Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Les van zus - 3400 keer gelezen
Ik was dertien en logeerde vaak bij mijn zus. Ze was al op jonge leeftijd uit huis gegaan en woonde in een andere stad. Inmiddels was ze getrouwd. Ze was 10 jaar ouder dan ik. Ze sportte veel, ze liep hard en had al verschillende medailles op haar naam staan.
Ik was haar enige broertje en altijd al haar lieveling geweest. Ze was een echte knuffelaarster. Altijd lichamelijk contact.

Het was herfstvakantie en ik mocht die week bij haar doorbrengen. Ik ging met de trein. Ze woonde vlakbij het station. Het was koud en het regende toen ik aanbelde. Ze woonde op de eerste verdieping. Daar was een woonkamer aan de achterkant en een slaapkamer aan de voorkant. Boven op de zolder sliep ik. Ze gaf me een dikke knuffel toen ze opendeed en een dikke kus. We lopen naar boven. Wat ben je toch een grote knul aan het worden, riep ze uit. Hallo, ik ben dertien, hoor! Je komt toch morgenochtend nog wel even bij me liggen als Martin weg is, hè, zei ze toen ik naar bed ging. Dat deden we al jaren, maar nu was ik groter. Ik bevredigde mijzelf natuurlijk al en was seksueel aan het ontwaken. Is goed, zei ik.

Ik sliep altijd met alleen een slip aan en zo ging ik dan ook de volgende morgen naar beneden. Mijn odol was al wat gezakt toen ik de slaapkamerdeur opende. Mijn zus lag nog te slapen. De plek naast haar was leeg, het dekbed open. Ik kroop erin eerst met mijn been het been van mijn zus. Bloot tegen bloot, lekker warm. Ik tilde het dekbed wat op en zag dat ze een kort nachthemdje droeg, het was doorzichtig en ik kon haar tepels zien zitten. Het hemdje was opgekropen en ik zag dat ze geen slipje droeg... Ze had getrimd schaamhaar en haar lipjes staken wat naar buiten. Het was voor het eerst dat ik een vrouw zo zag en mijn hormonen gingen meteen op de loop. Mijn jongenspiemel steeg direct en ik dacht straks is mijn slip te klein. Ik ging naast mijn zus liggen en dacht eens kijken of ze echt slaapt. Ik begon haar te strelen, eerst haar benen, toen haar dijen, steeds verder omhoog. Het leeg of ze wakker werd en ze verdraaide zich een beetje. Mijn hart stond stil, maar ze was alleen maar meer op haar rug gaan liggen. Ik kon er nu nog beter bij. Ik streelde haar lipjes en door haar getrimde haar. Haar ademhaling ging sneller en werd haar poesje nu warmer en natter?. Ze zuchtte en ik trok snel mijn hand weg. Hee, morgen, zei ze geeuwend, ben je er al? Ikke wel, zei ik, op mijn buik draaiend om mijn stijve te verbergen. Lekker geslapen? Ikke wel en jij? Prima hoor, antwoordde ik. Wat gaan we doen vandaag? Het bleek dat er vanmorgen wat huishoudelijke dingen op het programma stonden en dat we vanmiddag gingen zwemmen. Ze repte met geen woord over mijn gevinger. Ik rook er stiekem aan en rook de lucht van haar poesje. Mom, heerlijk, het wond me op. De hele dag bleef ik wel wat opgewonden.
We gingen zwemmen. Thuis hadden we de zwemkleding al aangedaan, zodat we snel in het water waren. We trokken een paar baantjes en ravotten wat. Het was best druk. Omdat het slecht weer was leek iedereen wel in het zwembad te zijn. We gaan eruit, zei mijn zus. Alle badhokjes waren bezet, op een na. Kom, gaan we met zijn tweetjes in een hokje. Mij best. Ik droogde me zo goed en zo kwaad als het ging af en net toen ik mijn zwembroek had laten zakken, zei ze: droog mijn rug eens af! Ik draaide me half om en zag dat ze naakt was. Ze stond met haar rug naar me toe, heerlijke billen! Eeeh, stamelde ik, ikke... Ze draaide zich om en gaf me haar handdoek. Draai je maar om, vanochtend was je ook niet zo preuts! Ik bloosde verschrikkelijk. Je denkt toch niet dat ik niet merkte dat je aan mijn poesje voelde, zei ze. Vond je het lekker? Inmiddels stond ze al die tijd in haar volle glorie voor me. Mijn penis groeiende bij de aanblik van haar mooie lichaam. Zo, kleine jongens worden groot, lachte ze. En draaide me haar rug toe. Ik droogde die af en nam ook haar billen mee. Mijn jonge jongens penis stond inmiddels op volle sterkte. Ze draaide zich om, keek er nog eens naar en zei. Kom je morgenochtend weer? We moeten nu naar huis, eten klaarmaken. Hield dat een belofte in? Ik hoopte van wel...

De volgende morgen was ik al vroeg wakker. Ik lag te luisteren of ik de voetstappen van mijn zwager de trap af hoorde gaan. Zodra de deur was dichtgeslagen sprong ik uit bed en rende naar beneden. De deur was open en mijn zus had het dekbed al opgetild, ze lag er naakt onder... Doe je je slip ook uit, zei ze, wat ik natuurlijk deed. Ze omhelsde me en drukte haar naakte, warme lichaam tegen me aan. Ze kuste me op de mond en ik voelde haar tong naar binnen gaan. Tongzoenen had ik al geleerd bij het pluisje blazen, dus gaf ik me daar aan over. We lagen zijdelings tegen elkaar, zij streelde mijn rug en billen en ik de hare. Vind je me mooi? Vroeg ze. Heerlijk, zei ik, voel maar. Ik drukte mijn stijve tegen haar buik. Zooo, zei ze goedkeurend. Laat me je eens bekijken. Ze deed het dekbed weg en begon mijn piemel te bestuderen. Ik bekeek haar natuurlijk ook. Ze had heerlijke borsten, cup C denk ik, stevig en rechtop. Haar tepels stonden overeind tussen haar tepelhoven. Platte buik en een heerlijk poesje. De lipjes stonden al open en haar klitje tuurde al naar buiten.
Speel eens met jezelf, zei ze. Ik begon zachtjes aan mijn pik te trekken. Zij speelde met haar kutje. Trok de lipjes open, ging er met een vinger doorheen en streelde haar klit.
Zal ik je eens leren hoe je een vrouw bevredigt? Vroeg ze. Graag, ik heb nog geen ervaring. Ze nam mijn vinger, stak die in haar mond om hem nat te maken en leidde hem naar haar grotje. Ze wees waar ze het lekker vond en ik was een snelle leerling. Durf je me daar te likken? Ik bedacht hoe lekker ik haar poesje vond ruiken en zei uiteraard ja. Ze gaf me weer wat aanwijzingen en al gauw likte ik met mijn tong langs haar lipjes en over haar klitje, die allengs dikker werd. Ooh, kreunde ze, zalig, zo wil ik het.... Sneller. Ik voerde het tempo op en gleed met een vinger bij haar naar binnen. Jaaaa, steunde ze, ga door. Mijn vinger gleed nu in en uit, terwijl mijn tong over haar klit likte. Sneller, was de aanwijzing en ik gehoorzaamde. Haar hoofd tolde heen en weer en ze kneedde zelf haar borsten. Ik ga kooomen,ooh, ooh, aaaah. Haar buik trok zich samen en ook binnen in haar kutje voelde ik haar orgasme. Wat een ervaring. Ik likte zachtjes door en trok voorzichtig mijn vinger eruit.
Ze hijgde en haar hart ging tekeer. Je bent een goede leerling, zei ze, maar nu jij. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ze kwam boven me hangen. Haar borsten boven mijn gezicht. Ik pakte haar borsten en begon ze te likken, zoals ik haar kutje ook gebeft had. Ze verschoof wat naar beneden en likte mijn tepels. Ik wist niet dat die zo gevoelig waren! Met haar buik streek ze al over mijn penis, die in volle glorie rechtop stond. Ze trok er nu zachtjes aan en gaf er een kusje op. Langzaam gleed ze er met haar mond overheen en ze likte met haar tong langs mijn eikel, om hem daarna volledig in haar mond te stoppen en haar hoofd heen en weer te laten gaan. Dat was teveel voor een puber zoals ik. Ik voelde dat ik ging komen en zei dat ook. Geeft niks, je bent nog jong, zei ze, pakte een doekje van de grond en begon me harder en sneller te pijpen. Aah, steunde ik, ik kom. Ze trok snel terug en ik spoot al mijn zaad richting het doekje. Richting, want het waren van geilheid zulke harde stralen, dat de helft ernaast gutste, bovenop haar borsten. Wat was dat lekker, steunde ik. Ze hield mijn staaf nog vast. Hij was niet slap geworden maar nog op volle sterkte. Lik je zusje nog eens even lekker, zei ze en draaide zich om, zodat haar dikke lippen en klit vlak voor mijn gezicht waren. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Mijn tong gleed al weer over haar lipjes en mijn vingers masseerden haar klit. Zij had mijn pik weer in haar mond en zo lagen we heerlijk in standje 69. Na een poosje moest ik op mijn rug gaan liggen. Ze kwam boven me en liet zich op mijn pik zakken met haar natte gleuf. Hij ging er makkelijk in, ik was nog niet volgroeid. Ze begon zachtjes heen en weer te rijden. Boog zich voorover en ik moest haar tepels zuigen. Al na een paar minuten kwam ze weer kreunend en steunend tot een heerlijk orgasme. Door het samentrekken van haar baarmoeder hield ik het ook niet meer en voor de tweede keer spoot mijn zaad, nu in de samentrekkende kut van mijn zusje. Wat was dat lekker. Wat een heerlijke les.... Heel de vakantie door heb ik les gehad, iedere ochtend weer opnieuw. Het was de leukste vakantie ooit

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners