Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Klusjes - 16579 keer gelezen
Kees fiets rustig naar het huis van zijn schoonouders, twee dagen geleden waren was hij samen met zijn vrouw en kinderen bij hun op bezoek toen zijn schoonmoeder hem vroeg of hij wat klusjes bij haar wilde opknappen. Samen met haar was hij door het huis gelopen, al vanaf het moment dat Kees bij hun over de vloer kwam voelde hij zich aangetrokken tot zijn schoonmoeder. Ze is nu zevenenvijftig maar ziet er nog erg goed uit, iets breder op de heupen wat de afgelopen jaren minder is geworden. Al vanaf de eerste dag hoort Kees haar praten over afvallen, ze is eenmetertachtig heeft lang grijzend haar. Haar ogen zijn altijd vrolijk en kijken uitdagend om zich heen. Ze kleedt zich modern en doet veel spelletjes met haar kleinkinderen. Het maakt haar dan niet uit hoe ze eruit ziet, hoe wilder het is des te meer dat ze het leuk vindt. Een paar jaar geleden was ze in de zomer ook weer bezig met de kleinkinderen, op een gegeven moment ging ze zitten op het gras. Kees keek toevallig in haar richting en kon onder haar rok kijken, geschrokken bleef hij kijken en zag dat ze een erg klein slipje droeg. In zijn broek groeide zijn pik en tikte tegen zijn broek aan, met veel moeite kon hij zijn opwinding verborgen houden. De rest van de dag probeerde hij iedere keer weer onder haar rok te kijken, als hij haar aankeek en hun blikken vonden elkaar begon ze heel opwindend te glimlachen. Het was hem niet meer gelukt om onder haar rok te kijken wat hij erg jammer vond. De gedachten aan dit heerlijke zicht verdween langzaam omdat er geen momenten meer waren dat zij hem dit zicht gunde. Heer blik bleef wel hetzelfde, iedere keer keek ze hem opwindend en zwoel aan.

Vorig jaar waren zij met elkaar een paar dagen naar een vakantiepark geweest. Twee dagen ervan had Kees moeten werken, als hij dan in het huisje kwam waren de andere zwemmen. Een keer was hij gelijk met zijn schoonmoeder binnen gekomen, ze had een luchtig jurkje aan en eronder alleen haar badpak. Het badpak liet haar vormen goed zien, de wat grotere borsten lagen strak erin en de tepels tekende zich aardig erin af. Kees had uit de gein tegen haar gezegd dat ze beter een bikini aan kon doen. Ze had hem aan gekeken en was lachend haar slaapkamer in gelopen. Zijn blik was haar schommelende billen blijven volgen en bezorgde hem een heerlijk gevoel. Toen ze verdween in de slaapkamer was hij naar boven gegaan om een douche te nemen. Zijn opwinding bleef door zijn lichaam glijden en met een paar snelle bewegingen had hij zijn zaad door de douchecabine laten vliegen. Voor de rest was er die vakantie niets gebeurd, ook de tijd erna veranderde aan niets aan de houding van zijn schoonmoeder. Als ze op visite kwamen of Kees kwam bij zijn schoonouders kreeg hij altijd een uitgebreide zoen van zijn schoonmoeder. Soms liet ze haar hand even over zijn rug glijden tot aan zijn billen, zodra hij dan in haar ogen keek zag hij haar opwinding weer. Hij bleef dromen van haar en vergat zo nu en dan wel eens om zijn vrouw een mooie nacht te geven. De seks met zijn vrouw was altijd heel bevredigend, hij kwam bij haar niets tekort. Meestal deden zij het drie maal in de week, tijdens vakanties konden ze vaak niet van elkaar afblijven en zodra er ruimte voor was verwende zij elkaar. Waarom hij zich iedere keer tot zijn schoonmoeder voelde aangetrokken wist Kees niet, hij kwam niets tekort en toch bleef zij door zijn gedachten spoken.

Kees had een week vrij genomen omdat hij nog erg veel vrije dagen had staan, het weer was mooi en nu kon hij de klusjes in en om het huis eens allemaal opknappen. Met toestemming van zijn vrouw, die precies deze week ongesteld was, zou hij eerst de klusjes bij zijn schoonouders gaan doen. Glimlachend fiets hij richting de woning van zijn schoonouders, ze wonen aan de andere kant van de stad en vaak is het met de fiets sneller dan met de auto. Vandaag is het erg mooi weer en dan pakt Kees meestal de fiets, zijn gedachten dwalen weer terug naar de eerste keer dat hij onder de rok van zijn schoonmoeder kon kijken. Soms denkt hij wel eens dat zij wist wat ze deed en het gewoon express had gedaan. Had zij toen zijn bobbel in zijn broek gezien? Het zal wel een vraag blijven voor Kees maar genoten heeft hij er wel van. Zijn vrouw speelt ook vaak met hem, zij is iemand die zich graag laat zien. Ze mag er ook zeker zijn, een lichaam wat nog steeds mooi is na de bevalling van haar beide kinderen. Ze is nu tweeëndertig, Kees is een jaar ouder, ze ziet er met haar lange donker blonde haren erg sexy uit. Meestal draagt ze een spijkerbroek die haar heerlijke billen nauw omspant. Als ze een rok of jurk draagt, heeft zij er meestal kousen of een speelse panty onder. Vaak gunt ze Kees even een blik onder haar rok om hem een beetje op te winden, dat eindigt dan altijd in een lange opwindende nacht. Door de ongesteldheid van zijn vrouw was het alweer drie dagen geleden dat hij seks had gehad, vroeger hadden ze bijna altijd seks. Zelfs als zijn vrouw ongesteld was in die tijd, wilde ze seks. Tegenwoordig was haar opwinding tijdens de periode minder en wilde ze geen seks meer. Soms was dat voor Kees ook wel fijn, hij kon dan een beetje op adem komen en werken aan zijn fantasieën. Zijn vrouw was vroeger geen wilde in het vinden van leuke en spannende seksplaatsen, na jaren van praten en soms doen was zij er tegenwoordig wel voor te vinden. De laatste keer hadden ze seks gehad in een parkeergarage waar veel mensen in en uit reden en liepen. Dat was het idee van Kees geweest, nu was zijn vrouw weer aan de beurt om een opwindende plaats te zoeken. Glimlachend fiets Kees rustig door, hij geniet van zijn vrouw en van het leven.

Als hij even later bij het huis van zijn schoonouders aan komt is het rustig in de straat. Ze hebben een mooie tweeondereenkapwoning, de garage grens aan de garage van de buren en tussen de andere buren staat een hoge schutting. De schutting is in de jaren helemaal begroeid met een klimplant, vanuit het huis van de buren kan je niet in de tuin van zijn schoonouders kijken. Kees zet zijn fiets in de garage en loopt door de deur de tuin in, zijn schoonmoeder zit op het terras en kijkt hem lachend aan. Zijn schoonvader is voor twee dagen naar een meeting in het buitenland, hij heeft een eigen bedrijf en is daar regelmatig voor in het buitenland. Zijn schoonmoeder zit in een zomerjurkje wat opgetrokken is tot halverwege haar bovenbenen. Aan de bovenkant staat het jurkje tot net aan haar borsten open. Ze staat op en komt Kees met een glimmend gezicht tegemoet. Ze drukt lippen tegen zijn wang en geeft hem op iedere wang een kus, heel even drukt ze haar warmen lippen tegen zijn lippen om daar haar derde zoen te plaatsen. Gelijk voelt Kees haar warme hand over zijn rug strelen, in zijn korte broek groeit de opwinding snel en bezorgd hem een harde paal. Met een lichte kreun laat hij haar lippen los, als hun ogen elkaar treffen ziet hij dat er een paar pretlichtjes in branden. Ze weet hel goed wat ze met hem doet, voor het eerst realiseert Kees zich dat zij precies weet wat ze doet en wat ze met hem doet.

“Heb je trek in koffie Kees? Of wil je gelijk aan de gang?”

“Laten we eerst maar een kop koffie nemen ma, ik ben er nu toch.”

Lachend loopt zij naar binnen en komt even later weer naar buiten met twee koppen koffie. Als ze die op de tafel neerzet bukt zij zich een stukje voorover waardoor de jurk wat verder open valt. Kees kan haar mooie blanke borsten nu heel erg ver zien en dat zorgt ervoor dat de opwinding weer terug komt. Zwijgend drinken ze hun koffie, langzaam voelt Kees de opwinding weg zakken. Als de koffie op is staat hij op en loopt naar de schuur om het gereedschap te pakken. Samen met zijn schoonmoeder loopt Kees het huis in en begint boven aan de eerste klus. Zijn schoonmoeder laat hem in de badkamer ook nog even wat dingen zien en dan verdwijnt ze naar beneden. Ze heeft gevraagd wat hij tussen de middag wil eten en gaat tien minuten later naar de winkel. Als Kees even later de badkamer in stapt om daar de klusjes op te knappen valt zijn blik op de gesloten wasmand. Doordat de mand aan de zijkant allemaal openingen heeft kan hij zien wat erin ligt. Er liggen bovenop twee slipjes van zijn schoonmoeder, hij kan zich niet inhouden en opent de wasmand en haalt de slipjes eruit. Even luistert hij naar de geluiden in het huis en drukt dan het kruis van het eerste slipje tegen zijn neus. De geur van haar lichaam dringt zijn neus in en bezorgd hem een keiharde paal, het andere slipje heeft er nog een tweede geur bij, hij probeert er achter te komen wat de tweede geur is en kan niets anders bedenken dan haar geil vermengd met een druppel urine. Heel even laat hij zijn tong langs het kruisje glijden, in zijn broek voelt hij de opwinding heel hoog stijgen. Met zijn vrije hand streelt hij even langs zijn pik, hij laat hem gelijk weer los omdat hij het idee heeft dat hij direct klaar zal komen. Ineens hoort hij de deur beneden open gaan, snel legt hij de slipjes terug in de wasmand en sluit deze. Hij maakt zijn handen en gezicht snel schoon met water en gaat dan verder met zijn werk.

“Wil jij niet te snel gaan lieve jongen? Je moet natuurlijk wel al de lekkere dingen op eten die ik voor je gekocht heb.”

Kees draait zich om en kijkt in de glimmende ogen van zijn schoonmoeder. Er dwalen allerlei gedachten door zijn hoofd die hij graag zou willen zeggen.

“Het lekkerste is toch niet voor mij en dat kan ik niet opeten.”

Deze zin is er uit voor hij het zelf in de gaten heeft, met een rode kleur op zijn wangen gaat hij snel verder met het werk. Achter hem hoort hij zijn schoonmoeder lachen. Ze pakt de wasmand op en loopt ermee de badkamer uit, de klusjes in huis schieten aardig op. Tegen de tijd dat zijn schoonmoeder komt zeggen dat ze kunnen eten is hij voor de helft klaar. Na het eten doen ze samen de afwas en als Kees de vaat wast voelt hij zijn schoonmoeder verschillende malen tegen hem aan komen. De ene keer zijn het haar borsten en de andere keer zijn het haar billen. De opwinding blijft heel hoog aanwezig in zijn lichaam, na de afwas gaat kees weer verder met de klusjes. In de kamer zijn er een aantal die langer duren, kijkend op zijn horloge merkt Kees dat hij het vandaag niet gaat redden. Na het klusje waar hij mee bezig is, ruimt hij de spullen netjes op en loopt het terras op waar zijn schoonmoeder zit te genieten van de zon, hij kijkt even naar haar mooie lichaam gestoken in een badpak.“Toch blijf ik erbij dat een bikini u veel mooier zal staan.”

Lachend kijkt ze hem vanachter haar zonnenbril aan. Langzaam opent zij haar mond om die dan weer te sluiten. Ze legt haar hoofd tegen de rugleunng.

“Waarom staat een bikini mij mooier Kees?”

“Ik denk dat uw mooie lichaam er heel mooi in uitkomt, de vrouw mag gezien worden lieve ma. U bent een heel aantrekkelijke vrouw voor veel mannen, ze zullen u dankbaar zijn als u zich in een bikini zou vertonen. Ma ik ga naar huis, de laatste klusjes kom ik morgenochtend doen. De laatste klusjes krijg ik niet af vandaag.”

“Ik zal er eens over denken lieve Kees, ik heb misschien nog wel ergens een bikini. Ben je morgenochtend weer vroeg hier?”

“Ik zal proberen om net als vanmorgen hier te zijn. Als u dan koffie heeft kan ik snel aan de gang.”

Ze knikt langzaam en laat haar hoofd weer terug tegen de leuning aan zakken. Dan staat ze op en loopt samen met Kees naar de garage, ze drukt zich even stevig tegen hem aan en haar lippen strelen die van Kees. Net als hij haar een kus op haar lippen wil geven zijn die vertrokken, haar handen strelen over zijn shirtje. Heel even voelt hij een paar vingers over zijn billen glijden. Met haar kruis streelt ze langs zijn groeiende paal, glimmend blijft ze hem aankijken. Als ze hem los laat krijgt hij nog een kus op zijn wangen. In haar ogen is een grote opwinding te zien.

“Als je vanavond staat te douche mag je nergens aan komen jongen.”

Verbaasd door haar woorden loopt Kees samen met zijn fiets de garage uit, de terugweg blijven zijn hersenen op volle toeren draaien. Thuis is het stil, als de fiets in de schuur staat ziet hij dat zijn vrouw in een stoel ligt en geniet van de zon. Ze tilt haar hoofd iets omhoog en glimlacht naar Kees, hij zet zijn spullen binnen en trekt zijn shirt uit. met een glas drinken loopt hij naar het terras en geeft zijn vrouw een kus waarna hij in een stoel gaat zitten.

“Ben je klaar bij ma? En hoe was ze vandaag?”

“Nee, ik dacht dat ik het zou redden maar er bleken nog een paar klusjes te zijn die iets meer tijd nodig hebben. Ik denk dat ik morgen met alles klaar ben. Hoe bedoel je met ‘hoe was ze vandaag’?”

Lachend legt ze haar hoofd terug tegen de leuning en streelt met haar hand over haar redelijk strakke buik. Kees kijkt naar zijn vrouw en voelt de opwinding weer terug komen, iedere keer als hij zijn vrouw half naakt ziet krijgt hij een warm gevoel. Kees staat op en streelt zachtjes over de buik van Lisette, ze pakt zijn hand en schud haar hoofd.

“Sorry Kees, nog een paar dagen geduld, ik heb tegenwoordig zoveel last van mijn lichaam als ik ongesteld ben. Zaterdag mag je mij weer hebben, dan ben ik weer helemaal voor jou.”

Kees drukt een zoen op haar lippen en gaat naar binnen, boven kleed hij zich uit en loopt de badkamer in. Zijn pik staat hard naar voren en zachtjes laat hij zijn hand eroverheen strelen. Ineens hoort hij de woorden van zijn schoonmoeder weer, glimlachend laat hij zijn paal los en stapt onder het frisse water. Als het water over zijn lichaam heen loopt pakt hij een scheermesje van de plank waar hij zijn gezicht mee scheert. Zijn blik valt op zijn weelderige dos haar rond en op zijn pik en ballen. Heel even twijfelt hij en begint dan zijn pik en ballen netjes te scheren. Vroeger deed hij dat iedere week, de laatste jaren had hij dat nier meer gedaan. Hij vond het wel erg fijn als Lisette zich schoor maar zelf stond hij daar niet meer bij stil. Tien minuten later is zijn zaakje weer helemaal kaal, het ziet er weer mooi uit en als zijn hand over zijn gladde paal glijd voelt hij de kriebels tot ver in zijn buik. Glimlachend laat hij zijn paal los en stapt onder de douche uit, hij droogt zich af en loopt dan de slaapkamer in. Met alleen zijn slip aan kijkt hij door het raam naar buiten, in de tuin van de buren ligt de buurvrouw ook te genieten van de zon. Ze draagt een kleine bikini de haar stevige borsten maar net kunnen vast houden, ze is redelijk dik en niet zo groot. Kees heeft nog nooit een opgewonden gevoel van haar gekregen en krijgt dat nu ook niet. Hij trekt zijn korte broek aan en doet een shirtje aan, beneden komt hij Lisette in de keuken tegen. Samen verzorgen ze de maaltijd voor later. De kinderen kunnen ieder moment thuis komen, de school is bijna afgelopen. Als Lisette langs hem heen loopt voelt hij haar hand langs zijn kruis glijden, met een brede glimlach geeft ze hem een kus en verdwijnt dan in de kamer.De avond gaat rustig voorbij, nadat de kinderen naar bed zijn gegaan is het weer rustig geworden in huis. Na het bekijken van een film gaan Kees en Lisette ook naar bed, ze praten nog even en vlak voordat Kees zich omdraait vraagt Lisette nog een keer hoe haar moeder die dag was. Kees begrijpt haar vraag weer niet en draait zijn hoofd naar haar toe, lachend kijkt Lisette hem aan en geeft hem een kus.

“Moeder wil maar een ding van jou lieve Kees, ik heb gezegd dat het mag.”

Zonder nog meer woorden draait Lisette zich op haar zij en doet het licht uit, Kees legt zijn hoofd op het kussen en laat zijn gedachten de vrije loop. Bedoelt Lisette dat wat hij graag zou willen? Met die gedachten valt hij snel in slaap, de volgende morgen is Kees alweer vroeg uit bed. Hij helpt de kinderen met aan kleden en verzorgd een ontbijt voor hen, als Lisette beneden komt staan de kinderen klaar om naar school te gaan. Lisette moet werken deze dag, zij werkt meestal drie dagen in de week. Een half uur later stapt kees fluitend op de fiets, hij is vroeger als gisteren. Bij het huis van zijn schoonouders is het nog erg stil, de gordijnen aan de voorkant zijn nog gesloten en de garagedeur zit nog op slot. Gelukkig heeft Kees zelf een sleutel van de garage, als zijn fiets in de garage staat opent hij de deur naar de keuken. In het huis is het erg stil, het lijkt wel of er niemand is. Zachtjes loopt hij de trap op, in de slaapkamer van zijn schoonouders is het wat duister door de gesloten gordijnen. De deur is half geopend en hierdoor valt er licht op het bed, met kloppend hart drukt hij de deur iets verder open. Het dekbed is ligt half op de grond en bedekt zijn schoonmoeder tot net aan haar billen. Ze ligt op haar zij met haar rug naar de deur, de borsten liggen naakt op het laken. De tepels zijn net zo groot als die van Lisette, Kees staart met begerige blik naar het lichaam van zijn schoonmoeder. Zijn pik drukt hard tegen zijn broek aan, met zijn hand streelt hij zachtjes over zijn trillende bobbel. Terwijl hij naar zijn schoonmoeder kijkt draait zij zich langzaam op haar rug. Het dekbed glijdt nog verder van haar lichaam, het slipje trekt strak rond haar onderlichaam. Het slipje verdwijnt een stukje tussen haar billen en toont aan de voorkant haar kale lipjes die zichtbaar in het doorschijnende stof liggen. Kees voelt zijn opwinding groeien, zijn hand glijdt zijn broek in. Hij laat zijn ogen langs het lichaam van zijn schoonmoeder omhoog gaan en ontmoet haar geopende donkere ogen die hem glimlachend aan kijken.

“Sta jij je op te geilen aan het lichaam van je schoonmoeder?”

Geschrokken voelt hij zijn opwinding nog verder groeien, de hand van zijn schoonmoeder glijdt langs zijn been en duwt zijn hand weg. Grommend komt ze omhoog en trekt Kees dichter naar het bed, ze maakt zijn broek los en trekt die langzaam tegelijk met zijn slip naar beneden. Het gevoel wat dit veroorzaakt zorgt er voor dat Kees bijna klaar komt.

“Mmmm Lisette heeft al vaker gezegd dat je een mooie en lekkere paal hebt Kees, ze heeft gelijk. Wat een mooi hard stuk vlees is dit.”

Haar hand streelt zachtjes langs de glimmende stam, Kees staat te bewegen op zijn benen en moet alle zeilen bij zetten om niet klaar te komen. Dan pakt ze zijn pik hard beet en trekt hem op het bed. Zijn shirt trekt ze met een wilde beweging over zijn hoofd en gooit het op de grond. Met haar handen streelt ze over zijn borst en neemt de harde tepel tussen haar duim en vinger. Ze kijkt hem gemeen aan en knijpt even in de tepels. Glimlachend geniet ze van de overheersing die zij op dat moment heeft op Kees, genietend laat Kees haar begaan. Hij legt zijn hand op haar rug en streelt haar zachtjes, als zijn vingers haar billen raken drukt ze deze stevig tegen zijn hand. Ze gaat een stukje verzitten zodat Kees haar billen goed kan strelen, hij laat zijn vingers tussen haar benen glijden en streelt haar natte lipjes door het slipje. Schokkend drukt zij zich een stukje omhoog zodat zijn vingers haar verder kunnen strelen. Kees trekt het slipje iets opzij en laat zijn vinger in haar drijfnatte kutje glijden. Zonder moeite vindt hij haar harde klitje en als zijn vinger erlangs glijdt, kreunt ze hard. Langzaam laat ze haar hoofd op zijn borst zakken en streelt met haar tong de harde tepels van Kees. Langzaam drukt ze haar billen omhoog en zorgt ervoor dat de vinger haar klitje blijft verwennen. Met haar tanden bijt ze ineens gemeen hard in de tepel van Kees en gelijk komt ze hevig kreunend op zijn vinger klaar. Schokkend laat ze haar orgasme door zich heen razen, Kees zijn hand wordt erg nat van haar sappen. Langzaam komt ze weer tot rust en streelt met haar handen over de borst en buik van Kees.

Kees voelt het lichaam van zijn schoonmoeder weer rustiger worden, ze stapt van het bed af en trekt haar natte slip uit. langzaam kruipt ze over Kees heen het bed weer op, met haar tong streelt ze ieder plekje van Kees. Als haar lippen in de buurt van zijn harde paal komen lopen er de eerste druppels voorvocht uit, ze likt deze op en gaat dan verder met haar mond richting zijn borst. Kees ligt met gesloten ogen te genieten van de aanrakingen, dan drukt ze haar warme mond op die van Kees en laat haar tong ruw tussen zijn lippen door schieten. Hun tongen vinden elkaar voor een lange tongzoen, langzaam kruipt ze met haar lichaam verder omhoog en laat dan de lippen van Kees los. Ze draait zich om en zet aan beide kanten van het hoofd van Kees een been. Langzaam laat ze haar lekkende kutje op zijn mond zakken, gulzig begint Kees haar te likken. Zijn schoonmoeder laat zich voorover vallen en vangt zich op haar handen op zijn buik op. De haren van zijn schoonmoeder kruipen over zijn lichaam en laten een tintelig gevoel achter. Ze bukt zich een stukje en laat de harde paal van Kees tot aan zijn ballen in haar mond verdwijnen. Even stopt Kees met likken om hard te kreunen, dan laat hij zijn tong weer over het harde klitje glijden en stopt twee vingers in het natte grotje. Hij draait zijn vingers langzaam in haar kutje en streelt dan haar gevoelige plekje, trillend en schokkend ligt ze op zijn gezicht te bewegen. Haar mond en tong verwent de paal van Kees op een zalige manier, het duurt niet lang voor hij zijn zaad een weg naar buiten voelt zoeken. Even wil hij haar waarschuwen maar bedenkt zich en spuit zijn zaad met kracht achter in haar keel. Als zijn schoonmoeder het zaad proeft kan zij zich ook niet langer inhouden en hevig schokkend komt zij ook weer tot een daverend orgasme. Even heeft Kees het gevoel dat ze op dezelfde manier klaar komt zoals hij een tel geleden deed. Zijn mond loopt vol met haar sappen die hij direct doorslikt, langzaam drukt ze haar onderlichaam strak op het gezicht van Kees, met haar lippen en tong blijft ze zijn pik verwennen die niet verder verslapt en weer snel tot volle hardheid komt.

Haar mond laat zijn pik los en ze draait zich om zodat ze met haar kutje boven zijn paal komt te zitten. Zonder moeite glijdt de harde paal bij haar naar binnen, de warmte rond zijn paal bezorgt Kees verschillende rillingen van genot. Met rustige halen begint zijn schoonmoeder hem te neuken, hun lippen vinden elkaar voor een lange warme zoen. Kees sluit zijn armen om haar heen en draait zich langzaam met haar om, hij legt zijn benen tussen die van haar en kruipt iets omhoog. Zijn schoonmoeder tilt haar benen omhoog en legt die tegen de schouders van Kees waardoor hij nog verder in haar kan komen. Met diepe stoten neukt hij zijn kreunende schoonmoeder, met haar vingers streelt ze ruw haar klitje. Langzaam draaien haar ogen weg en komt ze weer hevig klaar, ze knijpt met haar kutje hard in de paal van Kees. De kracht waar dit mee gebeurt bezorgd Kees een erg hoog genot, hij blijft even stil in haar zitten om het gevoel iets af te laten nemen. Zodra zijn schoonmoeder weer kalm is trekt hij zijn druipende pik uit haar en draait haar op handen en knieën voor hem. Kees gaat achter haar zitten en drukt zijn paal in een keer helemaal in haar kutje, met zijn vingers streelt hij haar billen en drukt een vinger langzaam in haar kontje. Ze begint hevig te kreunen en drukt bij iedere stoot van Kees haar billen hard naar achteren. Dan trekt hij zijn pik uit haar kutje en plaatst hem een stukje hoger, even blijft hij met alleen zijn eikel in haar kontje stil zitten dan voelt hij dat zijn schoonmoeder zich langzaam over zijn paal heen schuift. Met haar handen verwent ze zichzelf weer en laat bijna huilende geluiden horen als Kees haar met krachtige stoten begint te neuken in haar kontje. De spieren van haar billen veroorzaken grote druk op zijn gevoelige paal. Als hij zijn schoonmoeder hoort jammeren dat ze weer klaar gaat komen kan Kees zich niet langer inhouden en spuit zijn zaad met dikke en warme golven haar lichaam in.

Een poosje later staan ze samen onder de douche, Kees wast zijn schoonmoeder en zij streelt zijn lichaam. Na de douche kleed Kees zich aan en gaat naar beneden, in de kamer gaat hij verder met de klusjes die hij nog moet doen. Tijdens de koffie kijkt zijn schoonmoeder hem vragend aan, ze streelt met haar tong langs haar lippen.

“Je bent echt een heerlijke kerel Kees, Lisette heeft mij al vaak verteld dat jij geweldig bent en nu weet ik het zeker. Vorige week vertelde Lisette mij dat jij vrij nam maar dat zij ongesteld was die week. Zij weet dat ik al langer met jou naar bed wil en zij gaf mij toestemming om jou te verleiden. Het was fantastisch Kees en ik hoop dat jij nog wel vaker met mij het bed wilt delen.”

“Lieve ma ik begreep gisterenavond in bed dat Lisette het goed vond als ik iets met u zou doen. Ik heb ook heerlijk genoten en als het aan mij ligt dan is dit zeker niet de laatste dat wij samen het bed hebben gedeeld. Ik vraag mij alleen af hoe pa hier over denkt.”

“Maak je over je schoonvader maar geen zorgen, die vindt alles wat ik doe goed. Het liefste zou hij mee doen denk ik. Als Lisette weer ongesteld is mag je gerust naar mij toe komen, ik zal je dan wel helpen en jij mij. Je hebt mij een heel fijne morgen gegeven en dat gaan wij nog vaak doen.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners