Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In de leer - 1 - 13446 keer gelezen
Hoofdstuk Een

Nadat mama me gedag gezegd had, ze zou naar haar vriendin, durfde ik voor het eerst eens op onderzoek uit. Met trillende handen pakte ik het stapeltje boekjes uit het nachtkastje. De bovenste vier waren nummers van het tijdschrift Autovisie, daaronder vond ik wat ik gehoopt had aan te treffen. Ik had mijn vader een beetje stiekem zien doen toen ik eens onverwacht thuiskwam en vermoedde dat hij in zijn bedkastje wat te verbergen had.
Het blad Uit! van de naturistenvereniging boeide me niets. Die daaronder lagen, die vond ik leuk. Er waren een paar Hustler’s en een stelletje van kleiner formaat. Chick stond erop en toen ik die uit mijn handen liet vallen, viel het blaadje open en zag ik twee neukende mensen. Mijn adem gierde door mijn mond en neus en stijf van de zenuwen bladerde ik verder door het boekje. Detailopnamen van een in een kaalgeschoren kutje gestoken pik deden me zowat exploderen. Mijn eigen lul stond strak in mijn broek en ik had het idee dat als ik me op dat moment zou aftrekken, het maar een of twee halen zou duren voordat ik zou spuiten.
Op dat moment besloot ik alles terug te leggen. Nou ja alles, alles op ééntje na dan. Snel stak ik het boekje achter mijn riem en trok mijn trui er overheen. Als ik mama of Floortje zou tegenkomen, zou er niets te zien zijn. Nog steeds met een tekeer gaande hartslag snelde ik de trap op naar mijn eigen zolderkamer en ramde daar de deur achter me dicht.
In een oogwenk lag mijn broek en mijn sloggi naast het bed en lag ik met in één hand mijn pik en in de andere het sexboekje mezelf heerlijk te strelen. De pagina’s stonden vol met detailopnamen van mensen die allerlei dingen met elkaar aan het uithalen waren. Een mooie vrouw met gigantische prammen hield de pik van haar vriendje in haar mond en op een andere plaat likte die vent haar kut! Ik wist niet eens dat mensen zoiets met elkaar deden.
Iedere keer als ik mijn op knappen staande pik aanraakte, krampte hij schokkend omhoog en moest ik al mijn krachten inspannen om maar niet direct mijn climax te bereiken. Ik was zo ingespannen bezig dat ik niet merkte dat de deur langzaam open gedrukt werd en mijn zusje haar hoofd de kamer instak. Ik hield het op dat moment niet meer en kermend spoot ik mijn stralen de kamer in. Kramp na kramp schokte mijn leuter en loosde ik met alle kracht die ik in me had mijn sperma.
Ik zag het meters wegspuiten en toen de klodders van mijn geiligheid langs de deur van mijn hangkast naar beneden dropen, kreeg ik weer enigszins vat op mijn ademhaling. Nog nooit was ik zó heftig klaargekomen. En ik vond mezelf toch al behoorlijk ervaren. Ik trok mezelf toch al zeker drie maanden af. Frits had het me voorgedaan en ik vond het het mooiste wat iemand me tot dan toe had geleerd.
Maar op dat moment lag ik met mijn slapper wordende pik in mijn hand uit te hijgen toen dat hoofd om de deur begon te praten.
‘Zo, kleine viezerik. Lig jij jezelf af te trekken?’
Ik verschoot drie kleuren en mijn hart sloeg over. Verstijfd van schrik probeerde ik mijn lul achter mijn hand te houden en het boekje onder mijn kussen te frommelen. Intussen zat ik Floortje met een hoogrode kop schaapachtig aan te kijken.
‘Je zegt het niet hè? Je vertelt het niet tegen papa of mama, toch Floor’ hijgde ik van spanning.
Ze stapte de kamer binnen en ging met een glimlach die niet veel goeds voorspelde, naast me op het bed zitten. Met een bijna teder gebaar pakte ze mijn hand die ik voor mijn inmiddels geheel slappe gevalletje hield en duwde die opzij.
‘Wat lief’ plaagde ze ‘die van papa is veel groter.’
Ontzet keek ik haar aan en stotterend vroeg ik of zij papa’s pik dan wel eens gezien had.
‘Ja hoor gekkie, dat je dat niet door hebt! Hij komt zo nu en dan op mijn kamer en dan neuken we heerlijk. Hij heeft me alles al geleerd en we vinden het allebei heerlijk. Soms doet mama ook mee en dan mag ik op hun kamer blijven slapen. Heb jij dat echt nooit gemerkt?’
Ik moet er op dat moment hebben uitgezien als een aap die in een roestig horloge kijkt. Ik begreep er helemaal niets van. Daar kwam gauw verandering in toen ik bemerkte dat mijn zuster met haar vingers onder mijn ballen begon te krieuwelen en mijn al weer verstijvende pikkie in haar hand nam.
‘Jij meent dit echt hè? Hoe lang is dat al gaande? Je bent ruim drie jaar ouder dan ik, maar toch pas zeventien. Toe Floor, hoe lang duurt het al?’Ze keek me glimlachend aan en lichtte me fluisterend in.
‘Toen ik zou oud was als jij nu, veertien was ik, betrapte mama me een keertje toen ik me lag te vingeren. We hebben toen een hele tijd zitten praten en het eind van het liedje was dat ze me voordeed hoe ik mezelf het beste een orgasme kon bezorgen. Ze gaf me een vibrator en leerde me ermee omgaan. Ze leerde me eigenlijk alles wat een meisje uiteindelijk ook zelf ontdekt. Maar dankzij haar aanwijzingen ging het allemaal veel sneller. We speelden in dat jaar vaak samen. Pas later kwam papa erbij.’
Met open mond zat ik mijn zusje aan te gapen en merkte nauwelijks dat ze met mijn pik zat te spelen. Die werd door mijn verbijstering dan ook niet stijf, maar hield het uiterlijk van een zeemleren lap.
‘Jaap, broertje van me, nu vind ik het zo langzamerhand tijd worden dat jij ook eens kennismaakt met de lichamelijke liefde. Ik vind het tijd worden dat je leert hoe je het genot dat je met jezelf en met anderen kunt bereiken het beste kunt aanpakken.’
Ze draaide haar bovenlichaam naar me toe, maakte een paar knoopjes van haar bloesje los en trok de onderkanten uit haar broek. Met een rood hoofd bekeek ik haar tieten die nog in een beha verborgen zaten, maar al gauw haakte ze het ding achter haar rug los en stroopte ze de bandjes van haar schouders. Mijn pik steigerde al weer en toen ze mijn verlegenheid zag, greep ze naar mijn lul en keek me diep in mijn ogen.
‘Jij en ik gaan een heleboel lol beleven, jongen. Wat mama en papa mij hebben geleerd, ga ik aan jou doorgeven. Dat boekje dat je daar probeert te verstoppen heb je helemaal niet meer nodig. Dat heeft papa alleen maar daar neergelegd opdat jij het zou vinden. Die keer dat je dacht dat je hem betrapte, was geënsceneerd. Hij wilde weten of je er al aan toe was. Je bent er aan toe jongen. Kom, kus me.’
Niet wetende wat te doen, zocht ik radeloos van schaamte en vertwijfeling naar hulp. Ik kon mijn zusje toch niet zomaar gaan zitten kussen terwijl zij mijn stijve zat af te trekken?
‘Toe maar Jaap, je kunt het wel. Heb je nog geen meisje gekust? Kom maar, dan zal ik het je wel leren.’
Ondanks dat ik stotterde dat ik wel eens een meisje had gekust, pakte ze mijn hoofd tussen haar handen en drukte haar volle lippen op mijn mond en smoorde daarmee mijn tegenwerpingen. Meteen was ik verkocht. Ik gaf me volledig over aan de expertise van mijn oudere zus.
Die zus waarnaar ik wel eens, nee vaak, verlangend had gekeken. Die zus die zo makkelijk haar bovenstukje uit deed op het strand. Die zus die schaamteloos bloot door het huis liep als ze ging douchen. Net als papa en mama trouwens. Terwijl onze monden aan en op elkaar bleven gekleefd, voelde ik haar hand weer afzakken naar mijn pik en mijn ademhaling ging vanaf dat moment helemaal met me op de loop. Verzaligd lag ik in haar armen en probeerde of ik haar tiet zou kunnen aanraken. Toen ik zo’n schitterende mem omvatte, hoorde ik haar kreunen en spoot mijn geil voor de tweede keer die middag de kamer in. Haar hand had me tot geile waanzin gedreven, maar op het moment dat ik een echte vrouwentiet aanraakte, sloegen de stoppen door.
‘Och gossie, is het alweer zover? Geeft niets jongen, dat leer ik je wel. En als ik het je niet bij kan brengen, zullen mama of papa je het wel aanleren. Wacht maar even, ik haal even een vochtige doek en ruim eerst maar even jouw geile sappen op.’
Ze stapte op zonder haar borsten weer op te bergen en toen ze even later terugkwam wiebelden haar prammetjes zo vreselijk sensueel, dat mijn stampertje al weer zijn kopje begon op te steken. Ze zag wat er gebeurde en moest toch weer lachen.
‘Jij bent net zo geil als alle andere leden van dit gezin. Ik denk dat wij een prachtige tijd tegemoet gaan, alleen mag je er nooit tegen iemand anders over praten. De mensen zullen het niet begrijpen. Beloof je me dat?
Ik was nog maar van één gedachte vervuld. Ik wilde haar kutje aanraken. Haar tieten had ik nu in mijn handen gehad, maar ik moest gewoon haar gleufje voelen.‘Floortje’ vroeg ik weer ietsje verlegen ‘ik wou je nog wat vragen. Mag ik jouw…eeeehhh…’
Ze schoot in de lach en plaagde me door te vragen wat ik nou precies wilde zeggen.
‘I-i-ik w-w-wilde v-vragen o-of ik misschien…’
‘Toe nou jongen, wat wil je misschien’ vroeg ze ongeduldig geworden.
‘M-mag i-ik je kutje zien’ gooide ik er toen maar uit. Hè hè, dat was me gelukt.
Oooohhhh, jij denkt ook, laat ik nou maar meteen doorpakken. Je bent er net zo eentje als papa. Maarre… Natuurlijk mag je mijn kutje zien.’
Meteen stond ze op en gespte haar ceintuur los. Haar jeans gleden moeiteloos van haar heupen af en zag ik alleen nog haar slipje met Donald Duckfiguren erop. Eigenlijk vond ik haar daar veel te oud voor, maar ook kon het me op dat moment niets schelen. Als ze het ding maar uittrok. Eindelijk pakte ze de zoom tussen haar duimen en wijsvingers en stroopte het textieltje langzaam naar beneden.
Haar geschoren venusheuveltje kwam tergend langzaam in zicht en even later kreeg ik zicht op het mooiste kutje dat ik ooit had gezien. Mijn eerste kutje wel te verstaan. Elegant stapte ze uit het rond haar voeten liggende vodje, kwam een stapje dichterbij mijn gezicht en drukte dat pardoes tegen haar vrouwelijkheid aan. Haar geur deed mijn pik voor de zoveelste keer die dag verstijven en ik hoorde haar met trillende stem vragen of ik haar flamoesje mooi vond. Voorzichtig strekte ik mijn hand in de richting van haar heerlijkheid en merkte dat ze niet terug trok.
‘Toe maar Jaap, je mag me gerust aanraken. Als je me maar geen pijn doet’ lispelde ze.
Met mijn wijsvinger streek ik langs haar gleufje en voelde ik dat de binnenkant van haar kutje vochtig was. Mijn vinger werd bijna naar binnen gezogen, of ze drukte haar poesje naar m’n vinger toe. Het resultaat was in ieder geval dat mijn vinger helemaal tussen haar schaamlippen verdween. Even stond ze ietsje heen en weer te bewegen en toen boog ze hijgend naar me toe.
‘Jaaaahhhh Jaapje, zo moet het. Ik kòòòòòòmmmmm.’
Niet begrijpend bezag ik wat ik had aangericht, stond op en hielp mijn lieve zus te gaan zitten. Pas na enige tijd werd haar ademhaling weer normaal en keek ze me op een manier aan die me aan iemand deed denken die een soort spookverschijning waarneemt.
‘Broertje van me, jij en ik gaan een hele mooie tijd tegemoet. Dat is zeker.’
Haar ernstig uitgesproken woorden waren nog niet verstorven of ik hoorde mama verzuchten dat ze eindelijk al haar gezinsleden tot haar intieme kring kon gaan rekenen. Mijn moeder die zich in de geheel geopende deur had geposteerd keek naar haar twee behoorlijk ontklede kinderen en keek ons met een vertederde blik aan.
‘Oh Jaap, wat ben ik blij voor je. Heb je eindelijk papa’s tijdschriften gevonden? Wat zal hij daarmee in zijn sas zijn. Ik kan niet wachten tot hij aan het einde van de week weer terug is. We hebben nog vier dagen en als hij thuis komt zullen wij hem met z’n drieën verrassen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners