maar ontving me gewillig. Ik neukte haar hard en moest al gauw de tongzoen hijgend beŽindigen. Ze golfde onder me mee totdat ik opnieuw klaarkwam, mijn zaad nu diep in haar stotend.

Zonder een woord te zeggen stond ik even later op, kuste haar nog een keer op de mond en ging met mijn badjas terug naar mijn kamer.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners