Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kelvin - 11422 keer gelezen
Kelvin loopt langzaam naar de zolder van het huis van zijn ouders, hij past een paar weken op het huis omdat zijn ouders op vakantie zijn. Hij is nu bijna vijfendertig, ziet er goed uit en is niet getrouwd. Al jaren woont hij zichzelf in een leuk en groot appartement midden in de stad. Een paar weken terug was zijn moeder bij hem gekomen met de vraag of hij op het huis wilde passen, normaal deed de zus van zijn moeder dat altijd maar die kon deze weken niet. Kelvin kon erg goed met zijn moeder opschieten en stemde direct erin toe. De eerste week ging hij een paar maal er naar toe om de post uit de bus te halen en de platen water te geven. De tweede week was het weer helemaal veranderd, de zon stond stralend aan de hemel en zorgde voor een vrolijke wereld, Kelvin was een dag vrij, hij was naar het huis van zijn ouders gegaan om de tuin een beetje te doen en binnen een beetje op te ruimen. De grote zolder is verdeeld in twee ruimtes. Er staat een dun wandje met een deur die toegang geeft tot de zolderkamer. Ervoor is een brede overloop, hier hangt de kachel en staan er allerlei dozen met opgeslagen spullen. In de kamer heeft zijn moeder een strijkplank staan er staat een grote tafel waar vaak een puzzel op ligt. Tegen de andere muur staat een bureau waar wat papieren op liggen, onder de strijkplank staat een wasmand met gewassen kleding die nog moet worden opgeruimd. Ernaast staat een grote open mand waar gebruikte kleding in ligt die nog gewassen moet worden. Hij vindt het vreemd dat zijn moeder die dingen niet heeft gewassen voor ze weg ging

De zon komt met warme stralen door het raam naar binnen, de kamer is lekker warm het zweet begint al snel van het gezicht van Kelvin af te lopen. De warmte bezorgd hem een heel vreemd gevoel in zijn lichaam, een moment terug had hij in de vuile wasmand een slipje zien liggen van zijn moeder. Hij had altijd gedacht dat zijn moeder degelijk ondergoed droeg, het slipje is iets heel anders. Even schrikt hij van zijn gedachte en probeert ze te vergeten, als de zolder is opgeruimd staat hij voor de wasmand, zijn hand pakt het kleine slipje eruit. Kelvin laat zijn gedachte de vrije loop en ziet zijn moeder even in het slipje voor hem staan. De gedachten hieraan bezorgen hem een groeiende pik, al snel is de druk van zijn harde pik teveel voor zijn broek. Met een kleine handeling maakt hij zijn broek los en laat hem naar beneden glijden. Zijn boxershort duwt hij ook naar onderen en stapt eruit, zijn lul staat hard naar voren, langzaam laat hij zijn hand erom heen sluiten en begint zich langzaam af te trekken. Kelvin stopt even om zijn shirt uit te doen, hij staat nu helemaal naakt op de zolder van zijn ouders. In gedachte ziet hij zich weer als kleine jongen naakt over de zolder rennen, het slipje heeft nog steeds in zijn hand.

Hij brengt het gedragen slipje naar zijn gezicht en ruikt er even aan, de lucht laat zijn lul op en neer gaan. Langzaam vormen de eerste druppels op zijn eikel, met zijn duim wrijft hij de druppels erover heen. Het slipje laat hij langs zijn harde paal strelen, het voelt zacht en heel geil aan. In de wasmand ziet hij ook de bijpassende bh liggen, het is een heel sexy setje dit had Kelvin nooit gedacht dat zijn moeder deze lingerie zou dragen. Met een snelle beweging trekt hij het slipje aan, zijn grote harde paal kan hij niet in het slipje verbergen. Zijn hand glijdt over zijn op springen staand pik. Kelvin gaat op de grond liggen en trekt zijn pik met een paar snelle bewegingen af. Hij voelt het zaad snel naar boven komen, met kracht spuit hij zijn zaad zo goed mogelijk in het slipje. Het druipt langs zijn vingers op zijn buik, hij ligt te genieten met gesloten ogen.

“Wat ben jij aan het doen?”

Hij schrikt op zijn gedachte en opent zijn ogen, in de deuropening staat zijn tante, de oudere zus van zijn moeder. Ze kijkt hem boos aan maar blijft wel kijken naar zijn hand waar het zaad nog langs loopt. Kelvin is heel erg geschrokken en trekt het slipje met een beweging van zijn billen en gooit het in de wasmand. Zijn druipende pik houdt hij verborgen achter zijn hand, hij schaamt zich heel erg voor zijn tante. Voorzichtig probeert hij zijn slip en broek aan te trekken, de ogen van zijn tante blijven hem vlammend aan kijken.

“Dit had ik niet van jouw verwacht Kelvin, ik heb altijd gedacht dat jij een nette jongen was. Wat moet jou moeder hier wel niet van denken als ze weer terug is?”

Kelvin heeft zich langzaam weer hervonden, met zijn broek en slip in zijn hand kijkt hij zijn tante strak aan, de hand de zijn natte verslapte lul bedekt laat hij langzaam weg glijden. De ogen van zijn tante glijden over zijn naakte lichaam. Langzaam komt het opgewonden gevoel weer terug. Met korte schokjes begint zijn lul weer te groeien. De ogen van zijn tante kijken er vragend naar.

“Wordt je nu opgewonden van je oude tante? Je moet je schamen jongenman.”

“Ik schaam mij niet, ik heb altijd een zwak voor u gehad en in mijn dromen heb ik heel vaak bij u geslapen. De opwinding is echt en komt door uw aanwezigheid hier.”

Heel even kijkt de vrouw naar de groeiende paal van Kelvin, het zaad druipt langzaam van zijn hand op de grond. In de ogen van de oudere vrouw begint een lichte gloed te komen. Ze blijft tegen de deur aan staan, ze is niet echt mager. Redelijk gezet op haar heupen, een mooie ronde buik en haar borsten zijn ook vrij groot. Ze heeft altijd een rok of jurk aan waar ze een paar platte schoenen onder draagt. Langzaam streelt ze met haar tong langs haar lippen.

“Kelvin als je zo opgewonden raakt van mij dan wil ik dat jij jezelf nu aftrekt voor mij. Je moet je zaad over je buik spuiten en het er af halen met je vingers die je dan aflikt.”

Kelvin laat zijn hand rond zijn, weer in volle stijve staat glijden, langzaam begint hij zich af te trekken. Normaal komt de tweede maal niet zo snel, maar de vreemde situatie zorgt ervoor dat hij zijn genot met sprongen voelt toenemen. De ogen van zijn tante slaan iedere beweging op, langzaam komt er een genotuitdrukking in te staan. Met haar tong bevochtigt zij constant haar lippen die hierdoor erg glinsteren. Kelvin kan zich niet langer in houden, hij kijkt zijn tante even strak aan.

“Oooo tante ik kom klaar mmmmm jaaaa hier is mijn zaad speciaal voor u mmmmm.”

Schokkend spuit het zaad over zijn buik, heel langzaam komt Kelvin weer tot rust. Hij laat zijn kleiner wordende lul los en wrijft met zijn vinger door het zaad op zijn buik. Als er genoeg zaad aan blijft plakken brengt hij zijn vinger naar zijn mond en likt er alles af. Tante kijkt ernaar en geniet zienderogen van dit schouwspel. Als al het zaad is verdwenen van zijn buik kijkt Kelvin naar zijn tante. Ze staat nog steeds tegen de deur, langzaam draait ze zich om en loopt naar de trap toe, als ze de leuning beet pakt en haar voet op de bovenste tree zet kijkt ze nog even naar de verbaasd kijkende Kelvin.

“Ga maar even lakker douchen, morgen ben je hier in huis om twaalf uur, dan ben ik er ook en ga jij alles voor je oude tante doen jongenman.”

Glimlachend draait ze haar hoofd om en gaat naar beneden, Kelvin blijft nog even staan. Hij hoort de deur in het slot vallen, dan loopt hij naar de trap. Met zijn kleren in de hand loopt hij de trap af en stapt een verdieping lager de badkamer in.

Een uurtje later verlaat hij het huis van zijn ouders en stapt op zijn fiets, het is maar een kwartiertje fietsen. Als het goed weer is doet hij het altijd op de fiets, in de straat bij zijn ouders is het altijd moeilijk parkeren en de fiets kan hij zo op het pad zetten.

Fluitend fietst hij naar zijn huis, beneden in het schuurtje laat hij de fiets achter en gaat met de lift naar de bovenste verdieping. Zodra hij boven is en de deur van zijn appartement sluit loopt hij de kamer in en laat zich achterover op de ruime bank vallen. Hij sluit zijn ogen en laat de hele middag nogmaals aan zijn geest voorbij trekken. Als hij het gezicht van zijn tante ziet voelt Kelvin dat zijn lul weer begint te groeien. Met gesloten ogen maakt hij zijn broek los, hij trekt hem uit en legt hem op de grond. Zijn handen strelen langzaam over zijn groeiende pik die nog in de slip verborgen zit. Al snel kan het slipje zijn paal niet meer verbergen, met een snelle ruk trekt hij zijn slip uit, even laat hij zijn harde paal los en trekt het shirtje ook uit. Naakt op de bank liggend streelt hij met ruwe handelingen zijn pik.

Heel even opent hij zijn ogen en kijkt naar de glimmende rode eikel waar al verschillende druppels vocht op liggen. Zijn blik dwaalt even door de keuken naar het raam wat uitzicht geeft op de galerij, heel even lijkt het of er iemand staat te kijken. Kelvin kan het niet veel schelen en laat zijn paal tot een ontploffing komen, het zaad spuit in een paar stralen over zijn buik waar het langzaam langs zijn lichaam naar beneden glijd. Met zijn andere hand wrijft hij zijn zaad bij elkaar en likt zijn vingers af. Heel even kijkt hij weer naar het raam van de keuken, de beweging die er is bevestigd zij vermoeden dat er iemand aanwezig was. Glimlachend staat hij op, als hij zijn kleren bij elkaar heeft geraapt loopt hij naar de badkamer. Even later staat hij in een korte broek en een shirtje in de keuken, uit de kast haalt hij de benodigdheden voor een warme maaltijd.

Als Kelvin bijna klaar is gaat de bel, hij zet het eten op een lager vuur en loopt naar de hal. Als hij de deur open doet ziet hij zijn buurvrouw staan, een beetje verbaasd en verlegen kijkt ze hem aan.

“Buurman ik zit zonder peper kan ik misschien bij jou en potje peper lenen?”

Lachend draait Kelvin zich om, dit is de goedkoopste smoes die hij ooit heeft gehoord.

“Kom binnen buurvrouw, ik zal even kijken of ik nog een potje extra heb.”

De vrouw loopt achter hem aan naar de keuken, Kelvin weet dat er in het onderste kastje nog een reserve potje staat, met een simpele beweging zorgt hij ervoor dat op, het moment hij door zijn benen gaat, er een inkijk voor haar ontstaat. Langs zijn broekspijp ontstaat er dan genoeg ruimte waardoor zij zijn pik kan zien. De buurvrouw blijft bij de ingang van de keuken staan, Kelvin gaat op de goede manier door zijn benen. Heel even is er voor de buurvrouw een ruime inkijk. De ogen van de vrouw zijn strak gericht op de glimmende eikel, haar blik bezorgd Kelvin een lichte rilling over zijn rug. Als hij weer rustig omhoog komt krijgt ze voor de tweede maal en riante inkijk, Kelvin doet er iets langer over om rechtop te komen.

“Ik heb nog een potje buurvrouw, kijkt u eens. Was u iets speciaals aan het maken?”

Stotterend probeert de buurvrouw het beeld uit haar gedachte te verbannen, ze is al jaren getrouwd en heel gelukkig met haar man.

“Nee, ik wilde gewoon mijn vlees gaan braden, maar het potje was leeg.”

“Dan ben ik blij dat ik u kan helpen, alstublieft een potje zwarte peper.”

Ze pakt het aan met een trillende hand, haar ogen blijven in die van Kelvin gevangen. Nog nooit heeft ze deze gevoelens gehad, tot een poosje terug toen ze Kelvin naakt door het huis had zien lopen. Ze had even terug een smoes willen gebruiken om bij hem binnen te komen maar had toen door het raam gezien dat hij zich aan het bevredigen was. Ze kon het niet laten en had gekeken tot hij zijn zaad over zijn buik had gespoten. Terwijl Kelvin was opgestaan was zij haar appartement in gevlucht om zich daar met een paar snelle bewegingen klaar te laten komen.

“Dank je Kelvin, ik zal je morgen een nieuw potje brengen.”

Met een verhoogde haast loopt ze door de hal en opent de deur. Als ze op de galerij stapt, voelt ze de wind langs haar gezicht blazen waardoor ze weer tot rust begint te komen. Achter haar hoort ze de deur van Kelvin dicht gaan, zodra ze haar deur sluit laat ze een hand langs de bovenkant van haar broek glijden en streelt zachtjes over haar harige kutje. Het lustgevoel komt weer terug, met een paar snelle bewegingen komt ze voor de tweede maal die dag klaar.

Kelvin is verder gegaan met zijn eten, als het een poosje later op is ruimt hij de spullen op. De avond blijft hij lekker op de bank zitten en bekijkt een film op dvd. Met zijn gedachten bij de dag van morgen gaat hij vroeg maar bed, hij moet morgenochtend eerst gaan werken, er zijn een aantal zaken die morgen gedaan moeten worden. Hij heeft besloten om zeer vroeg te beginnen dan kan hij ruim op tijd weer in het huis van zijn ouders zijn.

De volgende morgen is Kelvin al erg vroeg op zijn werk, als zijn collega’s arriveren, heeft hij zijn werk al voor de helft af. Rond elf uur stapt Kelvin op, zijn werk is allemaal gedaan. Buiten loopt hij snel naar zijn auto, als hij wegrijdt glijdt er een last van zijn schouders. De hele morgen had hij gedacht dat het werk te veel zou zijn om op tijd klaar te krijgen. Thuis parkeer hij zijn auto en loopt snel naar zijn appartement, zonder te twijfelen gooit hij zijn spullen in de hoek en gaat naar de badkamer. Snel neemt hij een opfrissende douche, tien minuten later springt Kelvin op zijn fiets om naar het huis van zijn ouders te rijden. Op zijn horloge heeft hij gezien dat er nog precies zestien minuten zijn om er te komen. Met een stevige trap op de pendalen heeft hij er deze maar dertien minuten voor nodig.

Hij zet zijn fiets achter het huis van zijn ouders tegen de schutting, met de sleutel opent hij de achterdeur als hij binnen staat sluit hij de deur weer af. In de kamer is het stil, de grote klok in de woonkamer wijst een minuut voor twaalf uur aan. De seconde wijzer tikt langzaam naar boven. Kelvin zijn gedachten draaien alle kanten uit, even denkt hij dat zijn tante hem in de maling heeft genomen. Als er nog vijf seconden te gaan zijn gaat de voordeur open en stapt zijn tante binnen, ze drukt de deur weer dicht en sluit deze af. Ze doet haar jas uit en hangt deze op de kapstok, eronder draagt ze een mooie wijde rok die net onder haar knieën eindigd. Erop heeft ze een ruime bloes aan waarvan de bovenste drie knoopjes los zijn, de haren heeft ze los langs haar hoofd hangen. Het gezicht is licht opgemaakt, om haar heen hangt een zalige geur waar Kelvin altijd al erg opgewonden van raakte. Aan haar voeten heeft ze de platte schoenen, het gedeelte van haar benen, wat onder de rok te zien is, zijn gestoken in donkere nylons.

Kelvin is stil geworden van de mooie verschijning van zijn tante, hij weet ook niet wat er gaat gebeuren omdat zijn tante een dominante vrouw is. In zijn dromen heeft hij al vaak haar slaafje gespeeld. Nu gaat er iets gebeuren en zal een droom uit komen, welke dat maakt Kelvin momenteel helemaal niets uit. Zijn tante is al jaren getrouwd met een vrachtwagenchauffeur, ze hebben geen kinderen. Hij heeft eens in een gesprek opgevangen dat zijn tante geen kinderen kan krijgen. Met een stevige stap loopt ze langs hem heen de kamer in, ze gaat op de bank zitten en zorgt ervoor dat Kelvin geen inkijk heeft.

“Kelvin ik wil een kop koffie met een klontje suiker en een klein koekje.”

Zonder antwoord te geven verdwijnt Kelvin in de keuken om de koffie te zetten voor zijn tante. In een kast vindt hij een goed afgesloten trommel waar nog een aantal koekjes in zitten. Hij probeert er eerst een, de koekjes smaken nog gewoon lekker. Hij legt er een op het schoteltje, zodra de koffie klaar is schenkt hij het kopje ermee vol. Als hij naar zijn hand kijkt merkt hij dat deze een beetje trilt van de zenuwen. Langzaam loopt hij de kamer weer binnen en zet het kopje voor zijn tante op de salontafel neer. Heel even kijkt zijn tante hem strak aan dan pakt ze het koekje en eet het met kleine hapjes op. De bewegingen van haar mond terwijl ze het koekje opeet bezorgen Kelvin een opgewonden rilling over zijn rug.

“Je was mooi op tijd Kelvin, ik hou wel van mensen die zorgen dat ze op tijd aanwezig zijn. Als ik mijn koffie op heb wil ik dat jij je uitkleed en naar boven toe gaat. Op de zolder zorg je dat er ruimte is op de vloer, dan leg je daar een kleed neer. Misschien is het wel gemakkelijk om de grote matras op de grond te leggen. Dan ga jij op je buik op de matras liggen liggen, je benen en armen leg je wijd uitgespreid. Je kijkt niet achterom en wacht netjes op de dingen die komen gaan.”

Kelvin staat met knikkende knieeen op en trekt zijn kleren uit, met een lichte beweging springt zijn harde pik uit de slip te voorschijn. Langzaam draait hij zich om en loopt de trappen op naar de zolder. Op de zolderkamer staat een tweepersoonsbed tegen de muur aan, erop ligt een grote matras. Als hij de strikplank en de wasmanden heeft weggezet om meer ruimte te krijgen trekt hij de matras van het bed af. Uit een kast op de voorzolder pakt hij een oud groot dik laken wat hij om de matras heen legt. Even dwaalt zijn blik door de kamer dan legt hij zich met een keiharde pik voorover op de matras. Een hele poos gebeurt er niets, het is helemaal stil in het huis, langzaam bekruipt kelvin het gevoel dat zijn tante weg is gegaan en hem heeft laten liggen. Kelvin neemt zich voor om nog even te wachten, in de kamer hangt een klok waar hij heel even op kijkt. Een bepaalde tijd neemt hij in gedachte, tot die tijd wacht hij op zijn tante.

Ineens hoort hij een van de treden kraken, er schiet een genotkriebel door zijn lichaam. Hij voelt dat zijn tante de zolderkamer heeft betreden, ze loopt bijna onhoorbaar langs de matras waar hij op ligt, er gebeurt niets maar de spanning neemt iedere seconde toe. Zijn pik die was verslapt is weer hard geworden, er lopen langzaam een paar druppels uit die zich verbergen in het laken. Ineens voelt hij een voet tussen zijn benen geplaatst worden, een hand komt op zijn billen te liggen. De andere hand geeft hem een gemene tik op zijn naakte billen, met een lichte beweging van schrik komt hij met zijn onderlichaam los van de matras. Direct komt er een hand onder hem die zijn harde pik strak beet pakt, door de hand kan hij niet meer op zijn buik gaan liggen. Langzaam trekt Kelvin zijn knieën onder zich en gaat op knieën en schouders voorover op de matras liggen. De hand houdt zijn pik en ballen strak vast, heel langzaam begint de hand hem te bewerken alsof het de uiers van een koe zijn. Er vliegt een genot door zijn lichaam heen, als de hand nog even doorgaat komt hij vanzelf klaar. De hand is net zo snel weer weg, een harde tik komt op zijn billen neer, schokkend geniet Kelvin van deze nieuwe manier van seks hebben.

Zijn tante laat hem los en gaat naast hem staan, met haar voet geeft ze Kelvin een duw waardoor hij op zijn zij rolt.

“Ga op je rug liggen jongen, hou je ogen gesloten en doe gewoon wat ik je zeg.”

Kelvin gaat met gesloten ogen op zijn rug liggen, heel even laat hij zijn ogen een klein stukje open gaan. Tante staat boven hem, aan iedere kant van zijn hoofd is een been. Ver boven hem ziet hij haar naakte blanke billen, aan de voorkant zit veel haar wat haar natte kutje verbergd. De rok heeft ze niet meer aan, de nylons blijken kousen te zijn die omhoog worden gehouden door een gordel. Haar grote borsten zitten gevangen in een donkere bh die veel moeite heeft om al het vlees te verbergen. Langzaam zakt tante naar beneden, heel even blijft ze zitten en gaat een klein stukje achteruit. Dan komen haar billen weer verder naar onderen.

“Doe je mond open, steek je tong uit en lik mij naar een hoogtepunt jongen.”

Kreunend zakt ze met haar grote billen langzaam naar beneden, Kelvin opent zijn mond en steekt zijn tong uit. Heel even gebeurt er niets dan raakt zijn tong de warme harige lippen van de vrouw. Ze draait haar onderlichaam een beetje zodat Kelvin met zijn tong het harde knopje raakt, de vrouw begint harder te kreunen en wrijft haar klitje strakker tegen de mond van Kelvin. Met haar handen pakt zij het hoofd van Kelvin beet en drukt het strak tegen haar harige kutje aan.

“Oooo jaaa jongen ik ga klaar komen, mmmmmmm dit is zalig ik kommmmmm.”

Met een paar korte stoten van haar onderlichaam laat ze haar genot lopen. Ze komt schokkend klaar zoals ze al lang niet meer is klaar gekomen. Langzaam laat ze het hoofd van Kelvin los, ze tilt haar billen van het gezicht van de jongen af en kijkt hem strak aan. Heel even komt er een geheimzinnige glimlach rond haar lippen.

“Mmmm je bent een lekkere jongen, open je mond dan krijg je nu mijn goddelijke nectar om te drinken.”

Kelvin opent zijn mond, langzaam druppelen er een paar druppels op zijn lippen, ineens komt er een zachte korte straal tussen de lippen van de vrouw vandaan. De blanke urine stroomt zijn mond in. Het is niet veel maar wel een zalig gevoel voor Kelvin, de vrouw staat op en laat haar blik haar hete blik over het lichaam van de jongeman glijden. Haar ogen blijven gericht op de stijf omhoog wijzende paal gericht. Met haar tong bevochtigd zij haar lippen en laat zich dan met een ruwe beweging over de harde paal glijden. In een keer zit de heet kloppende pik in de vrouw begraven, ze zakt iets voorover en laat haar handen rusten op zijn borst. Zchtjes knijpt ze met haar kutje in de harde pik in haar, zachtjes tilt ze haar onderlichaam omhoog. Als het warme vlees bijna uit haar schiet blijft ze even hangen en kijkt de jongen geil aan. Ze laat zich met een snelle beweging weer naar onderen zakken, deze beweging herhaalt ze nu continu. De ogen van Kelvin beginnen te draaien in zijn hoofd, hij probeert zijn tante aan te kijken maar voelt alleen maar genot wat door zijn lichaam heen raast.

“Oooo tante ik ga klaar komen mmmm, dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt jaaaaa ik kommmm.”

Schokkend drukt hij zijn onderlichaam omhoog, de vrouw knijpt hard in de dikke paal en laat deze langs de gevoelige plekken in haar kutje strelen. Ze laat de borst van Kelvin met een hand los, met snelle bewegingen streelt ze haar harde knopje. Als de jongen zijn zaad krachtig in de vrouw spuit komt zij jankend op zijn paal voor de tweede maal klaar.

“Jaaaa Kelvin neuk me hard jongen dit is wat ik nodig heb mmmmmm ik kom ook weer klaar.”

Even later laat de vrouw zich van Kelvin af rollen en blijft even stil genietend op de matras liggen. Met zijn vingers streelt hij zachtjes de grote borsten van zijn tante, als hij ze uit de bh wipt en een tepel tussen zijn lippen neemt kreunt de vrouw even zachtjes. Ze legt een hand op zijn hoofd en drukt het langzaam via haar buik naar haar kutje. Als Kelvin zijn lippen op het warme kutje legt opent zijn tante haar poesje en laat al het zaad en haar vocht in de mond van hem lopen. Zonder erover na te denken likt hij alles op en slikt het in. Met zijn tong bewerkt hij langzaam het klitje. Heel even laat tante het gebeuren dan trekt ze hem aan zijn haren naar boven, haar lippen drukt ze ruw op die Kelvin. Er ontstaat een lange innige tongzoen, met zijn handen bewerkt hij haar borsten en haar buik. De handen van de vrouw strelen zijn billen, als zij een vinger door de bilnaad laat glijden kreunt Kelvin diep. Met een korte stoot drukt de vrouw een vinger voor de helft in zijn gaatje. Kelvin legt zijn benen een stukje uit elkaar waardoor de vinger van zijn tante verder in zijn gaatje verdwijnt. Met schokjes komt zijn lul weer omhoog. Haar lippen laten die van Kelvin los, ze drukt hem achterover op de matras en kijkt hem strak aan.

“Mmmm dit vindt jij dus lekker jongen? Het is mijn fantasie om een man te mogen nemen met een dildo of voorbindpenis en zoals ik nu merk ben jij degene die mij dat genot gaat geven heerlijk.”

Ze drukt haar vinger helemaal in zijn kontje en beweegt hem langzaam heen en weer, met haar andere hand pakt ze de groeiende pik van de jongen beet en knijpt er even hard in. Lachend kijkt ze hem aan, ze laat haar vinger uit zijn kontje glijden en draait zich om. Met haar kutje boven het gezicht van Kelvin neemt ze de grote harde pik tussen haar lippen, langzaam zakt haar harige kutje naar onderen en raakt de lippen van de jongen. Wild berijdt ze zijn gezicht, haar harde klitje zwelt hierdoor nog verder op, kreunend bijt ze hard in de worst die in haar mond zit. Met haar tong streelt ze langs de eikel, haar andere hand streelt zijn billen. Met een harde stoot drukt ze haar vinger helemaal in zijn kontje, het genot groeit snel in haar lichaam. Langzaam neukt ze de jongen met haar vinger, heel even laat ze de pik tussen haar lippen vandaan glijden en maakt een andere vinger heel erg nat met haar mond. Als de grote pik weer tussen lippen verdwijnt schuift ze een tweede vinger in het kontje van Kelvin. Dit is teveel voor hem en met een harde gesmoorde kreet spuit zijn zaad de mond van de vrouw in. Tegelijk komt de vrouw schokkend klaar, ze drukt haar kutje strak op het gezicht van Kelvin die bijna verdrinkt in haar warme sappen die rijkelijk uit haar lopen.

Als de beide mensen weer een beetje op adem komen laat tante zich van Kelvin af rollen. Ze blijven een poosje zo liggen en genieten van de zachte strelingen die ze elkaar geven, Kelvin komt omhoog en kijkt zijn tante met een geile blik aan. Hij geft haar een lange zoen, als hij haar los laat staan er in de ogen van de vrouw een paar heldere lichtpuntjes.

“Tante dit is het mooiste wat ik in mijn leven heb mogen memaken. Ik hoop dat u mij dit nog meerdere wil geven.”

Ze kijkt hem glimlachend aan, langzaam streelt haar hand de borst van de jongen.

“De volgende keer kom je naar mij toe, thuis heb ik verschillende speeltjes en die ga ik allemaal op jou uitproberen. We gaan een heel leuke tijd tegemoet jongen, je bent altijd al een lustobject voor mij geweest en nu ga ik ervan genieten ook. Nu gaan we douchen en dan ga ik weer naar huis, jij kunt dan hier de boel even opruimen.”

Een poosje later hoort Kelvin de voordeur dicht gaan, nadat ze beide hebben gedoucht heeft tante zich aangekleed, met een lange zoen is ze naar beneden gegaan. Glimlachend kijkt Kelvin naar het natte laken op de matras. Als hij het laken er vanaf haalt ziet hij dat de matras ook een paar donkere, natte plekken heeft. Zonder er verder over na te denken draait hij de matras om en legt hem terug op het bed. Het laken gooit hij in de wasmand, morgen moet hij toch een was voor zijn moeder draaien en dan kan het laken direct mee. Even later stapt hij op zijn fiets, met een heel tevreden gevoel gaat hij naar huis.

De volgende dag is het druk op zijn werk en vergeet hij naar het huis van zijn ouders te gaan. Als hij de volgende dag geschrokken bij het huis van zijn ouders aankomt ziet hij dat de auto van zijn ouders voor het huis staat. Binnen draait de wasmachine, buiten hangt het laken wat hij en zijn tante hebben gebruikt, te drogen in de zon. Geschrokken doet hij de deur van de keuken open, zijn moeder, die erg veel op haar oudere zus lijkt, kijkt hem even heel vreemd aan. Zijn moeder is minder zwaar als haar zus, wel is zij iets langer maar de haardracht en uitstraling zijn hetzelfde. Toen Kelvin nog klein was ging hij wel eens de mist in als hij alleen de achterkant van de twee vrouwen zag. Hij krijgt een dikke zoen en een vriendelijke begroeting van haar. Het laken blijft door zijn hoofd heen spoken, zijn moeder zegt er niets over. Ze is bezig met de spullen van de vakantie aan het opruimen. Zijn vader is in de tuin, Kelvin helpt hem een handje. Halverwege de avond gaat hij op zijn fiets terug naar huis, het laken heeft zijn moeder vlak voor hij wegging ruim in beeld op staan te vouwen. Lachend was het in de wasmand verdwenen, als Kelvin thuis is bonkt zijn hart nog steeds in zijn keel. Er spookt een vraag door zijn hoofd.

‘Weet zijn moeder wat er is gebeurt daar op zolder, aan haar blik zou je denken van wel. Maar of het echt zo is weet hij niet.’

Met zijn tante in gedachten gaat hij later op de avond naar bed, met zijn hand trekt hij zich weer af. Als hij schokkend zijn zaad op zijn buik spuit is het laken al niet meer in zijn gedachten, hij ziet de ogen van zijn tante die gericht zijn op hem. Hij houdt zijn ogen even dicht en geniet van het beeld wat hij voor zich ziet. Hij hoopt dat zijn tante snel weer iets laat horen, momenteel zal het niet gaan omdat haar man na een lange rit weer thuis is. Wachtend op de volgende maal loopt hij glimlachend naar de badkamer waar hij zich na zijn ontlading een verkwikkende douche neemt. Daarna kruipt hij zijn bed in en valt snel in een heerlijke droomrijke slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners