Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kleine lipjes - 32136 keer gelezen
Het is allang geleden toch denk ik er regelmatig aan en mijn oom ook...
Ik was een jonge tiener toen ik bij mijn oom en tante ging logeren omdat mijn ouders een midweekje weg gingen zonder mij. Ik was nog maar net in de pubertijd gekomen en had mijn kutje en schaamlipjes net ontdekt. Stiekem speelde ik er wel eens mee, 's avonds in bed.
Echter was het niet zo dat ik dat zou doen als ik uit logeren was. Ik was nog niet veel met sex bezig.
Het was zaterdag en mijn tante ging even alleen naar de markt. Mijn oom was in zijn schuur bezig, wat aan het klussen.
Ik kwam kijken wat ie aan het doen was. Al snel kwam ie dicht tegen mij aan staan. Er bekroop me een gevoel dat ie wat van plan was.
Daarna ging het erg snel, voor dat ik het wist werd ik tegen de werkbank aangedrukt. Hij kuste mij in mijn nek terwijl ik zijn harde pik tegen mijn been voelde.
'Ik zal je laten genieten meisje', fluisterde hij.
Ik was bang maar tevens vond ik het ook wel heel erg spannend.
Ik voelde zijn vingers langzaam mijn witte slipje in gaan.
Zij koude stevige vingers deden mijn kleine zachte lipjes opzij. Zijn vingers waren echte stevige 'werkvingers'. Langzaam ging hij met 1 vinger bij me naar binnen. Omdat zijn vingers zo breed zijn leek het wel alsof een dikke pik me opvulde.
Ik hapte naar adem. " Vind je het lekker meisje?" kreunde mijn oom. Hij haalde nu zijn pik uit zijn broek en trok mijn broek omlaag. " Ik ga je hoe dan ook neuken, je kunt maar het beste ontspannen" zei hij toen wat streng. Ik knikte.
" ga op de werkbank zitten" zei hij wat bozig. Ik ging op de werkbank zitten en schopte mijn broek uit. Daar zat ik dan, met mijn koude billen en mijn slipje nog half aan.
Uiteraard trok hij dit slipje snel uit en deed mijn benen uit elkaar. Ik keek angstig naar zijn grote rode paal die ik voor me zag. Ik lag half onderuit gezakt op de werkbank met mijn hoofd tussen allerlei gereedschap. Met zijn eikel ging hij rond mijn klitje. Dit voelde wel erg lekker. Daarna likte hij mijn kutje. " Je bent nog wel erg smal hoor" merkte hij op. " Ik heb toch ook nog nooit sex gehad" zuchtte ik ge´rriteerd. "Straks ben je een vrouw" zei hij stellig. Ik moet toegeven dat ik wel nat werd van het hele gebeuren. " Ik ga je neuken kleintje" zei hij toen. Opeens voelde ik zijn grote paal tegen mijn gaatje drukken. Ik hield mijn adem in en verkrampte wat. Ik vond het eng. Niet slim, want daardoor werd ik NOG strakker. Zijn pik baande zich een weg door mijn strakke warme kutje en stootte diep. Met diepe maar snelle halen stootte hij keer op keer hard in me. " auw auw" riep ik eerst. Maar mijn oom genoot, ik probeerde me te ontspannen, gelukte lukte dat en begon het prettig aan te voelen.
" Ik wil je kutje vol spuiten" kreunde hij, en spoot vrijwel gelijk mijn ontmaagde kutje vol. Mn kutje tintelde nog lang na. Ik heb lang moeten bijkomen van deze ervaring.
' s avonds laat kwam hij nog op mijn kamer.
Ook daar gebeurde weer het een en ander. Dat vertel ik in een tweede deel...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners