Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Liefde voor mijn schoonfamilie - 21997 keer gelezen
Al jaren heb ik een relatie met Rachel. Ze is 20 jaar, vol postuur, rood haar en heerlijke sexy sproetjes. Samen met haar zusje Esmee (15), stiefzusjes Kim(14) en Amy(16) en haar moeder Jolanda (46) is zij het vrouwelijke deel van de familie. Esmee is net zoals Rachel ook roodharig en rondborstig. Kim en Amy hebben beiden blond haar en zijn ook erg vrouwelijk aan het worden. Jolanda heeft ook een vol lichaam met zeer grote borsten, 95f.

In de relatie met Rachel heb ik nooit de drang gehad om mijn plezier te halen met andere vrouwen. Wel had ik meerdere keren gefantaseerd over het heerlijke grote lichaam van Jolanda. Ze leek heel erg op Rachel alleen dan nog ronder. Maar ook de zusjes trokken steeds meer mijn aandacht door hun lichaam en hun acties. Ze probeerden geregeld seksistische opmerkingen en aanrakingen van mij te krijgen. Soms lukte het ze ook nog onder het mom van een grapje.

Geregeld gaf ik ze een tik op hun strakke kontje en een kus op hun mond. Amy had me zelfs al eens getongd na een nachtje stappen. Ze kwam na een nacht stappen mij tegen in de badkamer. Direct omhelsde Amy mij en begon te tongen, best spannend dus beantwoorde ik haar zoen. Toen ze vervolgens met haar hand mijn broek in wilde glijden duwde ik haar weg. Ik kon gewoon echt niet met haar gaan spelen terwijl haar zus en mijn vriendin op de kamer ernaast sliep.

Een paar weken later was ik alleen thuis met de zusjes van Rachel. Doordat Rachel een weekend weg was met haar moeder en stiefvader werd ik gevraagd te letten op het huis en op Esmee, Kim en Amy. Op vrijdagmiddag aan het eind van de middag kwam ik bij hun thuis om samen met de meiden te eten. Ze hadden een drie-gangenmenu voor mij klaargemaakt en er een etentje bij kaarslicht van te maken. Het eten was heerlijk en ik bedankte ze alle drie stuk voor stuk met een kus op de wang.

Vervolgens maakten Esmee en Kim zich klaar omdat ze ’s avonds nog een verjaardag hadden van een vriendin. De vriendin werd die zestien dus Esmee en Kim zouden waarschijnlijk wel aan de drank gaan. Amy en ik maakten het ons gemakkelijk met een zak chips en een fles rosé op de bank want de komende paar uur waren we toch wel alleen. Na een paar glazen werd het gesprek een stuk losser en erotischer.
Amy vroeg me alles over het lichaam van Rachel en de seks met haar. Ik vertelde alles, van haar grote 80dd borsten tot haar streepje rode schaamhaar. Ook over de heerlijke orale seks en de standjes die we deden. Vervolgens vroeg ik ook alles over Amy, waar ze erg openhartig op reageerde. Ze was nog niet heel erg lang in de puberteit dus haar borsten en schaamhaar groeide nog niet lang. Nog nooit had ze seks gehad en ze hield haar poesje volledig glad. Amy was erg jaloers op Rachel, op haar mooie volle lichaam, de seks met mij en haar volwassen leven.

Ik liet mijn hand door haar haar en langs haar gezicht glijden, bracht onze monden dichter bij elkaar. Onze tongen worstelden druk in Amy’s mond terwijl haar handen ook naar mijn lichaam gleden. Ze ging recht op haar doel af en greep direct in mijn kruis. ‘Wil je mij alsjeblieft volwassen maken? Ik wil ook seks hebben. ’ Amy pakte een hand en duwde hem bij haar shirtje en bh in. Haar stijve tepel prikte in mijn hand terwijl ik haar borstje zachtjes kneedde.

Amy begon zachtjes te kreunen terwijl ze mijn broek met moeite open kreeg. Haar hand gleed langs mijn balzak en pik omhoog. Ze begon mij af te trekken, mijn andere hand liet ik haar broek en slipje inglijden. Mijn vinger werd tussen haar schaamlipjes al nat voordat ie diep haar maagdelijke kutje ingleed. Ik begon Amy steeds sneller te vingeren, steeds meer geil liep langs mijn hand naar beneden. Amy kreunde steeds harder, ‘Ik wil jouw pik, alsjeblieft, doe het!’.

Mijn vingers gleden uit haar poesje en snel kleedden we ons uit. Voor het eerst toonde Amy haar mooie tienerlichaam aan een jongen. ‘Vind je me mooi?’ vroeg ze een beetje verlegen. ‘Je hebt een heerlijk mooi jong lichaam, mooie borstjes, mooi poesje, lekker slank en een super mooi koppie om te zoenen!’ en direct gaf ik haar een tongzoen terwijl ik haar met mijn handen onder haar kont optilde. Ik ging weer op de bak zitten en Amy zette een been aan beide kanten van mij neer.

Direct gleed mijn pik al tussen haar schaamlipjes tegen haar clitje aan. Kreunend ging ze iets omhoog zodat mijn paal echt haar lichaam in kon. Amy liet zich helemaal over mijn paal zakken, ze beet een beetje op haar lip maar begon vervolgens zachtjes te kreunen. Haar poesje was nog superstrak maar gleed soepel over mijn pik op en neer. Ook haar gekreun werd steeds harder, ze genoot echt van haar ontmaagding. Het tempo werd steeds verder opgevoerd, haar borstjes schudde trots op en neer terwijl ik klaar begon te komen.

Ik duwde mijn paal helemaal in haar poesje en spoot mijn lading zaad diep in haar poesje. Amy kwam nu ook klaar en na een paar gilletjes liet ze zich tegen mij aan vallen. Mijn armen gingen om haar heen en ik knuffelde haar een tijdje, mijn armen streelden haar rug en kont. Tot mijn verbazing was Amy in slaap gevallen door haar ontmaagding. Ik liet haar rustig slapen terwijl ik nog even naar de televisie keek.

Toen de tv niet meer boeiend was tilde ik Amy op en liep met haar naar haar slaapkamer. Ik legde haar in bed en deed snel de deur op slot. Vervolgens kroop ik bij haar in bed en hoorde nog net haar zusjes het huis binnen komen. We waren dus net op tijd in bed om niet ontdekt te worden dacht ik. Tot we de volgende ochtend een kruisverhoor kregen van Kim en Esmee, ik was vergeten dat al onze kleren nog in de woonkamer lagen.

De meiden besloten op één voorwaarde niets te vertellen aan hun ouders en Rachel: Ze wouden mij naakt zien en alles aan mij vragen. Ik had weinig keuze en besloot dat toch maar mee te werken. We gingen naar de kamer van Amy, de drie meiden gingen op bed zitten. Ik stond voor hun en trok al mijn kleren uit en liet mijn lichaam zien. Er is niets meer gebeurd en de meiden hebben keurig netjes hun mond gehouden. Amy heb ik nog een paar keer een plezier gedaan.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners