Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In de sauna 2 - 10222 keer gelezen
Hallo, ik ben Bas, ik ben 16 jaar oud (toen dit gebeurde was ik 15). Ik heb een tijdje geleden een spannende ervaring opgedaan op seks-gebied. Ik ben 1.93 en redelijk gespierd. Dit is gebeurd met mijn zus (Lisa) toen 17 jaar. 1.74, c cup. Ik zal maar beginnen:

Mijn ouders hadden een hotel in het noorden van Nederland geregeld, ik en Lisa hadden er natuurlijk geen zin in. Na een hele dag 'gezellig' musea bekeken en gewandeld te hebben kwamen we rond een uur of 6 weer het hotel in. Na een diner liepen we terug naar onze kamer, en er stond een uithangbord met 'SAUNA' erop. Lisa vroeg er naar aan de balie. En inderdaad, er was een sauna in het hotel. Zwembad, sauna, massage, oftewel the good life. Lisa vroeg of iemand meeging, ik kon daar geen nee tegen zeggen.

Na een halfuurtje te wachten besloten we rond een uur of 7 naar de sauna te gaan. We kwamen aan bij de douches, wij kleden ons om. We gaan met zwemkleding eerst onder de douche. Er stond een bordje met uitleg erbij, eerst even douchen, kort baantjes trekken in het zwembadje, Turks stoombad, andere sauna, andere sauna en dat herhalen.

Een paar minuten zwemmen besloten we de sauna-ruimte in te gaan. Er was niemand te bekennen. Aangezien mijn zus en ik vrij preuts zijn besloten we met onze zwemkleding aan de sauna in te gaan. Na het hele circuit een keer gedaan te hebben begon ik het verschrikkelijk heet te krijgen, te zien aan het rode hoofd van mijn zus had zij het ook warm. Ze vroeg aan mij of ik er problemen mee had dat ze haar bovenstukje uitdeed. Ik had er zeker geen probleem mee. Na een paar minuten kijken naar haar c cup begon mijn penis (17 cm) te groeien, na nog een paar minuten ontstond er een hele tent in mijn zwembroek.

Na nog een paar minuten vroeg ze of ik het erg vond als ze haar onderstukje ook uitdeed. Ik antwoordde alweer: 'natuurlijk niet, ga je gang.' Waarop ze zei: 'Alleen als jij je zwembroek ook uitdoet.' Ik stemde toe omdat ik wel eens wou weten hoe ze er nu uit zou zien van beneden, de laatste keer zaten we in groep 4. Toen ze haar broekje en ik mijn zwembroek uit had, mijn penis was al aardig geslonken. Ik bekeek haar eens goed. Haar stevige c cup viel goed op. Haar kutje was geschoren! Dit had ik nooit durven dromen! Ik zag haar om de zoveel 10 seconden naar mijn penis kijken.

We gingen naar de volgende sauna cabine, ik probeerde zo hard als ik kon geen stijve te krijgen. Hier kon je gelukkig liggen, ik legde mijn handdoek neer en ik deed mijn ogen dicht en relaxte. Na een minuut of 10 voelde ik een hand op mijn been. Ik keek op, zag de hand van mijn zus op mijn penis liggen. Langzaam begon ze me af te trekken. Ik genoot met volle teugen. Ik voelde mijn sperma opkomen, ´stop!´ zei ik. Nu ben jij aan de beurt! Ik spreidde haar benen en begon er een vinger in te steken, steeds wat proberen, wat likken en toen ze begon te kreunen wist ik dat het de goede kant op ging. Mijn tong ging snel op en neer over haar clit. Ze kwam kreunend klaar. Ze kwam op me zitten, het was voor ons allebei de eerste keer.. Ik vroeg of het wel zon goed idee was. We bleven toch familie.. Ze zei, ik kan niet meer stoppen. Ik eigenlijk ook niet. Ze kwam met haar borsten naar me toe op mijn paal zitten. Ze begon me te bereiden, ik sabbelde aan haar tepels. Ik voelde haar kut samentrekken, ze kwam gillend klaar, ik voelde mijn sperma opborrelen, en ik kwam in haar klaar. Ik wist dat ze aan de pil was. Na nog een kwartiertje met elkaar gespeeld te hebben besloten we dat het wel genoeg geweest is.

We hebben nog een aantal keer geneukt totdat ik een vriendin kreeg.

Dit was mijn verhaal.

Bas

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners