Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jennie in actie - 10725 keer gelezen
Ik heb in de twee vorige verhalen verteld hoe de relatie ontstond tussen mijn 17 jarige dochter Jenny en mij, Arthur, haar vader. Natuurlijk hadden we erover gesproken dat het beter was als we in onze omgeving niet over onze relatie zouden spreken. Verder, op onze korte vakanties en als we samen op stap waren we gewoon twee verliefden. Maar het kon haast niet uitblijven dat Jenny erover zou spreken met haar beste vriendin Nadine. Nadine, 18 jaar, was haar stapmaatje, waar Jenny na de 'disco' wel eens sliep en had haar nieuwe auto gekregen, een Peugeot 206 dieseltje en ze zou, bij het terug brengen van Jenny, dat zondag laten zien.Rond een uur of twee kon ik ze verwachten. Ik had me opgeknapt en geschoren, sinds we samen 'de liefde bedrijven', scheer ik inderdaad mijn schaamstreek en ballen mooi glad. Jenny heeft me eens verteld dat ze dat heerlijk zou vinden.Rond half drie zag ik het autootje aankomen en parkeren op de prive parkeerplaats in het bos achter het huis. Terwijl ik er naar toeliep stapte Jenny net uit, in haar spijkerbroek en T-shirt. Ik zei haar gedag, omhelsde haar en kuste haar op haar mond en voelde op haar rug dat ze geen BH aanhad. Toen ik haar losliet zag ik haar erecte tepels door haar T-shirt. Terwijl ik om de auto heen liep stapte Nadine uit, haar korte rokje was ver opgeschoven en ik zag haar lange benen met nylons en een zwarte minislip, het leek alsof ze even aarzelde en bleef een moment met haar benen wijd gespreid zitten terwijl ze me glimlachend aankeek. Ze trok haar rechterbeen bij en stapte uit. We liepen om de auto heen en bekeken haar nieuwe aanwinst. Ik feliciteerde haar met de nieuwe aanwinst. Ik pakte de tas van Jenny en we gingen naar binnen.Jenny en Nadine zaten tegenover me op de grote bank en ik vroeg ze wat ik in mocht schenken. Jenny wilde een Baco, Nadine een tonic en zelf nam ik een whisky.

"Pap, ik moet je wat vertellen", zei Jenny, "Ik heb Nadine verteld van ons seksleven, dat je me ontmaagd hebt en dat we regelmatig neuken en je me zelfs anaal geneukt hebt." Ik zuchtte eens diep en had dat toch min of meer wel verwacht. "Maar er is iets anders", zei Jenny; "Nadine was er erg opgewonden van en ze was erg beslist toen ze me vroeg of je haar ook zou willen neuken."Ik zag er denk ik nogal verdwaasd uit maar werd wel erg geil, immers Nadine was, wat je wel noemt een stoot, lange benen, leuke volle borsten een lief expressief gezicht omkranst met donker haar. Ik wist dat Jenny en Nadine regelmatig met elkaar sliepen en ook seksueel actief waren.Nadine knikte slechts en trok haar benen op de bank, het korte zwarte rokje van Nadine liet meer zien dan nodig en ik genoot van die twee jonge vrouwen tegenover me. Nadine met zwarte zelfophoudende nylons en een zwarte slip die langzaam Jenny naderde en een kus gaf. Ik zag dat haar tong in de mond van Jenny verdween en realiseerde me dat dat een gedeelte van hun wereld was. Jenny ging op haar knieen voor Nadine zitten en kuste haar weer op haar mond en ik zag dat Nadine de strakke spijkerbroek van Jenny losknoopte en naar beneden schoof. Daar tegen over me zaten twee prachtige vrouwen in een T-shirt en minimale slip tegen over elkaar en langzaam drukte Jenny Nadine achterover tegen de leuning van de bank en en profile zag ik de twee blote buiken elkaar naderen en tegen elkaar wrijven. Jenny kuste nu de erecte tepels van Nadine die achteroverlag, schoof haar T-shirt omhoog en over haar hoofd en drukte daarna de slanke benen van Nadine omhoog en drukte haar venusheuvel tegen Nadine's kutje. Jenny wenkte me en met haar 'kom hier vingertje' gaf ze me aan dat ik naar de bank moest komen en ze ging weer achteruit met haar lichaam en liet me tussen hen in plaatsnemen. Ik had me snel uitgekleed en zat nu op mijn knieen op de bank tussen Jenny, achter mij, en Nadine, voor mij, in. Ik keek neer op het achterovergebogen lichaam van Nadine, een gebronsd lichaam, zwarte string waarvan het kruisje nauwelijks haar kutje bedekte. Jenny fluisterde in mijn oor: "Ga je gang Pap, Nadine wil het graag." Mijn pik was dik zwaar en stijf. Jenny hield met haar linkerschouder het been van Nadine omhoog en schoof met haar rechterhand het kruisje van Nadine's slip opzij. Ik schoof op mijn knieen tussen Jenny en Nadine in en Jenny pakte mijn harde pik en richtte die op het kutje van Nadine en bewoog die tussen haar schaamlippen heen en weer.Nadine zuchtte en nam mijn pik over van Jenny en richtte die op har kutje en drukte die naar binnen. Er ging een rilling door haar heen toen ik mijn pik voor de helft in haar schoof.

Jenny legde haar handen op mijn heupen en drukte mij naar Nadine, hierdoor schoof mijn pik verder naar binnen en Nadine haar armen boven haar hoofd strekte, zuchtte en een beetje kreunde en haar hoofd met de donkere haren traag heen en weer bewoog.

Verder dan de helft kon ik niet komen, dacht ik, ik voelde Nadine's baarmoedermond en zag haar gezicht iets vertrekken. Ik wilde Nadine geen pijn doen en trok iets terug. Maar Jenny, achter mij, drukte mijn heupen weer naar voren. "Pap, Nadine wil je helemaal en zij heeft gelezen dat bij constante druk op de baarmoedermond de spieren zachter worden en je pik zullen toelaten zodat je in haar baarmoeder kunt spuiten. Ze wil dat jij dat doet en niet een of andere ongeduldige jongen die niet snapt dat ze een korte vagina heeft."

Langzaam drong ik weer naar binnen en voelde haar baarmoedermond en voelde hoe mijn eikel in het centrum van de gespierde rand kwam, ik bleef druk uitoefenen en voelde na een minuut of vijf dat haar spieren meegaven en ruimte gaven aan mijn eikel. De gespannen en wat vertrokken uitdrukking op het gezicht van Nadine verdween en ik voelde haar ontspannen. Jenny en ik drukten haar benen achterover tegen haar borsten en ik bleef druk uitoefenen. Plotseling voelde ik als het ware een plopje om mijn eikel en ik schoof zonder veel moeite een stuk verder naar binnen. "Ja, Arthur, ga door en beweeg langzaam in en uit en je mag in me spuiten als je dat wil", zei Nadine. "Toe maar Pap, Nadine gebruikt de pil en ga maar lekker door." Ik voelde de handen van Jenny op mijn heupen. Ik steunde mijn lichaam op mijn armen en bewoog langzaam in en uit haar vochtige kutje en baarmoeder. "Oh, die heerlijke grote pik van je, ga door en beweeg die heen en weer in mijn kutje ik voel hem langs mijn spieren van mijn baarmoeder gaan en spuit in me. Alsjeblieft spuit in me ik wil weten hoe dat voelt", zei Nadine.Jenny streelde mijn rug, schouders en heupen, drukte haar jonge borsten tegen mijn rug en hitste me op door mijn ballen te strelen en in mijn oorlel te bijten. De spanning werd als het ware ondragelijk en ik voelde dat er krampen door mijn onderlijf trokken en plotseling ontlaadde mijn lijf zich met sterke contracties van mijn prostaat, zaadleiders en spoot het sperma via mijn penis diep in Nadine.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners