Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lieve Nichtje Els - 11529 keer gelezen
Weet je hoe het voelt als je onder een trein hebt gelegen? Nou, dat gevoel had ik vanochtend toen ik wakker werd. Geen flauwe notie wat er was gebeurt, een barstende koppijn en als ik me durfde te bewegen, dan schoot er onmiddellijk een bliksemflits via mijn ogen dwars door mijn hoofd.
Ik durfde mijn ogen niet te openen en bewegen was al helemaal uit den boze.

Ik lag doodstil met gesloten ogen me zelf af te vragen wat er was gebeurt, hoe ik in deze comateuze toestand was terecht gekomen.
Ik herinnerde me totaal niet meer van de laatste dagen, alles was een zwart gat. Het laatste wat ik me herinnerde was de vrijdagmiddag al vissend aan de dooie arm van de Maas.
Ik wist dat er meer moest zijn, maar of het nu zaterdag was of dinsdag, ik kon me er niets bij indenken.
Het duurde zeker een kwartier voor ik me durfde te bewegen en dan nog maar één vinger.

Na een pijnscheut die best hard aan kwam, bleef ik toch nog maar even stilliggen. Ik voelde naast me op bed wat bewegen en schold in gedachte mijn hond de huid vol. Dat kutbeest wist toch dat hij niet op bed mocht...
Ik dommelde langzaam weer weg en bevond me weer in dromenland.
Ik lag tussen twee heerlijke blote vrouwen en waande me net Hugh Hefner de Playboy baas.
Heerlijk zoals die vrouwen me aan het verwennen waren en toen de derde erbij kwam en me in het gezicht begon te likken, schrok ik wakker. Mijn hond duwde zijn grote natte tong in mijn gezicht en toen ik hem wilde weg duwen merkte ik dat er iemand op mijn arm lag.

Ik keek voorzichtig naast me en zag tot mijn verbijstering dat mijn nicht Els naakt naast me in bed lag. Ik schrok me echt wezenloos, mijn nicht... naakt...bij mij in bed. Ik kneep mijn ogen nog een paar keer open en dicht en vroeg me af of ik nog steeds droomde. Maar hoe ik ook kneep of schudde met mijn hoofd, ze bleef er liggen.
Nadat ik enkele tellen met mijn ogen dicht had liggen wachten tot het over was, opende ik mijn ogen en bekeek mijn nicht eens goed.
Het was sinds onze jeugd niet meer voor gekomen dat ik haar naakt had gezien.
Ze zal toen misschien een jaar of 4-5 zijn geweest dat ik haar voor het laatst in haar blootje had gezien.Het was allemaal wel wat groter geworden. Haar poesje was net niet te zien, maar haar borsten waren nadrukkelijk aanwezig. Voorzichtig en met pijn in mijn hele lichaam sleepte ik mijn lichaam uit bed. Toen ik op de rand zat keek ik nog even om en genoot van het uitzicht.
Tegelijkertijd schaamde ik me omdat ik naar mijn naakte nicht zat te kijken, het blijft toch wel je nicht nietwaar? Het viel me op dat haar borsten groter waren dan ik had gedacht en dat ik wel erg benieuw was hoe haar kutje er uit zou zien. Ik schudde nogmaals mijn hoofd en toen de stekende pijn was weg getrokken stond ik op en liep naar beneden.

In de keuken bezig met koffie zetten merkte ik pas op dat ik me niet had aangekleed en naakt rond liep.
Ik liet me op een stoel vallen en met het hoofd in mijn handen leunend op de tafel zat ik me te bedenken wat er toch gebeurt was.
Ik zette de tv aan en kwam er achter dat het zondag was. Wat was er in hemelsnaam gister gebeurt en waarom was ik alles kwijt.
In de kamer vond ik een grote schaal waar we vroeger bowl in maakte, vruchten op sterkedrank. Er zat nog een heel klein beetje in en toen ik met mijn vinger het sap opdepte en proefde, schoot ik onmiddellijk in een flinke hoestbui.

Zo sterk had ik het nog nooit geproefd. Volgens mij moest dit de reden zijn dat ik een gat in mijn geheugen had en dat was heel aannemelijk na het proeven van het restje vruchtensap.
Nou zat ik alleen nog met de naakte nicht in mijn bed, hoe was dat nou ... o jee ik had toch zeker niet... Ik liep snel naar boven en zag hoe mijn bed leeg was.
Snel inspecteerde ik de lakens en nergens vond ik enig spoor van sperma of van iets wat er op zou kunnen duiden dat er sprake van seks was geweest. Snel liep ik naar de slaapkamer en ontdekte dat dat bed onbeslapen was, dus daar was ook niets gebeurt.
Opgelucht liet ik me op bed zakken en haalde diep adem.

'Zo opgelucht?' Ik schrok me voor de zoveelste keer wezenloos. Els stond, op een bloesje na naakt, in de deuropening en keek me vragend aan.
'Uhh nouja.. uhh ik ...uhh ik.. ik was bang dat er iets totaal verkeerds gebeurt was.'
'Hoezo verkeerd gebeurd, wat bedoel je?' 'Nou, neem me niet kwalijk ik vind je naakt in mijn bed en omdat ik ook naakt was ging er een kleine gedachte rond spoken dat ik wel eens seks gehad zou kunnen hebben met mijn bloed eigen nichtje en dat noemt men ..incest.'
Els schoot in haar lach en keek me spottend aan, 'Hè wie zou er iets om geven dat er twee oude mensen seks zouden hebben met elkaar.'
'Nou oude mensen, ik voel me nog lang niet oud hoor en aangezien jij mijn jonge nichtje bent... maar zeg nou eerlijk dat kan toch niet.'

Els keek me op een heel aparte manier aan en op dat moment realiseerde ik me dat ik naakt was. Snel sloeg ik mijn benen over elkaar en op dat moment schoot Els in haar lach. 'Nou zo preuts was je gister ook niet.'
'Gister?...Weet jij wat er gebeurt is dan, ik kan me niets herinneren, helemaal totaal niets.'
'Echt niet? Helemaal niets? Nou dan moet de bowl wel hard zijn binnen gekomen bij je en ik heb nog wel gezegd da je rustig aan moest doen.'
'Wil je me alsjeblieft vertellen wat er is gebeurt want de hele zaterdag is één zwart gat voor me.'
Els keek me vorsend aan, 'Je weet echt niks hè, weet je wat ga je eerst douchen en dan gaan we ontbijten en dan vertel ik je wat je met me gedaan hebt.'Opnieuw schrok ik en vroeg me af wat er was gebeurt maar Els lachte, 'Nee jo', niet schrikken, we hebben een leuke dag gehad en er is niets gebeurt wat we alle twee niet wilden.'
Terwijl ik opstond en naar de douche liep, greep Els in het langs lopen naar mijn piemel en kneep er even in. Ze haalde adem om wat te zeggen en... zei niets, glimlachte tegen me en liep de trap af naar beneden, mij achterlatend met ongelooflijk veel vragen.
Snel douchte ik me en terwijl ik me afdroogde hoorde ik haar roepen dat het ontbijt klaar was.
Beneden gekomen zag ik dat ze de tafel in de tuin had gedekt en in het ochtendzonnetje zat ze, met de rug naar de deur toe, te wachten op me.
Ik liep het terras op en zag dat ze niets aan had en ze haar lichaam aan de zon blootstelde. 'O sorry hoor maar thuis kan ik dat niet en het is zo lekker om de zon op je blote huid te voelen.'
Ze draaide haar stoel en haar volle borsten glansde in het ochtendlicht. Haar donkere tepels waren net kersen en ik kreeg een enorme zin om er één in mijn mond te nemen.

Tijdens het eten zat ik zwijgend na te denken over wat er in hemelsnaam gebeurt kon zijn.
Els zat verzonken in haar tijdschrift en gaf aan dat ze eerst haar verhaal uit wilde lezen. Ik werd steeds nieuwsgieriger en had moeite om het blad niet uit haar handen te slaan.
Toen ze dan uiteindelijk het blad naast zich neer legde, hapte ik diep naar adem en keek haar verlangend aan.
‘Zo dus je bent alles vergeten? Echt waar? Ik wist niet dat je zo slecht tegen drank kon.’
Nou viel dat eigenlijk wel mee, maar sinds ik die pillen gebruik blijkt dat het opschrift dat je geen alcohol moet gebruiken tijdens zo’n kuur, er niet voor niets op staat.
‘Wil je als je blieft vertellen wat er is gebeurt, ik begin nu toch wel echt nieuwsgierig te worden.’
Vroeger kon Els al verschrikkelijk pesten, en het leek erop dat ze het nog niet verleerd was.
Ze haalde diep adem en schraapte haar keel.

’Het is wel een lang verhaal hoor en ik zou wel graag willen dat je, net als ik, je kleren uit deed.
Daar had je gister ook geen moeite mee, dus eerst bloot dan ga ik verder.’
Nou dat duurde geen twee tellen of ik zat naakt met een kopje koffie in de hand aan haar lippen gekluisterd.
Ze haalde nog een keer diep adem en toen begon ze.
‘Je belde me afgelopen woensdag op met de vraag of ik het receptenboekje van oma Janske nog had, je wilde een appeltaart bakken en omdat je het al meer geprobeerd had met een ander recept, de smaak was dan niet je van het, wilde je oma’s recept.

‘Ik stelde voor om vrijdag langs te komen, ik moest toch in de buurt zijn. Vrijdag in de loop van de middag kwam ik langs en we hebben gezellig zitten ouwe beppen. Je liet me proeven van je zelf gestookte appel en perenwijn en ik moet zeggen dat je dat verdomd goed hebt gedaan
We ontdekte dat de appeltaart met goudrenetten gemaakt moest worden, maar die waren nog niet rijp.
Toen we het recept voor bowl zagen, vertelde je dat de diepvries vol stond met vruchten en dat we dan dat wel eens konden maken, net zoals die van oma vroeger.
Nou moet ik zeggen dat we alle twee een heel klein beetje teut waren en omdat het warm was had ik mijn shirt los geknoopt en jij had je bloes al uit getrokken. Je vond het niet eerlijk dat ik jouw borsten wel kon zien en jij de mijne niet. ’t Had natuurlijk te maken met het feit dat we alle twee iets te veel hadden gedronken, maar ik wilde geen spelbreker zijn en trok mijn bh uit en samen besloten we om een schaal bowl te gaan maken.

We liepen naar de vriezer en inderdaad hij zat redelijk vol met van allerlei vruchten.
Ik zag aan je hoe je geil naar mijn borsten keek en ik moet zeggen dat me dat best wel op wond.
We plunderde de vrieskist en stonden half naakt de ijskoude zakjes vruchten open te snijden in de grote bowlschaal te doen.
Gelukkig dat je die had bewaard, ergens had ik verwacht dat je die opgeruimd zou hebben toen je de boerderij had geërfd.
Het laatste zakje aardbeien streek ik langs mijn borst en draaide hem tergend langzaam over mijn tepel.’‘Onmiddellijk reageerde mijn tepel en sprong overeind. Ik werd zo geil als een deur en het koste me moeite om je niet aan te randen. Het leek jou allemaal niets te doen en je bleef ingespannen de vruchten loswrikken.
We werden het niet over de hoeveelheid drank eens die er bij moest en nadat jij er een flinke scheut van de appel en peren wijn had bij gedaan werd de schaal in de kelder gezet.
We gingen terug naar het terras en hebben daar nog een tijdje zitten praten en toen stelde je voor om hier te blijven slapen. Omdat ik nog een week vakantie heb stemde ik toe.
Toen je me naar de logeerkamer had gebracht en zelf naar bed was gestrompeld ben ik stiekem naar de kelder geslopen en heb nog een halve fles jenever in de schaal gekiept.
Achteraf bleek dat jij er eigenlijk net zo overdacht en ook nog wat whisky had toegevoegd toen ik me aan het douchen was.

Ik merkte wel dat toen ik onder de douche stond dat je naar me stond te kijken. Ik weet nog dat ik uitgebreid mijn kutje heb staan wassen en omdat ik zo geil als boter was voelde ik al snel dat er bijzonder weinig voor nodig was om klaar te komen.
Ik zette mijn benen flink ver uiteen, leunde op de badrand met mijn ene hand en met de andere speelde ik met mijn klitje. Ik denk dat het nog geen 10 seconde duurde voor ik kreunend en zachtjes kermend klaar kwam. Omdat ik met mijn billen naar de deur stond had ik niet gezien wat jij had gezien, maar toen ik me omdraaide was je weg en ik hoopte dat je had genoten.
Ik zag een scheermesje op de wastafel liggen en schoor de doorkomende stoppels weg en voelde even hoe lekker glad ik was
Ik droogde me intensief af en merkte dat ik weer op springen stond. Deze keer ging ik op de badrand zitten en zetten mijn ene been ook op de rand en het andere op de grond.
Er kwam gelijk een bepaalde spanning op mijn kutje en voor ik het wist drupte het geil op de grond en kwam ik voor de tweede keer binnen 5 minuten klaar.
Het duurde zeker een paar minuten voor ik weer bij was en toen ik in bed stapte dacht ik, met mijn vingers in mijn nog altijd bloedgeile kut,dat ik niet makkelijk in slaap zou kunnen komen, maar terwijl ik dat dacht, was ik waarschijnlijk al vertrokken, want ik werd gisterochtend tegen 8 uur wakker met de vingers nog tussen mijn lipjes en ik weet van niets.’

‘Nou slaap ik thuis altijd naakt en ook nu had ik dus niets gehad om aan te trekken, want jij had me geen nachtjapon van je vrouw aangeboden, ik weet trouwens niet of je die nog bewaard hebt. Niet dat ik het erg vond want ik vind het een ramp om met iets aan te slapen.
Ik was dus vanuit de douche gelijk naar de keuken gelopen en had ontbijt klaar gemaakt. Jij kwam even later tevoorschijn en je keek of je water zag branden terwijl je me van top tot teen bekeek.
Eerlijk is eerlijk ik vond het heerlijk hoe je ogen over mijn borsten gingen en hoe ze op mijn intieme plekje bleven rusten. Ik was blij dat ik het gisteravond nog even met het scheermes had behandeld, het zag er nu tenminste weer glas en glimmend uit.
Je vroeg of het normaal was om er zo bij te lopen en ik vroeg of de buren er last van zouden hebben. Omdat er aan weerszijde geen buur te bekennen is zei je daar niets op en op mijn vraag of jij er een probleem van maakte, want dan zou ik wel iets aan trekken, zei je onmiddellijk dat het voor jou geen enkel probleem was, maar dat het al wel een aantal jaar geleden was dat je een naakte vrouw had gezien.’

‘Ik zei je toen dat het voor mij bijna net zo lang geleden was dat ik een naakte man had gezien, in het echt dan want op het internet zijn ze in allerlei soorten en maten. Je lachte wat schuchter en zei dat als jij je ook uit zou kleden je waarschijnlijk wel meteen klaar zou komen, waarop ik zei dat ik dat best weer eens zou willen zien.
Verder gebeurde er eigenlijk het eerste kwartier niks en toen het ontbijt op was vroeg je of ik de bowl al had geproefd. Je antwoordde dat je dat vanmiddag zou doen en ik ruimde de ontbijt spullen op. Je verdween naar de schuur en tegen half elf kwam je weer tevoorschijn en na de eten ging je het gras maaien. Ik zag aan je dat je er nog steeds niet helemaal bij was en na de thee vroeg je of ik mee ging.
Samen zijn we naar de kelder gegaan en het zag er echt verrukkelijk uit. Je nam de schaal mee naar boven en schonk twee glazen vol.
Nou het was net of je tegen een trein aan liep. Jeetje wat was dat sterk.
Ik moest er flink van hoesten, maar jij lachte alleen maar en lepelde de in alcohol zwemmende vruchten langzaam achter elkaar op’.
‘Toen de laatste framboos verdwenen was dronk je het overgebleven sap op en zette het glas met een klap op tafel, ‘zo dat smaakte best.’
‘Je keek me aan en ik zag dat de alcohol van gister en van zonet je volledig overgenomen had.
Je stond op en kleedde je uit en voor ik het me realiseerde stond je daar met een stijve pik. Nou heb ik altijd van een piemel gehouden hoor, slap, stijf, groot, klein, maakte niet uit, maar nu na al die jaren zonder zag het eruit als was het een godsgeschenk.
Heel erg groot was hij niet maar wel lekker dik. Ik merkte dat mijn poesje reageerde en dat mijn schaamlippen zich vulden met bloed.
Het heerlijke geil gevoel overviel me en ik zakte genietend terug in mijn stoel.
Je kwam wat dichterbij en vroeg me heel voorzichtig of je eens aan mijn lippen mocht voelen.
Je vrouw had niet van die grote schaamlippen gehad vertelde je die had zo’n gesloten sneetje en je vond mijn uithangende schaam lippen zo mooi. Natuurlijk liet ik je mijn spatlapjes bewonderen.’Des te langer je keek des te heter ik werd, ik voelde hoe er druppeltjes geil tussen mijn lippen door sijpelde en toen vroeg je me ook nog of ik mijn voeten op de stoel wilde zetten zodat mijn kutje wat open ging staan.
Zo geil als ik was trok ik mijn voeten naast me op de stoel en voelde hoe mijn lippen uiteen weken en hoe mijn geil zich vanuit mijn spleet door mijn bilnaad over mijn sterretje heen op de stoel drupte.
Zo geil als ik was sloeg ik mijn glas bowl achter over en voelde hoe de alcohol mijn lijf nog erger verhitte. Je kwam zo dichtbij dat ik je adem op mijn kale poes voelde en toen je heel voorzichtig mijn schaamlippen aanraakte kwam ik gierend klaar.
Je schrok en deinsde terug, maar al snel kwam je weer en streelde mijn natte geile lippen.
Ik heb met gesloten ogen liggen genieten en vond het jammer dat je niet naar binnen ging of met mijn klitje speelde.

J e vroeg of je eens een borst mocht aanraken want je vrouw had niet van die grote borsten gehad en je droomde er altijd al van om eens grote borsten in je handen te hebben.
Je handen vochtig van mijn geil kwamen over mijn borsten en mijn tepels waren in no-time zo stijf dat ze zeer deden.
Toen je ze door je vingers liet draaien kwam ik weer klaar.
Ik zag wel dat je op springen stond, ik kwam overeind liet jou in de stoel gaan zitten en vroeg of ik je lekkere piemel even mocht vasthouden.
Met gesloten ogen knikte je, ik had hem nog maar net vast of het voorvocht liep over mijn handen.
Net toen ik het vocht van mijn handen wilde likken, kwam je klaar
Het zaad spoot over mijn borsten en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het zo geil vond dat je sperma over me heen spoot dat ik onderwijl ook nog eens een keer klaar kwam. Ik smeerde heel geil het zaad over mijn hete tieten en draaide er rondjes mee over mijn tepels.
Ik zag dat je nog steeds met gesloten ogen zat en verbaasd hoorde ik dat je ademhaling dieper en dieper ging. Je lag goddomme te slapen, ja was na het spuiten van je kwakkie gewoon in slaap gevallen.

Na het avondeten verdween je weer naar de stal en toen je tegen acht uur weer terug kwam, was je zo moe dat je gelijk weer in slaap viel.
Uiteindelijk hebben we, rond een uur of elf, nog een slaapmutsje gedronken, maar ik denk dat die niet goed viel want je wilde meteen naar bed.
Omdat je zo wankelde heb ik je ondersteund en in bed geholpen.
Toen ik je uit gekleed had heb ik eerlijk gezegd nog even met je piemel gespeeld, maar er zat totaal geen beweging in en heb met gedoucht en ben naast je in bed gekropen.
Ik was nog wel zo geil als boter en heb me naast je klaar liggen vingeren.
Heb er nog even aan gedacht om je te pijpen, zo geil was ik, om te proberen hem overeind te krijgen, maar dat toch maar niet gedaan.’Nou daar zat ik dan, met een lul zo stijf als ik nog nooit had gehad.
Hij was zo hard als een plank en ik wist dat bij het minste of geringste hij zijn warm zaad uit zou spugen.
Ik schudde mijn hoofd om te proberen iets van wat Els verteld had te herinneren, maar ….niets helemaal niets.
Ik had het allemaal mee gemaakt en toch weet ik er niets meer van.
Els zat geamuseerd naar me te kijken en speelde zachtjes met haar sneetje, ik hoorde hoe haar vinger, die in en uit ging, soppende geluiden maakte.
Nou dat was voldoende om mijn sperma te activeren en ik voelde een geweldige explosie aan komen.
Ik greep mijn piemel gauw vast en probeerde het orgasme te voorkomen.
Maar bij de eerste aanraking spoot het witte zaad met een rotgang uit mijn leuter en belande met een boogje in het gras.

‘O jee watt zonde, had je het niet op kunnen vangen? Het zit vol vitamines.’
Els keek beteuterd mijn richting op en schoot even later in de lach.
Ik vroeg haar of het werkelijk zo gebeurt was of dat ze me voor de gek hield, maar ze hield vol dat het allemaal precies zo was gegaan en dat ze er geen spijt van had.
‘Ja maar je bent mijn nicht, dat kan toch eigenlijk niet?’
‘Hoezo niet, we kunnen het toch best leuk hebben met elkaar. Kinderen kunnen er toch niet meer van koen dus wat let ons om gewoon een fijne tijd te hebben.’
Ik moet zeggen dat ze overtuigend klonk, maar misschien was het mijn geiligheid die me zwaar beïnvloedde.

Ik merkte terwijl ik haar lichaam zat te bekijken dat mijn erectie nog steeds op sterkte was, niet meer zo gigantisch stijf maar wel echt stijf.
Het was al zeker 30 jaar geleden dat dat was gebeurd en ook Els viel het op.
‘Zie je wel jij wil ook graag een leuke tijd hebben zie ik wel.’
Ik kon moeilijk ontkennen dat het niet zo was.
‘Ja tis wel duidelijk hè, het is zo lang geleden dat hij stijf bleef na een orgasme, dat het overduidelijk is dat mijn lichaam meer wil.’Maar ik denk dat mijn verstand nog niet zo ver is.’
Els stond op haalde binnen een kleed en legde het op het gras. Ze ging op het kleed liggen en opende haar benen. ‘Nou wie weet wat er van komt, maar ik zou graag hebben dat je me vingerde. Ik heb het al zo verschrikkelijk lang zelf moeten doen dat het nu tijd word dat een ander het eens doet. Meer hoeft niet, mag zeker wel, maar hoeft niet, ben al best te vrede als je me alleen maar klaarmaakt.’Ik liet me op mijn knieën naast haar zakken en bekeek van dichtbij haar nog altijd heerlijke lichaam. Eerst speelde ik even met haar borsten en toen haar tepels hard en stijf waren zakte ik via haar buik af naar het paradijsje.
Haar lippen stonden van de geiligheid wijd open en het vocht liep met een klein straaltje via haar bilnaad op de grond.
Ze kreunde dat ze in jaren niet zo geil was geweest en dat ze al bijna klaar was.
Ik had haar kutje eigenlijk nog niet beroerd, maar toen ik haar lipjes streelde begon ze te kronkelen en schreeuwde ze het uit.

Ik vroeg haar, ‘Mag ik effe?’. Ze antwoordde niet maar duwde haar onderlichaam omhoog en ik begreep dat ze geen bezwaar zou hebben.
Ik streelde de binnen kant van haar grote schaamlippen en stak heel voorzichtig een vinger haar van geil glimmende grotje binnen. Ze kreunde en schokte toen een orgasme haar overviel.
Na even gewacht te hebben tot ze weer wat rustiger werd, was haar klitje aan de beurt. Ik trok haar lippen uiteen en zag haar klit in het zonlicht schitteren.
Het was niet zo’n klit waarvan je leest in verhaaltjes, een grote opgezette druif, maar een mooi bescheiden klein erwtje dat hard als staal was.

Bij ieder aanraking ging er een siddering door haar lijf en toen ik ondertussen met twee vingers haar poesje in gleed, kwam ze opnieuw klaar.
Ik denk dat ze alles bij elkaar wel een keer of 4 klaar is gekomen.
Ze riep op het laatst dat ik moest stoppen want dat ze anders dood zou gaan.
Een tijdje lagen we naast elkaar en toen Els eindelijk weer een beetje op adem was gekomen kroop ze overeind en ging tussen mijn benen zitten.

Ze duwde ze uit elkaar en boog zich voor over tot ik haar adem op mijn eikel voelde .
Er liep een rilling over mijn rug en ik genoot met volle teugen.
‘Mag ik?’ vroeg ze en niet op een antwoord wachtend pakte ze mijn keiharde staaf en begon hem teder te betasten.
Ze trok de voorhuid van mijn eikel en streelde de glimmende knots.
Je kon merken dat ze dat vaker had gedaan en het kon dan wel heel lang geleden zijn dat ze een lul in haar handen had gehad, ze kon het nog steeds hemels.
Net toen ik dacht dat ik het niet kon houden stopte ze en kneep er op zo’n manier in dat het opkomend orgasme weg ebde.

Ik kon weer even opgelucht adem halen en al duurde dat niet lang, want ze zat al weer met mijn ballen te spelen. Snel en vakkundig liet ze mijn ballen door haar handen gaan en ik heb nog nooit zo’n tintelend gevoel gehad in mijn zak. Het was zo verschrikkelijk lekker dat ik wilde dat het nooit op zou houden. Els boog zich dichter voorover en vroeg weer, ‘Mag ik effe?’
Ook ik antwoordde niet maar drukte mijn onderlijf omhoog en ze hapte gelijk in mijn eikel. Ze zoog me weer tot aan bijna een hoogte punt en stopte weer.
Ze boog zich over me heen en pakte mijn leuter en drukte hem tegen haar tepel. Op dat moment kwam ik klaar en zo hevig dat het even zwart werd.
Omdat Els nog een week vakantie heeft hebben we afgesproken dat ze nog een paar dagen hier blijft. Ik ben benieuwd wat er nog te gebeuren staat de komende dagen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners