Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Knakworst In Dochter - 41758 keer gelezen
Het is kwart over 8 ’s avonds midden in de zomervakantie als mijn dochter (Floor, 16 jaar) naar mij toe komt gelopen. Ik zit in de tuin de krant te lezen in de ondergaande zon. Mijn vrouw is een weekje weg met wat oude vriendinnen van haar.
“Pap” zegt ze heel verlegen. Ik kijk op uit mijn krant en zie dat ze een knalrode kop heeft. Haar haren zitten een beetje in de war, ze heeft een kort zomerjurkje aan die mij een nét iets te diepe inkijk biedt in haar cup C.
“Wat is er schat?” zeg ik.
- “Ik weet niet helemaal hoe ik dit moet uitleggen” begint ze. “Ik heb iets doms gedaan”.
“Heb je je ergens bezeerd?”
- “Nee, dat niet.”
Ik had nog geen idee wat er aan de hand was, maar mijn dochter zag er erg opgelaten uit. Het leek alsof ze iets helemaal niet wilde vertellen, maar geen keus had.
“Het zit zo… Ik raakte net een beetje opgewonden, en toen wilde ik wel eens voelen hoe hét voelt.”
- “Hét?” vraag ik aan haar.
“Je weet wel pap… Het doen…”
- “Ohh zo bedoel je. Het is heel normaal om daar nieuwsgierig naar te zijn meisje. Daar is niks ergs aan”
“Dat is het ook niet,” zegt ze, “maar ik heb zeg maar bedacht…” Ze stopt even. “Ik heb er een knakworstje ingestoken” gooit ze eruit. Ik verslik me even in mijn drinken. Dat mijn puberende dochter met zichzelf speelt was normaal, maar het idee dat ze een knakworstje als dildo gebruikte maakte mij een beetje verward. De grote vraag was waarom ze het mij vertelde. Ze ging door.
“Alleen toen is het knakworstje binnenin afgebroken” zegt ze met een knalrood hoofd. “Ik krijg hem er niet uit pap” snikt ze een beetje, “en ik hoopte misschien dat jij me kon helpen aangezien jij dokter bent.” Ik ben een huisarts, gespecialiseerd op het geslachtsgebied, dus kon haar inderdaad wel helpen. Hoe raar ik de situatie ook vond, probeerde ik normaal te blijven.
“Och meisje toch, maak je maar geen zorgen. Ik kan je wel helpen. Ga maar even op het gras liggen.” We hebben een hele afgeschutte en afgelegen tuin, dus dit kon wel even buiten. Ongemakkelijk ging Floor op de grond liggen, en schoof haar rokje omhoog. Ze was waarschijnlijk meteen naar me toe gekomen, want haar natte vagina werd niet bedekt door een slipje. Nou krijg ik met mijn werk regelmatig wat poesjes te zien, en daar raak ik ondertussen niet zo maar opgewonden meer van. Maar nu mijn bloedeigen dochter hier voor mij lag, moest ik even slikken. Ze had haar schaamstreek mooi geschoren, er was geen haartje te bekkenen. Zo professioneel mogelijk knielde ik voor haar, en opende haar schaamlippen. Ze bewoog een beetje. Ik ging met mijn wijsvinger bij mijn eigen dochter naar binnen om te voelen hoe diep de knakworst zat. Ik hoorde mijn dochter een beetje kreunen. “Gaat het wel?” vroeg ik. “Ja hoor, het voelt eigenlijk best wel lekker.” Ze had hem er een flink stuk ingeschoven, maar na een minuutje of 2 voorzichtig opereren kreeg ik hem er in 1 stuk uitgetrokken.
Daar zat ik dan, met een knakworstje in mijn handen bedekt met het kutvocht van mijn dochter, tussen haar open benen in haar kutje te kijken. “Het is voorbij Floor” zei ik. “Mmm… jammer” zei ze.
- “Hoezo jammer?”
“Het is misschien heel raar pap, maar het was best wel lekker…”
- “Nee hoor meid, dat is niet zo raar, ik raakte je g-spot veel aan toen ik hem eruit trok”
“Mijn wat?” zei Floor
- “Je g-spot. Dat is een hele gevoelige plek in je vagina.”
“Pap?”
- “Ja meid?”
“Kun je die mij nog een keer aanwijzen?” stamelde ze.
Ik was versteld van deze vraag. “Uhh… weet je dat zeker?”
“Alleen als jij het wilt hoor pap, maar het voelde zo lekker, ik wil weten waar je het aanraakt.”
Langzaam ging ik weer terug met mijn vingers naar haar natte poes. Terwijl ik naar binnen ging en met 2 vingers over haar g-spot wreef, legde ik uit dat daar heel veel zenuwen zitten waardoor het zo’n lekker plekje is. Ik werd stiekem ontzettend opgewonden van dit allemaal. Wat was begonnen als een klein operatietje was een beetje veranderd in het vingeren van mijn dochter. Hoe lekker ik dat ook vond, ik wist dat het niet kon. Daarom trok ik mijn hand weg, maar in plaats van weer op te staan, stak mijn dochter nu zelf 2 vingers in haar kut!
“Ahhh ja pap, ik kan hem ook vinden!” kreunde ze.
- “Fijn zo meisje” probeer ik normaal te zeggen, maar ik heb geen flauw idee meer van wat normaal is in deze omstandigheden.
“Vind je het leuk om zo naar me te kijken pap?”
- “Nee Floor, nu is het genoeg geweest, ik ben tenslotte je vader” lieg ik. Ik sta te genieten van het aanzicht van deze jonge godin.
“Volgens mij lieg je pap… Aan je broek te zien dan.”
Nu ik naar beneden kijk valt het mij pas op dat ik een keiharde stijve heb gekregen van het hele gebeuren. Drukkend tegen mijn linnen broek vraagt mijn lul om vrijheid. En mijn dochter geeft het. Zonder iets te vragen grijpt ze naar mijn pik, wrijft er even over, en trekt opeens mijn broek uit. Ik wil iets zeggen, ik wil iets doen waardoor ze stopt, maar zodra ze haar lippen op mijn dop legt ben ik verlamd. Wat een geile meid. Ik kijk vluchtig om me heen, maar er is niemand in dit gebied. “Floortje, stop” kreun ik, maar ik onderneem geen actie. Dat kan ik niet, ik sta aan de grond genageld terwijl mijn dochtertje mijn lul aflebbert. Ik kan het niet geloven, het voelt zo ontzetten goed, maar ook zo fout. “Dit kan echt niet meid” zeg ik. Ze stopt even
“Het kwaad is nu toch al geschied pap” zegt ze terwijl ze weer gaat liggen en haar benen spreidt. Met mijn stijve lul sta ik voor haar in de achtertuin, en ik wilde niks anders dan haar neuken. Het kwaad is nu toch al geschied… Ach verdomd!
Ik ga op mijn knieën zitten en duw mijn eikel tegen haar grot. Haar pruimpje is letterlijk kletsnat, en zonder veel moeite zit ik in haar. Wat een strakke kut heeft mijn dochter! Wat ontzettend lekker is dit!
“Rustig aan!” kreunt mijn meisje. “Hij is best wel groot…”
Langzaam maar zeker begin ik op en neer te bewegen. Ik geniet van de buitenlucht en de ondergaande zon terwijl ik op een grasveldje mijn 20 cm lange staaf in mijn eigen dochter heb zitten. Het gevoel van schuld is verdwenen; mijn dochter wil het immers zelf.
“Ahh je bent de beste dokter ooit pap!” schreeuwt ze. Ik houd het al niet meer vol. Ik trek mijn piemel uit haar gleuf en spuit 3 dikke stralen sperma over haar tieten en gezicht.
“Laat mij dat maar even schoonmaken” zeg ik terwijl ik haar jurkje uittrek. Een BH heeft ze ook niet aan, en haar jeugdige tieten, die net iets te groot zijn voor haar leeftijd, springen vrolijk los terwijl ik het jurkje weghaal. Ik pak een handdoek van mijn stoel en veeg haar schoon. Daarna ga ik op haar buik zitten, en leg mijn lul tussen haar tieten. Ik trek haar hoofd rustig omhoog, en duw mijn eikel in haar mond. Ze begrijpt het idee en zuigt mijn dop terwijl ik haar tussen haar tieten neuk. Wat een geweldige borsten heeft ze! Langzaam komt mijn wat slap geworden lul weer tot leven.
“Ik zal je nog een dokterslesje geven” zeg ik, en daal af naar haar perzikje. Als een beest lik ik haar clitoris en lippen, terwijl ik wat vingers in haar kutje steek. Zo ga ik door totdat ze begint te kronkelen. Heftig bewegend en gillend komt mijn dochter klaar, en tot mijn verbazing squirt ze een straal vocht recht in mijn gezicht. Ik lik alles op en til haar billen omhoog. Haar hele bovenbenen en billen zijn al kletsnat geworden. Ik lik haar kut en poepgaatje in lange grote halen. Rap steek ik mijn wijsvinger in haar kontje terwijl ik haar clitoris blijf likken. Floor slaakt een kreet, maar protesteert niet. Ik lik en vinger haar zo een tijdje, totdat ik mijn tweede vinger erbij stop. Ik wilde haar anaal neuken, maar twee vingers zitten al erg strak. Ik trek ze eruit spuug nog een keertje in haar anus, en steek dan zo hard mogelijk mijn vleestaaf in haar sterretje. Ze schreeuwt het uit met een brede lach op haar mond. Ik neuk haar hard in haar poepgaatje totdat ik voor de tweede keer kom. Dit keer spuit ik wel mijn zaad in haar, nu kan ze immers niet zwanger worden. Hetzelfde zaad wat haar heeft gemaakt, spuit ik nu in haar kontje. Uitgeput gaan we naast elkaar liggen en vallen we in slaap.
Niet veel later wordt ik wakker, en schrik een beetje van mijn naakte dochter in mijn armen. Ik sta op en zie een klodder zaad uit haar anus sijpelen. Mijn dochter wordt ook wakker.
“Luister Floor, ik liet me net even gaan, maar dit is niet de bedoeling. We kunnen dit niet blijven doen… tenzij jij het leuk vindt natuurlijk…”. Floortje kijkt mij aan, maar zegt niks. Shit, denk ik... hier ga ik nog hele erge problemen mee krijgen. Dan verschijnt er een klein lachje op haar gezicht, terwijl ze langzaam en erotisch haar benen spreidt en haar lippen uit elkaar haalt. “Zullen we nog een keer, pap?”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners