Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Knallende Jaarwisseling - 8234 keer gelezen
Iedereen heeft natuurlijk oud en nieuw knallend gevierd met vuurwerk! Maar ik Chris en mijn zusje Jamie hebben het op een bijzondere manier knallend gevierd!

Jamie vroeg aan mij of ik met haar weekje op vakantie wilde naar Oostenrijk, eerste wat ik dacht is natuurlijk! Even lekker helemaal ontspannen en beetje skiŽn met Jamie! Dit omdat zij ook een goddelijk lijf heeft! Ze heeft donkerblond haar, blauwe ogen, slank, 1,74 en ze heeft een cup c ze is trouwens 21 en ik ben 23.

Zo ben ik tweede kerstavond naar haar toe gegaan, om een lekkere diner te eten, maar daarnaast had ze ook een mooie jurk aan die een beetje doorschemerde en ze niks er onder aan had! Hier had ik dus wel behoorlijk moeilijk mee, ook omdat ze me uitdagend aan zat te kijken. Naar mate de avond vorderde, werden we ook moe en wilden we uit gerust naar Oostenrijk rijden.

Toen we in de auto zaten en een tijd hadden gereden gingen we wisselen en zei ze tegen mij dat dit een hele speciale week zou worden! Ik was benieuwd wat het was, hoewel ik mijn gedachtes had.

Na de lange rit haalde ik de koffers er uit en gingen we douchen, we weten van elkaar hoe we er uit zien dus liepen we ook naakt door de kamer, dit gaf af en toe ook mijn jonge heer de nodige verstijvingen en Jamie zag het, ze vroeg of het wel ging of dat ze iets moest aantrekken om het te verbergen. Waarop ik zei: lieverd je ziet er zo goed uit! Je hebt genoeg mannelijk aandacht! Volgens mij kom je ook niks te kort toch? Dit was toch wel het moment waarop ik dacht moest ik dit wel zeggen. Ze zei tegen me dat ze me wel veel mannelijk aandacht kreeg, maar niet toe was aan sex omdat ze niet wilden afknappen daarop.

Naar mate de dagen vorderde, was het al snel 31 december 2014. De dag waarop iedereen knallend om 00:00 vuurwerk afsteekt en iedereen elkaar om helst en gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit jaar wilde mijn zus het anders doen! dus ik zei okť, hoe wil jij het vieren? Dat hoor je vanavond om 22:00. Dus ik was de hele dag met mijn gedachtes bij mijn zus wat ze in petto voor mij had. Ik had wel een vermoeden dat ze me wilde strelen of aftrekken, maar ook niet meer.

Toen we naar het hotel gingen, wilde mijn zus perse dat ik met haar onder douche zou gaan, of dat ik niet durfde, dit liet mij geen 2x zeggen en stapten samen onder de douche, hier hebben we elkaar lekker gewassen zij heeft mij heerlijk gewassen bij mijn jongeheer en lichtelijk bij geschoren. Toen ze dat deed raakte ze vaak met haar hand expres mijn jongeheer aan om hem stijf te maken. Nou dit lukte zeer goed! Ze was zo erg bezig met mijn pik dat ik op een gegeven moment zo geil werd dat zij hem ook in der mond deed en mij tot een anti climax pijpte! Dit deed ze dus om later die avond nog te genieten!

Nu was het mijn beurt zei ik! Ik legde haar zo neer dat ik haar geschoren kutje lekker kon likken, hiermee heb ik haar lekker tot een hoogte punt gelikt en al het geil op gelikt en tilde ze mijn hoofd op om een lekkere tongzoen te geven, zo deelde we haar lekkere geil. We maakte elkaar schoon en droogde ons.

ik keek op de klok hoe laat het was het was 23:00uur kut dacht ik de tijd gaat snel! Nog snel de roomservice op gebeld voor een flesje bubbels. Na een paar minuten werd er op de duur geklopt en een leuk meisje van jaar of 26 bracht de fles champagne, met 4 glazen. Waarop ik tegen haar aardig bedoelde neem ook maar een glaasje van ons, vergetende dat wij nog spiernaakt zijn, dit vond zij geen probleem en dronk een glaasje met ons mee en verdween weer.

Inmiddels was het 23:40 uur en hadden we een leuk spel bedacht! Truth of dare. Mijn zus begon truth! Dus ik vroeg of ze wel eens extreme dingen wilde experimenteren op het seks gebied. Waarop zij zei: ja diverse. Hmm dacht ik wie weet wordt nog spannend vannacht nu moest ik de vraag beantwoorden, ik koos voor het zekere en dacht, hier kan niks verkeerd mee gaan. De vraag was: Zou je mij willen ontmaagden en een echte vrouw van mij willen maken Chris? Oef, zij zag mijn paal natuurlijk want we waren nog steeds naakt en ik was wel ondertussen wat geiler geworden. Dus ik antwoordde dat ik niets liever wilde!!

Het was twee minuten voor 12 ze stond op en kwam op mijn schoot zitten spelende met mijn pik, deze werd al gauw hard door de geilheid, ik pakte haar borsten en masseerden ze en ging met mijn mond naar haar tepel om lekker te verwennen.

Het vuurwerk begon en het was 00:00 Gelukkig nieuwjaar Chris! Gelukkig nieuwjaar Jaim! En we stonden op en gaven elkaar een lekkere tongzoen van een paar minuten. Daarna ging ze hurkend voor me zitten en nam mijn pik weer in haar mond, aah dit was zo zalig het vuurwerk knalde buiten en mijn zusje was mij lekker aan het verwennen!!

Nadat zij mij gepijpt had, kuste ik haar vanaf haar nek naar haar kutje toe, ik nam 2 vingers om haar clitje samen met mijn tong te verwennen. Ze was zo geil geworden dat ze met 1 hand mijn hoofd pakte en dieper tegen haar kutje zette. Na een enkele minuten waren we beiden 1 keer klaar gekomen in het nieuwe jaar!

Toen zij op een hoogte punt was gekomen en ik ook kwamen de volgende woorden uit haar mond: Neuk je zusje maar, ontmaag me, maak een vrouw van me en maak me zwanger broer van mij!

Hierover was ik wel verbaasd, maar ik liet me nogmaals geen twee keer zeggen en ik ontmaagde mijn zusje op het mooiste moment van het jaar! Ik pakte mijn pik en stootte hem voorzichtig in haar tot dat die helemaal er in paste, hierdoor verhoogde ik het neuk tempo en speelde zich nog lekker met haar borsten voor mijn gezicht waardoor ik nog harder stootte en zij wel redelijke hard kreunde, nadat ik in haar ben klaar gekomen, heeft zij mijn lul lekker schoon gelikt en hebben we zoveel mogelijk het sperma in haar gehouden, zodat de kans op zwangerschap vergroot.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners