Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Leuk logeren - 3281 keer gelezen
Hallo mijn naam is Jack. Ik ben 16 jaar oud en ik ben een normale Nederlandse gezonde jongen, maar ik ben wel behoorlijk verlegen en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik nog maagd ben. Ik heb geen enkel idee hoe ik het bij een meisje zou moeten aanpakken. En ik heb helemaal al het lef niet om eens een versierpoging te doen. Het is niet dat ik lelijk ben maar ik ben gewoon erg verlegen. Natuurlijk zou ik net als vrienden van mij ontmaagd willen worden maar helaas is het er nooit van gekomen. Ik ben nog niet verder gekomen dan te masturberen met mooie vrouwen in gedachten. Maar voor de rest heb ik wel een top lieve en leuke vrienden en familie en woon ik heel erg leuk bij mijn ouders.

Als ik weer eens thuis zit bij het avondeten na een lange dag op school hoor ik opeens dat mijn ouders op vrijdagavond een feestje hebben en dat ze dan weg zijn. Of ik dan zin heb om bij mijn oom Edwin (43) en tante Anni (37) te gaan logeren. Tante Anni is de zus van mijn moeder alleen dan een paar jaar jonger. Meestal als mijn ouders weg zijn ga ik bij hen logeren en zo nu ook deze keer weer. Meestal waren mijn neef en nicht er ook maar die zouden er deze keer niet bij zijn. Mijn moeder wist al te vertellen, omdat ze het al gevraagd had aan tante Anni, dat het goed was dat ik bleef logeren. Ik hoefde alleen nog maar mijn bevestiging te geven maar dat zou niet het probleem zijn dacht mijn moeder. En daar had ze gelijk in want natuurlijk wilde ik maar al te graag gaan logeren bij oom Edwin en tante Anni. "Mooi dat is dan geregeld, ik zal vanavond nog wel even bellen dat het definitief doorgaat" zegt mijn moeder.

Ik tel de dagen af om te kunnen logeren want ik heb het altijd goed naar mijn zin bij oom Edwin en tante Anni. Ik mag bij hen ook altijd meer dan bij mijn eigen ouders. Een paar dagen later is het zover. Nadat ik mijn tas heb ingepakt word ik bij oom Edwin en tante Anni afgezet door mijn ouders. Bij binnenkomst krijg ik gelijk weer een dikke knuffel van Edwin en Anni. Nadat mijn ouders nog wel samen een bakje koffie hebben gedronken gaan ze weg naar hun feestje toe. Als mijn ouders weg zijn vraagt Edwin of ik zin heb om een potje te gamen met hem. Dat vind ik altijd wel goed. Dus gaan ik en Edwin gamen en gaat Anni rustig iets lezen.

Na een paar potjes gamen komen ik en Edwin weer terug om samen met Anni tv te kijken.

Edwin gaat gelijk romantisch met Anni op de bank zitten. Ik heb de kleine bank voor mij alleen dus ik kan wel lekker languit op de bank liggen. Onder het tv kijken praten we natuurlijk wel gezellig met elkaar door. Dan vraagt Edwin aan mij hoe het is met mijn liefdesleven. Ik zeg hetzelfde als daarvoor "Niet best, ik ben nog steeds vrijgezel. Ik heb nog steeds geen meisje gevonden dat mij wil". "Ach jongen maak je niet druk" zegt Anni "Je bent nog hartstikke jong en er komt snel genoeg een leuk meisje voorbij". "Ja dat zeg je vast maar om mij op te beuren. Wie wil er nu in hemelsnaam een verlegen jongen?" "Ik" zegt Anni "Kijk, je oom Edwin was vroeger, toen hij net zo oud was als jij ook hartstikke verlegen. Maar toen hij iets ouder werd viel die verlegenheid van hem af. Ik weet zeker dat bij jou hetzelfde gaat gebeuren. En kijk hij is ook getrouwd met mij. Je bent een echt hartstikke knappe, lieve en grappige jongen en geloof me maar schat, het komt echt goed". "Zeker weten van wel" zegt Edwin "De meiden van jouw leeftijd zijn nu nog allemaal druk met zichzelf bezig maar als ze ouder worden gaan ze ook je ander kwaliteiten zien. Ik mag het niet verraden maar een van de vriendinnen van je nichtje heeft tegen haar gezegd dat ze je wel een lekker ding vindt. Maar ik weet niet welke van haar vriendinnen, dat moet je aan je nichtje vragen".Deze woorden beuren mij echt op en ik vraag me gelijk af wie het zou kunnen zijn. Maar ja als ik het al zou weten dan nog heb ik geen idee wat ik zou moeten doen. "Dus je hebt ook nog niet gezoend?" vraagt Anni nu door. "Nee dat heb ik helaas ook nog niet gedaan. En ik ben natuurlijk ook nog maagd. Ik ben wel nieuwsgierig hoe dat zal voelen". "Hartstikke goed" zegt Edwin "Maar daar kom je vanzelf achter jongen, maak je niet druk erom. En als je eenmaal een leuke vriendin hebt kan je alle schade ruimschoots inhalen". "Ach ik had mijn eerste vriendje ook pas op mijn 15e en daarna had ik snel Edwin al" zegt Anni "Je kan beter te laat dan te vroeg ontmaagd worden of zoenen met meisjes, want als je het te vroeg doet kan je er ook vreselijk veel spijt van krijgen". "Dat zal vast wel, bedankt voor jullie lieve woorden, dat doet mij echt goed. Ik zal al lang blij zijn als ik al een keer gezoend heb. Over seks met een vrouw daar durf ik nog helemaal niet van te dromen". "Ach van het een komt het ander" zegt Anni nu "Weet je wat, je kan wel een biertje gebruiken". Edwin pakt nu voor mij en hemzelf een biertje en schenkt voor Anni een wijntje in.

We kijken wat verder tv. Als het tv programma is afgelopen zegt Tante Anni opeens "Zeg Jack ik heb eens nagedacht. Wil je misschien wat hulp van ons hebben om te leren hoe je een meisje moet aanspreken?" "Dat zou ik wel willen maar hoe wil je het mij leren dan?" "Gewoon door goed te luisteren naar wat ik en Edwin tegen je vertellen" zegt tante Anni nu. Ik heb toch niets te verliezen en misschien leer ik wel wat bij dus ik denk waarom ook niet? "Ik beloof je, wat je ook zegt ik zal je niet afwijzen hoor". Edwin zet ondertussen een muziekje op en zegt "Kijk eens hoe ik het doe". Hij ging naast Anni zitten en zegt "Hey ik ben Edwin en welke naam heb jij?" "Ik ben Anni, leuk je te ontmoeten" en ze beginnen gewoon een gesprekje met wie ze hier zijn en waar ze vandaan komen. "Hou het gewoon simpel, geen opmerkingen maken als kom je hier vaker ofzo want dat werkt toch niet" zegt Anni "Dit is al genoeg want als een meisje interesse heeft praat ze gezellig lang met je en wil ze je niet dan wimpelt ze je wel af. Heb gewoon aandacht voor het meisje en kijk haar aan, dat is echt genoeg als ze interesse in je heeft. Het belangrijkst is dat je het gewoon moet proberen, nee heb je, ja kan je krijgen. Het zal niet bij ieder meisje lukken maar geloof me ooit vind je wel de juiste. Zo simpel is het nu mag jij het proberen" zegt Edwin.

Ik gaat nu naast Anni zitten en ik zeg "Hoi ik ben Jack" en ik steek mijn hand uit. "Hoi ik ben Anni" en ook wij beginnen een gesprek. Na een tijdje babbelen zegt Anni "Oke dit is goed, ga maar verder" en ik ga verder met het praten met Anni. Opeens zegt Anni "Jack wil je met mijn dansen?" "Dansen daar ben ik niet zo goed in hoor". "Welke jongen wel? Kom nu mee Jack, ik wil dansen". Ik zeg "Oke dat is goed maar verwacht er niet te veel van". "Dit moet je dus niet tegen een meisje zeggen" hoor ik Edwin nu zeggen "Gewoon doen! Al kan je er helemaal niets van, zolang je tijdens het dansen de vrouw maar niet blesseert is het goed". Anni loopt nu naar het midden van de kamer met mij aan de hand en ze begint te dansen.

Ik heb geen idee wat ik moet doen dus sta ik maar een beetje op en neer en van rechts en naar links te bewegen. Anni lacht als ze mij ziet staan. "Kom schat ik help je wel even" en ze drukt nu haar lichaam tegen het mijne. "Schudt maar eens met je heupen van links naar rechts" en tante Anni legt haar handen op mijn heupen en beweegt ze inderdaad van links naar rechts.

Ik volg de aanwijzingen van Anni en na een tijdje merk ik toch dat ik wat soepeler wordt in de heupen. "Goed zo Jack dat ziet er goed uit" roept Edwin vanaf de bank. Anni gooit nu mijn hand omhoog en draait een rondje. "Zie je wel dat je wel kan dansen". Ze draait zich vervolgens om en legt mijn hand op haar buik en komt tegen mij aan dansen, waardoor haar billen tegen mijn kruis aan worden gedrukt. Maar omdat ik eigenlijk nog nooit van mijn leven zo dicht tegen een vrouw heb aangestaan en Anni een wel heel dunne legging aan heeft voel ik opeens dat ik een stijve krijg ik mijn broek. Anni moet dit natuurlijk ook voelen maar ze laat het in ieder geval niet merken want ze danst gewoon rustig verder. Na een tijdje draait Anni zich om en voel ik dat haar handen op mijn billen rusten. Ze knijpt erin en ze lacht ondeugend. "Sorry, kon het niet laten" zegt ze. "Je bent geslaagd hoor schat, ik weet nu zeker dat het je gaat lukken om een meisje te versieren". "Dank je Anni" zeg ik "Fijn om te weten" en mijn zelfvertrouwen groeide direct door deze woorden.

We liepen weer terug naar de bank en Edwin gaf een applausje. "Goed gedaan hoor Jack ik ben trots op je. Ik zie aan Anni dat het je gelukt is om haar te versieren. En nu we toch bezig zijn met leren is er nog iets wat je moet leren natuurlijk". Ik kijk een beetje verbaasd naar Edwin. "Wat dan?" vraag ik. "Je moet nog zoenen". "Wat?" zeg ik. "Ja" gaat Anni verder "Je hebt mij nu verleidt en nu wil ik je zoenen ook". "Doe het maar jongen" hoor ik nu Edwin zeggen "Van mij mag het. Denk er maar niet aan dat Anni je tante is maar gewoon een leuk meisje dat je hebt versierd vanavond". Ik weet nu niet goed wat ik moet doen, maar tante Anni legt haar hand op mijn been en ze zegt gewoon "Dit blijft ons geheimpje, niemand komt hier ooit iets van te weten. Je moet niet denken maar het gewoon doen, je leeft maar een keer. Plus je hebt dan, als je een keer een leuk meisje tegenkomt, ervaring met zoenen".

Deze woorden halen mij over. Ik zeg "Oke dat is goed, ik wil wel zoenen met je". Tante Anni lacht "Ik vind het een hele eer dat ik de eerste vrouw word met wie je zoent".

Anni buigt haar hoofd nu naar mij toe en ze pakt mijn hoofd beet en drukt haar lippen op die van mij. Maar al snel voel ik Anni haar tong tegen mijn lippen aandrukken. Ik weet nu wat Anni van mij wil dus open ik mijn mond en als dit gebeurt voel ik de tong van Anni mijn mond binnendringen. Dit is dus mijn eerste zoen en ik vind dit al helemaal geweldig. Het kan mij ook eigenlijk geen kut schelen dat ik nu zoen met mijn tante, ik heb mijn eerste zoen binnen, dat telt. Het gevoel wat ik krijg door het zoenen is inderdaad het lekkerste wat ik ooit heb gehad. Ik beweeg wat onwennig nog mijn tong met Anni mee en ik voel dat Anni haar tong nu met mijn tong meeworstelt. "Dat ziet er goed uit" hoor ik opeens mijn oom Edwin roepen en door deze woorden verbreekt Tante Anni de zoen met mij.

"Gefeliciteerd jongen je hebt nu gezoend met een vrouw en hoe voelt dat?" Dat voelt wel goed en ik bedank Anni voor de zoen. "Ach graag gedaan jongen, en ik moet zeggen het gaat helemaal goed komen met jou, je zoent voor iemand die totaal geen ervaring heeft best wel goed. Het kan altijd beter maar daar kom je, zeker te weten, wel zelf achter. Dat heeft gewoon met ervaring te maken, je bent een natuurtalent. Je hebt het zelfs voor elkaar gekregen dat ik opgewonden ben geraakt". Ik word helemaal rood van deze woorden, ik heb boven mijn eigen verwachting gepresteerd, ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om Anni opgewonden te krijgen. Daar had ik natuurlijk nooit over kunnen dromen. "Zo dat heb je goed gedaan Jack mijn complimenten" zegt Edwin "Zie je wel hoe goed je bent, het is je zelfs gelukt om een vrouw geil te krijgen. En is het Anni ook gelukt om jou geil te krijgen?" Ik weet niet wat ik moet zeggen maar ik besluit maar om de waarheid te vertellen en ik knik van ja.Edwin en Anni lachen. "Gefeliciteerd schat dat wist ik wel, ik weet dat je van elke man het hoofd op hol kan brengen" zegt Edwin nu tegen Anni. "Dank je wel schat" zegt Anni nu. Maar Edwin gaat nu verder. "Weten je wat, als jullie allebei willen ga ik vannacht wel op de logeerkamer slapen en kunnen jullie samen slapen op onze kamer. En dan mogen jullie wat mij betreft alles doen wat jullie willen. Dus Jack als je wilt kan je vannacht ontmaagd worden door Anni". "Oh ja wat leuk" zegt Anni gelijk "Ik wil wel hoor, ik heb wel zin om Jack te ontmaagden en hem de fijne kneepjes bij te brengen, maar dan moet hij zelf ook willen natuurlijk". Natuurlijk wil ik dat want eindelijk gaat dan mijn grootste droom in vervulling, ik word ontmaagd!! En mischien is het wel vreemd dat het door mijn eigen tante is maar dat kan mij eerlijk gezegd helemaal niets verrotten, ik wil gewoon seks meemaken! En dan ook nog eens met Anni, een mooie vrouw waar veel mannen seks mee zouden willen hebben, dus het is zeker geen straf om door haar ontmaagd te worden. Ik vraag nogmaals aan oom Edwin en Tante Anni of ze het wel zeker weten. En allebei zeggen ze tegen mij dat ze het zeker weten. "Oke dan, dan slaap ik vannacht wel bij Anni". Anni springt van de bank en ze zegt gelijk "Oke leuk! Kom Jack, ik krijg opeens heel erg veel slaap. Kom je mee met mij slapen, ik wil geen seconde verliezen met je. Ik kan nog snel Edwin gedag zeggen en dan word ik al meegetrokken naar boven naar de slaapkamer van Edwin en Anni. "Veel plezier" roept Edwin nog na.

Op de slaapkamer van Anni en Edwin aangekomen zegt Anni "Geniet er maar goed van jongen, het komt allemaal goed. Ik leer je het wel, er is geen enkele druk. Ga maar op het bed liggen". Ik doe wat Anni vraagt en ik ga op bed liggen. Anni komt nu naast mij liggen. Ze pakt mijn hoofd beet en begint mij weer te zoenen. Natuurlijk beantwoord ik haar zoen en al snel zitten we weer te tongen op een heerlijke rustige manier. Ik voel nu ook opeens een been van Anni over mijn middel heen gaan en voel dat zij al zoenend een beetje tegen mij begint op te rijden. Omdat Anni een dunne legging aan heeft voel ik haar kutje over mijn buik heen schuren. Ondertussen voel ik haar tong dansen met mijn tong in onze monden. Ik val tijdens het zoenen op mijn rug en Anni kruipt boven op me, terwijl we lekker blijven doorzoenen. Opeens pakt Anni mijn handen beet en legt deze op haar kont. "Jack knijp er maar in jongen, streel me maar" zegt Anni, om vervolgens weer haar lippen op die van mij te drukken en verder te gaan met zoenen. Als mijn handen op de billen van Anni rusten knijp ik er voorzichtig in en voel ik haar warme vlees in mijn handen. Anni's billen voelen beter aan dan ik mij ooit had kunnen voorstellen.

Langzaam laat ik mijn handen wat omhoog gaan en pak ik Anni bij haar heupen vast. Anni drukt zich nu ook omlaag en ik voel haar borsten tegen mijn borstkas gedrukt worden terwijl we steeds maar blijven doorzoenen met elkaar. Na een tijdje kruipt Anni weer omhoog en pakt ze opnieuw mijn handen. Alleen legt ze nu mijn handen op haar borsten. "Knijp er maar in hoor schat" kreunt zij. Ik doe wat Anni vraagt van mij en ik knijp voorzichtig in haar borsten. Anni heeft een paar goed gevulde borsten, ik schat wel een c cup. Ik geniet van het feit dat ik eindelijk de borsten van een vrouw in mijn handen heb. "Ja goed zo Jack, knijp maar in mijn tieten". Ik pak nu de tieten van Anni nog wat steviger vast en opeens voel ik Anni's stijve tepels in mijn handen. "Ach wat doe je dat lekker zeg mijn borsten kneden" kreunt Anni "Trek nu mijn shirt maar uit".

Ik doe weer wat Anni vraagt en ik trek haar shirt uit. Ik zie nu haar mooie sexy zwarte bh tevoorschijn komen. Dan legt Anni mijn handen op haar heupen en laat ze mij haar legging uittrekken. Even later staat zij in slechts alleen haar ondergoed voor me en ligt ze al snel weer boven op mij en zijn we weer aan het zoenen. Maar al snel zegt Anni "Doe je handen eens omhoog". Ik doe weer wat Anni vraagt van mij en ik strek mijn handen omhoog. Anni trekt nu mijn shirt uit en begint dan mijn borstkas te zoenen, om daarna mijn tepels te likken.

Al snel zie ik dat Anni zich een weg naar beneden aan het zoenen is. En vervolgens voel ik dat Anni mijn broek losknoopt en uittrekt. Ik voel de hand van Anni mijn kruis vastpakken. "Zo Jack wat voel ik hier, dat mag er wel wezen" zegt zij terwijl ze door mijn boxer heen mijn pik streelt.

Door Anni haar aanrakingen wordt mijn pik nog stijver. Anni merkt dit ook. Ze lacht en ze zegt "Nou even kijken wat voor lekkers er onder je boxer verstopt zit" en ze trekt zo mijn boxer uit. "Nou Jack dat is een fijn exemplaar" en ik voel dat Anni mijn pik vastpakt. Voor het eerst van mijn leven wordt mijn pik vastgepakt door een hand die niet van mij is. Anni komt nu weer terug omhoog maar met haar hand heeft ze nog wel steeds mijn pik beet. Zij begint nu aan mijn oor te sabbelen en zegt "Zo Jack jij wordt dus geil van je tante of niet soms?" Terwijl zij deze woorden zegt begint ze mij rustig en kalm af te trekken. "Oh ja tante, ik word helemaal geil van je" kreun ik nu. "En vind je het lekker dat je tante nu met je pik speelt?"

"Zeker weten Anni dat vind ik echt heerlijk". Anni lacht weer en ze duikt weer naar beneden. Een paar seconden later voel ik dat zij met haar tong over mijn lul glijdt. "Je smaakt goed Jack" zegt Anni en trekt mijn voorhuid naar achteren en begint mijn ontblote eikel te likken.

Ik word helemaal gek in mijn hoofd als ik de tong van Anni over mijn pik voel. Maar al snel wordt mijn genot nog groter als de mond van Anni over mijn pik heen gaat. Ik voel nu dat mijn pik in Anni haar mond wordt gezogen. Ik word nu gepijpt door mijn tante en ik voel mijn pik steeds verder haar mond in gaan. Ik voel hem nat worden van het speeksel van Anni. Ik hoor de soppende geluiden om mijn pik heen als Anni mij pijpt. Ik zie Anni haar hoofd heerlijk op en neer gaan over mijn pik heen. Ik heb nog nooit zoveel genot gehad met sex als nu. Dit genot is echt beter dan ik mij ooit had kunnen bedenken. Anni begint nu ook met mijn ballen te spelen terwijl ze hartstikke wild pijpt. Helaas, door alle spanningen van al de hele avond hou ik het niet lang vol en spuit ik mijn sperma zo Anni's mond in, die alles braaf doorslikt.

"De volgende keer wel even waarschuwen dat je klaar komt h Jack. Mij maakt het niets uit want ik hou van sperma slikken, maar er zijn genoeg vrouwen die het walgelijk vinden en dan heb je een probleem". "Sorry Anni dat zal ik zeker doen, en sorry dat ik zo snel klaar kwam, ik hoop niet dat je boos bent". "Ach gekkie helemaal niet. Maar ik heb jou nu net verwend, nu ga jij mij verwennen" zegt Anni. Zij gaat op haar rug liggen en maakt met haar een vinger een kom-maar-eens-bij-mij gebaartje. Ik besluit inderdaad maar om te komen en ik ga naast Anni liggen.

"Doe met mij maar wat je wilt, zo lang je me maar verwend" zegt Anni tegen mij. Ik besluit haar weer te zoenen, alleen proef ik nu tot mijn schrik mijn eigen spermaresten in haar mond. Ik had nog nooit mijn eigen sperma geslikt maar als Anni het deed dan ik ook maar. Mijn hand breng ik nu naar Anni haar slipje toe en ik begin met mijn vingers over haar slipje te wrijven. Anni reageert direct met een kreun "Ja Jack dat doe je goed, daar moet je zijn". Ik voel door de dunne stof van het slipje nu Anni's schaamlippen heenprikken. Ik geniet dat ik voor het eerst van mijn leven met mijn vingers aan een kut zit. Het gevoel dat ik nu ervaar overtreft al mijn fantasien. "Maak mijn bh los" zegt Anni "Ik wil dat je mijn tieten gaat verwennen". Ik ga toch wel met wat trillende handjes naar de bh sluiting van Anni toe. Eerst krijg ik door de spanning haar bh niet open, maar na een derde poging en na goed de aanwijzingen van Anni op te volgen lukt het mij wel. En dan komen er twee prachtige borsten, een mooie d cup met mooie roze tepels tevoorschijn.

Het is net of ik een stukje hemel geopend zie worden voor mijn ogen. "Wow" breng ik uit als ik de ontblote borsten van Anni voor mij zie. "Je mag ze ook aanraken hoor" zegt Anni nu.Ik laat mij dit geen tweede keer zeggen en al snel neem ik Anni's borsten in mijn handen en voel ik haar stijve tepels in mijn vingers. Anni kreunt bij de aanraking van mijn handen met haar borsten.Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik nu echt de borsten van een vrouw in mijn handen heb. Ik begin in de borsten van Anni te knijpen en ik hoor haar ademhaling versnellen als ik haar borsten streel. Dan pakt Anni mijn hoofd vast en drukt mijn hoofd tussen haar borsten in. Ik krijg bijna geen lucht maar dat vind ik niet erg want ik zit met mijn gezicht in een stukje hemel op aarde. Maar even later verleg ik mijn hoofd een beetje naar achteren zodat ik een stijve tepel van Anni in mijn mond kan nemen en begin ik aan haar tepel te likken.

Anni kreunt gelijk als ik aan haar tepel lik. "Goed zo jongen, lik maar aan mijn tepels dat doe je goed. Je weet wel hoe je een vrouw geil moet krijgen". Maar als ik een tijdje Anni's borsten heb gelikt duwt zij haar handen op mijn hoofd en duwt ze mijn hoofd naar beneden. Ik snap haar hint en ik vervolg nu met mijn hoofd de weg verder naar beneden toe. Ik kus vervolgens haar buik en lik haar navel. Als ik bij haar schaamstreek ben aanbeland geef ik haar ook kusjes op haar slipje en voel ik haar kutje al door het natte slipje heen sijpelen. Ook ruik ik nu voor het eerst de lucht van een kut. En deze geur maakt mij wild. "Kom Jack trek mijn slipje maar uit". Ik plaats nu mijn handen aan de rand van het slipje van Anni en trek het vervolgens uit. En dan zie ik voor het eerst van mijn leven een echte kut. "En wat vind je ervan?" vraagt tante Anni. "Ziet er mooi uit". "Waarom bewonder je hem niet van iets dichterbij? En bovendien mag je mijn kut ook aanraken hoor, hij bijt niet".

Ik buig mijn hoofd nu naar de kut van Anni toe en ik ruik haar lucht sterker worden. Ik druk nu mijn gezicht tegen de schaamlippen van Anni aan en ik begin voorzichtig haar schaamlippen te likken. Ik raak met de punt van mijn tong ook Anni's kutje en voel dat, als ik mijn tong iets verder uitsteek, ik gewoon haar kutje wordt binnengezogen. Anni kreunt heftig als mijn tong zich een weg naar binnen baant. Ik proef het natte vocht van een vrouw nu voor het eerst met mijn tong. "Ach jongen wat lik je mij lekker, lik je tante maar eens goed" kreunt Anni. Mijn tong is helemaal verdwenen in het lekkere natte spleetje van Anni als ik opeens iets van een knobbel tegen mijn tong voel drukken. "Oh Jack je hebt mijn klitje gevonden. Goed gedaan jongen, lik er maar aan" kreunt Anni nu nog heftiger. Ik volg de aanwijzingen van Anni op en ik begin aan de knobbel in het kutje van Anni te likken. Ik voel Anni's lichaam heftig reageren als mijn tong tegen dat knobbeltje aandrukt. Ik hoor Anni ook steeds heftiger kreunen en ik stop om te vragen of alles wel goed gaat. "Ja schat dat gaat het zeker, lik me door, stop niet!" kreunt Anni.

Ik ga weer verder met het beffen van tante Anni. Op een gegeven moment voel ik haar lichaam verslappen en na een harde kreun van Anni voel ik wat van haar lichaamsvocht mijn mond binnenlopen. "Oh lieverd je hebt mij klaargelikt" kreunt Anni nu. Ik klim weer omhoog en ga naast Anni liggen. "Je bent echt een talent Jack. Je houdt met toch niet voor de gek, dat je wel degelijk al eerder met iemand hebt afgesproken?" "Echt waar niet Anni, je bent de eerste". Anni lacht en drukt weer haar mond op de mijne en we beginnen weer te zoenen met elkaar. Ik voel haar hand weer mijn pik beet pakken. "Zo Jack, ben je er klaar voor om ontmaagd te worden?" Ik knik van ja en zeg "Zeker weten Anni". Anni gaat nu op het bed liggen en ik kruip boven op haar. Ik voel mijn pik tegen de schaamlippen van Anni worden aangezogen. Anni pakt mijn pik beet en drukt deze zo haar kutje in en ik voel mijn paal haar natte kut in schieten. "Druk maar door lieverd" kreunt Anni.

Ik doe wat Anni vraagt en ik druk mijn lul zo in n stoot de kut van mijn tante binnen. Voor het eerst van mijn leven zit mijn lul nu in een kut en dat voelt echt super aan, veel beter dan ik had verwacht. "Begin maar te stoten lieverd" zegt Anni. Voorzichtig begin ik nu langzaam op en neer te bewegen met mijn pik in de kut van Anni. De sensatie die nu door mijn lichaam gaat is met geen pen te beschrijven. Ik word helemaal wild, mijn droom komt eindelijk uit, ik neuk met een vrouw. "Gefeliciteerd lieverd, je bent nu een man" hoor ik tante Anni kreunen.

Al snel voer ik het tempo op en lig ik eigenlijk als een wilde Anni te neuken. Tante Anni laat mij gewoon begaan en kreunt als een gek "Ja Jack neuk me maar lekker hard" en ik voel dat ze haar benen om mijn middel slaat zodat mijn pik nog dieper bij haar binnenschuift. Ik voel de warme kut van Anni heerlijk om mijn pik heen klemmen. Ik zoen haar weer terwijl mijn pik wild in haar kut beukt. Dit is echt het beste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt.

Ik lig nu echt wild met Anni te neuken. Ik neuk haar als een gek, het tempo van mij is vreselijk hoog. Ik hoor mijn pik lekker soppen in de kut van Anni. Het bed kraakt ook aan alle kanten. Na een tijd neuken voel ik dat ik het gewoon niet meer volhoud en vertel ik dat ik moet klaar komen. "Spuit je sperma maar mijn kut in jongen, ik slik toch de pil er kan niets mis gaan". Ik geef na deze woorden van Anni nog twee diepe stoten en voel daarna een verkramping in mijn pik en voel mijn sperma de kut van Anni in schieten. Ik kom voor het eerst van mijn leven klaar in een vrouw. Ook Anni's kutje verkrampt als mijn sperma net haar kut in worden geschoten. Dus ook Anni is klaargekomen. Ik blijf helemaal uitgeteld op Anni liggen

"En wat vond je er van?" vraagt Anni als we allebei weer wat op adem zijn gekomen. "Ik vond het geweldig, veel beter dan ik mij ooit had kunnen voorstellen. En wat is nu lekkerder dan om door je tante ingewijd te worden in de wereld van seks. "Ja jongen ik weet het, er is nu een hele nieuwe wereld voor je open gegaan en ik weet zeker dat je nog een hoop vrouwen gaat verwennen". Ik bedank tante Anni voor de heerlijke avond en lekker naakt tegen elkaar aan liggend vallen we in slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners