Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Linda en Kate - 19248 keer gelezen
Vorige keer heb ik jullie verteld hoe mijn dochter Kate, zonder dat ze het zelf besefte, mij de seksbeleving van mijn leven bezorgde.
Zoals je weet ben ik weduwnaar, maar ondertussen is het een en het ander veranderd.
Een jaar gelden kwam ik, eerder toevallig een oude jeugd vriendin tegen. Linda is een jonge vrouw die zelf ook haar man verloor in een auto ongeluk.
Toen we als tieners nog op pad gingen werd Linda door haar zus Anja mee op sleeptouw genomen. Anja had een oogje op een van mijn vrienden. Maar omdat haar ouders haar niet alleen lieten uitgaan moest haar jongere zus Linda mee op pad. Linda was toen nog maar 15 jaar. Anja was een beetje een "rare" en ze lag niet erg goed in onze vriendengroep. Gevolg was dat Anja op zeker ogenblik niet meer mee op pad ging, maar Linda die een leuke vrije vogel was bleef als jonge zwaluw mee verder fladderen.
Linda en ik gingen, omdat het zo lang geleden was, samen een koffie drinken en bij babbelen.
Dit babbelen liep echter zo uit de hand dat ze haar laatste trein miste. Daarop stelde ik voor om haar naar huis te voeren. Dat stelde ze zeer op prijs. nu om een lang verhaal kort te maken. Dit was het begin van een goede relatie tussen Linda en mij.
Al snel kwam ze bijna dagelijks bij mij over de vloer en vaak bleef ze ook dagen bij ons logeren.
Mijn twee jongste dochters, Debby en Sofie waren al getrouwd en dus niet meer thuis wonend. Kate, mijn oudste dochter was ondertussen 28 maar had nog steeds geen verkering. Aan haar uiterlijk kon dit niet liggen, want ze was een prachtige ranke jonge vrouw waarbij haar lichaam alle nodige attributen in de juiste verhouding had.
Maar om de ene of de andere reden lieten de mannen haar koud.
Met Linda kon ze wonderwel goed opschieten. Het leeftijdsverschil tussen mij en Linda was dan ook groter dan tussen Linda en mijn dochter Kate.
Linda vertelde wel eens dat Kate haar had toevertrouwd dat ze best wel een man vilde, maar dat het haar niet vanzelfsprekend leek om de juiste op de kop te tikken.
Mijn vriendin Linda had ook al eens laten horen dat zij en Kate een hele hechte band hadden die zelfs wat verder ging dan enkel geheimen met elkaar delen. Ze hadden al enkele malen terwijl ik aan het werk was een vrij heftige vrijpartij met elkaar gehad.
Linda had mij daarbij verteld dat Kate echt wel van wanten wist en haar op alle manieren alle hoejken van de kamer had laten zien. Om maar te zeggen dat ze echt van elkaar genoten hadden.
Op zekere avond begon Linda met een beetje schroom tegen mij uit te leggen dat Kate eindelijk wel eens echt met een man " de wereld wilde verkennen". Maar omdat ze in de weinige keren dat ze nog uitging geen geschikte knaap tegenkwam had ze langs haar neus weg geÔnformeerd of ze niet eens een keertje met haar en mij mee kon doen. Linda is een levensgenietster en als ze tijdens een neukpartij echt geniet dan laat ze dat ook zonder meer luid merken. Dit was Kate ook niet ontgaan en daarom haar vraag aan Linda.Linda had er zelf geen probleem mee en ze liet het aan mij over.
Omdat in het verleden mijn Kaatje mij al een nacht vanjewelste bezorgd had kon ik hier mee leven. De gedachte alleen al om met mijn eigen dochter te vrijen maakte me al heet.
Maar hoe pakken we dit aan vroeg ik aan Linda?
Laat dat maar aan mij over zei ze. Zoals je weet duiken Kate en ik wel eens meer samen in het bed. Ik stel voor dat ik haar eens verwen en terwijl we met zijn tweeŽn bezig zijn kan jij de kamer inkomen en verder aan het spel deelnemen.
OK Dat zie ik wel zitten zei ik tegen Linda.
Er is nog wel een ding zei ze daarop. Kate wil best met je naar de zevende hemel gaan, maar ze houdt eraan dat je haar niet in haar kutje penetreert.
Die wens kon ik ook nog wel respecteren.
Twee weken later was het ogenblik daar. Vrijdag avond zou ik wat later thuis komen van het werk en Linda zou ondertussen met Kate al aan het voorspel beginnen.
Toen ik die avond thuis kwam was er niemand in de living. Het licht in de keuken was ook al uit en ik ging dus zachjes naar boven, naar onze slaapkamer.
Toen ik zachtjes de deur opende zag ik Linda en Kate op het bed liggen in 69 houding. Linda en Kate likten elkaars kutje alsof hun leven ervan af hing.
Ze merkten niet dat ik binnengekomen was en ik stond met bewondering op dit tafereel te kijken.
Weer viel mij op hoe prachtig het figuur van Kate was. Ranke, lange benen. Brede heupen met wulpse bilen en prachtige stevige B cup borstjes.
Ik ontdeed me snel van mijn kleren en ging in het schemerlicht langzaam naar het bed toe.
Ik stond achter Kate die nu met haar rug naar mij toe lag, terwijl Linda haar Kutje en kittelaar uitlikte.
Linda had mij ondertussen opgemerkt, maar ze bleef gewoon verder doen. Zachtjes vleide ik mij op het bed achter Kate. Ik nam met mijn hand Kate haar linkerborst vast en begon die zachtjes te masseren. Op dit ogenblik merkte Kate mij ook op, maar ze bleef Linda haar spleetje dapper verder likken.
Ik schoof mezelf tot tegen Kate haar lichaam en haar warmte en zachtheid maakte mij behoorlijk geil.
Mijn piemel die ondertussen zo hard was als maar enigzins mogelijk was wreef tegen haar bilnaad. Dit was wel een heerlijk geil gevoel.
Linda was ondertussen omgedraaid en lag nu met haar gezicht tegenover het gezicht van Kate. Linda gaf haar een zoen die overging in een hartstochtelijke tongzoen.
Ondertussen ging ik met mijn hand over de dij van Kate naar haar venusheuvel toe.
Ik merkte dat haar heuvel en kutlipjes volledig glad waren en ze dus haar schaamhaar volledig weggescheerd had.
Het voorbereidende werk van Linda maakte dat ik zonder moeite mijn vinger in Kate haar kutje kon laten glijden.
Een vinger werden er al vlug twee, drie en daarna mijn volle hand. Het idee dat ik mijn dochter vingerde maakte mij supergeil. Mijn lul was van hetzelfde idee en popelde voor meer actie.
Terwijl Linda Kate hartstochtelijk zoende en ondertussen ook nog haar borstjes masseerde schoof ik nog iets verder naar beneden.
Mijn piemel zat zo tussen de bilspleet van Kate en ik zou zo zonder moeite mijn staaf in haar kutje kunnen drukken.
Maar de waarschuwing van Linda in mijn achterhoofd deed ik dit niet.
Met mijn hand die ondertussen al drijfnat was van het geil dat uit Kate haar kutje kwam ging ik langzaam verder naar achter, zodat ik haar kontgaatje tegenkwam.
Ik drukte eerst mijn natte middenvinger tegen haar sterretje. Omdat Kate hierop niet reageerde drukte ik wat harder en mijn vinger drong door de sluitspier van mijn kindje in haar binnenste.
Kate reageerde hierop door met haar kontje nog wat verder naar onder te zakken zodat mijn vinger nog dieper in haar kwam te zitten. Ik begon langzaam haar poepgaatje wat op te rekken. Het werd mij al vlug duidelijk dat Kate zich hiervoor volledig ontspande waardoor dit vrij vlot ging.
Ik stopte nog een tweede vinger bij in haar sterretje. Ook dat ging heel vlot.
Even later haalde ik mijn vingers eruit en zette mijn bikkelharde lul tegen haar sterretje.
Linda en Kate waren ondertussen nog volop aan het zoenen.
Langzaam drukte ik wat harder omdat ik niet zeker wist of Kate met deze actie wel akkoord zou gaan.
Haar antwoord kwam er in de vorm van een neerwaartse beweging waardoor de eikel van mijn piemel door de kringspier van Kate schoof.
Dit maakte me echt wel bloedgeil en ik moest mij inhouden om niet met een harde stoot mijn hele lul tot aan mijn ballen in haar kontje te rammen.
Linda was ondertussen gestopt met zoenen en had zich wat terzijde geschoven om zo de beweging die pa met zijn dochter deed gade te kunnen slagen.
Kate lag ondertussen met haar ogen dicht af te wachten.
Ik drukte mijn piemel wat verder in haar kontje en door het vele kutgeil ging dat zonder veel moeite. Al snel zat ik met mijn ballen tegen haar bipsen aan.
"Waaaw pa, dat is een raar gevoel" prevelde Kate.
Lieverdje, ik ga nu je darmen volspuiten fluisterde ik Kate in haar oor.
Doe het snel pa. fluisterde Kate.
Ik begon mijn piemel in en uit haar kontje te bewegen. Dat ging door het geil zonder enige moeite.
Ondertussen had ik met mijn hand haar klitje vastgenomen en terwijl ik in en uit haar kontje ramde masseerde ik haar kutje.
Al snel voelde ik dat mijn climax eraan zat te komen.
Maar voor het zover was trok mijn Kaatje zich terug. Mijn piemel schoot uit haar kontje.
Kate draaide zich op haar rug terwijl ze zei: Pa neuk me in mijn kut!! Geef mij je zaad!
Ik was wel zo heet dat ik er niet verder over nadacht en met een welgerichte stoot mijn piemel van ruim 20 cm in haar kut ramde.
Linda werd zelf zo heet van het zicht dat pa zijn dochter neukte dat ze zichzelf volop zat te vingeren.
Kate d'r maagdelijke kutje was zo strak dat het voor mij onmogelijk was om dit lang vol te houden.
Voor Kate ook niet blijkbaar, want na vier of vijf lange, harde stoten kwam ze bijna krijsend klaar. Op datzelfde ogenblik loste ik mijn zaad in haar buikje.
Omdat we beiden zo heet waren bleven we nog een hele tijd naschokken tot we uiteindelijk uitgeput op elkaar bleven liggen.
Linda was ondertussen ook op haar hoogtepunt gekomen en lief wreef ze over mijn kontje en over Kate haar borstjes.
Omdat het nog vroeg in de nacht was zijn we met zijn drieŽn nog een hele tijd doorgegaan. Ik heb Linda nog geneukt en heb Kate nog een tweede keer in haar kutje genomen.
Daarna zijn we met drie in slaap gevallen.
De volgende morgen werden we samen goed gemutst en gelukkig wakker.
Kate zei wel dat ze nu een beetje ongerust was omdat ze niet aan de pil was en het wel zou kunnen dat ik haar zwanger gemaakt had. Maar zei ze erbij. Pa: jou kindje wil ik doodgraag dragen.
Een week later kreeg ze haar regels. Dus zal het voor een volgende keer zijn.
Mijn lieve Kate: Bedankt voor deze tweede heerlijke nacht.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners