Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lievelingsneef - 17581 keer gelezen
Hallo ik ben Simone, een meid van 15. Ik heb blond half lang haar, ben iets gezetter dan gemiddeld, maar ook niet overdreven veel. Ik heb een flinke cup D. Maar genoeg over hoe ik er uit zie, ik ben hier om mijn verhaal te vertellen.

Het begon allemaal afgelopen zomer. Mijn ouders gingen op vakantie met een oom en tante van me. Ik had geen zin om mee te gaan, en mijn 16 jarige neef Stefan ook niet. Echter wilde ik niet alleen thuis blijven dus had ik hem gevraagd of wij die week misschien samen door konden brengen. Zo gezegd, zo gedaan.

Op een vrijdagmiddag kwamen mijn oom en tante om Stefan af te zetten en mijn ouders op te halen. Toen ze weg waren zette Stefan zijn tas met kleren enzo boven en installeerde zich op de bank. Steef en ik hebben van jongs af aan al een erg hechte band. We zijn behalve neef en nicht ook erg goede vrienden. Ik zie hem een beetje als de grote broer die ik nooit gehad heb.

Die avond zit hij wat TV te kijken terwijl ik op onze PC wat zit te msn'en. Er zijn echter niet veel mensen online dus ik heb het al snel gezien en installeer me in de andere bank. Op een gegeven moment is er een film waarbij er twee mensen (zogenaamd) met elkaar naar bed gaan. Je kent dat wel, je ziet ze elkaar wat strelen, een of twee kledingstukken uittrekken, vervolgens achterover op bed vallen en het volgende moment liggen al na te hijgen.

Na dit tafereel vraagt Stefan me of ik al eens met een jongen zo naar bed ben geweest, ik zeg van niet want dan had ik het hem waarschijnlijk al wel verteld. Ik heb al wel eens met iemand van school getongd, maar meer nog niet. "O dus je hebt ook nog nooit gevingerd?" Ja dat heb ik al wel, maar dat vind ik dan eigenlijk weer een privŤ-zaak. Als ik hem dan vraag waarom hij dat wil weten antwoord hij: "Nou ik heb het zelf ook nog nooit gedaan, maar als je om je heen kijkt lijkt het haast alsof dat niet normaal is. Alsof ik de enige ben die nog maagd is, maar jij bent dat dus ook? " "Ja, ik ben dat ook nog'. Al moet ik wel toegeven dat ik dat af en toe best wel jammer vind, ik zou onderhand toch wel eens willen weten hoe het is. "Ja ik ook, maar ja ik ga niet zomaar met de eerste de beste slet naar bed."Ě

Van dit gesprek raak ik lichtelijk opgewonden. Ik voel een wat rare kriebel in mijn buik. Als het aan mij ligt zou ik nu en hier ontmaagd willen worden, maar dat kan toch niet. Stefan is toch familie. We praten nog even door over sex en wat ons wel of niet lekker lijkt. Ik voel dat ik van onderen zelfs een beetje nat begin te worden van geilheid. Ik hoop maar dat Stefan het niet merkt. Dan besluit ik dat het er toch maar eens een keer van moet komen. Hoewel hij mijn neef is is hij ook een beetje mijn beste vriend. Dus wie zou er een betere kandidaat zijn dan Stefan. Ik besluit het er op te wagen. "Zeg, Steef ik zou onderhand eigenlijk wel eens willen weten hoe dat nou is om sex te hebben.' "Tja ik ook wel, maar wat kan ik er aan doen?" "Nou' zeg ik "Ik wil sex, jij wilt sex. Waarom doen we het dan niet met elkaar. Ik bedoel, jij bent toch de jongen met wie ik het meest close ben.' Stefan kijkt me verbaasd aan: "Zeg, kan dat wel. We zijn toch neef en nicht." "So what, niemand hoeft het toch te weten.' En zonder verder iets te zeggen loop ik naar boven naar het grote bed van mijn ouders. Ik ga op bed liggen en wacht of Stefan ook komt. Even lijkt het erop van niet, maar dan gaat toch de deur open. "Weet je zeker dat je dit wilt' Ik knik instemmend en wenk hem naar me toe.

Ondertussen sta ik op en als hij bij me staat begin ik hem te tongen. Hij tongt natuurlijk gelijk terug en slaat zijn armen om me heen. Hmm dit voelt beter als die gasten bij mij op school. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd en ik doe daarna bij hem hetzelfde. Zijn handen glijden weer over mijn rug richting mijn BH sluiting. Hij probeert deze open te maken maar na wat friemelen lukt dit niet. Ik doe mijn handen na achteren en maak hem zelf los. Dan floepen mijn borsten tevoorschijn. Stefan staart er even naar en zegt dan dat ze mooi zijn. Hij vraagt of hij mag voelen en ik knik van ja natuurlijk. Voorzichtig pakt hij in iedere hand een borst en voelt eraan alsof hij ze staat te wegen. Dan zakt hij wat naar beneden en neemt mijn rechterborst in zijn mond. Hij likt eraan met zijn tong en sabbelt dan wat op mijn tepel. Deze wordt dan vanzelf stijf net als bij mijn andere borst. Dan verplaatst hij zich naar mijn linkerborst en doet hierbij hetzelfde. Ondertussen maak ik de knoop van zijn broek open en trek deze naar beneden. Hij schopt deze zelf uit. Hij duwt me wat naar beneden zodat ik op bed kom te zitten. Hij doet mijn broek open en trekt deze uit. Dan trekt hij mijn slipje naar beneden waardoor mijn kutje bloot komt te liggen. Stefan kijkt ernaar en ziet dan het kleine streepje haar zitten. Hij gaat op zijn knieŽn zitten en steekt zijn hoofd tussen mijn benen. Met zijn tong zoekt hij een weg naar mijn gevoelige plekje. Als hij er aan likt wordt deze nog gevoeliger. Ik ga achterover op bed liggen en kreun van genot. Dan voel ik hoe hij een vinger tussen mijn schaamlipjes duwt en me tegelijk vingert en likt. Na een aantal minuten heeft hij hier genoeg van en begeeft zich met zijn mond en tong over mijn lichaam langzaam omhoog. Ondertussen trek ik zijn boxershort naar beneden waardoor zijn inmiddels stijve paal eruit springt.

Als hij met zijn hoofd bij het mijne is aangekomen laat hij zijn lichaam langzaam naar beneden zakken. Eerst liggen we even wat droog te neuken. Dan bedenk ik me dat ik nog helemaal niet aan de pil ben. Ik vraag hem of hij toevallig een condoom bij heeft, helaas heeft hij dit niet. Dan duw ik hem even opzij en kijk of mijn ouders misschien wat in hun nachtkastje hebben liggen. Helaas kan ik er geen vinden en een beetje beteuterd kijken we elkaar aan. "Wat nu Simone? " Ik denk even na, en zeg hem dan dat als we voorzichtig zijn en hij zijn lul op tijd terugtrekt het wel moet kunnen. Als hij vraagt of ik het zeker weet en ik ja knik zie ik een glimlach verschijnen op zijn gezicht.

Ik ga weer op mijn rug liggen en hij komt weer boven me liggen. Hij zet zijn harde paal tegen de opening van mijn inmiddels natte kut en duwt hem langzaam naar binnen. Ik voel hoe zijn kloppende paal mijn nauwe grotje iets oprekt. Hij beweegt hem een paar keer op en neer. Steeds iets dieper totdat we beiden voelen dat er wat weerstand is. Dit moet mijn maagdenvlies zijn. Hij trekt zijn lul iets terug, wacht even en duwt hem er dan in ŤŤn keer doorheen. Ik voel een lichte pijnscheut en krijg wat tranen in mijn ogen. Hij kijkt me verontschuldigend aan maar ik gebaar dat het goed is. Dan gaat hij door met neuken, de pijn verdwijnt langzaam en slaat zelfs om in een lekker gevoel. Ondertussen begin ik wat mee te bewegen. Met mijn handen speel ik ondertussen wat met mijn borsten.

Na een kwartiertje zo bezig te zijn wil ik wel eens wat anders proberen en gebaar Stefan even te stoppen. Hij haalt zijn lul uit me en ik draai me om. Ik ga op handen en knieŽn zitten en vraag hem om zijn lul langs achter weer tussen mijn schaamlippen te steken. Als hij achter me zit pak ik zijn paal en begeleid deze terug naar binnen. Op deze manier voelt mijn kutje nog strakker dan net. Zijn handen pakken mijn borsten vast en hij zit al gauw weer in een lekker ritme. Op deze manier kan ik beter meebewegen waardoor ik zijn lul nog dieper in mij voel. Stefan voert het tempo steeds iets verder op. Nog geen tien minuten later voel ik dat mijn clitoris steeds gevoeliger wordt. Op deze manier houd ik het niet lang meer vol. Niet veel later is het dan ook raak. "O ja, jaaaah Steef ik ga komen. O ja, jaaaaaaaaaaaaaah!' Ik gil het uit van genot als ik klaarkom. Het lekkere gevoel blijft en ik ben dan ook blij dat Stefan gewoon door blijft neuken. Als ik binnen een paar minuten een tweede orgasme krijg is deze nog heftiger dan de 1e. Hierdoor voelt ook Stefan dat hij het niet lang meer houdt. Even realiseer ik me dat hij zich terug zou moeten trekken maar dit voelt gewoon te lekker. We bewegen dan ook gewoon verder en niet veel later voel ik hoe hij zijn warme zaad uit zijn lul in mijn kutje stromen. Ik hoop maar dat dit geen gevolgen heeft. Als hij is uitgespoten trekt hij zijn lul naar buiten. Dan realiseert ook hij zich wat er net is gebeurd en hij wil zich verontschuldigen. Ik zeg hem dat het ook mijn schuld is en dat ik morgen gelijk een morning-after pil ga halen. Dan vallen we beiden in slaap. De volgende dag heb ik inderdaad zo'n pil gehaald en na het weekend heb ik gelijk bij de dokter de anticonceptie pil gehaald. Uiteindelijk bleek dat we geluk hebben gehad en ik gewoon ongesteld ben geraakt. Nadat ik aan de pil ben gegaan hebben we het stiekem al een paar keer met elkaar gedaan zonder dat onze ouders iets gemerkt hebben. Tenminste dat laatste denk ik.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners