Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Klusjes bij men schoonzusje - 21237 keer gelezen
Een tijdje geleden had mijn schoonzusje gevraagd of ik bij haar enkele werkjes kon opknappen waar haar ventje zich geen meester over zag.
Aangezien ik tussen Kerst en Nieuwjaar niet hoefde te werken was dit het uitgesproken moment. Haar man was gaan werken en de twee kinderen waren bij haar schoonouders.

Nellie is 24 is drie maand zwanger van haar derde kindje. Niettegenstaande ze er al twee gebaard heeft, heeft ze een heel slank lichaam en kleine borstjes. Met haar 175 en ongeveer 50 kg heeft ze echt het lichaam van een mannequin. Ze heeft een kort blond kopje haar en straalblauwe ogen.

Ik had dus een ganse dag op haar zolder gewerkt, want er moet immers een nieuwe kamer bijkomen gezien het 3e kindje. Rond 15 uur had ik gedaan met mijn werk. Eerst alle een beetje opgeruimd en toen ging ik naar beneden.

Ze stond af te wassen in de keuken met een koptelefoon over haar hoofd. Ik kon de muziek niet horen maar vond het wel leuk dat ze zo sensueel stond te dansen. Ik ging achter haar staan en tikte even op haar schouder. Z schrok even en draaide zich vervolgens om. Met haar blouse schuurde ze langs mijn door stof bevuilde T-shirt.

Ze vroeg of ik geen dorst had. Natuurlijk. Even later zaten we een beetje gezellig aan de tafel te keuvelen. Ik heb met Nellie altijd al een goeie relatie gehad. We kunnen over veel zaken openlijk met elkaar praten. Ze vertelde onder andere dat ze soms vapeurs (opvliegingen) kreeg als gevolg van de zwangerschap en ze vertelde dat het enigste dat haar toen kon helpen was masturberen of eens lekker van bil gaan. Ik kreeg van ons gesprekje een staalharde erectie.

Na een tijdje vroeg ze op ik eerst niet zou douchen. Ik vond dat een goed idee. Geef je kleren maar hier, ik zal ze snel wassen,. Ik stapte ik de keuken dus uit mijn kleren. Mijn boxershort hield ik aan om mijn erectie te verbergen, maar dat leek niet goed te lukken. Ga maar naar boven, ik breng zodadelijk een badmantel, zie ze.

Ik ging dus onder de douche. Even later ging de deur van de badkamer op ik zag door het bedampte glas van de douche dat ze ook naakt was. Plots ging de deur open. Schuif eens een beetje opzij, zei ze. Ik heb mijn kleren maar tesamen met de jouwe in de wasmachine gestoken,. We hadden elkaar al eens vroeger naakt gezien toen we met onze respectievelijke wederhelften in het zuiden van Frankrijk op een avond eens naakt gingen zwemmen in een klein meertje, maar tochˇK Mijn lul begon weer te steigeren.. Ze deed alsof er niets aan de hand was. Ze nam de sproeier en spoelde al het stof van mijn lichaam. Vervolgens nam ze douchezeep en smeerde deze over mijn ganse lichaam. Met een spons schrobde ze eens goed over mijn huis. Mijn lid werd evenwel ontzien. Ik had echter haar pretoogjes wel gezien.

Even later was het mijn beurt. Ook ik zeepte haar langs achter volledig in. Mijn handen gingen over haar rug, haar nek en zo naar haar borsten. Ik voelde haar tepels verstijven. Ik gleed vervolgens met mijn handen naar haar kontje en streelde zachtjes haar zijdegladde benen. Met mijn hand had ik al een tussen haar billen gewreven maar ik hield afstand van haar venusheuvelje. Soms krulde ze haar rug en sloeg ze haar nek achterover. Ze genoot er met volle teugen van. Ik kon het eigenlijk nog niet goed vatten. Ik sta hier naakt onder de douche met mijn 5 jaar jongere schoonzuster. Mijn vrouw zou het eens moeten wetenˇK
Ik nam de sproeier van de muurhouder en begon haar vervolgens al te spoelen. Eerst haar haren en haar rug. Vervolgens draaide ze zich naar mij. Ik had nu volop zich op haar prachtige borstjes. Ze heeft normaal een 75A maar met haar zwangerschap zijn ze een beetje meer gezwollen.. Haar tepels staan recht en keihard vooruit.Ze heeft een klein driehoekje schaamhaar, mooi afgelijnd. Mijn vrouw had mij vroeger al eens verteld dat Nellie zich permanent had laten ontharen. Nu wist ik wat ze bedoelde.
Met de sproeier spuit ik het sop van haar borsten en buik. Vervolgens richt ik de sproeier op haar venusheuveltje want deze hangt nog vol met schuim. Een siddering gaat door haar lichaam wanneer de warme straal haar clitoris beroerd. Ze begint ontzettend te blozen. Ze neemt de sproeier uit mijn handen en richt deze zelf tussen haar benen en begint ongecontroleerd te masturberen. Ik sta er een beetje wezenloos naar te kijken. Mijn penis klopt in mijn hand. Ik begin me zelf ook af te trekken. Nellie komt onmiddellijk klaar. Ze laat de sproeier vallen en draait haar rug naar me toe. Steek hem erin, zegt ze met strenge stem. Ze buigt zich een beetje naar voren. Ik duw mijn lid tegen haar schaamlipjes. Ze duw haar kont hard naar achter. Neem me hard en snel, gebied ze me. Met de glimlach op de lippen voer ik haar wensen uit. Ik moet me geen zorgen maken want ze is reeds zwanger . Ik stoot en ram alles wat ik heb in haar buik. Mijn 19cm gaan er met gemak in. We komen samen klaarˇK

Ze draait zich om en geeft mij een lange tongzoen. Dit had ik echt nodig, zegde ze. We stonden eerst nog een beetje te knuffelen en toen stapten we uit de douche. We droogden mekaar af. Ik kon het niet laten om haar nog eens lekker te likken en te vingeren waarop ze gillend klaar kwam. Ze drukte haar dijen zo stevig tegen elkaar dat ik bijna verstikte. Maar even later ontspande ze zich volledig. Ik had zin om haar nog eens te neuken want ik had intussen terug een erectie op maat toen er plots iemand beneden aan de trap riep.

,t Was haar schoonmoeder die de kinderen terug bracht. Gelukkig bleef ze niet en kon ik even later naar beneden in een badjas. De wasmachine was reeds klaar en ik stak mijn kleren snel in de droogkast. Ik kwartiertje later kon ik mijn kleren aantrekken. De kinderen waren buiten in de tuin aan het spelen en hadden gelukkig niet gezien hoe ik naar beneden was gekomen. Nellie stond intussen ook gekleed in een training in de keuken. Ze was juist opnieuw aan de vaat begonnen toen haar ventje de oprit op reed. Hij moest eens weten. Hij vond dat ik prima werk geleverd had. Ik kon dat alleen maar beamen . Hij vroeg of ik nog tijd had om die week nog wat klusjes te doen voor hem. Ik keek eens naar Nellie. Een glimlach verscheen op haar lippen. Ik beloofde haar man om de klusjes verder af te maken en dat deed ik ook, nietwaar NellieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners