Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lisanne - 1 - 31223 keer gelezen
Hai, ik ben lisanne en toen dit verhaal zich afspeelde 14 jaar. Ik had net lekker een dagje vertoefd bij het plaatselijke buitenzwembad. Ik was met de fiets op weg naar huis. Omdat het lekker weer was heb ik mijn kleren in haar tas laten zitten en rijd ik in haar bikini. Ik heb op dat moment stevige ronde cup B borsten, rood lang haar en ja ook wat sproetjes in mijn gezicht. Al valt dat in vergelijking met vroeger wel mee. Ook van onderen heb ik al wat schaamhaar. Hoewel niemand het ooit gezien heeft scheer ik dat regelmatig in een streepje. Verder dan zoenen was ik tot die bewuste dag nog niet gegaan.Het zwembad ligt in een bosrijke omgeving. Omdat ik wel van de natuur houdt besluit ik op de terugweg de route door het bos te nemen, en niet die langs de autoweg. Ik ben een paar minuten op weg als ik in de verte een man zie staan die zo te zien een lekke band heeft. Als ik dichterbij komt vraagt hij me om even te stoppen. Hij vraagt of ik toevallig een plaksetje bij me heb, want hij heeft die van hem laten liggen. Ik heb zo’n setje standaard onder mijn zadel geklemd (als deze niet wordt gejat). Ik stap dus af en buig wat voorover om het setje onder mijn zadel vandaan te toveren. Dan grijpt hij me van achteren vast en duwt een lap tegen mijn neus en mond waarvan ik eerst dacht dat het een poetslap was ofzo.

Ik probeer me te verzetten, maar zoals je in films en series wel vaker ziet verlies ik na enkele seconden mijn bewust zijn. Als ik een poosje later weer bijkom merk ik dat ik op een bed lig. Ik kan niks zien omdat ik een blinddoek om heb gekregen. Mijn armen liggen boven mijn hoofd en als ik ze wil bewegen voel ik dat ik met handboeien aan het bed geketend ben. Ook mijn mond is gekneveld. Ik lig nog wel in mijn bikini. Een paar minuten later hoor ik voetstappen. Hoewel ik niks kan zien draai ik automatisch mijn hoofd in die richting. “Zo, de jongedame is wakker zie ik. Bedank je vader maar dat je er nu zo bijligt. Hij is ons geld schuldig en als hij netjes betaald is er niks aan de hand.” Vervolgens hoor ik zijn voetstappen weer van me af gaan. En ik hoor een deur dichtvallen.Na een tijdje (ik ben het besef helemaal kwijt) gaat de deur weer open. “Lust de jongedame wat te drinken?” Ik knik voorzichtig ja. “Ok, maar geen geintjes. Als je gaat gillen dan zwaait er wat, begrepen?” Ik mompel ‘ahummm’. Vervolgens haalt de man de knevel uit mijn mond en brengt een rietje naar mijn lippen. Van angst durf ik niks te zeggen. Ik neem voorzichtig een slokje. Het is iets van jus d’orange. Terwijl ik aan het drinken bent gaat er een mobieltje af. De man staat met op en loopt weg. Het drinken neemt hij mee. Ik probeer het gesprek op te vangen, maar hij staat te ver weg. Het enige wat ik aan het eind versta is Godverdomme. Dan komt hij weer terug. “Zeg meisje, hoe heet jij?” ‘Lisanne.’ Antwoord ik. “En verder?” ‘de Vries’ (is voor dit verhaal verzonnen) “Shit!” Zo te horen hebben ze de verkeerde te pakken.

‘Zeg, als je de verkeerde hebt. Kun je me dan niet laten gaan?’ “Zo gemakkelijk gaat dat niet, ik heb je niet voor niets meegenomen.” ‘Ja, maar bij mijn ouders valt niets te halen hoor.’ “Hmm, maar ik weet nog wel iets. Een kans als deze laat ik niet zomaar lopen.” Dan begint hij mijn borsten te betasten. ‘Stop, wat doe je?’ “Als je wilt dat ik je laat gaan dan doe je wat ik zeg, en laat je me mijn gaan gaan. Hoe beter je meewerkt, hoe eerder je mag gaan. Ik mag een mooi meisje toch wel bij haar borsten pakken? OK?!”Nou denk ik. Vooruit dan maar. Laat die kerel maar ff voelen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Hij maakt mijn bikini topje los en begint mijn blote borsten te strelen. “Mooie rondingen hoor, Lisanne.” Ik denk nou en? Na een tijdje stopt hij. Ik denk hè hè. Maar hij is nog niet klaar. Ik hoor een ritssluiting open gaan. Niet veel later voel ik dat hij op bed klimt en ik voel iets tegen mijn mond drukken. “Mondje open. Meissie” ‘Shit’ denk ik. Dat is zijn lul. Ik knik nee. “Euh wat had ik gezegd over meewerken?” En ik voel een klap in mijn gezicht. Met tegenzin open ik mijn mond en hij schuift zijn lul naar binnen. “Pijpen slet!” Hoewel ik er geen ervaring mee heb weet ik van horen en zien een beetje hoe het moet. Ik omsluit zijn lul met mijn lippen en begin voorzichtig te pijpen. Het gaat hem niet snel en diep genoeg dus hij beweegt mee. Af en toe moet ik gewoon kokhalzen omdat zijn lul achter in mijn keel verdwijnt. Ik hoor hem zachtjes kreunen. Met mijn tong glijdt ik zo nu en dan langs zijn eikel. Wat hem zo te horen wel goed bevalt. “Hmm Lisanne, goed bezig zo. Als ik straks kom wil ik dat je slikt!” Ik begrijp dat hij bedoelt dat hij zijn sperma in mijn mond wil spuiten. Ik kan met volle mond moeilijk praten dus ik besluit hem maar door te laten gaan. Een paar minuten later zegt hij dat hij gaat komen. Niet lang daarna voel ik een warm kleverig goedje in mijn mond spuiten. Van de eerste paar schokken moet ik al kokhalzen, waardoor ik vanzelf zijn sperma al doorslik. Er zit weinig smaak aan, maar ik vind het niet echt vies.

Hij zakt vervolgens op het bed naar beneden. Ik voel dat hij mijn bikini slip uittrekt waardoor ik nu helemaal naakt voor hem ben. Hij spreidt mijn benen iets uit elkaar en ik voel zijn tong richting mijn clit gaan. Ik denk ‘O mijn god, nu moet ik klaarkomen zeker.’ Stiekem vind ik het gevoel wel lekker. Ik probeer er tegen te vechten. Maar het is gewoon te lekker. Na een tijdje laat ik dan ook een kreun ontsnappen van genot. “Zo dus ons sletje vind t nog lekker ook?” Ik reageer niet. Dan voel ik hoe hij een vinger tussen mijn schaamlippen steekt en op en neer begint te bewegen. Al gauw komt er nog een tweede vinger bij. “Kut wat is dit opwindend zeg.’ Gaat het door mijn hoofd. Het duurt dan ook niet lang of ik voel dat ik voor het eerst in mijn leven klaar ga komen. Het opwindende gevoel wordt steeds heviger en dan opeens als een explosie voel ik het gebeuren. Ik gil het lichtjes uit van genot.Als ik nog bij lig te komen gaat zijn telefoon weer. Hij staat op en loopt zo te horen half naakt weer weg. Ik hoor wel hoe hij zijn broek van de grond raapt. Als hij terugkomt zegt hij. “Zo Lisanne, dat was het dan. Ik moet je van mijn baas weer laten gaan.” Ik krijg weer een lap tegen mijn mond gedrukt en raak weer bewusteloos. Als ik weer wakker wordt bevind ik mij weer in het bos. Ik heb mijn bikini weer aan en mijn fiets staat met tas tegen de boom. Ik fiets naar huis, ga onderweg nog even langs een snackbar om wat te eten. Ik zie daar dat ik zo’n 4 uur moet hebben vastgezeten. Thuis beweer ik maar dat ik bij een vriendin ben blijven hangen. Hoewel mijn ouders niet blij zijn dat ik niet gebeld heb, vragen ze niet verder. Uit schaamte heb ik de waarheid niet durven te vertellen.

Dit verhaal lijkt in eerste instantie misschien niet bij familieverhalen thuis te horen. Maar er komen nog vervolgen, dan blijkt waarom ik dit verhaal hier plaats! Tenminste, als dat gewaardeerd wordt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners