Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lifstertje - 15226 keer gelezen
Daar stond ze dan, ik had er al op de heen weg ook zien staan. Gezicht op oorlog en het huilen nader dan lachen. Typisch een tiener met tegenslag midden in de puberteit. Ik zette mijn boodschappen op de achterbank en draaide het raampje open, Waar moet je naar toe? Ze kwam naar de auto toe, ergens waar ik een paar dagen kan blijven slapen en eten, maar ik heb bijna geen cent, dus ik weet het ook niet. Ook mijn kinderen waren eens zo jong en mijn vaderhart sprak dat ik haar maar moest helpen. Stap maar in, ik regel wel wat. Had je al wat gegeten vandaag? Nee, goed ga je nu met mij mee, ik moet toch nog lunchen, kan je mee eten en kunnen we op ons gemak verder kletsen. Ze had er oren naar en stapte in.

Al onder het eten kwam het verhaal er uit, ze was er uit gezet bij haar tante omdat haar oom aan haar had gezeten en haar eigen ouders waren nog op vakantie, die zouden haar op de terugweg ophalen. Die waren een week met het vliegtuig naar Schotland en hadden de auto op het vliegveld staan, ze zouden over drie dagen pas weer terug komen. Het hoe en het wat waren mij niet duidelijk waarom ze er uit was gezet. Ik heb een slaapprobleem, vroeger als kind al, en toen vorig jaar de bliksem in mijn kamer is ingeslagen durfde ik al helemaal niet meer alleen te slapen. Ik slaap al een jaar tussen mijn ouders in. Zo sliep ik ook tussen mijn oom en tante in. Ik mocht bij hun slapen van mijn ouders omdat mijn oom, net als mijn vader is gestreraliseerd, dus ook al ligt hij tegen mij aan te lekken, ik niet zwanger zou kunnen raken. Is het daar in bed gebeurd? Ja, ik moest van mijn tante mijn onderbroekje en pyjama aanhouden. Maar al de eerste nacht, zat mijn oom aan mijn borsten te voelen, waar ik geen problemen mee heb, want mijn vader doet dat ook altijd. Thuis slapen we allemaal naakt. Maar toen hij dacht dat ik sliep deed hij mijn pyjamabroek naar beneden en voelde ik zijn harde paal tussen mijn benen. De volgende ochtend had ik aardig wat schoon te maken want hij was klaargekomen tussen mijn benen. De volgende nachten ging hij nog verder want ook trok die mijn onderbroekje naar beneden zonder dat tante iets in de gaten had. Weer met zijn paal er tussen maar nu stak die hem in mijn kut en kwam er in klaar. Iets wat mijn eigen vader ook wel eens deed, maar mamma wist er van, die zei altijd, neuk haar maar eens flink, dan ben ik er weer vanaf voor een paar dagen. Mamma wilde het liever niet, die vond er niets aan. Maar ik vond het zalig en al een jaar slaap ik nu bij hun in bed, mamma blij omdat ze geen sex hoeft te hebben, pappa blij omdat die kan neuken wanneer hij een stijve krijgt in bed. Met verbazing en een vette lekkende paal in mijn broek hoorde ik het hele verhaal aan.

Ik zal het goed met je maken, ik geloof je. Maar je mag hier ook blijven slapen en wachten tot je ouders terug komen. Als je wilt mag je ook bij mij in bed slapen, maar ik slaap ook naakt en zou het fijn vinden als jij dat ook deed, wat vind je er van. Trouwens ik ben ook gesteraliseerd, dus ook daar hoef je je geen zorgen te maken. Ze stripte net een banaan als toetje, keek me geil aan en zei dat het goed was. Stak de banaan tergend langzaam in haar mond, sabbelde en eerst op en beet toen het puntje er af. Mijn stijve paal lekte een straal zaad in mijn broek, wat een geil jong ding is dat. Ik ging naar de wc voor wat poetswerk en om de rest van mijn zaad te lozen, zij ruimde tafel af. Zij dook in mijn dvd collectie en stond uitdagend voorover. Ik kon onder haar jurkje haar string zien, die mij zicht liet op een werkelijk mooiste kontje wat ik ooit van dichtbij gezien heb. Daar mocht ik vannacht met mijn paal tegenaan liggen lekken. Ik was een echte billen man, nam vroeger mijn ex het liefst achterlangs, lekker tegen het kontje aan rijden en de handen vrij om met haar borsten te spelen en nu dit prille exemplaar. Ik wil niet weten hoe oud ze is, straks krijg ik schuld gevoelens. Voor mij is ze tussen de 16 en 19, maar hoe langer ik haar bekijk hoe minder overtuigd ik raak, wat mij nog geiler maakt en niet kan wachten tot vanavond.

Die middag een dvd zitten kijken met haar naast me op de bank en na het eten wilde ze nog een andere zien. Het werd vroeger donker als normaal, het weer begon te veranderen. Onder de dvd hoorde ik het rommelen in de verte, Mia kwam dichter tegen mij aan zitten, bang voor het onweer. Ik legde een arm om haar heen, die ze met beide handen vasthield, mijn hand lag op haar borstje en ik pakte die vol beet. Mia reageerde niet en vond het prima. Mooi stevig, net een klein handje vol, een bh droeg ze niet zo te voelen. Na de dvd nog wat gedronken en toen naar bed. Ik slaap in een niet al te breed bed, 1.40, maar net groot genoeg voor ons twee. Zij lag op haar rug en ik op mijn zij er naast. Ik liet mijn handen de vrije loop en ze liet alles toe, maakte complimenten over haar stevige borstjes en zakte af naar onder. Ben je al veel klaargekomen? Vroeg ik. Dat kunnen toch alleen mannen, zaad spuiten? Jij kan toch ook klaarkomen, heb je dat nog nooit geprobeerd? Ze lag me aan te kijken met ongelovige ogen. Ik zocht met een vinger haar klitje op, wat lastig was te vinden en wreef over plek waar hij normaal zat. Ze lag door te kletsen over koetjes en kalfjes, maar plots voelde ik iets opzwellen onder mijn vinger en Mia werd stil. Langzaam veranderde de ademhaling en haar klitje zwol op en kwam er uit. Ik voelde het kleine erwtje duidelijk onder mijn vinger. Mia begon te protesteren dat het te gevoelig was en niet meer prettig. Ik zal het wat zachter doen, zei ik. Nam plaats tussen haar benen en nam het over met mijn tong. Speelde met haar borstjes onder het likken, nu kwam ze op stoom, lag te draaien met haar kontje, begon harder te hijgen en te kreunen. Ze begon steeds harder met haar kutje tegen mijn tong aan te rijden en onder luid gekerm duwde zei mijn hoofd weg, slot de benen en rolde zich op. Hield de adem een tijd in en kroop zwijgend in mijn armen. Langzaam op adem komend lag ze nog tegen mijn heup aan te rijden en te drukken met haar kutje, soms met zachte kreuntjes van genoegen. Na verloop van minuten kuste ze me, bedankt, wat was dat verschrikkelijk lekker. Ik ben er kapot van en hondsmoe. Alles is moe en ontspannen in mijn lijf, wat is dit een fijn gevoel. Ze draaide zich vanmij af om tegaan slapen. Ik liet haar maar, na zo'n eerste keer.

Het zal een uurtje of twee later zijn geweest toen ik half in mijn slaap licht zag en in de verte wat hoorde rommelen. Onweer, normaal lekker slaap weer, maar nu werd het iets anders. Mia zat als een west gestoken rechtop, ging weer liggen en schoof ruggelings tegen mij aan. De hand die ik op haar legde greep ze beet en duwde die tegen haar borst. Ze schoof haar kontje strak tegen mij aan en mijn nu nog half zachte paal lag tegen haar kontje aan. Bij elke flits en donderslag wilde ze dieper in mij kruipen en mijn paal werd harder en harder. Die gleed makkelijk tussen de nog natte schaamlippen en Mia spreidde haar benen licht om mijn paal naar binnen te laten steken. Een strak heet en zeiknat kutje was zijn nieuwe woonomgeving. Mia lag met haar spieren er op te sabbelen en kreunde van genoegen. Het onweer ebte weer weg, alleen in de verte nog wat gerommel. Nu kon ze zich pas helemaal overgeven aan de sex, alleen nu wreef ze zelf over haar klitje terwijl ik langzaam op gang kwam. Lang zou het niet duren en ik wachtte zo nu en dan om alleen van haar kutspieren te genieten. Ik probeerde van alles om het uit te stellen, maar Mia begon steeds geilere geluiden te maken en ik hield het niet meer. Met een paar fikse beuken stoote ik golf na golf in haar baarmoeder. Nu kwam ook Mia klaar, mijn paal werd fijngeknepen, maar ik hield hem er in. Mia kreunde, gilde en jammerde, snakte naar adem en kwam langzaam weer bij. Ze rolde weer terug tegen me aan, nam mijn hand en legde die op haar borstje en kneep er in, of te wel: speel er nog even mee. Toen ik aan haar tepeltje trok, voelde ik haar spieren om mijn paal reageren. Ik kuste haar in de nek en beide sukkelde weg in een diepe slaap. Pas tegen achten werd ik wakker omdat ik het puntje van mijn paal uit het warme holletje voelde gaan, Mia ging naar de wc en ik volgde gelijk erna, draaide de douche aan en zwijgzaam kwam ze bij me staan, pakte de zeep en begon met mijn paal. Die is voor jou deze dagen, maak hem maar goed schoon. Ze gaf mij de zeep, spreidde haar armen en benen, neem jij mijn hele lijf maar deze dagen, ik ben je eeuwig dankbaar omdat je mij geleerd heb hoe ik klaar moet komen, ik dacht al dat ik het, net als mamma niet kon. Ik zal je nog wel een paar keer verwennen met mijn tong vandaag, als je dan goed oplet, kan je het met je moeder doen en haar laten klaarkomen.

Ze trok alleen een jurkje aan over haar blote lijf, ik alleen een shirt en sportbroek, dus klaar voor de sex. Zelfs pijpen deed ze als de beste en alle drie dagen die we hadden was de hele dag feest en het deed zeer toen haar ouders voor reden om haar op te halen. Aardige lui en ze waren me dankbaar, Mia kuste mij, gaf een knipoogje en verdween, ze beloofde om snel weer een paar dagen te komen logeren. Dat bleek al na twee weken, ze had nog vakantie. Na een fikse neukpartij vertelde ze mij het geile relaas met haar ouders.

In de auto terug spraken mijn ouders alleen over Schotland, eenmaal thuis nam mijn vader de whisky die hij had meegenomen en ging al snel moe naar bed. Toen kon ik met ma even rustig kletsen, hoe het hier was en wat er was gebeurd. Ma keek er verheugd van op en trok gelijk haar slipje uit om het te onderzoeken. Toen ben ik ma gaan helpen. Ik ging tussen haar benen zitten en stimuleerde eerst met mijn natte vingers, toen ik een zwelling voelde bij haar klitje, schoof ik het velletje zo veel mogelijk naar achter en kreeg het puntje eindelijk bloot. Toen likte ik voorzichtig met mijn tong recht op het gevoelige puntje, Bij ma lag die erg diep en ik moest hem echt blijven bloot trekken. Maar dat lukte, naar mate ze steeds geiler werd kwam die steeds meer naar voren. Ze kreunde en lag te hijgen als een gek, toen eindelijk, ben zeker een half uur bezig geweest, kwam de explosie. EErst een gil, toen een straal kutgeil en toen werd ik bijna fijn geknepen tussen haar benen. Ze lag nog minuten lang na te hikken en begon daarna te huilen van geluk. Haar klit bleef gevoelig en ma bleef geil en opgewonden, zelfs heen en weer lopen vond ze lekker en opwindend. Ze kleedde zich nu helemaal uit en wilde mij ook aan mijn kutje likken, omdat ze wilde weten hoe dat was, ook omdat ze toe moest geven dat kutjes haar eigenlijk meer aantrokken als die verschrompelde zak van mijn vader. Toen zijn we naar boven gegaan en op haar helft van het bed hebben we het nog een keer gedaan. Zij lag onder en ik boven, zo konden we samen aan elkaars kutje likken. Ma maakte zoveel lawaai dat pa er wakker van was geworden, die onderhand ook geil, stak zijn paal in mijn kutje terwijl ma op mijn klitje sabbelde. Ma kwam als eerste gillend klaar, toen ik bijna op mijn hoogtepunt zat spoot pa zijn lading zaad in mijn kutje. Mamma befte mij verder klaar en ik moest recht op haar mond blijven zitten want ze wilde mijn hele kutje uitlikken, nog nooit heb ik mijn moeder zo geil gezien. Moe gingen we eindelijk allemaal slapen, dacht ik maar na een half uur, ik sliep net maakte mamma mij wakker. Ik ben zo geil nog schat, kom nog even met je kutje voor mijn gezicht en lik me nog een keertje klaar, dan laat ik je echt slapen, nog een keertje please? Gelukkig duurde het niet lang voordat ze voor de derde keer klaarkwam, ze had haar gezicht en neus tegen mijn kutje aan, zo nu en dan likte ze er even aan, maar wilde alleen de geur in haar gezicht hebben. Toen we weer gingen liggen kroop ze tegen me aan, lag nog even met mijn borstjes te spelen en aan mijn tepels te zuigen en ging toen slapen. Ik werd 's morgens wakker omdat ze een hand tussen mijn benen stak en kusjes op mijn borstje gaf.

Die dag heb ik haar nog een paar keer gebeft, pappa heeft het ook geleerd en nu doen ze het ook weer samen, dan pijpt ze hem, als ze eenmaal goed geil is, doet ze alles. Maar als ze haar gezicht in een kutje steekt wordt ze gek van geilheid. Ze had vroeger een oud school vriendinnetje die lesbisch is, die woont vlak bij ons en daar gaat ze de laatste week ineens heel hecht mee om. Volgens mij heeft ze nog een kutje gevonden om mee te spelen. Pappa vind het allemaal best, die neukt de laatste tijd meer met mijn moeder als met mij, dus ik was blij dat ik hier bij jou nog een weekje kan logeren. Ma komt mij halen en die wilde jou ook wel eens beter leren kennen, zei ze, dus dat kutje zal je ook nog kunnen neuken als ze komt. Leuk, zei ik, doen we een triootje, als ze zo geil wordt van jou kutje neuk ik haar misschien wel in haar kont, want die zag er aantrekkelijk uit. Mia reageerde als gestoken, wat mankeert er aan mijn kont? Dat ga ik zo meteen gelijk uitzoeken, want ik ben bloedgeil geworden van die familie avonturen van jou. Ga me echt in mijn kont neuken? Ja en nu meteen want ik krijg er zin in na al jouw verhalen. Ooohh nee he, ze rende weg naar boven, ik er achter aan. Op het bed lag ze op haar buik met de benen wijd, het jurkje lag net ver genoeg omhoog om het geile kontje te zien met het sterretje wat om meer vroeg. Ik had de pot glijmiddel al klaar staan maar likte eerst de zaak goed nat. Toen flink ingesopt met glijmiddel, ook mijn paal. Doe je kontje eens open, net of je een wind laat. Die liet ze ook en moest lachen, maar ze voelde gelijk een vette straal glijmiddel in haar kontje. Als het zeer doet schei je uit he? Doe hem nog maar eens goed open, voor dat ze er erg in had zat ik er al voor de helft in. Oh wat een raar gevoel! Blijven ontspannen, zei ik! Ik zakte er steeds verder in de hete nauwe schacht, heter als haar kutje en nog strakker. Tot aan mijn ballen zakte ik er in, wat een zaligheid, en hete schacht en de koele billen tegen mijn ballen. Ik beukte steeds harder tegen het kontje en Mia lag zachtjes te kreunen, niet nog harder! Ik probeerde er zo lang mogelijk van te genieten, maar het was te lekker. Met een paar fikse eindbeuken spoot ik haar darmen vol en kreunde het uit van genoegen. Langzaam haalde ik hem er uit en zag een zucht van verlichting op het gezicht van Mia. Dat kost je zeker twee likbeurten, smeerlap. Kan je wel, kleine meisjes in hun kont neuken! Samen stapten we onder douche en Mia en ik gingen weer naar beneden. Het blijft kriebelen, mijn kontje van al dat spul. Ik douw hem er straks nog wel eens in, wees gerust je ben nog lang niet van mij af.

Haar bef beurten heeft ze ruimschoots gehad, zeker elk uur wilde ze klaarkomen. Overal in huis heb ik haar gehad, maar zittend op de eettafel was de beste plek, gewoon ik op een stoel zitten en zij als maaltijd op tafel. Zelf na het eten bleef ze bij de tafel hangen om weer gelikt te worden, het geile kreng. Nu was het mijn beurt vond ik. Tussen door had ze mij al eens gepijpt dus echt overlopen van zaad deed ik niet echt, maar dat is ook weer prettig want dan duurt het langer. Die avond zette ik een porno dvd op, een super geile Franse film, iets meer verhaal en mooiere meiden. Ook de jongens bevielen haar en na een half uur zat ik met een flinke paal, die ik bloot rechtop zette. Kom eens op mijn schoot zitten schatje, zet je kutje maar eens over mijn paal heen. Ik kende de film en wist dat een dergelijke scene kwam van een huishoudstertje die bij haar baas op schoot kwam zitten. Heren, zeker waard om eens uit te proberen, filmpje kijken met je pik in een strak kutje gestoken en haar het werk laten doen. Mia zat een beetje voorover met de rug naar mij toe, over mijn paal heen te schuiven en ik lui achterover in de bank, handje over het kontje te genieten en haar kunsten en spieren bewegingen. Zeker tien minuten op rustig tempo zat ze mee te wippen. Toen stak de baas hem over in haar kontje om zich leeg te spuiten. Zonder dat ik iets zei, veranderde Mia van positie en liet haar darmkanaal over mijn pik heen glijden, nu moest ik zelf in actie komen en bijna gelijk met de film neukte ik haar in dr strakke kontje. Alleen mijn zaad verdween diep in haar darmen, terwijl de baas in haar bekkie stond te spuiten. Ik liet hem er zo lang mogelijk in, maar hij werd slapper en slapper. Nu begon mijn leeftijd te tellen, boven de 50 lig je er na de derde ronde echt wel even uit, misschien vanavond in bed nog een keer. We poetsten ons schoon en keken naar de gewone tv, allebei moe en voldaan.

Tot aan de laatste dag was het feest, eerder als verwacht kwam haar moeder binnen om haar op te halen, we waren nog maar net uit bad, de koffie had ik nog niet eens klaar. Mia's moeder kwam binnen, omhelsde mij en zoende me vol op de mond. Bedankt voor mijn seksleven, ik ben je eeuwig dankbaar. Ze was een mooie vrouw van nog net geen 40, slank, net als haar dochter alleen vollere borsten en wat ik al eerder zag, een mooi klein rond kontje. Mia kwam spiernaakt naar beneden toen ze haar moeder hoorde, viel in haar armen en ze stonden even te tongen. Beide keken naar mij op een geile manier, of ik het wel gezien had. Mia trok het rokje van haar moeder achter omhoog en liet mij haar naakte kontje zien, slipje had ze niet aan. Die mag Hans vandaag nog wel neuken he mams. Neukte hij ook in je kontje dan? Ja hoor, en hij doet het heel voorzichtig en het is best lekker als je goed geil bent, en lekker beffen kan die ook, hij heeft lekkere lange vingers. Wil je eerst koffie, vroeg ik beduusd, ik werd gewoon uit geruild door die twee geile teven. Lekker koffie, en de moeder kwam op mij af, pakte me recht op mijn mond en begon mij te tongen, ik zal je mijn dankbaarheid tonen, je zaad drinken nadat je me in alle gaten hebt geneukt. Ik ga pas vanavond terug, dus je mag me de hele dag misbruiken voor al je fantasieŽn en ik wil zien hoe je mijn dochter neukt in alle gaten. Ze had de koffie nog niet eens op toen Mia haar moeder begon uit te kleden, daarna op mij afstapte, ook mij uit kleedde en me begon te pijpen. Kijk eens wat een mooie lange die heeft mam. Die past bij jou er vast helemaal in. Mia's moeder keurde mijn paal en ballen, nam hem in haar mond en liet hem er helemaal in verdwijnen, ik zat tot achter in haar keel, en met haar tong likte ze mijn ballen. Ik voelde mijn paal alleen maar harder worden. De moeder liet mij los, pakte haar tas en vroeg mee naar boven te gaan op het bed. Ik liep achter twee geile tefen aan, de moeder liep voor me en ik kon het niet laten even een hand tussen haar benen te steken en mijn neus tegen haar sterretje aan te duwen. Heerlijk met mijn gezicht in die schitterende kont. Elke stap op de trap werd mijn gezicht gemasseerd tussen twee mooie ronde billen. Mijn vingers verdwenen tussen de natte schaamlippen en de moeder liep extra langzaam om er van te genieten. Boven bleef ze nog even staan, maar werd mee getrokken door de dochter.

Oh, kreunde de moeder, ik hou het niet meer... Mia pak eens een condoom en mijn dildo uit mijn tas.. Ga jij op je rug op het bed liggen meid, lik jij aan mijn klitje, dan Hans mijn kontje neuken. Mia ging klaar liggen en de moeder ging over haar heen zitten. Ik wachtte niet alles af en was benieuwd naar de kut van ma. Net in positie ramde ik mijn hete paal er tot aan zijn ballen in. Oh, kreunde ma, wat een zalige paal is dat. Onder het neuken vette ik het kontje van ma in, die wilde met condoom, want klaarkomen moest ik in haar mond, ze wilde me proeven. Ik stak hem over in het hete kontje en Mia vulde het lege gat met een dildo op volle toeren. Gelukkig dat ik een vrijstaand huis heb, want ze gilde het uit van genot. Ze verborg haar gezicht tussen de benen van haar dochter en tussen met smakken door klonken oerkreten. Zeker als ik hem er tot aan zijn ballen induwde. Ze moet in de auto al hebben zitten vingeren, want ze kwam als eerste klaar, mijn pik werd fijngeknepen in haar kont, alle spierkracht zette ze er op. Eindelijk kon ik verder neuken maar ook bij mij duurde het niet lang meer. Ik veranderde van positie, nam plaats voor haar hoofd en neukte haar diep in haar keel. Ik spoot de eerste golven in haar mond. Ze tilde haar dochter dr kontje op om mij verder in Mia leeg te laten lopen. Oh wat geil, mijn kleine kutje door zo'n grote lul geneukt zien worden. Ram hem in die meid, laat haar komen en ze dook met haar tong op het klitje van Mia. Die op haar beurt ook steeds luider werd en uiteindelijk gillend klaarkwam. Met z'n drieen lagen we uit te blazen, Mia tussen ons in en drie tongen vonden elkaar. Nu wil ik koffie, zei de moeder, ze poetste zich wat af en naakt liepen we allemaal naar beneden. Waar ik mijn lul weer in haar mondje duwde onder het motto, leegzuigen ma, er hangt nog een druppeltje aan. Mijn krimpende lul werd met kracht leeggezogen terwijl ik met haar tieten stond te spelen en Mia de koffie nog eens bijschonk. Tijdens de brunch gezellig wat zitten kletsen om wat op te laden voor de middag.

Gezellig zaten we op de bank, Mia lag met haar hoofd op mijn schoot, met mijn ballen te spelen en aan mijn eikel te likken terwijl ik met de tieten van ma zat te spelen onder het tongen. Mia kreeg er weer snel leven in en ik kreeg een idee om er twee in een keer te nemen. Als jullie nu eens op elkaar gingen liggen met de klitjes op elkaar en de benen wijd, dan hop ik van kutje naar kutje en steek hem zo nu en dan tussen jullie klitje. Moeder ging op haar rug liggen met de benen wijd, Mia er boven op, met de knieŽn naast haar buik en het kontje naar achter. Ma sloeg haar benen om Mia heen. Ik trok van beide de schaamlippen wat van elkaar en zette de klitjes van beide precies op elkaar. eerst smeerde ik hem even glad in ma dr kut, toen liet ik hem tussen beide klitjes in glijden. De dames hadden het enorm naar hun zin en lagen te kreunen en te kirren terwijl ze elkaar aan het tongen waren. Als ik Mia als bovenste neukte beukte ik maar klitje langs die van haar moeder. Als ik ma neukte zette ik ma af op de billen van Mia en ook zo schoven de klitjes langs elkaar. Maar het meeste gekreun kreeg ik als mijn natte eikel tussen de twee kutje schoof. Zo kwamen de beide tefen geil klaar op mijn eikel en twee uitgeputte kutjes lagen voor mij open om lekker in klaar te komen. Ieder een deel. Ik voelde mijn zaad opkomen en begon in Mia te spuiten, toen snel in die van ma en lekker tot aan mijn ballen doorstoten. Mia was er al tussen uit en zat met het koppie klaar om hem leeg te zuigen. Ma zag het zaad uit haar dochters kutje druipen en schoof onder haar om haar schoon en leeg te likken. Mia deed het zelfde bij haar moeder en met mij uitgeputte slappe lul op de bank zat ik te kijken hoe moeder en dochter elkaar aan het leeg smullen waren en kreunde bij het aanraken van de nakrampende kutjes.

Uitgeput lagen we met z'n drieŽn op de bank. Half duttend, de een wezenloos voor zich uit te staren, de ander met de ogen dicht. Ma was de eerste die mij kusjes gaf. Wat een heerlijke vent ben je, we komen vaker langs voor een dagje sex. Ik denk dat ze zeker twee uur zo gezeten hebben, toen Mia mijn leuter weer in haar mond nam. Ma zei dat ze over een uurtje eigenlijk wilde gaan rijden maar mij nog wel het genoegen van haar kontje wilde aanbieden als ik er nog zin in had. Mag je als er nog wat uitkomt er alles in spuiten, veel zal dat toch niet meer zijn. Laten we dan maar even naar boven gaan, op bed, dat ligt iets beter. Eenmaal op de slaapkamer, pijpte Mia mij op haar knieŽn voor me. Voor de verandering had ik haar koppie beet en stond haar in de mond te neuken toen die eenmaal wat stijver werd. Ma had intussen haar kontje ingevet. UIt het bekkie van Mia kroop ik bovenop de moeder, plantte mijn paal op het sterretje, die ze keurig opende en liet mijn paal in haar anus zakken. Na een paar halen raakte mijn ballen haar kontje. Ik liet me slap op haar rug glijden, greep haar borsten en wilde helemaal in haar kruipen. Mijn ballen perste ik tussen haar billen, sabbelde aan haar oorlelletje onder het neuken en lag vreselijk te genieten. Mia zat ondertussen mijn ballen te masseren en schoof met haar stevige tietjes over mijn billen. Toch kwam ik eerder klaar dan ik verwachtte, met een paar stevige beuken liep in leeg in ma en bleef even slap op en in haar liggen en voelde mijn lul langzaam na krampen en inkrimpen. Ma perste hem er uit en wilde gaan douchen voor ze naar huis ging. Mia stond er als eerste onder, toen volgden wij. Zwijgend en nog loom wasten we ons zelf en droog en aangekleed deze keer dronk ze nog iets fris en namen de twee afscheid. Bel je nog een keertje van de week, vroeg ma. Natuurlijk, ik wil snel wel weer eens afspreken nu ze nog vakantie heeft om met z'n drieŽn iets te doen. Maar hoe heet je eigenlijk? Evelien... dag schat.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners