Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kleine lipjes deel 2 - 17092 keer gelezen
Zoals ik al vertelde sliep ik een paar dagen bij mijn oma en tante omdat mijn ouders een paar dagen weg waren. Ik was net in de pubertijd en nieuwsgierig naar alles wat met sex te maken had. Toch leek het nog ver van mij weg, en was ik er niet zo heel erg mee bezig.
Mijn oom dacht daar destijds anders over.

's Avonds, toen ik in bed op de logeerkamer lag, ging opeens langzaam de slaapkamerdeur open.
Mijn oom deed de deur achter zich dicht en sloop zachtjes naar me toe. " Hoe gaat het nu met je kutje" ? vroeg hij quasi bezorgd. " Gaat wel" mompelde ik. " Ik wil het toch even zien" zij hij beslist. Hij tilde mijn deken op. Ik deed mijn benen uit elkaar en hij keek eigenlijk gelijk mijn kutje in. " Best rood" zei hij. Ik keek naar hem en zag dat hij weer een stijve kreeg. " Sorry" zei hij " Ik kan er echt niks aan doen. Je maakt me ZO geil" . Hij begon met zijn pik te spelen. " Wel zachtjes doen he, tante slaapt" zei hij.
" Jij komt naar mij toe..." zei ik bozig.
" Je bent ook veel te lekker" en hij begon sneller te trekken. Hij pakte mijn hand en legde die om zn pik. " Oefen maar met aftrekken lieverd" . Ik bewoog zn pik op en neer en kneep er zachtjes in. " Jah kneed maar lekker" kreunde mijn oom. " Laat me je kleine lipjes zien". Hij keek naar mijn kleine kutje met amper 4 schaamhaartjes.
" Ik wil je likken"! Hij trok me wat onderuit, ik lag op bed met mijn benen wijd en hij likte lang rond mijn klitje.
Ik voelde een raar gevoel op komen, zou dit klaarkomen zijn? Ik ging sneller ademen en hield stevig de deken vast. Hij ging steeds sneller likken en opeens... kwam ik klaar! Ik schrok er zelf van. Mn kutje was door al dat spuug en kutsap enorm nat geworden.
" Ik moet je weer neuken meisje". Hij duwde weer zijn rode paal in mijn kutje en ging op en neer. Opeens ging hij uit me en zei" draai je om" . Op handen en knieŽn zat ik op bed. " Je bent mijn kleine jonge slet". Ik voelde zijn pik zoeken naar mijn kutje en daar schoot zijn pik in mijn natte holletje. Hij pakte mijn heupen en ging als een dolle te keer. Aan zijn ademhaling hoorde ik dat hij me weer volspoot.
Daarna ging hij snel uit me en stond op.
" Nu maar lekker slapen he kleine" zei hij, en ging de gang op. Ik hoorde nog hoe hij naar de douche ging en even later naast tante kroop...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners