Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ja Mams Ik Kom - 72677 keer gelezen
“Jim ... Jimmy!” Zijn moeder was boos en rende de trap op naar de slaapkamer van haar zoon.

Jim draaide zich om en keek op zijn wekker, net op het moment dat die hevig begon te piepen. Hij rekte zich uit en sprong haastig uit zijn bed. Met zijn vrijwel permanente erectie parmantig voor zich uit wiebelend, stoof hij de badkamer in.

Jim was een echte laatbloeier, hij was een jaar te laat naar de middelbare school gegaan, maar nu was zijn lichaam bezig met een inhaalmanoeuvre hij was groot, onhandig en slungelachtig geworden. Zijn leven was plotseling vervuld van typische tiener problemen, die hij al minstens een jaar of wat geleden had moeten hebben. Zijn gedachten waren helemaal met die tienerzaken bezig.

Toen hij de badkamer in rende, liep hij regelrecht in de armen van zijn moeder en zij moest hem vastgrijpen om een botsing te vermijden. Zijn erectie duwde opvallend tegen haar aan.

“Kun je niet uitkijken, sukkel!” riep ze, en ze greep zich aan Jimmy vast om haar evenwicht te bewaren.

“Jeetje, sorry, Mams, maar ik probeerde me te haasten. Ik weet het, ik ben weer veel te laat opgestaan!” Hij zette zich al schrap voor haar boze bui.

“Jim, ik sta je minstens al een kwartier te roepen, om je uit bed te krijgen. En kijk een beetje uit waar je tegen aan loopt met dat rare ding van je!” beet ze hem toe terwijl ze naar de voorkant van zijn pyjamabroek keek.

Ze bloosde toen ze zich realiseerde wat ze eruit had geflapt en ze werd nog verder in verlegenheid gebracht door het aanzicht van die uitpuilende voorkant van zijn pyjamabroek. Snel keek ze weer omhoog en ze zag een verschrikte blik op zijn gezicht.

Ze stak haar handen in de lucht terwijl ze een stap achteruit deed, “Het spijt me Jim, het spijt me echt. Maar ik heb een heleboel dingen aan mijn hoofd en we zijn allebei al erg laat. Wees de volgende keer gewoon wat voorzichtiger en kijk beter uit waar je loopt. Als je gewoon op tijd op zou staan, dan zou je niet zo’n haast hoeven maken.”

Ze draaide zich om, en Jim zag dat haar wangen rood waren geworden van woede of van schaamte, of van beide. De seksuele lading van hun botsing was hun beiden niet ontgaan.

“Ok Mams, de volgende keer zal ik beter uikijken,” antwoordde hij. “...met dat RARE DING van mij...” voegde hij er gepikeerd aan toe.

Hij schrok van zijn eigen brutale antwoord. Waarom had hij zo iets stoms gezegd? Dit maakte het alleen maar erger.

Ze reageerde niet, ze keek alleen maar boos naar hem vanuit haar ooghoeken. Ze aten snel hun ontbijt op, namen vlug afscheid en Jim rende de deur uit naar school.

Ze was makelaar bij een grote commerciele vastgoed onderneming. Zij zag er heel goed uit voor haar leeftijd en ze werd beschouwd als een zeer succesvolle zakenvrouw. De vastgoedhandel wordt geheel door mannen gedomineerd en het was een hele strijd voor haar geweest om geaccepteerd te worden en te slagen in haar carriere.

Vandaag had ze al vroeg een afspraak en ze was gekleed in haar typische zakenkleding, een strak mantelpakje en een witte blouse met parelknoopjes, waarvan de twee bovenste open stonden, waardoor er een hint van haar borsten zichtbaar was. Ze had geleerd dat die vrouwelijke uitstraling goed werkte, maar ze gebruikte het spaarzaam en verstandig, zonder ooit op de vele avances in te gaan. Het zou wel weer een hectisch weekje worden, maar dat was juist waar ze van genoot, van het afsluiten van grote vastgoed contracten.

Ze ruimde snel de ontbijtboel af. Ze zweeg en glimlachte om zichzelf. Door die weinig subtiele botsing met Jim realiseerde ze zich, dat het al een hele tijd geleden was, dat ze zoiets gevoeld had. Weemoedig herinnerde zij zich het vrijen met haar man, het gevoel van zijn lichaam tegen het hare.Thomas, haar ex, was advocaat en ook hij besteedde veel tijd aan zijn praktijk. Ze vroeg zich af of dat soms een excuus voor haarzelf was geweest om ook zoveel tijd te besteden aan het beklimmen van de carriere ladder. Ze hadden s’avonds zelden tijd voor elkaar gehad, en het was niet genoeg geweest om hun huwelijk te redden.

Maar dat was niet altijd zo geweest. Er waren soms tijden dat ze weer verlangde naar de intieme momenten die ze samen gehad hadden. Zoals die ogenblikken waarop ze kon voelen dat zijn erectie stevig tegen haar aan duwde, waardoor ze wist dat hij haar begeerde, en zich tevreden realiseerde dat ze in staat was om zijn verlangens op te wekken.

Met een zucht rationaliseerde ze haar situatie. Ach, ze had altijd nog haar grote zachte kussen. Maar dat kussen kon toch niet echt de plaats innemen van... Haar gezicht bloosde terwijl ze zich weer de botsing herinnerde tussen Jim en haar. Ze berispte zichzelf voor die gedachte, en had spijt van haar strenge woorden. Ze herinnerde zich zijn gepikeerde antwoord. Nou, hij zou er wel overheen komen.

Ze greep haar aktentas en rende naar buiten om te gaan werken.

Jim had nog nooit op een seksuele manier naar zijn moeder gekeken, noch naar andere meisjes, wat dat betreft. Maar vanochten was de doos van Pandora opengegaan en nu was zijn interesse gewekt. De hele dag op school was hij verstrooid en afwezig, maar hij kon zich nog levendig het gevoel herinneren van zijn erectie die tegen zijn moeder aan gebotst was, vanochtend. Op het einde van de dag, terwijl hij naar huis liep, kon hij zich niets meer herinneren van wat er op school had plaatsgevonden.

Thuisgekomen verwachtte hij zijn moeder niet voor een uur of zes. Ze aten zelden vóór zessen en dan meestal een kant-en-klaar maaltijd omdat haar werk haar weinig tijd liet om boodschappen te doen en te koken. Hij gooide zijn boeken op het bed en dacht na over wat hij nu eens zou gaan doen.

Hij sloop de slaapkamer van zijn moeder binnen en keek om zich heen. Hij stapte naar haar dressoir, en opende een lade rechtsboven. Zijn vingers gleden over het gladde nylon en katoenen stofjes van haar slipjes. Jim hield er eentje in de lucht en probeerde zich voor te stellen dat zijn moeder hem aan het dragen was. “Verdomme,” mompelde hij, zijn ogen gesloten en zijn fantasie vervuld van dit provocerende beeld. Jim legde het slipje zorgvuldig terug in de lade en schoof hem weer dicht.

Hij opende nog een paar andere laden. In de linkerla vond hij zijn moeders speelgoedje, verstopt achter haar kousen. Hij staarde naar het levensechte rubber. Hij pakte hem in zijn hand, zich plotseling realiserend wat het was, en het beeld van hoe zijn moeder ermee speelde, brandde zich in zijn geest. Hij legde hem voorzichtig terug in de lade en vond nog een flesje glijmiddel. Het was al opengemaakt, zodat hij begreep dat ze het al eens gebruikt had.

Hij sloot de lade, wachtte even en deed hem weer open om te controler5en of alles nog precies lag zoals eerst. Met bonzend hart ging hij naar zijn eigen kamer, kleedde zich uit en liep snel naar zijn favoriete plek, de douche, om iets te gaan doen aan de enorme erectie die hij inmiddels had opgelopen.

Ze kwam thuis met iets te eten en ze aten samen. Ze vroeg naar zijn school en naar zijn plannen voor deze zomer. Jim keek naar haar, maar zijn blik was niet langer onschuldig, zoals in de dagen daarvoor. Hij had nog nooit de vloeiende curve van haar heupen of de zachtheid van haar dijen opgemerkt. Nooit was hem opgevallen hoe haar kontje wiebelde en schudde als ze door de kamer liep of bij het aanrecht stond. En als ze iets uit het bovenkastje pakte, en haar borsten stevig tegen haar blouse drukte, kon hij de contouren van haar tepels te zien.

Later die avond nadat zij een douche had genomen, kon hij nauwelijks zijn ogen afhouden van de heuvels die haar borsten maakten in haar peignoir en schaamteloos keek hij toe, toen haar badjas een momentje open viel en haar ene borst heel even zichbaar werd.

Die nacht deed hij iets, wat hij nog nooit gedaan had. Met zijn ogen dicht en met zijn hand soepel schuivend over zijn stijve lid, dacht hij aan zijn moeder, aan het heerlijke gevoel van zijn piemel tegen haar lichaam, die ochtend. Toen hij klaarkwam, zweefde haar beeltenis door zijn hoofd.

De volgende ochtend passeerden ze elkaar op de overloop, toen zij uit haar slaapkamer kwam in haar badjas. Jim deed een overdreven grote stap opzij om haar voorrang te geven. Hij kwelde zichzelf nog steeds met gedachten aan de vorige ochtend. Hij wist dat zij altijd sliep met alleen een T-shirt en een slipje aan, en dat dat alles was wat ze aan had onder die badjas.

Jim zat aan de keukentafel en keek toe hoe zijn moeder de borden en kopjes op de tafel zette. Haar rok plooide en kreukte zich lichtjes over haar ronde heupen als ze zich bewoog. In stilte nam hij zich voor om op de een of andere manier weer een aanraking te forceren

Ze had gemerkt dat Jim ongewoon rustig was die ochtend. De reden daarvoor werd ze zich plotseling bewust. Ze herinnerde zich de botsing op de dag ervoor en dan het passeren op de overloop, vanmorgen. Tegenover hem zittend keek ze hem over haar koffiekopje aan en vroeg met een licht plagende grijns, “Zozo, ik zie dat je mooi op tijd bent vanmorgen? Ik hoefde je niet eens wakker te maken!”

Hij bloosde en mompelde: “Oh, ja Mams, dat is zo.” Toen zag hij de plagende blik in haar ogen en hij realiseerde zich dat ze een grapje maakte. Hij keek haar ernstig in haar ogen en voegde eraan toe: “Maar morgen, dan mag je me best wakker komen kussen.”

Nu was het haar beurt om te blozen als ze keek een andere kant op. “Goeie God, wat voor een gedachtes heb ik. Heb ik soms het gevoel verwaarloosd te zijn omdat mijn zoontje niet opnieuw tegen me aan is gebotst?” Ze wierp die gedachte van zich af, stond op en pakte haar aktentas.“Jim, lieverd, ik heb alweer een vroege afspraak. Wil jij..”

“Natuurlijk Mams, ik zal de tafel wel afruimen voordat ik wegga.”

“Je bent een engel” zei ze, terwijl ze hem op de wang kuste en snel het huis uit rende.

Het werd weer een hectische dag en die avond was ze echt moe. Haar hoofd bonkte en ze nam een douche en deed alvast haar nachthemd aan. Het was nog vroeg toen ze de woonkamer binnenkwam, waar Jim aan het TV-kijken was.

“Jim, ik heb een knallende hoofdpijn en ik ga vroeg naar bed. Blijf niet te lang op, want je moet morgen naar school.”

Ze boog zich voorover om hem een kus te geven op zijn voorhoofd en hem welterusten te wensen. Ze ging naar de badkamer en nam een paar pijnstillers en ging naar bed in de hoop op een gezonde slaap.

Jim hield nog steeds zijn adem in. Zijn piemel was opgezwollen. Zijn moeder was net achteloos langs hem gelopen in haar dunne nachthemd. Terwijl ze zich bukte om hem welterusten te kussen had hij zelfs een glimp van haar tepels kunnen opvangen.

Vroeger zou hij daar nooit naar hebben gekeken of er zelfs maar een tweede gedachte aan gewijd hebben, maar nu sloop hij naar de badkamer en nam een douche. Eens te meer herhaalde hij wat hij de vorige avond had gedaan, maar dit keer was er geen enkele twijfel, toen zijn hand heen en weer gleed over zijn piemel en hij kreunend van genot een grote straal sperma wegspoot in een stortvloed van water. “Mams, Mams, oh God, lief moedertje van me...”!

De volgende ochtend stond Jim al bij het eerste piepje van de wekker naast zijn bed. Worstelend om zijn ochtenderectie in zijn pyjamabroek te proppen, hoorde hij zijn moeder in de badkamer en hij keek op de overloop. De badkamerdeur stond op een kier. Jim gritste een paar vuile kleren bij elkaar en liep de badkamer in. Ze stond bij de wastafel haar tanden te poetsen.

“Hier, wat kleren voor de wasmand,” mompelde Jim en hij liep achter zijn moeder langs. Terwijl hij zichzelf tussen haar en het badkamerkastje door wurmde, gleed zijn erectie langs de zachte ronde billen van haar ronde derrière. Hij gooide de kleren in de wasmand en wurmde zich weer achter haar langs, en nu vertraagde hij zijn beweging zodat zijn hardheid lekker slangs langs elke bil gleed onder haar dunne badjas.

Ze hield haar adem in bij dit contact. Haar stem liet haar even in de steek en ze kon alleen maar onbeweeglijk blijven staan en in de spiegel staren, terwijl hij terugliep naar de overloop, na wat duidelijk een openlijke seksuele aanraking was geweest. Het gevoel van zijn druk tegen haar billen brandde nog na, zelfs toen hij al in zijn kamer was verdwenen.

Ze stapte de overloop op, om hem tot de orde te roepen. Haar lippen openden zich om hem een stevige berisping te geven, toen ze zich nog juist herinnerde wat ze twee dagen eerder had gezegd en wat zijn gepikeerde antwoord was geweest. “Mijn eigen schuld,” dacht ze, “misschien heb ik het wel uitgelokt. Gewoon laten gaan, doe gewoon en laat het maar gaan.”

Ze beëindigde haar ochtendritueel en toen Jim langs haar heen liep om naar beneden te gaan, was ze alleen maar in staat om sarcastische opmerking te maken, “Heb je niet nog meer kleren voor de wasmachine, Jim?”

“Neen Mam, dat was alles.”

“Ja, dat hoopte ik al.”

Ze was verbijsterd door haar eigen opmerking, en door haar druipende sarcasme. Ze had er geen idee van waarom ze dit had gezegd, het was eigenlijk een bevestiging van zijn verkeerde gedrag. Waarom had ze hem niet gemeteen een kklap op zijn wang gegeven?

Jim kon niet geloven dat ze hem geen standje gaf om wat hij had gedaan en dat ze hem zelfs impliciet had laten merken dat ze zich realiseerde dat het geen ongelukje was geweest.

Er hing een ijzige stilte aan de ontbijttafel. Geen van tweeën zei een woord en Jim vertrok snel naar school.

School was nog saaier dan de dag ervoor. Hij had nergens aandacht voor, terwijl hij overdacht dat hij nu echt in de problemen zat door zijn gedrag van vanochtend. Maar hij glimlachte bij zichzelf, wetend dat ondanks haar sarcasme en alles wat ze verder misschien nog zou doen, het voor hem de moeite waard was geweest.

Die avond was het rustig, ze aten van de afhaalchinees, en daarna ging Jim meteen naar zijn eigen kamer toe om TV te kijken. Ze ruimde op en werkte nog aan een paar contracten, opgelucht dat haar zoon vroeg naar bed was gegaan. De spanning aan tafel was weer te snijden geweest.

Jim werd wakker, draaide zich om en zette de wekker af. Hij bleef nog even liggen en sprong toen uit zijn bed. Met zijn ochtend erectie stuiterend in zijn pyjama broek, stormde hij door de deur naar de hal. Beiden stopten plotseling, geschrokken staarden ze elkaar aan met open mond.

Ze stond daar in alleen haar T-shirt en haar slipje. Haar tepels waren duidelijk zichbaar door de dunne stof. Ze sloeg haar armen niet onmiddellijk ervoor omdat ze zich realiseerde dat ze dan de zoom van haar T-shirt nog boven haar slipje uit zou trekken. Haar hart sloeg over, toen ze zag hoe Jim zijn blik over haar borsten en daarna naar haar heupen liet glijden, maar het waren nog meer haar eigen ogen die haar pijn deden, toen ze openlijk staarde naar de pyjamabroek van Jim die ver naar voren werd uitgestulpt door zijn erectie.

“Jim, ik ga wel beneden douchen. Ga jij je gang maar en gebruik de badkamer.” Ze draaide zich om en rende de trap af.

Jim stond haar verbaasd na te kijken, nij zag de welvingen in het slipje van zijn moeder, het strakgetrokken reepje stof dat verdween tussen haar billen. Hij stapte de badkamer in en sloot de deur achter hem.

Toen ze haar zoon eindelijk de trap af hoorde komen en liep ze snel naar de badkamer om zich op te maken. Terwijl ze daar stond in de badkamer, kon ze ... Ze snoof, haar neus gerimpeld en haar wenkbrauwen opgetrokken, ze kon een muskusachtige geur ruiken van seks.“Oh mijn God,” dacht ze. “Hij heeft zich zonet gemasturbeerd.”

Haar hand vloog naar haar mond, “Oh mijn God, en hij ... hij deed het natuurlijk... terwijl hij aan mij zat te denken.”

Ze liet zich op de rand van het bad zakken. “En waarom, waarom niet eigenlijk? Oh God, de manier waarop ik naar hem keek, naar zijn kruis, beken het maar, beken het maar gewoon,” dacht ze terwijl ze omhoog keek naar het plafond. “De manier waarop ik staarde naar zijn ... piemel, ik lijk wel een seksverslaafd schoolmeisje.”

Het ontbijt verliep weer snel en stil. Na het ontbijt ging Jim naar school. Ze had ongeveer dertig minuten totdat ze naar haar werk moest. Ze was in een soort trance en vond het moeilijk om te aanvaarden dat haar eigen zoontje eerst een seksuele toenadering tot haar had gedaan, en dan vanmorgen zelfs gemasturbeerd had, na het zien van haar in haar BH en slipje. En nog meer verontrustte het haar dat ze hem niet onmiddellijk een klap had gegeven of hem ernstig had onderhouden over dit alles. “Verdorie,” dacht ze. “Hij is te oud geworden om hem ernstig te onderhouden en te groot om hem een klap te geven.”

Ze wist dat het de eerste keer, op die maandagochtend in de hal, een ongelukje wasgeweest en dat ze toen overdreven had gereageerd en hem vervolgens had beschimpt om haar eigen verlegenheid te verdoezelen. Maar er was geen twijfel over, dat het voorval van gisterochtend iets anders was geweest. Dat was geen toeval geweest. En nu vandaag, dit!!

De voorvallen van deze ochtend maakten haar helemaal zenuwachtig. Ze zat aan de koffie met haar gezicht rood van verlegenheid terwijl ze warme pijnscheuten in haar heupen voelde. Ze ging haast nooit meer uit. Alle mannen op haar werk waren ondergeschikten en ze had eigenlijk nauwelijks een sociaal leven. Ze kon zich de laatste keer niet meer herinneren dat nog een piemel in haar vingers had gevoeld. Het was allemaal haar schuld. Ze had hem gewoon moeten negeren. Wat anders kon ze verwachten van een puberende zoon?”

“Het komt wel weer goed”, dacht ze. “Ik heb deze week een paar heel zware dagen gehad en ik heb gewoon even een terugslag.” En dan meteen weer die dwanggedachte ... “Mijn God, wat had hij een tent in zijn broek.” Ze begroef haar gezicht in haar handen en vroeg zich af waarom ze daar nou weer aan moest denken.

Terwijl ze weg reed ging haar telefoon, het was haar beste vriendin, Jannie, die haar vroeg om haar vanavond te helpen een nieuwe jurk uit te kiezen voor een feestje dat ze had. Ze accepteerde het onmiddellijk. Het zou betekenen dat ze niet thuis was als Jim thuis kwam en dat hij waarschijnlijk al in zijn slaapkamer zou zijn tegen de tijd dat ze terug kwam van haar afspraak. Ze was niet zeker of ze hem onder ogen durfde te komen, ze wist echt niet hoe ze dit incident verder moest afhandelen.

Jim was ook opgelucht dat zijn moeder die avond niet thuis was. Hij vond hij een film op de TV die hij altijd al had willen zien. Die begon om negen uur en ging door tot elf uur. Zonder enige bijgedachtes, bleef hij op om die film te bekijken. Net toen de film eindigde, kwam zijn moeder thuis. Jim durfde haar niet aan te kijken en hield zijn ogen op het TV-scherm gekluisterd.

“Jim, ben je nog niet naar bed?”

“Nee Mams, maar ik ga zo,” reageerde Jim. Hij keek nog steeds niet naar haar.

Ze liep om de stoel heen, waar hij op zat, en ging tussen hem en de TV staan.

“Ik begrijp niet wat voor spelletje je speelt, iedere ochtend op onze overloop, jonge man.”

Ze had zichzelf herhaaldelijk voorgesteld hoe ze dit ging aanpakken. Maar het waren toch niet precies de woorden die ze had willen zeggen. Op de een of andere manier leek ze er niet goed uit te komen.

“Ik was gewoon wat aan het ronddarren, Mams, het spijt me.”

Ze bekeek hem een momentje. Haar stem daalde tot een gedempt nivo. “Je moet beter uitkijken wat je doet. Het is geen een spelletje en het spijt me als ik je in de waan heb gelaten dat het een spelletje was. Misschien was het mijn schuld dat ik er een grapje van maakte, maar het moet nu echt stoppen.”

Voor de eerste keer keek hij haar aan. “Wat moet er stoppen?”

“Je hebt me gehoord. Denk maar eens goed na over wat je doet. Ik kan dit zo niet laten doorgaan. En voortaan doen we alsof er niets gebeurd is.” Ze draaide zich om en ging naar haar slaapkamer.

Jim lag tot in de vroege uurtjes te woelen en te draaien in zijn bed, piekerend over die opmerkingen van zijn moeder. Maar er was geen twijfel in zijn gedachten, op een of andere manier zou hij het toch opnieuw doen. Het was toch een spelletje? Nee, ze had gelijk, het was meer dan een spel. Het was een test van elkaars wilskracht en hij wilde winnen!

Maar eigenlijk wist hij niet eens wat het was dat hij wilde winnen. Hij was er niet eens zeker van of hij haar opmerkingen wel goed had begrepen. Maar ze had gezegd dat ze hem wilde stoppen. Het zou haar wil worden tegen de zijne.

“Jim, Jim, lieverd, Ik heb staan bellen, je bent al veel te laat!”

“OK, ik ben al aan het opstaan.”

Ze stond bij zijn deur te wachten, terwijl hij uit bed rolde. Terwijl hij opstond, gleden haar ogen automatisch weer naar de voorkant van zijn pyjama. Ze draaide zich snel om en liep weg naar de hal met haar hand op haar voorhoofd. “Waarom, waarom deed ze dat nu weer? Waarom keek ze weer, terwijl ze al wist wat ze zou zien? Mijn God, was hij dan altijd zo stijf? Nam die grote piemel dan geen momentje rust?”

Jim ging op bed zitten en lachte in zichzelf. Hij had haar blik wel gezien. Haar ogen gevolgd. “Hebbes,” dacht hij. Hij keek naar zijn pyjamabroek en naar de enorme tent die zijn stijve piemel daarin veroorzaakte. Hij trok hem uit en stond op om zijn kleren te pakken. Hij draaide zich snel om en hoorde een schrille kreet vanaf zijn deur, zijn moeder stond daar, met haar beide handen voor haar ogen!

“Verdomme Jim, doe toch je deur dicht als je je gaat uitkleden! Verdorie Jim, ik kwam je alleen maar vertellen dat ik meteen weg moet en dat je zelf je ontbijt moet maken. Maar vanavond neem ik wel iets mee voor het avondeten.”

“Oh, ja ... oh, zeker moeder. Sorry ... voor die deur.”

Jim stond te wachten, zijn blote piemel wees recht naar haar, hij wachtte af of ze haar ogen open durfde te doen, en weer durfde te kijken.Ze liep naar de overloop, maar niet nadat ze door haar oogleden had gegluurd. Haar gezicht gloeide terwijl haar hand de trapleuning greep. Seconden lang bleef ze daar staan, seconden waarin haar hart bonsde. Vlug pakte ze haar spullen bij elkaar en vluchtte naar buiten en startte haar auto. Ze zat met haar handen geklemd om het stuur. “Mijn God, het heeft ook veel te lang geduurd. Hoe lang al? Een jaar? Twee?” Ze kon het beeld niet van zich afschudden van die stijve lange vleesbuis die recht voor hem uitstak, terwijl hij voor haar stond.

Haar dag was verwarrend, vermoeiend en het zweet bevochtigde haar blouse en haar voorhoofd. Ze was gekleed zoals gewoonlijk, een rok met hakken maar ze moest de hele dag over een doolhof van trappen klimmen op een oud fabrieksterrein. Ze was niet voorbereid op dit uitje en haar rok was verdomme veel te kort en de mannen lieten haar steeds beleefd voorgaan, alsof ze te dom was om te beseffen waarom! Het was in elk geval niet omdat ze allemaal zo verdomd beleefd waren. Daarbij voelde ze ook nog eens een onweerstaanbare drang om naar de voorkanten van hun verdomde broeken te kijken!

Ze had duidelijk gezien dat die jonge arrogante klootzak van een jurist een stijve kreeg, toen hij achter haar aan die verdomde trap opklom. Fuck you, fuck, die klootzakken, fuck ze allemaal! Ze wilde gaan zitten en huilen. Haar zenuwen waren overspannen. Ze wilde naar huis, een lekker warm bad nemen, naar goede muziek luisteren en vrouw zijn.

Het was al laat toen ze de deur opengooide, de chinese maaltijd op de tafel zette, haar jas in de gangkast hing, haar hoge hakken in een hoek trapte en de kast opende om twee pijn-tabletten en een slaappil te pakken. Haar rug deed veel pijn van die verdomde trappen en van haar verkeerde schoenen.

“Jim, het eten staat op tafel, lieverd. Ik ben moe en ga eerst een bad nemen. Gebruik de WC hier beneden maar, want ik zal er wel een tijdje in blijven liggen. Het was een hel op mijn werk. Goed? ... Jim? Hoor je me? “

“Ja, natuurlijk Mams, maak je geen zorgen.” zei hij terwijl hij de keuken binnenkwam.

“Ik zal wel opruimen en dat soort dingen, ga jij maar lekker in bad.”

“Oh Jim, soms kun je zo’n lieve engel zijn.”

Ze lag in het schemerige kaarslicht in haar bad te weken, het warme water dampte. Ze blies de losse haren uit haar gezicht en dacht: “Ik mag me niet klein laten krijgen. Als er maar niet al die verdomde trappen en die duivelse hoge hakken geweest waren.”

Ze glimlachte nu bij de gedachte aan al die mannen die stonden te dringen om als eerste achter haar aan te komen de trap omoog. Ja zelfs die jonge jurist. Als ze zich niet zo beroerd had gevoeld, had het zelfs heel vermakelijk kunnen worden. Ze had tegen zijn kruis aan kunnen stoten, misschien een beetje langzamer die trap op kunnen klimmen, ze had al die klootzakken een behoorlijk lastige stijve kunnen bezorgen.

Haar handen gleden naar haar buik terwijl ze naar beneden keek. Ze wist dat ze er nog steeds goed uitzag. Haar borsten waren niet te groot maar ook zeker niet te klein en ze hingen nog nauwelijks als ze haar BH uit had. Haar tepels waren donkerbruin. Haar buik rolde heel ietsjes voordat hij overging in de glooiing van haar donker gekrulde venusheuvel. Heel schattig en sexy allemaal.

Ze stapte het bad uit en droogde zichzelf af. Ze draaide rond voor de spiegel om te kijken naar de rondingen van haar kontje. Ze trok haar T-shirt en slipje aan en een oude dunne badjas. Ze hoorde het geluid van de TV en ging naar beneden om te zien of er een leuk programma was. De pillen deden hun werk en ze voelde zich al een beetje loom en slaperig.

Jim zat op de bank in zijn pyjama, zijn moeder ging op grond liggen, een kussentje onder haar hoofd.

“Jim?”

“Ja, Mam.”

“Wil je je oude moeder een plezier doen?”

“Wat dan?”

“Ik heb zo’n pijn in mijn rug. Wil je mij even masseren, alsjeblieft?”

“Oh, natuurlijk.”

“Ik heb vandaag wel duizend trappen beklommen en mijn rug is helemaal kapot.”

“Ok, ik repareer hem wel even.”

Ze ging op haar buik op de grond liggen. Jim ging op zijn knieën naast haar zitten, en legde zijn handen ophaar schouders. Ze kreunde bijna van de pijn toen zijn vingers zich begroeven in haar spieren. Hij verlichtte zijn druk een beetje maar bleef werken aan haar rug. Zijn handen bewogen voorzichtig over haar rug naar haar onderrug, net boven de welving van haar billen, dan weer langzaam terug, terwijl zijn vingers haar zorgvuldig masseerden. Na een paar minuten voelde hij dat zij zich ontspande. Even later kon hij aan haar ademhaling merken dat ze in slaap was gevallen.

Jim pauzeerde even en zwaaide toen zijn been over haar dijen heen. Hij leunde voorover, en werkte verder aan haar schouders en haar rug. Elke keer dat hij met zijn handen naar boven drukte, gleed haar nachtpon een beetje verder omhoog, de zoom gleed boven haar slipje uit. Zijn piemel werd nu zo hard dat het bijna pijn deed. Jim boog zich voorover, en duwde zijn erectie tegen haar billen. Iedere keer als hij zich voorover boog om haar schouders te masseren, duwde zijn erectie weer tegen haar billen aan. Minutenlang zette hij dit langzaam schommelende ritme voort, terwijl zijn handen haar lieten ontspannen.

Hij was er niet zeker van wanneer het precies begon, maar op een gegeven moment voelde hij haar kontje trillen, heel lichtjes samenknijpen ... nu weer wel, dan weer eens niet. Zij slaakte een diepe zucht terwijl haar heupen heel zachtjes meebewogen. Jim sloot zijn ogen en hield zijn adem in terwijl zijn handen bleven werken op haar schouders. Hij legde zijn erectie in haar bilspleet, zijn voorhuid werd teruggetrokken toen hij tussen haar billen gleed. Jim voelde haar zachtjes terugduwen en hij kwam bijna klaar.

“Wha .. wat ... Jim? JIM! laat me opstaan, Zo is het wel genoeg. Laat me opstaan!”

Jim rolde van zijn moeder af. Ze ging zitten en keek hem verward aan, proberend haar gedachten te ordenen.

“Ik ga nu naar bed, Jim.”

In haar bed lag ze naar het plafond te staren en probeerde haar gedachten te ordenen. Wat deed hij daar zonet? Was ze aan het dromen of was hij echt ... Mijn God, was hij haar aan het opvrijen, daar op de vloer? Zijn eigen moeder? Ja, dat deed hij.

Haar hand reikte onder haar slipje tussen haar benen, haar vingers gleden door een wirwar van zwarte krulletjes. “Oh God, wat ben ik nat, ik kan echt niet geloven dat mijn eigen zoon mij zo geil maakt!” Ze schreeuwde het uit terwijl ze op haar zij rolde, “Ik heb het zo nodig, ik heb echt liefde nodig ... ik heb het zo nodig!”

Haar vingers raakten haar gevoelige schaamlippen, haar hand gleed in haar slipje. Haar vingertoppen gleden gemakkelijk naar binnen in haar vochtige kutje, haar behoefte aan sexuele bevrediging groeide. Ze keek naar haar dressoir en dacht eraan om haar vibrator te pakken, maar trok dan haar slipje naar beneden, schopte het van haar enkels en trok haar geliefde kussen tussen haar knieën. Ze omarmde haar geliefde kussen terwijl haar heupen draaiden en wiegden. Haar clitje wreef tegen het zachte, warme materiaal en haar geest gleed weg in fantasieen van genomen te worden, stevig vastgepakt en overmeesterd te worden, en gewillig zich over te geven aan een haar opgedrongen genot.

De mannen hielden haar met zijn allen vast, terwijl die brutale jonge jurist zijn broek uitschopte, zijn pik zag er dreigend en kwaad uit. Zijn vingers grepen haar haren beet en hij rukte haar hoofd naar achteren en stak zijn lul in haar, hij neukte haar, beukte tegen haar aan terwijl ze het uitschreeuwde van woede ... van angst ... van genot ...

Ze kneep nog harder, een kreet ontsnapte haar terwijl haar heupen zochten naar het moment van verlossing. Ze drukte nog harder op het kussen. Ze was zo dichtbij ... nog dichter bij ... daar ... daar ... Oh God, jaaaa!. Toen ze klaarkwam stroomde er een warme gloed door haar heupen. Haar knieën stevig om haar kussen geklemd, kreunend en zuchtend, wegglijdend in haar slaap ... Toch nog een subtiele pijn van iets ... iets dat ontbrak, en ze omhelsde haar kussen en viel in diepe slaap.“Je bent aardig vroeg op voor een zaterdagochtend,” zei ze, want ze had hem echt niet verwacht voor een uurtje of elf. Haar blik gleed als vanzelf weer naar zijn pyjamabroek en ze zag zijn onvermijdelijke erectie. Haar mond werd droog, haar knieën beefden. “God,” dacht ze, “Ik lijk wel een tiener, ik moet steeds maar denken aan seks wanneer ik een man zie. Wat is er toch aan de hand met mij? Ik kan de seks gewoon niet meer uit mijn hoofd bannen, de laatste tijd.”

“Ik ga met mijn vrienden voetballen. Ik ben de hele dag weg. Maar ik kom op tijd voor het eten.” zei Jim.

Hij hoorde hoe ze haar adem inhield, toen hij tegen haar aan leunde om haar een kus te geven op de wang. Ze draaide haar hoofd om en keek hem recht in de ogen. “Jim, we moeten praten.”

“Ik weet het. Mam, het spijt me, echt het spijt me, maar ik kan het niet helpen, het is gewoon ... ik weet het niet ... je bent niet zomaar een moeder, geen moeder zoals andere moeders. Ik vind, ik vind dat je erg aantrekkelijk bent. Ik kan het gewoon niet stoppen met naar je te kijken, en aan je te denken. Ik kan het echt niet helpen, wat ik heb gedaan en toch spijt het me.”

Van alle dingen die Jim kon hebben gezegd, flapte hij er nu juist de enige dingen uit, die haar woede kon koelen. Hij hield van haar, hij vond zelfs dat zij, zijn moeder, was erg aantrekkelijk was!

Ze keek de andere kant op terwijl ze fluisterde: “Ik hou ook van jou Jim, maar, liefje, je moet niet vergeten dat ik je moeder ben. Wat er de laatste tijd gebeurt, dat is geen toelaatbaar gedrag tussen een moeder en haar zoon.”

“Mam, je vertelde mij om voorzichtiger te zijn bij wat ik doe. En dat het geen spelletje is. Maar ik ben heel zeker van wat ik doe, ik weet echt precies wat ik wil.”

“Jim, dat is niet wat ik bedoelde. Maar wat jij wilt, dat kan het gewoon niet, schatje, het kan gewoon niet. Luister, Jim, we zullen er wel verder over praten als je thuis komt. Maak maar wat wat plezier vandaag. Ik moet nog wat naar mijn werk vandaag, maar ik zal niet laat thuis zijn.”

Toen hij weg was, liet ze haar hoofd in haar handen zakken. Wat moest ze nou doen aan met een zoon, die haar opvrijdde op de vloer van de woonkamer? Ze wist heel goed dat dat het was, wat hij gedaan had. Een schuldgevoel flitste door haar hoofd: “Moeders horen zoiets niet te doen met hun zonen.” Nog moeilijker was het om haar reactie goed te praten, zichzelf uit te leggen waarom ze er opgewonden en vochtig van was geworden.

“Nee, geef het maar toe, je was bloedgeil en kleddernat toen je naar bed ging. Je verlangde hevig naar seks!” Tranen welden op in haar ogen en stroomdem over haar wangen, maar dat kon haar angst niet wegwassen, haar angst voor Jim, maar vooral voor zichzelf.

Die middag was het heel rustig op haar werk. Ze was alleen in het kantoor en het lukte haar om een hele stapel papieren weg te werken. De jonge jurist kwam langs om te vragen of er nog nieuws was over het bouwcontract waarvoor ze vrijdag samen op pad waren geweest. Ze zat erbij maar ze kon haar eigen gedrag nauwelijks geloven. Ze kon haar blik niet van zijn broek afhouden, ze vroeg zich steeds af of hij alweer een stijve had. Ze draaide haar bureaustoel meerdere malen rond, met haar benen over elkaar, waarbij haar rok ver omhoog schoof over haar dijen. Als hij had geweten, dat alles wat hij had hoeven te doen gewoon ... haar aanraken was. Maar hij was nog een junior, veel jonger dan zij en hij zou zoiets mooit durven. Haar vingers streken over haar voorhoofd en haar wenkbrauwen, Oh God, wat was er van haar geworden? Gewoon een oude vrijster, een gefrustreerde trut?

Ze ging naar huis en stopte onderweg om een maaltijdsalade te kopen in de delicatessen winkel. Het was al laat. Ze ging naar het schuurtje waar hun sauna was, en zoals elke zaterdagavond vulde ze het grote bubbelbad en zette hem aan. Ze gooide haar kleren in de wasmand en trok een oude bikini aan, die al verschoten was van het chloor en die al bijna uit elkaar viel. Ze leunde achterover, het warme schuimende water was ongelooflijk ontspannend.

“Oh, dáár ben je. Ik was je overal aan het zoeken huis.”

“Oh, hallo Jim. Ik was me een beetje aan het ontspannen. God, dit voelt zo lekker voor mijn arme lichaam. Kom er maar bij zitten en vertel me hoe je dag is geweest.”

“Ok, ik ben zo terug.”

Jim liep naar zijn kamer, schopte zijn kleren uit en trok zijn oude zwembroek aan. Hij stapte in het bubbelbad en ging tegenover zijn moeder zitten. Haar hoofd lag achterover, het water wervelde rondom de glooiende welvingen van haar borsten. Het leek wel alsof ze al bijna sliep, of op zijn minst gebiologeerd was door het warme bewegende water. Slechts enkele seconden vergingen voordat Jim voelde zijn piemel groter begon te worden, en langs zijn dijbeen omhoog begon te glijden.

Ze hield haar ogen dicht. Ze voelde zijn handen op haar knieen. Ze opende haar benen, haar heupen smachtten ernaar dat zijn vingertoppen zich omhoog zouden bewegen, haar geslacht zouden betasten. Ze reikte naar onderen en wreef met haar hand over het betoverende orgaan dat vlak voor haar lag onder de dunne stof van zijn zwembroek. Haar vingers wriemelden wat en trokken vervolgens het elastiek van zijn zwembroek naar voren. Ze gleed met haar hand in zijn zwembroek en betastte met gesloten ogen zijn erectie. Het puntje van haar tong gleed over haar lippen toen ze zich voorover boog en hem naar zich toe begon te trekken. Ze wilde hem zo graag in haar mond nemen, hem proeven, zijn stijfheid proeven. Haar lippen openden zich met een zachte kreun van begeerte ...

Maar een muziekdeuntje rukte haar ruw uit haar dromen, en zonder erbij na te denken stapte ze uit het kolkende water en opende haar mobiele telefoon.

“Jannie. Oh God, Jannie, je schudt me gewoon wakker uit een mooie droom. Ik zit net in mijn bubbebad.” zei ze.

“Oh sorry, zal ik opleggen?”

“Nee hoor, want Jim is hier toch ook. Dus zeg maar, wat is er aan de hand?”

“Vanavond moet je echt meegaan naar dat feestje. Het wordt het grootste sociale evenement van dit jaar.”

“Oh, ik weet het niet. Ik denk het niet, Jannie. Ik ben de laatste tijd echt veel te moe.”

“Kom op. Er zullen ook leuke vrijgezelle mannen komen en je zou er best eentje kunnen versieren, echt. Ik denk dat dat eigenlijk jouw grootste probleem is. Je hebt gewoon eens een goede ...”“Jannie, zeg dat niet.”

“Nou, een goeie beurt helpt geweldig tegen de stress en ik denk dat jij onder veel teveel stress staat. Een lekker bad is gewoon niet genoeg voor jou.”

“Misschien heb je gelijk. Misschien dat ik wel kom. Ik moet er nodig eens uit, maar ik hoef echt geen beurt te krijgen, of zoiets.”

Jim keek toe hoe ze knielend over de rand van het bubbelbad leunde om te praten. Hij was verbaasd over de dunne bikini die zijn moeder droeg. Die was totaal versleten van ouderdom en door de chloor. Hij staarde naar het dunne strookje materiaal dat ternauwernood haar vagina bedekte.

Zorgvuldig gleed hij naar een positie vlak achter haar, om mee te luisteren naar wat ze besprak met Jannie. De zachte glooing tussen haar billen lokte hem aan. Zijn piemel was gegroeid tot buitengewone proporties en hij hield zijn adem in terwijl hij zat na te denken over wat hij zou kunnen doen. Zijn bloed klopte in zijn oren ... in zijn keel, hij voelde zich doodsbang, maar hij kon zich niet inhouden.

Hij positioneerde zichzelf direct achter zijn moeder, op maar een paar centimeter afstand. Alle gevaren in de wind slaande, haalde hij zijn opgezwollen piemel uit zijn zwembroek. Hij duwde zijn lid naar beneden en naar voren. Zijn lid gleed gemakkelijk tussen haar benen en plotseling voelde hij dat zijn piemel stevig tussen haar dijen geklemd zat en tegen de dunne versleten stof zat.

“Ohhh, God Jim,” krijste ze, “Ohhh, nee .... NEE.”

Jim leunde tegen haar aan en zijn hoofd was nu dichtbij genoeg om Jannie te horen door de telefoon.

“Wat is er aan de hand? wat gebeurt er?” riep Jannie ongerust.

“Ahh ... ahh ohhh .... Jim laat iets vallen ... Ph, ik moet nu ophangen ... tot later Jannie!” Ze schreeuwde het bijna uit toen ze de mobiele telefoon dichtklapte.

Jim schoof zijn handen om haar middel heen totdat ze elkaar ontmoetten aan de onderkant van haar borsten. Hij voelde het gewicht van haar borsten rust op zijn polsen. Zijn lid werd nog dikker toen hij een beetje meer naar voren leunde, hij sloot haar op tegen de rand van het bubbelbad, en begroef zijn lid nog dieper tussen haar billen.

Ze kronkelde en probeerde te ontsnappen aan de greep van haar zoon, maar zij slaagde er alleen maar in om meer sensuele beweging te creeeren tussen hen. Ze voelde zijn erectie tegen haar vagina aan wrijven, zij voelde hem kloppen, omhoog duwen...

“Jim, nee, nee, lieverd, doe dit niet. Je moet niet je, je ... zo tegen mij aanduwen. Ik ben je moeder. Stop ermee ... Godverdomme STOP ERMEE, Jim!”

Jim liet zich iets zakken en duwde omhoog tegen haar vagina aan, hij tilde haar op, haar tenen raakten nog net de bodem van het bubbelbad. Het kolkende water klotste tussen haar benen.

“Ohhhh,” kreunde ze terwijl Jims piemel tussen haar billen duwde en over de dunne stof tussen haar billen wreef. Ze voelde hoe haar billen zich spontaan spanden ... rillingen van warmte ... haar knieën knikten.

“Jim lieverd, je mag je eigen moeder niet op deze manier vastpakken. Kom op, Jim, laat me gaan, zet me neer.”

Ze bleef tegenstribbelen, maar het laatste jaar was hij veel groter en sterker geworden. En haar geworstel vergrootte alleen maar het contact tussen hun lichamen. Toen hij nog dieper tussen haar billen probeerde te komen, probeerde ze zich omhoog te trekken, leunend over de rand om weg te krabbelen, maar ze slaagde er alleen maar in om haar dijen verder te openen waardoor hij nog meer vrij spel kreeg.

Ze was zijn handen helemaal vergeten. Toen ze probeerde los te komen, gleden zijn handen omhoog en duwden haar bikinitopje omhoog en plotseling had hij beide handen op haar blote borsten. Haar tepels drukten in zijn handpalmen en al snel begon Jim haar borsten te kneden, zijn vingers knepen in haar tepels. Ze kronkelde nu nog harder dan voorheen.

“Jim, stop! Laat mij ... oh God, stoppen Jim, stop ermee om mij zo te betasten!”

Ze hijgde nu hevig, haar hart bonsde ... Ze voelde zijn erectie gloeien tussen haar benen. Ze probeerde één been omhoog te heffen om haar knie over de rand te krijgen en eruit te klauteren. Ze kon het niet en de dwaasheid van haar poging werd haar snel duidelijk. De beweging van zijn lid en haar geworstel en geduw en hadden het versleten materiaal van haar bikinibroekje aan de kant geschoven. Ze voelde zijn warme erectie tegen haar vagina, ze voelde hem heen en weer glijden tussen haar vochtige schaamlippen terwijl hij haar stevig vasthield.

Jim glipte zijn piemel tussen haar warme lippen, die al nat waren van haar droom en omdat haar lichaam haar verried. Ze kermde van wanhoop toen ze zich realiseerde wat er stond te gebeuren, dat hij nu ieder moment in haar kut zou kunnen glijden. De verleidelijke erectie trok zich iets terug, en daarna voelde ze hem weer langs haar vagina naar boven glijden. Ze hield haar adem in toen ze voelde hoe hij haar clitoris raakte.

Jim stopte even en trok zijn handen van haar heupen. Ze ontsnapte meteen, ze kroop op haar knieen uit het bad en draaide zich om. Haar broekje hing nu op haar knieën. Ze keek verbijsterd naar de lul van haar zoon die trillend in haar richting wees.... zijn gezicht was maar een paar centimeter verwijderd van de roze plooien en de natte krullen van haar kut... ze stopten allebei. Ze hapte naar adem toen ze zijn nabijheid waarnam. Haar lichaam schreeuwde erom, dat zijn lippen haar kut zouden aanraken.

Zonder dat ze het kon begrijpen, overmanden haar instincten haar. Onbewust sloot ze haar ogen ... en wachtte af. Enkele seconden, langer dan één van hen zou hebben geloofd, stopten ze, er was een ongelooflijke gevoel van seksuele spanning tussen hen. Maar het moment verstreek, het moment waarop hij haar zou hebben kunnen veroveren.

Gebruik makend van een plotselinge vlaag van verstand, stond ze op, greep haar broekje en trok het omhoog. De schok van het elkaar aankijken, aangezicht tot aangezicht, had hem onzeker gemaakt. Ze stond op en trok haar topje weer over haar borsten.

“Jim, mijn God, oh Jim. Wat doe je in godsnaam, wat heb je gedaan?” jammerde ze. “Je moet hier echt mee stoppen. Dit moet stoppen. Het is gewoon alsof je probeert om ... om mij te neuken. Verdomme, dit kun je niet zomaar doen. Ik ben geen hoer die je gewoon. .. gewoon maar kunt pakken. We kunnen, we mogen dit gewoon niet. “ en ze begon te huilen, te trillen, met haar armen om zichzelf heen geslagen. “Ik ben zo bang. Je maakt me zo bang, Jim. Ik ben bang voor jou en voor mezelf.”

Nog nooit eerder had Jim zijn moeder zo horen vloeken en huilen van woede. Hij liet zijn hoofd moedeloos hangen. Hij klom uit het bubbelbad en wilde haar omhelzen, maar hij stapte snel terug toen hij voelde dat nog half stijve erectie tegen haar heup kwam. En zij begom meteen weer te schreeuwen toen ze zijn erectie tegen zich aan voelde, “Nee, nee, ga weg. Alsjeblieft, Jim, stop ermee!”

“Mams, ik hou van je. Ik hou zoveel van je dat ik het niet kan uithouden. Ik kan aan niets anders meer denken, dan aan jou.”Ze stapte van hem weg, in een poging om zichzelf te kalmeren. “Luister eens, Jim”, zei ze terwijl ze de stromende tranen van haar wangen wiste. “Ik houd ook van jou. Ik ben je moeder, en het is goed om van elkaar te houden, maar ... niet zo! Niet zoals een man en een vrouw. Wat betreft mijn reactie, ook vrouwen reageren soms lichamelijk op seksuele contacten terwijl dat ze dat écht niet willen. Maar ik moet toegeven, dat ik me ook gevleid voelde. Het voelde goed toen je je tegen mij aan klemde. Want je bent al heel mannelijk, sterk en seksueel goed bedeeld, elk meisje zou in mijn plaats anders gereageerd hebben. Maar de realiteit is dat ik gewoon niet wil dat je verder gaat. Het was ... het begon ... als een spelletje, gewoon een spelletje. Het spijt me dat het zo uit de hand liep en dat je verkeerde dingen ging denken over mij. En wat betreft ... dat je het met mij wil doen, lieverd. Alle mannen en jongens willen het doen zodra ze maar een gat zien waar ze hem in kunnen steken.”

Ze glimlachte om te proberen de angel uit haar berisping te trekken en de spanning tussen hen beiden te verminderen.

“Dat is niet waar, moeder, de meisjes op school interesseren mij helemaal niet. En zij zijn evenmin in mij geïnteresseerd. Dat zijn ze nog nooit geweest.”

“Oh Jim, dat komt alleen omdat je een beetje trager bent opgegroeid dan andere jongens. Dat is nu niet meer waar. Ze zijn gewoon preuts. Mijn zoon is nu groot en sterk en knap. Maar Jim, dit moet echt stoppen. Je kunt niet blijven proberen om seks te hebben met je moeder. Waarom ga je niet naar je kamer om een beetje af te koelen. Het is nu wel genoeg geweest voor één avond.”

Jim ging naar zijn kamer en ging languit op bed liggen. Zijn moeder beweerde dat ze het niet wilde, maar hij was ervan overtuigd dat ze met haar hoofd praatte en niet met haar lichaam. Hij moest haar met haar lichaam aan het denken krijgen. Hij wist dat ze hem had gevoeld, hem had gewild. Hij herinnerde zich die ene seconde in het bubbelbad, toen ze haar vagina had aangeboden aan zijn mond, en hij had de kans voorbij laten gaan. Hij glimlachte toen hij begon na te denken over wat hij nog meer kon doen. Hij zou nog niet opgeven.

Ze zonk in haar dampende bad. Haar tepels deden nog steeds een beetje pijn van zijn vingers. Haar dijen waren nog aan het beven, de deining van haar vagina deed bijna pijn van verlangen. Het was zo dichtbij geweest, ze huiverde ... Als hij zijn lul in haar had gekregen ... of als hij zijn tong naar voren had gestoken, die ene onwerkelijke seconde. “Oh mijn God,” dacht ze, “Ik zou nooit in staat zijn geweest om hem te stoppen. Als hij me net iets langer had vastgehouden, dan zou hij binnen in mij zijn geweest. Hij zou mij, hij zou mij dan gemakkelijk hebben kunnen nemen.”

Maar haar wil was dit keer sterker geweest dan de zijne. Ze wist dat ze niet meer kon doen alsof er niets aan de hand was. Zou ze wat kleine seksuele spelletjes durven toestaan tussen haarzelf en haar zoon? Ze zou hem niet laten alles laten doen natuurlijk, maar zou een beetje spelen kwaad kunnen? Zou ze hem onder controle kunnen houden als ze de regels van tevoren vastlegde? Ze besefte dat ze aan het rationaliseren was, waardoor het minder op een overtreding zou lijken, maar ze probeerde wanhopig om hem onder controle te houden. Zij zou zelf de regels bepalen en de tijd uitkiezen en daarmee zou ze zijn agressie beter in toom kunnen houden.

Na dit besluit sloot ze ontspannen haar ogen. Het warme water loste alle problemen op. Haar handen streelden over haar dijen, speelden met haar zachte gevoelige huid terwijl haar vingers steeds hoger gleden. Zacht neuriënd zocht ze met haar vingers tussen de gezwollen plooien, en bewoog zachtjes omhoog totdat ze haar clitje vond. Een gloed van innerlijke warmte verspreidde zich door haar lichaam terwijl haar vingertoppen haar clitje plaagden en ermee speelden.

Haar lippen openden zich terwijl haar vingers lager gleden, in haar vagina en vervolgens weer voorzichtig cirkelend om haar clitje. Haar benen sloten zic,h waardoor haar dijen drukten tegen haar hand terwijl ze haar vingers weer in zich liet glijden. Haar heupen bewogen langzaam, net zoals toen ze zich omdraaide in diestoel in haar kantoor, haar vingers tastten, rommelden, wreven, haar lipjes gingen uit elkaar...

Ze deed haar ogen open. Ze schudde haar hoofd, en trok zich op aan het bad en vroeg zich af wat haar bezielde. Het water was al helemaal afgekoeld en ze vroeg zich af hoe lang ze er al in had gezeten. Ze droogde zich af, trok een slipje en een T-shirt aan en nam twee hoofdpijn capsules. Haar kussen wachtte op haar, maar vanavond zou ze meteen gaan slapen.

Ze zat te wachten tot de pillen hun werk zouden doen. Haar lichaam, nog koud van het bad, leed onder de behoeftes die ze veel te lang had genegeerd. Ze keek naar haar dressoir, stond op en liep rustig door de duisternis. Ze ging weer liggen en trok haar knieën omhoog, haar vingers gespreid over haar venusheuvel en voorzichtig de zachte huidplooien opentrekkend. Haar warme rubberen speelgoedje gleed in kleine cirkels om haar clitje heen, drukte tussen de plooien en gleed vervolgens in haar vagina. Haar ene hand bewoog hem langzaam in en uit terwijl de andere hand in trage cirkels over haar clitje gleed. Ze snikte van frustratie en draaide zich op haar zijkant. Ze trok haar kussen tegen zich aan en knuffelde het aan haar borst.

Jim zette zijn computer uit en keek naar de klok. Het was al laat. Hij nam een douche, trok zijn pyjama aan en wandelde rustig terug naar zijn slaapkamer. Hij had nagedacht en hij besefte dat hij zich als een eikel had gedragen en hij voelde zich erg schuldig, maar hij kon het niet helpen. Hij wilde niet dat zijn moeder boos op hem zou zijn of verdrietig. Jim gleed uit zijn bed, denkend dat ze misschien nog wel in haar slaapkamer lag te lezen. Hij liep de donkere gang op en deed voorzichtig haar slaapkamerdeur open.

Hij bleef stokstijf staan. Het zachte maanlicht streelde over haar huid, verlichtte haar bed met een zwakke gele gloed. Ze lag daar met haar kussen in haar armen, haar t-shirt aan, één knie opgetrokken. Zijn ogen raakten gefixeerd op de zachte ronding van haar blote heup. De gladde spleet tussen haar dijen verdween in de lommerrijke duisternis. Hij wist niet hoe lang hij stond, maar hij hield zijn adem in en zijn hart bonkte in zijn keel.

Eindelijk stapte Jim de kamer binnen en sloot de deur achter zich, zijn ogen waren nu gewend aan de duisternis. Zwijgend liep hij naar zijn slapende moeder. Rustig kijkend, realiseerde hij zich hoe mooi ze eruit zag. Met zijn ogen lettend op de kleinste beweging en met zijn oren scherp luisterend naar elke eventuele verandering in haar ademhaling, betastte hij voorzichtig de ronding van haar heup.

De zachtheid van haar huid ... Jim streelde haar dij, zijn vingertoppen schoven langzaam naar de plek waar hij haar zo graag wilde aanraken. Hij sloot zijn ogen en probeerde zijn zenuwen te kalmeren.

Zijn vingertoppen raakten zachte krullen. Heel even pauzerend, en dan weer langzaam verder bewegend, schoof hij over de zachte heuvel heen. Haar binnendijen voelden warm aan tegen de zijkanten van zijn hand. Na opnieuw even pauzeren om te kijken of ze soms bewoog, glipte hij met zijn vingers tussen haar warme plooien. Langzaam, voorzichtig bewoog hij ze heen en weer, hij hield zijn adem in en keek naar haar slapende gezicht.

Zijn adem stokte, haar speeltje en het flesje glijmiddel lagen naast haar! Hij pakte het flesje voorzichtig op, deed er wat op zijn hand en smeerde zijn vingers in met de glibberige lotion.

Voorzichtig duwde hij zijn vingers weer tussen de zachte heuvels van haar kutje en omdat zijn vingers nu nat waren van de olie, gleden ze gemakkelijk tussen die lippen door, en hij streelde haar clitje. Hij duwde het knobbeltje langzaam heen en weer en ging ietsje dieper elke keer. Zijn vingertoppen gleden heel gemakkelijk tussen de lippen die eerst nog gesloten waren. Hij vertraagde, begon weer zachtjes te duwen, hij voelde eerst nog haar weerstand, dan plotseling ineens haar overgave, haar opening accepteerde zijn vinger en zoog bijna de gehele lengte van zijn vinger naar binnen.

Jim verstijfde en keek toe hoe zijn moeder haar kussen strakker tegen zich aantrok, en haar gezicht diep in het zachte materiaal duwde. Bevend van ongeduld en zijn zenuwen bedwingend bewoog hij voorzichtig heen en weer binnenin haar. Hij voelde haar kutspieren verstijven in het tempo van zijn bewegingen. Haar heupen bewogen steeds lichtjes omhoog in hetzelfde langzame tempo.

Jim voelde zich duizelig worden van opwinding. Haar warme plooien klampen zich vast aan zijn glibberige vinger, omklemden hem steeds weer als hij dieper drukte. Hij stopte even en hoorde zijn moeder zachtjes kreunen. Naar haar kijkend, zuchtte Jim van opluchting toen hij besefte dat ze nog steeds sliep. Ze droomde kennelijk. Haar heupen kwamen zoekend omhoog, en haar beweging beantwoordend, duwde hij dieper.

Zijn moeder omklemde haar kussen, ze klampte zich eraan vast, haar heupen langzaam bewegend naar een ver genot, een verre liefde waarvan ze droomde. Hij hoorde haar ademhaling versnellen terwijl hij haar vingerde alsof zijn vinger een piemel was. Met zijn andere hand duwde Jim het elastiek over zijn stijve piemel heen. Zachtjes pakte hij zijn moeders hand en trok hem naar zijn kant van het bed, terwijl hij zijn erectie in haar handpalm legde.

Hij zweeg, en wachtte bijna een eeuwigheid, totdat haar vingers zich eindelijk sloten om zijn lid heen. Haar hand verplaatste zich langzaam. Hij keek smachtend toe hoe haar hand over zijn lul bewoog, naar het puntje gleed, dan weer naar beneden gleed tot de voorhuid strak kwam, dan plotseling stopte ... en zo verder. Zijn hart sloeg over toen zijn moeder plotseling het kussen wegduwde.Ze riep: “Oh God, Jim, nee! ... Jim wat doe je?”

Ze probeerde om overeind te gaan zitten maar viel krachteloos terug op het bed. Haar adem kwam nu in snelle teugen. Met zijn ene hand drukte Jim op haar heupen terwijl zijn andere hand doorging met de kwellend langzame beweging in haar vochtige kutje.

Jim voelde hoe ze haar heupen optilde en haar dijen tegen elkaar klemde. Hij besefte dat ze niet kon stoppen zolang hij hiermee doorging. Hij zag hoe haar armen weer stevig het kussen begonnen te knuffelen. Hij boog zich voorover en liet het puntje van zijn tong over haar clitje glijden, en hij glimlachte opgelucht toen hij een kreet van genot hoorde. Jim voelde haar hand langs zijn dij bewegen. Haar vingers sloten zich weer om zijn lul, het topje glinsterde al van zijn voorvocht. Toen begon haar hand te bewegen, sneller en sneller. Voorzichtig zoog hij haar clitje tussen zijn lippen en terwijl haar handen in zijn lul knepen in hetzelfde tempo waarmee hij in en uit haar kutje bewoog.

Hij wist dat hij het niet veel langer zou uithouden. Hij probeerde te bewegen, hij trok zijn vinger uit haar, hij wilde tussen haar dijen gaan liggen, maar ze hield hem stevig vast. Jim keek naar haar. Ze keek naar hem. Haar lippen waren opengegaan van passie en verlangen.

Haar hese gefluister: “Nee, lieverd ... op deze manier .... alleen maar op deze manier ...” en haar hand bleef hem sneller en sneller aftrekken. “Alsjeblieft, alsjeblieft,” hijgde ze. “stop je vinger weer in mij, steek hem in mij. Opschieten!” Haar andere hand reikte naar beneden om zijn vinger weer naar haar vagina toe te leiden.

Jim draaide zich naar haar toe en duwde hij zijn vinger weer diep in haar kut terwijl ze haar heupen optilde, en haar gekreun werd meteen luider. Hij voelde haar buikspieren aanspannen tegen zijn hand, hij hoorde haar gefluister overgaan in gekreun toen hij zijn hand snel heen en weer bewoog.

“Oh God ... oh God .... oh ja ... daar komt het ... nu ... oh nu ... ohhhhhhh Goooddddd ik kooooommmmm!!”

Hij voelde haar sidderen terwijl haar dijen zijn hand als een bankschroef omklemden. Ze schokte en schudde en even later trok ze haar knieën op en duwde hem weg.

Ze lag daar, haar borsten nog hijgend, buiten adem. Ze draaide zich om en keek naar Jim die nog steeds naast haar zat.

“Kom hier lieverd, moet jij nog klaarkomen?”

Ze begon een langzame beweging met haar hand. Steeds even pauzerend om de gevoelige rand rondom zijn eikel te kietelen en te strelen. Jim kreunde, zijn blik gevestigd op deze exotische aanblik. Toen kneep ze hem stevig vast en gleed omlaag langs de schacht, zijn ballen strelend met haar vrije hand. Met haar nu glibberige hand begon ze snelle bewegingen op en neer te maken. Ze staarde ernaar en dacht ongelovig bij zichzelf: “Mijn God ... Ik wist niet dat ...hij al zo groot was, mijn Jim, mijn lieve Jim.”

Jim bewoog zijn heupen in het tempo van haar handen. Hij staarde naar de paarse eikel die verdween en weer tevoorschijn kwam uit haar hand. Ze hoorde Jim kreunen, ze voelde zijn lul dikker worden in haar hand en ze wist dat het eraan kwam. Snel leunde ze voorover en legde haar lippen om zijn eikel, en zijn warme sperma spoot, het zaad droop langs haar wangen, over haar arm en op haar borsten.

Toen was het voorbij.

Ze zat op de rand van het bed. Ze hadden een grens overschreden, het was haar eigen schuld, ze had het zien aankomen, ze had het moeten stoppen. “Maar God, ik had het zo nodig,” dacht ze.

Ze keek naar Jim, ze glimlachte en klopte hem op zijn dij, “Ga nu maar naar bed lieverd. Dit was echt één keer, maar nooit weer ... OK? Nooit weer!”

Terwijl hij wegliep en zij naar haar badkamer ging, proefde ze hem nog op haar lippen en ze vroeg zich af, hoe ze hem zou kunnen stoppen. Ze had hem nu tegengehouden, ze had voorkomen dat hij in haar ging. Maar zou ze daar weer toe in staat zijn, de volgende keer als hij het weer probeerde? Ze wist dat hij het opnieuw zou proberen. Hij zou niet stoppen totdat ze hem zijn gang liet gaan. Ze zou er steeds tegen moeten strijden!

Toen ze weer in bed lag, vroeg ze zich af hoe het zou voelen, en hoe Jim zich zou voelen, als ze hem maar liet begaan. Of de spanning tussen hen dan zou verdwijnen. Ze haatte die spanning tussen hen. Ze waren altijd zo dichtbij elkaar geweest. Ze deed haar ogen dicht. Morgen weer een dag. Ze vroeg zich af waartegen ze eigenlijk aan het vechten was, en of ze de strijd uberhaupt wel kon winnen. Was ze alleen maar bezig het onvermijdelijke uit te stellen?

Plotseling kwam ze overeind. “Jim, Jim, kom eens hier ..., Jim, kom je bij me?”

“Ja Mams, ik kom!”


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners