Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Invalide - 5385 keer gelezen
Het was op mijn zestiende verjaardag, dat mijn zus op haar fiets door een auto werd geschept.. Hij was dronken en reed verkeerd een eenrichtingsweg in en dat met hoge snelheid. Honderd meter van ons huis weg. Ik hoorde die sirenes en zag politie en een ziekenwagen rijden, ging kijken.

Ik herkende mijn zus direct en liep ernaar toe. Ze werd net in de ziekenwagen geschoven, maakte ik me kenbaar en mocht mee. Onderweg belde ik moeder op, die nog op haar werk was. Een pa had ik al sinds de geboorte van Lisa niet meer. Ma schrok en zou ook naar het ziekenhuis komen.

Het duurde uren, eer ze langs ons werd geschoven. De chirurg sprak dan met ma, hoorden we, dat Lisa de linker arm en de twee onderbenen had verloren, waren die niet meer te redden. Ma brak in huilen uit en nam ik haar in mijn armen.

We wachtten dan naast haar bed, tot ze wakker werd. Lisa was nog in schok en zo aaiden en zoende we haar alleen, werd ze rustiger. We moesten dan gaan, kreeg ze een medicament om te gaan slapen.

Thuis spraken we erover, was mijn verjaardag geheel vergeten. Lisa’s dromen kon ze nu vergeten, wou ze naar het ballet had da al succes geboekt, deed dat sinds haar zesde. Nu was een rolstoel aangezegd! Ma huilde weer en kwam in mij armen, zoende me dan, feliciteerde me en haalde uit de auto mijn cadeau, een laptop met alles erop en eraan, had ze via haar werk voor de vele overuren kunnen krijgen. Natuurlijk was ik blij, maar Lisa was nu belangrijker. We waren eigenlijk meer hond en kat geweest, maar was dat nooit gemeend, hielp ik haar anders met haar huiswerk en mocht ze ook mijn cd’s lenen etc.Toen we naar bed gingen, vroeg ma me bij haar te slapen, wilde niet alleen zijn. Het was oké voor mij, ook was dat lang geleden, dat ik nog bij haar was gekropen.

We sliepen allen naakt en was dat voor ons ook nooit een probleem, wanneer we elkaar zo tegen kwamen, maar dan toen het licht uit was en ma bij me kroop werd ik toch iets verlegen. Ma’s vaste volle borsten drukten op mijn borst en groeide bij mij iets. Ma was immers nog jong, net 34, zag prachtig uit en soms, wanneer ik me zelf bevredigde, had ik haar voor ogen.

Ma aaide me en vroeg dan hoe het bij mij eigenlijk zat, ze had nooit over een vriendin horen praten. Dat klopte, was ik veel te verlegen en mijn grote pik deed er nog iets bij, had ik het gevoel, dat de meiden me dan uit gingen lachen.

Ik zei, dat ik de goede nog niet was tegengekomen en wanneer wel, zou die de benen nemen, wanneer ze me naakt zag.

Ma lachte, en zei dat er toch niets mis was met mij. Ik vertelde, dat dit normaal ook zo was, maar wanneer ik opgewonden raakte, was dat anders. Ze kon ja kijken, wat zij ervan vond. Ma knipte het licht weer aan en sloeg de deken terug.

Haar ogen werden groot en likte ze haar lippen. Dan vertelde ze aan mij dat ik een prachtlul had, iedere vrouw er blij mee zou zijn. Ze boog zich ernaar toe, pakte hem vast en trok het vel over de eikel en drukte een zoen erop. Dan nam ze hem in haar mond, trok me af en pijpte me klaar, was dat haar speciale verjaardagscadeau. Ik mocht nu met haar spelen en leerde ze me vrijen en dan neuken. We vergaten de wereld! Mijn dromen kwamen uit. Ik speelde met haar borsten, likte en zoog op de tepels, voelde aan haar kut, leerde zij me likken en vingeren en dan eindelijk kwam ik in haar en helaas te snel klaar. Maar het feest ging door en haar mond bracht me weer op vorderman. Ik stak hem tussen haar borsten en later nog in haar aars, wisten we niet van ophouden, tot we uitgeput in slap vielen.

In de ochtend bereed ma me nog een keer en dan samen onder de douche zoenden we lang, aaiden elkaar.
Toch dan zei Ma, dat het hierbij moest blijven, wist ik zelf, dat het niet had gemogen, maar ze had me voldoende volwassen geacht en wilde me zo leren wat belangrijk is en mij haar liefde tonen. Ze wist wel dat ik soms een beetje jaloers op Lisa was, maar hield ze evenveel van mij. In Lisa had ze haar eigen jeugddromen terug gezien.

Nu zou ons leven totaal veranderen, moest het huis voor Lisa worden aangepast. Goed dat we beneden een gastenkamer hadden, kon dat nu Lisa’s kamer worden. Alles andere konden we later aanpassen.
Ma telefoneerde met Pa, vertelde hem alles en zou hij met extra geld helpen, wanneer het nodig was.

Ma belde met haar werk en onze school, vertelde en was het oké, dat we tijd nodig hadden alles te regelen etc.
Ik reed met ma ook langs de politie en hadden zij de dader later kunnen pakken, toen hij drie straten verder tegen een boom knalde. Hem mankeerde niets en was hij een rijke stinkerd, dacht alles met geld te kunnen afkopen. Helaas voor hem werd dat dan een dure grap! Het gerecht veroordeelde hem tot betalen van alles en sprak Lisa een Miljoen aan smartengeld toe, nu haar leven totaal overhoop lag zij altijd op hulp bleef aangewezen. De man betaalde rap en ook onze verzekering droeg iets bij en werd ons huis totaal aan Lisa aangepast. Omdat zij al die tijd in het ziekenhuis verbleef, was alles klaar toen ze weer thuis kwam.

Vooral ik, was iedere dag bij haar op visite en was zij er blij mee. Maar ook van het ballet kwamen vriendinnen en haar lerares, maar had ze dat dan liever niet nog eens.

Eens in een rolstoel, voelde zij zich gelijk ietsje beter, vrijer en vertelde ik aan haar, dat thuis een elektrische rolstoel op haar wachtte. Ik had hem al geprobeerd en was het een racemonster, kon ze ook de hele stad mee door en terug. Alleen zou ze van school moeten veranderen, op een aangepaste school gaan. We hadden al geďnformeerd. Ma zag een eindexamen als belangrijk aan, men wist immers nooit was kwam. Toen was het oordeel van de rechter ook nog niet geveld.

Ik had anders nog nooit zoveel met mijn zus gekletst, maar nu werd dat gewoon, ook dat ik de hele tijd haar hand vasthield en haar aaide en zoende. Lisa was alleen blij wanneer ik er was, zei nooit werkelijk veel.

Weer thuis was het voor haar wennen, ook dat vooral ik haar hulpje werd, ik haar naakt zag. Maar ik aaide haar stompjes en zoende hen en haar, vertelde haar, dat ik haar lief had, ze altijd mijn zusje bleef, zij zich voor mij niet behoefde te schamen. Dat verbeterde tussen ons alles!

In het Ziekenhuis had ze al aardig wat geleerd om zelfstandig dingen te doen, maar vaak waren het juist “pijnlijke” dingen, waarbij ze hulp behoefde. Ma of ik maakten er nooit een punt van en regelde zich zo langzaam alles vanzelf.Ik had een babyfoon van haar kamer naar de mijne aangelegd, kon ze me zo nachts bereiken, wanneer dat nodig zou zijn. Maar gelukkig begon de grote vakantie en had ik eerst eens alle tijd voor haar.

Was zij vroeger, nadat ze met twaalf in de puberteit was gekomen, eer schuchter, nu zag ik haar naakt, tilde haar de badkuip in of uit, liet ze zich wassen en kleden. Ook bij het naar toilet gaan was ik dan vaak hulpvaardig achteraf, waste haar kont of zo. Ze zei dan op een avond, dat ze dit niet van mij had verwacht, ik dit zonder meer voor haar deed.

Ik gaf haar een zoen, omarmde haar, zei dat ze mijn zus was, ik haar lief had en nu had ze gewoon hulp nodig, deed ik het graag.

Achter ons huis was een tuin met een dicht hekwerk eromheen en zo lagen we er vaak te zonnen. Lisa was naakt en smeerde ik haar met crčme in. We lazen, kletsten of hoorden muziek. Ze vroeg dan op een dag hoe ik haar zo vond als meisje. Ik moest lachen, zei, dat ik haar broer was dat toch anders, maar van haar handicap afgezien, had ze alles, wat een leuke meid uitmaakte. Een leuke smoel, al aardig wat tietjes en een haast behaard poesje. Lisa lachte nu ook, zei dan, dat dit niet meer telde nu, of een jongen wou alleen seks. Ik gaf haar gelijk, maar zou de toekomst dat uitwijzen. Toen ik vroeg, of ze al eens seks had gehad, bloosde zij. Maar dan hoorde ik, dat ze met een vriendin al eens had gevoeld, gezoend en dat ze elkaar hadden gelikt. Ze dacht erbij ook klaargekomen te zijn, maar kon niet vergelijken, maar lekker was het wel. Ze deed het soms ook bij zich zelf, maar was dat toch anders.

Ze wilde het dan van mij weten en vertelde ik aan haar, dat ik alles al een keer had gedaan, maar kon dat dan niet meer. Natuurlijk wilde ze meer weten en vertelde ik van een getrouwde vrouw die me alles had geleerd. Natuurlijk wilde ze details weten en vertelde ik openhartig over de seks. Dat thema was dan over.

In de kerstnacht, moeder moest weer werken, zat in de verpleging in een bejaardentehuis, lag ik al haast te slapen, als Lisa over de babyfoon na me riep. Ik liep naar beneden, naakt als altijd en lag ze gewoon op haar bed. Ze sloeg de dekens open, vroeg me naast haar te komen, voelde zich eenzaam.

Snel kroop ik naast haar en zij tegen me aan. Ze zoende me op mijn mond en probeerde haar tong bij me binnen te krijgen en speelde ik mee, zoenden we echt. Ik aaide dan voorzichtig haar borstjes en liet ze het toe. Ik voelde de tepels verhaarden en haar zoen werd nog vuriger. Zo aaide ik dan haar venusheuvel en opende ze haar benen, wilde duidelijk meer. Zo vingerde ik haar en kwam ze klaar. Lisa wilde dan 69en en tilde ik haar op me. Ze wist hoe pijpen moest en ik hoe ik haar moest likken en begonnen we eraan. Ze kwam wel drie keer eer ik haar mondje vulde. Ze slikte het gierig, vond het smaken. Ik vingerde ook haar aars en vond zij dat prettig.
Lisa draaide zich dan om, zoenden we weer en duwde ze met haar poesje op mijn pik. Die werd weer stijf, maar vond ik dat neuken niet kon. Ten eerste was ze net vijftien en anders mij zus. Vrijen was iets anders, zag ik dat meer als een liefdesbewijs aan haar. Ze was het tevreden.

Ik sliep de nacht bij haar, vond ma ons zo. Later vroeg ze erna en vertelde ik, dat Lisa gewoon eenzaam was geweest en ik haar had getroost. Ze was gerust gesteld.

Maar Lisa en ik vrijden dan meer, wanneer het ongestoord kon.

Op mijn achttiende was ik klaar met school en kon gaan studeren, kreeg een plaats. Lisa zat op een aparte school intussen en haalde ook haar einddiploma. Alleen werken of zo was er niet bij. Ze kwam intussen aardig alleen terecht, zodat ik gerust aan mijn studie kon beginnen.

Mijn moeder kwam dan op een nacht op mijn kamer, moest iets met mij bereden. Ze had papieren bij zich, wilde me vertellen, dat ik was geadopteerd en hoe dat alles was gekomen. Nou, de papieren had ik al eens per toeval gezien en gelezen, was ik toen veertien, maar maakte me daar nooit druk om. Zij was lief tegen mij en wat wilde ik meer.Dat zei ik ook tegen haar, nam ze me in haar armen en zoende me. Ze zei dan, dat ze ook alleen daarom toen met me naar bed was gegaan. Ik lachte en zei dat ik dat toen net zo had gezien, maar het te leuk vond, om het ermee te verpesten.

Ma vertelde dan dat ze aardig geprobeerd had een ander man te vinden, maar of ze wilden haar alleen in bed, of de kinderen en vooral het handicap van Lisa deden alles, om niets te worden. Ze had dan liever seks met mij, tenminste wanneer ik het leuk vond. Ik knikte alleen met mijn hoofd en was zij al begonnen zich te ontkleden. Vanaf die nacht hadden we geregeld seks.

En misschien daardoor, werd ze rustiger, zelfbewuster en kreeg dan toch een relatie. Ze was open tegen mij en stopten wij ermee. Ma was nu ook meer van huis, trok dan geheel bij haar vriend in. Ze trouwden een half jaar later.

Lisa wist dan ook om de adoptie en wilde met me praten. Zij hield van mij en kon zich niet voorstellen, dat ik ooit weg zou gaan. Ik moest lachen, zei, dat ik dat ook niet van plan was, ik ook met haar had willen praten, nu mijn opleiding klaar was en zij om alles wist. Ik hield ook van haar en had al geďnformeerd of wij konden trouwen, kon dat wanneer zij dat ook wilde.

En of zij wilde en vooral eindelijk echte seks met mij. Da begonnen we dan ook mee, maakte ik haar tot een gelukkige vrouw.

Ma vond het prima, dat wij elkaar hadden gevonden. Het trouwen was dan een puur familiezaak, zonder grote poespas, ook had Lisa een mooie bruidsjurk aan.

Acht maanden na haar trouwen bracht ma een tweeling op de wereld, was super gelukkig en wij met haar.

Haar man deed ook gelukkig, maar een half jaar later wurgde hij moeder, konden de kinderen niet van hem zijn en hij wilde geen koekoeksei. Moeder stierf zo ellendig. Hij belde ons op, moesten we de tweeling halen en ging hij zich bij de politie aangeven.

Toen ik er kwam was de politie er al en een ziekenauto. Ik kreeg de tweeling mee, nam ook gelijk alle babyspullen mee, wat men toeliet, was ik immers de zoon.

Na de begrafenis regelde ik de adoptie van de tweeling en werd ons die toegestaan. Lisa leerde vlug de kleintjes te verzorgen. Ma’s man werd veroordeeld en kreeg 15 jaar.

Lisa sprak dan op een nacht met mij erover. Ze wist, dat ma en ik iets met elkaar hadden en vermoedde, dat de tweeling van mij was. Dat wist ik wel zeker. Zij vond het niet erg, had ma het nodig en zij, Lisa, kreeg ja dan ook nog voldoende liefde van mij en nu had ze me helemaal. Zo kon zij ook van de kleintjes houden, als waren ze van haar.

Maar meer nog hield ze van mij en de seks met mij en al wat mogelijk was, probeerde ze met me uit. Wat kon een man meer wensen?
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners