Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ingrid En Ome Jan - 15834 keer gelezen
Ingrids hart sloeg een kwartslag over toen ze hoorde dat ze een vakantiejob in het bedrijf van haar oom mocht doen. Ze zou de hele maand augustus bij Jan en Nicole blijven logeren (het plechtige "oom en tante" gebruikten ze niet ). Ze wist dat beide harde werkers waren, maar dat ze ernaast ook heel ruimdenkend waren. Ingrid was pas 16 jaar geworden en bekeek zichzelf in de spiegel. Haar borsten waren voor haar leeftijd al flink gegroeid, en natuurlijk heel stevig, n ze had er twee juweeltjes van spitse tepeltjes op. De jongens waren er gek van en probeerden haar alsmaar te versieren, maar ze had haar vliesje nog ongeschonden gelaten. Binnenkort zou het toch eens moeten gebeuren. Stiekem was ze toch een beetje verliefd op haar oom Jan : hij was zo succesvol, alles ging hem goed af. Tante Nicole was de zus van haar vader en die twee grapten alsmaar door. Nicole ging altijd goed gekleed, soms wel op het uitdagende af. Ingrid wilde ook zo worden. Het werk was prettig en toch verlangde ze naar de avonden, want dan werd het pas echt super !

Ze gingen soms uit eten en Jan leerde har de lekkerste wijnen te herkennen. Het duizelde vaak in haar hoofdje en dan werd ze alleen maar verliefder. Nicole had er de grootste pret mee. Ingrid was dolgelukkig wanneer haar oom haar eens stevig tegen zich aan drukte en op een keer gaf hij haar zelfs een zoentje op de mond ! Het was zalig ! Ze vonden het heel normaal om naakt in de badkamer of zelfs in het huis rond te lopen en haar tante had zelfs al eens bewonderend haar borstjes betast. "Daar ga je veel succes mee hebben " , verzekerde ze. Ingrid was trots als nooit tevoren en besloot voorlopig geen BH meer te dragen. Jan merkte het meteen en lachte tevreden? Alleen 's nachts was het lastig : ze hoorde de geile geluiden uit de andere kamer en kon niets anders dan verwoed haar kutje te wrijven. Wanneer zou het haar beurt zijn ?

Op een avond in de tweede week ging ze mee naar een avondje uit met een vriend van Jan, Patrick. Er werd heel wat afgelachen, vooral nadat voor iedereen " Irish Coffee" besteld was. De vriend was bijna even charmant als haar oom en Ingrid werd nog maar eens verliefd. Er volgde nog een twee "Irish" en hoewel ze al een beetje troebel begon te zien, wist ze wel zeker dat de hand van Patrick onder het korte rokje van haar tante zat te wriemelen. De sfeer werd langs om zwoeler, de schuine moppen volgden elkkar op. Ze kreeg het schaamrood toen ze moest bekennen dat ze nog nooit geneukt had, wat op een algemeen gelach onthaald werd. De volwassenen dronken ng een een glas en toen voelde Ingrid opeens hoe de hand van haar oom over haar beentjes omhoog kroop. Ze zweette behoorlijk, maar dat kon ook van de whiskey geweest zijn. Toen ze naar huis reden, waren ze alledrie wat tipsy, vooral Nicole, die absoluut de gulp van haar man wilde openmaken. Ze slaagde erin, ondanks zijn protesten (?) en haalde zijn stijve leuter tevoorschijn.Ze vroeg Ingrid om toe te kijken terwijl ze de harde paal masseerde : " Kijk eens, daar gaan we vanavond eens echt van genieten ! ". Eenmaal thuis, was er geen houden meer aan. De broek en de slip van Jan vlogen in het ronde en Nicole begon vol overgave op de pik van haar man te zuigen. De ogen van Ingrid puilden uit en onwillekeurig begon ze over haar poesje te wrijven. Nicole merkte het en riep haar dichterbij : " Kom hier, je mag ook eens proeven ".

Ze duwde de leuter van Jan in de richting van Ingrid, die hem voorzichtig in haar mondje nam. Ze had dat al wel eens eerder gedaan bij jongens, maar was er nog niet echt bedreven in. Nicole toonde haar hoe het moest : ze slokte zijn stamper op en liet hem diep in haar keelgat verdwijnen. Ingrid probeerde hetzelfde te doen en waarempel ... het lukte ! Een paar keer ging de lul van mond tot mond tot Jan protesteerde : hij voelde dat hij zou gaan spuiten en dat wilde hij niet. Ze gingen samen naar de slaapkamer, waar ze al snel helemaal naakt waren. Ingrid gloeide toen ze midden op het bed gelegd werd en Jan zijn stijve knots weer in haar mondje stopte. Nicole had de beentjes van haar nichtje open gespreid en streelde over het kale poesje. Ze boog zich voorover en begon aan het spleetje te likken. Ingrid wist niet meer waar ze het had. Ze kon niet denken wat ze het heerlijkst vond : die homp vlees in haar mondje of dat zalig gevoel in haar buikje. Nicole opende de schaamlippen van het meisje en merkte hoe nat ze was. " Ze wacht op jou, Jan, help haar nu maar ". Het was allemaal op voorhand afgesproken, Jan verlangde al een tijdje naar zijn nichtje en zijn vrouw gunde hem dat, zoals hij aan Nicole ook heel wat pretjes gunde. Jan boog zich over Ingrid, die met gesloten ogen voelde hoe zijn lul het gaatje zocht.

Voorzichtig duwde hij de eikel naar binnen en voelde toen tegenstand. En forse stoot en n kreet later was het maagdenvliesje van Ingrid gebroken. Er stroomde wat bloed, maar daar gaf niemand om. Nicole streelde de borsten van haar nichtje, terwijl haar man het tempo opdreef en alsmaar dieper in het jonge kutje stootte. Zijn lul was niet al te dik, maar wel erg lang en staalhard en het duurde niet lang voor hij tot de wortel in het grotje verdwenen was. Nicole zoog nu op haar tepeltjes en Ingrid voelde zichin de zevende der zeven hemelen. Ze krabde op haar ooms kont, als om hem nog dieper naar binnen te krijgen, wat nu eenmaal niet kon. Hij trok zich enkel terug om dan weer dieper in haar te ploffen, waarbij ze telkens een kreet slaakte. Tenslotte hield ze het niet meer : bij de zoveelste bons in haar kut voelde ze een orgasme opkomen zoals ze nooit eerder gekend had : het rilde over haar hele lichaam. Jan hield zich nu ook niet meer in en pompte nog een paar keer goed door : toen krreg Ingrid voor de eerste keer een hele lading zaad in haar buikje. Hij viel uitgeput over haar heen en kuste haar ontstuimig. Enkel Nicole was nog niet tevreden : "Je komt straks nog eens bij mij, h !". Dat was teveel gevraagd. De drank en het wilde neuken hadden teveel van zijn krachten gevergd. Ze ging zelf verwoed aan haar flamoes wrijven tot ook zij een orgasme kreeg. Ze vielen in slaap, hun nichtje tussen hen in gestrengeld.

Ingrid werd wakker toen ze een kriebeling tussen haar benen voelde. Haar oom had haar poesje gevonden en een vinger tussen de lipjes gewerkt. Ze hield haar ogen gesloten en draaide haar hoofdje naar hem toe : even later wisselden ze een diepe tongkus. Met haar hand zocht en vond ze zijn paal, die alweer stokstijf stond. Hij bleef op zijn rug liggen toen ze op hem klom en het harde ding weer in haar pruimpje leidde. Langzaam bepaalde ze nu zelf het tempo, ze probeerden geen enkel geluid te maken. Maar natuurlijk werd haar tante wakker, van het trillen van het bed alleen al. Nicole lag er zo geil bij als wat, ditmaal zou ze haar deel niert verliezen ! Ze bracht zijn hand naar kut - hij voelde meteen al dat hij die zou moeten vullen. Zachtjes duwde hij zijn nichtje van zich af en bonkte neer op zijn vrouw, die niets liever vroeg. Ingrid lag nu naast haar tante en wachtte tot Jan opnieuw bij haar zou komen. Dat deed hij en een tijdje wisselde hij steeds onder het jonge kutje en de ervaren pruim van zijn vrouw. Tenslotte moest hij beslissen wie hij zou volspuiten. Natuurlijk werd het Ingrid : het meisje kon er nog echt van genieten, terwijl Nicole al liters zaad had binnen gekregen. Vijf, zes sterke stralen schoten tot achterin haar spleetje.

Ze bleven nog even in bed liggen tot Jan zich opofferde om koffie te gaan zetten. Nicole trok haar nichtje dicht tegen zich aan en knuffelde haar nog een beetje. Ingrid vond het best prettig. Ze kreeg een lieve zoen terwijl ze hoorde : "Ingridje, ls je het leuk blijft vinden, en ls je kan zwijgen, zul je hier nog veel onvergetelijke momentjes beleven". Ingrid twijfelde niet : ze zou het leuk vinden en ze zou zwijgen. Maar wat haar nog allemaal te wachten stond, kon ze toen in de verste verte niet vermoeden....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners