Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Laura 6 - 8734 keer gelezen
Dit verhaal is gebaseerd op de personages uit Laura 1-5 van Wynola. Het is daarom goed om eerst de voorgaande delen te lezen.

Terwijl Sander nog een laatste lading heet sperma in haar kut spoot, kwam Chris naar zijn zwetende moeder en zijn vriendjes aangelopen. Hij bleef staan op een metertje afstand om nog eens te kijken naar het prachtige volle lichaam van zijn moeder, achteroverliggend op de hooibaal, en dat nat van de lichaamssappen en sperma was. Haar grote tieten zwoegden op een neer van de inspanning en Sander trok zich rustig terug uit het kutje met zijn piemel waar het sperma nog aan vastdroop. ‘Ze is echt een heerlijk wijf om te neuken maat, echt, ze is onverzadigbaar’ zei Sander.

‘Je hoorde het haar net zelf zeggen, ze wilt niets liever dan zich door haar zoontje te laten neuken’ riep Mark grijnzend. ‘ Nadat ze zich als een echte hoer heeft laten nemen door al je teamgenoten mag jij het nu afmaken. Ik durf te wedden dat je hier altijd van gedroomd hebt, die lange benen, die heerlijke kont, haar strakke buik en vrouwelijke heupen, en vooral die enorme borsten. Het is tijd om je dromen te laten uitkomen Chris, je hoeft niet meer stiekem naar haar te staren in de douche, je mag je nu zelf tegoed doen aan die geile rondingen en je lusten de vrije loop laten op dat geile lichaam van haar. Hier is ze voor bedoelt. Wij gaan er eens goed voor zitten en laten jullie lekker je gang gaan.’Chris hoorde het aan, ergens hield hij ook nog wel van zijn moeder, maar na de afgelopen orgie en het geile geneuk van de afgelopen uren was het hem teveel geworden en wilde hij niets liever dan zelf zijn piemel in zijn mooie moeder duwen.

Laura hoorde alles versuft aan en besefte dat ze schaakmat was gezet. Ze vond het verschrikkelijk dat haar zoon haar zo in deze toestand moest zien, maar tegelijkertijd had ze zelf juist gezegd dat ze het niet erg vond om daar hem geneukt te gaan worden. Toch probeerde ze hem nog op andere gedachten te brengen: ‘Chris, je hoeft dit niet te doen lieve jongen. Ik ben je moeder. Dit mag niet en hier komen problemen van. Het spijt me dat je me zo moet zien, maar ik kan het uitleggen. Chris, luister asjeblieft naar me.’

‘Je hebt net alles uitgelegd wat er valt uit te leggen mevrouw Klein, onderbrak Mark haar, toen je je van voor en achter hebt laten palen door zijn vrienden.’ Het minste waar hij recht op heeft is eenzelfde behandeling. Hij richte zich nu tot Chris: Het is jouw recht om je moeder eens lekker te nemen. Ze is heerlijk. Kijk dan naar die geile tieten’, voegde hij eraan toe en kneep nog eens in een van de dikke borsten van de milf.

Laura hoorde het aan en keek naar Chris. Ze zag in zijn blik echter een ongelooflijk verlangen en een hoge nood die ze nooit eerder in zijn ogen had gezien. Hij verslond haar rijpe lichaam met zijn ogen van top tot teen en Laura wist dat ze geneukt zou gaan worden. ‘Chris, asjeblieft’ riep ze nogmaals.

Chris hoorde het aan, maar terwijl ze de woorden sprak kon hij geen weerstand meer aan bieden aan het geile tafereel voor hem: Zijn moeder naakt op een hooibaal voor hem in deze schuur, met grote ogen smekend om naar haar te luisteren, maar Chris kon simpelweg deze gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan. Zijn geilheid overheerste alles in zijn hoofd en zijn pik was nog nooit zo stijf. Hij had nog niet zoveel ervaring met meisjes gehad tot dit moment, maar nu had hij de kans om alles goed te maken. Zijn moeder had een lichaam om van te dromen, en hij zou al zijn fantasieën op haar kunnen uitleven. Chris opende zijn gulp en nam een stap naar voren.

‘Juist Chris, waar wacht je nog op, dit is het moment’ , spoorde Mark hem aan. Hij pakte de camera over van Sander om de aanstaande vrijpartij tussen moeder en zoon goed vast te leggen.
Chris lette nauwelijks op de camera, op dit moment waren zijn gedachten volledig bij zijn rijpe moeder. Binnen no time had hij zijn broek uit, zijn boxershort en zijn sokken. Zijn staalharde piemel floepte tevoorschijn en stond als een vlaggenmast vooruit.Laura zag de grote paal van haar zoon en besefte dat er geen weg meer terug was. Ze zag hoe hij naar haar hoofd toebewoog en haar met lichte druk omlaag dwong zodat haar lichaam gestrekt op de hooibaal lag. Haar hoofd stak er uit aan het uiteinde en ze voelde hoe Chris achter haar ging staan en haar haar beetpakte en lichtjes naar beneden trok zodat haar hoofd met een lichte knik naar beneden boog. ‘Chris, wat ben je aan het doe….’ riep ze uit maar op hetzelfde moment stootte Chris in een beweging zijn penis in de warme mond van zijn moeder. Door de hoek waarop haar hoofd achterover lag, kon hij direct doorstoten naar Laura’s keel. Dit gebeurde dan ook en Chris kreunde het uit van genot.

De andere jongens zagen hoe Chris op stoom begon te komen en zijn moeder nu in de keel begon te neuken. Het was een ongelooflijk erotisch tafereel hoe Chris voor het eerst zijn moeder te grazen nam en de opgekropte frustratie van eerder die middag eruit pompte. Zijn handen lagen op haar schouders om Laura op haar plaats te houden.

Laura voelde de indringer in haar keel maar werd al snel overmand door haar eigen geilheid. Was ze dan zo’n slet dat ze opgewonden werd door haar eigen zoon die haar in de mond aan het neuken was? Was dit wat ze stiekem verlangt had toen ze door haar zoons teamgenoten werd misbruikt? Gedachten speelden door haar hoofd maar al gauw verdreef haar opwinding dit naar de achtergrond.

Chris was ondertussen in de hemel beland. Hij dacht aan niets anders dan zijn eigen genot en probeerde zijn piemel zo diep mogelijk in zijn moeders keel te stoten. Of Laura dit comfortabel vond interesseerde hem niet – hij genoot van elk moment van de warmte van zijn moeders mond en om zijn pik. Erotisch keek hij naar het beeld voor hem hoe zijn spijkerharde piemel in het mooie gezicht van zijn moeder heen en weer schoof. Haar ogen keken hem aan groot van verbazing en verrassing. Hij keek naar de rest van haar mooie lichaam en zag hoe het kronkelde en schokte onder zijn stoten. Hij zag haar deinende borsten van links naar rechts rollen wat hem nog geiler maakte dan hij al was. Meteen greep hij die grote schatten met beide handen beet en gebruikte hij Laura’s grote tieten om zich aan vast te houden terwijl hij verder pompte. Genietend kneedde en pakte hij zijn moeders ronde borsten vast. Wat was ze toch lekker!Mark filmde het geheel nu van de zijkant en moedigde hem aan. ‘Pak die slet en laat je genot de vrije loop! Jij bent haar zoon en je had dit al veel eerder kunnen doen.’ Hij zoomde in op de mond van de geile moeder en de penis die daarin nu steeds wilder op en neer bewoog. Kijk mevrouw Klein, dit is je ultieme fantasie toch. Jouw eigen jongen heeft hoge nood en jij kunt hem dat geven. Dit is waarvoor je moeder bent. Om te voldoen aan zijn behoeften met dat prachtige lichaam. Geef maar toe dat je ervan geniet.’ Laura hoorde Mark haar verder ophitsen en op dat moment moest ze wel aan haar eigen verlangens toegeven. Ze begon aan de striemende piemel in haar mond en keel te zuigen en duwde haar borsten verder tegen de grijpgrage handen van haar zoon aan. Haar armen probeerden Chris via de achterkant van zijn knieën naar zich toe te trekken. Haar kutje werd nat van de geilheid van de verboden situatie en ze voelde opnieuw een orgasme opkomen.

Haar zoon merkte het plotselinge verschil en dit duwde hem bijna over de limiet. Wild kneep hij haar grote ballen plat en boog hij zich over haar heen. Met nog diepere stoten ploegde hij zijn pik in de zuigende mond van zijn moeder totdat zijn ballen haar hoofd raakte. Zijn pik verstramde en het sperma begon uit zijn ballen op te borrelen. Zijn ogen ontplofte, hij verloor elke beheersing en als een robot begon hij zijn pik tot diep in de keel van zijn moeder te stoten.

Laura zuchtte en steunde dat het een lust was om haar zoon te geven wat hij zo graag wilde. Ze voelde hoe hij haar borsten ruw vastgreep en hoe haar mond en keel misbruikt werden. Toen hoorde ze hem schreeuwen en voelde ze zijn pik in haar mond opzwellen tot ongekende proportie en spuwde hij het jonge zaad als een geiser in haar keel uit. Ze slikte straal na straal door, maar op een gegeven moment werd het zoveel dat het uit haar mondhoeken naar beneden droop in haar mooie haar. Na alle ladingen die ze eerder die dag al had ontvangen overtrof het sperma wat Chris in haar schoot alles. Tegelijk met Chris kwam Laura zelf ook klaar en brandde het vuur in haar geile onderlichaam naar een nieuw hoogtepunt.Chris was zo geil geworden van de gangbang van zijn vrienden met zijn moeder eerder die middag dat nu alles letterlijk door zijn piemel naar buiten kwam. Straal naar straal geil zaad spoot hij in zijn moeders mond maar zijn stijfheid nam nauwelijks af. Hij was gewoon te geil! Hij trok nu nog eens aan zijn moeders stijve tepels en trok zich terug vantussen zijn moeders warme lippen. Zijn laatste schoten sperma kwamen terecht tussen haar borsten en haar keel, zo een mooie geile witte ketting van zaad vormend.

Hij sloot zijn ogen van genot en terwijl hij nog in de roes van zijn heerlijke orgasme zat voelde hij zijn moeder teder zijn balzak kussen. ‘Mam, dat was ongelooflijk. Dit was het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Wat kan jij goed pijpen zeg. Je bent een natuurtalent.’ Laura voelde zich ongewild van binnen warm worden bij de complimenten van haar zoon nadat hij zich zojuist had leeggespoten in haar mond. Ze kuste nogmaals zijn balzak met liefde en langzaam kwam haar uitgebuite rijpe lichaam even tot rust.

Dit moment duurde echter niet lang, want Mark gaf de camera aan Sander en kwam naar hen toegelopen. ‘Prachtige show mevrouw Klein, je bent inderdaad een natuurtalent. Ongelooflijk om te zien hoe je de piemel van je zoon zo hebt verslonden. Het lijkt bijna wel of wij je niet genoeg hebben gegeven. Maar kom, dit is pas het begin. Chris is nog lang niet verzadigd, niet? Laten we je omdraaien zodat je je zoons pik goed kunt ontvangen.’ Mark pakte de heupen van Laura beet en begon haar op haar buik te draaien. Chris, die alweer stijf begon te worden hielp hem om haar voluptueuze lichaam te draaien via de schouders. Ze werd op handen en voeten neergezet en een van de andere jongens legde een tweede hooibaal neer zodat Laura voldoende steun had.

Laura stond nu op haar hondjes op de hooibalen met haar ronde kont verleidelijk de lucht in en haar enorme bengels hangend naar beneden. Haar haar zat door de war met resten sperma, en haar kutje was, ondanks dat het al was beursgeneukt door de 4 jongens, nog steeds nat door de acties van haar zoontje.

Mark gaf een geile tik op de wiebelende kont van Laura en riep Chris bij zich. ‘Ze is helemaal voor jou als je wilt, ze is rijp om te neuken en volgens mij kan jij niet wachten. Het is tijd om te beginnen met de tweede ronde.’Chris’ piemel maakte een enthousiaste sprong van opwinding toen hij dat hoorde en hij wilde naar voren lopen om zijn plaats achter zijn moeder’s strakke kont in te nemen. Voordat hij kon bewegen hapte Laura echter uit pure geiligheid zijn pik weer naar binnen en begon hem heerlijk af te zuigen. Chris keek op zijn sletterige moeder neer en genoot van de warmte rondom zijn pik. Ze keek hem met een hete blik aan terwijl ze haar wangen bol zoog op zijn penis.

Chris wilde echter meer. Veel meer. Hij had nog nooit een meisje geneukt en nu had hij de kans om zijn rijpe moeder eens flink te grazen te nemen. Het was nu of nooit. Hij trok zich terug uit zijn moeders warme mond en liep zwaaiend met zijn pik vooruit naar het achtereind van haar mooie lichaam. Hij nam plaats tussen haar lange benen die op de hooibalen gespreid naar achteren lagen en zette zijn handen op Laura’s kont.

Laura besefte wat er ging gebeuren en probeerde hem op het laatste moment nog over te halen. ‘Chris, lieverd, ik kan je nog een keer afzuigen als je wilt, maar dit is niet goed. Het mag niet! Laten we naar huis gaan en ik zal het je uitleggen.’ Haar woorden zeiden nee, maar Laura’s lichaam schreeuwde ja. Ze duwde haar onderlichaam nog verder naar achteren zodat haar lekkere kont onder precies de goede hoek stond gebogen voor de staalharde speer van haar zoon.

Chris zag alleen maar het zeiknatte kutje van zijn moeder, en zijn vlaggenmast lag op ramkoers om zijn mooie moeder heerlijk te penetreren. Hij verstond nauwelijks wat ze zei en voor hem telde nog maar een ding: zijn piemel diep in zijn moeders kont begraven. Hij pakte haar bij haar heupen en duwde zijn leuter recht vooruit tegen zijn moeders vagina. Hij genoot van de hitte en nattigheid die eruit kwam, wreef er even met zijn eikel in het rond, en schoof toen langzaam maar vastberaden zijn penis diep in zijn moeders verboden gleuf.Laura hield haar adem in en werd gevuld zoals ze nog nooit was gevuld. Ze liet een kreun ontsnappen en zette haar handen vast in het hooi terwijl haar zoon zijn keihard leuter verder en verder in haar schoof. Ze keek naar de jongens om haar heen die grijnzend en geil naar de paring van een rijpe moeder en jonge, gretige zoon stonden te kijken. Na een eindeloze minuut voelde ze Chris’ ballen tegen haar kont aanslaan, zodat ze wist dat hij nu compleet in haar zat.

Chris had het niet meer. Zijn pik zat nu eindelijk helemaal in zijn moeder en het was zalig. De warmte en strakte van zijn moeders kutje overtroffen al zijn verwachtingen. Een gelukzalige glimlach vulde zijn gezicht en met groot enthousiasme begon hij langzaam heen en weer te stoten. ‘Oh mijn god, mam, wat is dit lekkerrrrrr’ riep hij uit. ‘Pak mijn pik slet! Vanaf nu ben je van mij!’ en wild begon hij als een hond zijn moeder te neuken.

Laura hoorde de kreten van haar zoon en kon niets anders dan kreunen en gillen. Ze verloor bijna het bewustzijn door het geweld van de dikke pik van haar zoon die in en uit haar kut ramde. De luide geluiden van seks galmden door de schuur, onderbroken door haar kreunen en gegrom van Chris. Het kletsen van zijn piemel tegen haar billen werd steeds harder en intenser. Ze zag uit haar ooghoek de camera die vanaf de zijkant het neukende paar opnam en hoorde op de achtergrond het enthousiaste commentaar van haar zoons vrienden. Voor Laura zelf echter werden haar gedachten letterlijk opgevuld door de snoeiharde erectie van haar zoon achterlangs. Alles kwam in een roes terwijl haar zoon haar steeds harder ging neuken en zich wilde focussen om hem het meeste genot te geven met haar rijpe lichaam.

Chris neukte voor het eerst van zijn leven een meisje en het was nog wel zijn eigen moeder. Hij wist dat hij nooit meer zo’n lekker wijf als zijn moeder ter beschikking zou krijgen met zo’n voluptueus lichaam en dus wilde hij haar alles geven. Hij legde zijn handen op zijn moeders lekkere kont en greep de zijkanten van haar overvloedige billen vast terwijl hij zijn piemel keer op keer in haar boorde. ‘Oh mam, wat ben je toch heerlijk om te neuken!’ Kreunde hij uit, terwijl hij zijn pik weer tot aan zijn ballen in haar dreef. In razernij stootte hij zijn pik steeds maar weer in de volle kont van zijn jammerende en kreunende moeder.Na een tiental minuten zo geneukt te hebben, werd de onervaren Chris moe en leunde hij voorover op de bezwete en gebruinde rug van Laura. Zijn armen omsloten haar middel en hij trok haar nog harder tegen zich aan. Tegelijkertijd kon hij van hieruit perfect de enorme tieten van zijn moeder pakken die wild heen en weer zwaaiden op de maat van zijn geneuk. Hij kneedde en verorberde de enorme meloenen terwijl hij haar wild bleef beuken. Terwijl zijn handen de gigantische ballen probeerden te omvatten gaf kuste en likte hij zijn moeders bezwete rug van pure geilheid. Zijn moeder was alles wat hij ooit gewild had en hij wilde dat dit nooit zou ophouden! Zijn vrienden aan de zijkant was Chris allang vergeten vanaf het moment dat hij zijn handen op het vreselijk geile lichaam van zijn moeder legde.

De kussen op haar rug bracht Laura op een idee. Ook omdat ze het gewicht van de jongen niet langer kon houden riep ze verleidelijk: ‘Chris, geile jongen van me, draai me om zodat ik je in de ogen kan kijken terwijl je me neukt. Ik wil zien hoe je je pik in me stoot! Kom tussen de dijen van je geile moeder.’

Dit was muziek naar de oren van Chris en vanaf de zijkant hoorde ze Mark hardop lachen. ‘ Zie je wel mevrouw Klein, je bent zo’n slet dat je niets liever hebt dan je te laten neuken door nota bene je eigen zoon en zijn vrienden. En dat is precies wat wij hier allemaal willen niet? Die enorme joekels van je te grazen nemen en onze harde tienerpikken in je heerlijke lichaam leegspuiten. Zeg het hardop!’

Terwijl Laura nu achterop haar rug bewoog en Chris tijdelijk haar kutje moest verlaten keek ze hem geil aan. ‘Kom maar Chris, pak me maar. Het hoort eigenlijk niet dat jongens opgewonden worden van hun moeders. Waarom doe je het dan toch? Wat denk je wel niet!’ plaagde ze geil.

Chris werd hierdoor nog geiler en zijn met lichaamssappen bedekte piemel schoot als een zwaard vooruit. Geil en hijgend klom hij tussen de lange benen van zijn mooie moeder en keek hij met een roofzuchtige blik naar dat geile, volle, rijpe lichaam onder zich. ‘Ik ga je beursneuken mam, of je het nu wilt of niet, na al die tijd dat je met die grote tieten van je door het huis loopt in van die strakke zomer jurkjes ga ik je nu eindelijk nemen.’ En met een grom stortte hij zich op Laura’s hete volwassen lichaam, pakte hij haar heupen en schoof zijn penis in een vloeiende beweging terug in het binnenste plekje van zijn moeder.‘Heet keek Laura hem aan, terwijl hij rustig neukende bewegingen begon te maken in haar hete kutje. ‘Chris, kom eens hier en geef je moeder een zoen.’ Direct boog Chris zich voorover en begon zijn moeder te kussen. Eerst rustig op haar volle lippen, tussen het kalme neuken door, maar al gauw werd het teveel voor hem en begon hij met zijn hoer van een moeder heet te tongen. Met een hand probeerde hij zich stabiel te houden, en met de andere schoot hij door zijn Laura’s verwarde haar en streek hij langs haar mooie gezicht. ‘Oh mam, ik kan nog steeds niet geloven dat ik je aan het neuken bent’ riep hij uit terwijl hij zijn pik nogmaals in haar sappige vagina stortte. ‘Je mag me thuis zo vaak als je maar wilt neuken, lieverd, in jouw bed, in het mijne, op de bank beneden in de woonkamer. In de tuin in de zomer. Wanneer je maar wilt!’ Spuit me vol met je heerlijke zaad!’

Chris’ opwinding werd groter dan ooit en weer gaf hij zijn moeder een hete zoen terwijl hij in haar zaadvragende ogen keek. Met zijn vrije hand greep hij een van de grote tieten die onder hem meebewogen. ‘Je tieten zijn zo groot en lekker mam! Ik kan er geen genoeg van krijgen!’ schreeuwde hij terwijl hij nu ook zijn andere hand op haar ronde borst legde en de grote ballen nu letterlijk plat kneep. ‘Aaaauw….wat lekker….’ Gromde zijn moeder…’Pak mijn borsten maar jongen, knijp en kneed mijn meloenen. Ze zijn van joooouuuu!’

Hierop stortte Chris zich jankend van genot op die enorme vleesballen onder hem en begon hij nu met zijn hijgende mond ze af te likken en te zuigen. Zo goed en kwaad als het kon ging hij door met neuken terwijl zijn gretige mond zich tegoed deed aan mama’s verloren schatten.

Een laagje van zweet en speeksel van Chris vormde zich op Laura’s rondingen terwijl hij van de ene naar de andere borst bewoog. Aan de ene tepel was Chris aan het zuigen als een baby en met zijn hand trok hij aan de andere tepel en greep hij het heerlijke vlees in zijn handen. Hij kneep zo hard dat zijn moeder het opnieuw uitschreeuwde en het weelderige tietvlees bijna tussen zijn vingers uitkwam.

Ondertussen was Chris zijn prachtige moeder nu al ruim 30minuten aan het neuken en begon een tweede ongelooflijk orgasme dringend op te komen.Hij keek naar beneden waar zijn pik om ramkoers lag met zijn moeders kutje. Glinsterend van de neuksappen boorde zijn spijkerharde penis dieper en dieper in zijn moeders vagina. Hij keek naar haar haar vrouwelijke dijen, bezwete buik en langzaam omhoog naar die fabelachtige tieten waarvan de tepels strakgespannen overeind stonden. Chris liet zich terugvallen op zijn moeders grote warme lichaam en begon haar nu in alle ernst te neuken.

Terwijl de camera van Mark nog altijd draaide wurmde Chris zijn handen onder de natte kont van zijn moeder om zijn piemel nog harder naar binnen te kunnen drukken. Onderwijl kreunde hij steeds luider terwijl hij met zijn mond zijn moeders gezicht en hals erotisch kuste en door zijn borstkas en lichaamsgewicht de enorme borsten van zijn moeder zich plat tegen zich aan drukten.

Het rijpe lichaam van Laura schudde alle kanten op en haar kutje bereidde zich voor om het potente zaad van de jonge jongen te ontvangen. Op het toppunt van geilheid bewoog ze haar kutspieren om de dikke pik van haar zoon te melken. Ze zag de wilde blik in zijn ogen boven haar terwijl hij haar kuste, likte, en kneedde. Ze genoot ervan om als een slet door haar zoon te worden gebruikt en om hem met haar mooie lichaam op te winden.

‘Oh Chris, wat doe je toch met me! Straks kom je nog klaar in me! Zonen horen niet in hun moeders klaar te komen en aan hun borsten te zuigen en te zoenen. Je weet dat dit niet mag!’ schreeuwde ze geil.

‘Ja moeder, ik weet dat dit niet mag. Maar toch doe ik het!! Je bent gewoon te lekker! Je tieten zijn te groot! Je kutje is te strak! je kontje is te rond!’ piepte Chris terwijl hij nog harder zijn mooie moeder neukte.

‘Mark en Sander hadden gelijk. Je verdient het gewoon om geneukt te worden. Wat een lekkere slet ben je! Je lichaam is rijp om gebruikt te worden. Jaaaaaaaaaaa!’ krijste hij uit terwijl hij nu harder dan ooit op zijn moeder aan het inpompen was.Zijn handen vlogen nu van haar kont naar haar heupen en van haar heupen naar haar ongelooflijke tieten. Wild greep Chris nu om zich heen, zich tegoeddoen aan al zijn moeders geile rondingen. Zijn piemel stond op ontploffen maar hij gebruikte zijn laatste krachten om nog een paar laatste keren op zijn moeders hete onderlichaam in te rammen.

Laura schreeuwde het uit van genot. Ze piepte, hijgte en moedigde haar zwoegende zoon aan waar ze kon. ‘Neeeeem me, lieverd, neeeeeeeeeeeem me! Jaaaaaaa….pak me dan….God je neukt me nog bewusteloos! Ze had haar benen om Chris rammende kont gesloten en ze trok het zwetende lichaam van haar zoon nog dieper tegen zich aan. Met haar mond zoende ze het hele gezicht van Chris en met haar kut melkte ze zijn dikke pik.

De twee smolten samen en Chris huilde nu van genot. ‘Maaaaaaaam, ik ga koooooomen!’ Brulde hij. ‘Hier koommmmt het!!’

‘Ja lieverd, spuit me voooooool schat! Toe maar, toe maar! Je moeder gaat ook klaarkomen!!!
Chris’ pik ontplofte nu van alle heerlijkheid en in zijn hoofd begon er hemelse muziek te spelen. DE jongen keek verlekkerd en gelukzalig naar zijn geile, rondborstige moeder en met een allerlaatste diepe stoot tot aan de wortel van zijn lul vulde hij haar met zijn tienerpik.

Laura voelde het zaad van de jongen diep in haar spuiten en zelf kwam ze ook klaar zoals nooit tevoren. ‘Vuuuuuuuul me lieveeeeeerd! Aaaaaaaaaah! Jaaaaaaaaaaa!’ Kreunde ze luid als een vastgelopen grammofoonplaat.

Straal na straal heet sperma werd in de rijpe moeder gespoten en Sander stond er bovenop om dit gigantische hoogtepunt vast te leggen.

Chris was helemaal van de wereld en hij duwde voor de laatste keer zijn spuitende penis in het nauwe kutje van zijn moeder. Het sperma liep er gewoon uit!

Nadat eindelijk de laatste straal zaad in zijn moeders’ baarmoeder was gepompd verloor hij alle kracht en liet hij zich uitgeput bovenop het warme lichaam van zijn moeder vallen.

‘Kom, we laten de nieuwe tortelduifjes even bijkomen’ riep Mark spottend, ‘We hebben genoeg geil beeldmateriaal voor het nageslacht om dit verder te bewerken.’

‘We zien je later deze week nog wel mevrouw Klein zodat we je het resultaat kunnen tonen.’ En met deze aankondiging liepen Mark en de anderen weg van het nagenietende en uitgeputte neukpaar.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners