Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lisanne - 2 - 14592 keer gelezen
In deel 1 heb je kunnen lezen hoe ik ontvoerd, bevredigd en weer vrijgelaten ben. Ik heb er toen met niemand over gepraat

Het voorval blijft de daarop volgende weken echter regelmatig door mijn hoofd spoken. Het is fout wat die vent heeft gedaan, maar dat laatste halfuur voelde wel lekker. Aangezien ik nu heb ontdekt waar mijn clitoris zit vinger ik mezelf ook veelvuldig. Soms meerdere keren per dag, dan weer een paar dagen niet. Op school schiet ik dan even naar het toilet. Thuis lig ik vaak op bed.

Op een gegeven moment wil ik weleens wat nieuws. Ik besluit stiekem een vibrator te kopen. Die avond ga ik ook vrij vroeg naar bed. In eerste instantie niet om dat ding, maar omdat ons moeder niet thuis is en ik me verveel. Boven begin ik al vrij snel mijn kutje weer te strelen. Als ik mijn vingers tussen mijn slipje steek voel ik ze al nat worden van t kutvocht. Dan besluit ik dat het tijd is om mijn nieuwe speeltje eens uit te proberen. Ik ontdoe mezelf eerst van al mijn kledingstukken en pak dan het ding uit mijn kast. Ik ga op bed liggen en steek hem voorzichtig tussen mijn schaamlippen. Ik beweeg hem rustig op en neer en pas als mijn kutje een beetje gewend raakt aan het ding haal ik hem er even uit, zet hem op trillen en steek hem weer terug. Het gevoel is heerlijk en bijna niet te beschrijven zo lekker, maar de meeste vrouwen zullen wel weten wat ik bedoel.Terwijl ik met mijn ene hand aan het pompen ben gebruik ik de andere om mijn tepels te strelen. Ik ben even van de wereld en heb niet in de gaten dat mijn deur op een kiertje is blijven staan. Als mijn vader naar bed gaat hoort hij hoe ik lig te kreunen. Hoewel hij eerst twijfelt, besluit hij een kijkje te nemen. Zo ziet hij hoe ik mezelf lig klaar te neuken met de vibrator. Als ik mijn ogen even open doe zie ik hem ineens staan.

Ik schrik en stop gelijk met alles. Ik wil een hand voor mijn kut houden en de andere over mijn blote borsten. Mijn vader doet de deur verder open en zegt “Aah wat jammer, waarom stop je nou.” ‘Ja wat denk jij, dat ik met mezelf ga spelen als mijn vader staat te kijken.’ “Nou waarom niet, ik heb het nu toch al gezien, dan kun je net zo goed doorgaan. Sterker nog, als je niet wil dat ik het je moeder vertel ga je ook door voor mij!”

De vibrator trilt nog steeds tussen mijn schaamlippen, ik pak hem weer en begin weer heen en weer te bewegen. Mijn andere hand gebruik ik nu om mijn clitoris te strelen. Eerlijk gezegd maakt het idee dat ik wordt bekeken me ook geil. Notabene door mijn bloedeigen vader. Mijn weerstand is dan al snel gebroken en ik laat me weer helemaal gaan. Ik kreun en zucht van genot terwijl ik dat ding trillend op en neer voel gaan. Ons pa kijkt goedkeurend met een glimlach toe. Zijn hand wrijft over zijn broek ter hoogte van zijn lul. Deze zal waarschijnlijk wel stijf zijn, of worden. Mijn onderbuik gevoel speelt langzaam weer op, en wordt op een gegeven moment zo heftig dat ik voel dat ik weer ga komen. ‘O ja, ik ga komen. O ja, ja ik kooooommm!’ Gil ik het uit tijdens een explosie van geil genot.Mijn orgasme is heftiger dan ooit. Het duurt ook wel een flink aantal seconden voor het wegzakt. Schok na schok voel ik door mijn onderlijf sidderen. Als ik een beetje ben bijgekomen zeg ons pa: “Mooie show Lisanne, goed gedaan. Ik wist niet dat jij zo geil was. Waar is dat schuchtere meisje gebleven?” ‘Tja, kleine meisjes worden groot.’ “Doe je dit al lang?” ‘Nee, sinds een aantal weken. Die dildo heb ik vandaag pas stiekem gekocht.’ Ik vraag hem of hij een geheim kan bewaren voor ons ma. Als hij dit beloofd vertel ik hem wat er een paar weken geleden met me is gebeurd.

Als ik klaar ben reageert hij: “Zo das heftig, was t erg vervelend?” ‘Het was in eerste instantie natuurlijk niet leuk, en ik wilde ook helemaal niet dat hij aan me zat. Maar toen hij zo bezig was vond ik het stiekem toch wel lekker. Vandaar dat ik sindsdien ook regelmatig met mezelf speel. Maaruh, kom jij nog vaak klaar?’ “Lisanne toch? Nou ja, als je t wilt weten. Niet meer zo als vroeger. Je moeder en ik doen het minder vaak, ik trek mezelf nog wel regelmatig af. Maar toch is het minder als toen ik jou leeftijd had, of toen ik je moeder net leerde kennen. Het gaat eerlijk gezegd niet goed tussen ons” ‘Dat is balen zeg. Al had ik al wel zo mijn vermoedens. Maaruh mag ik eens zien hoe dat gaat, dat aftrekken?’

“Ach waarom ook niet, ik heb net ook toegekeken, dan is het nu jou beurt. Maar mondje dicht tegen je moeder!” Nadat ik dat beloof gaat hij op mijn bureaustoel zitten en doet zijn broek omlaag. Hij haalt zijn zijn lul tevoorschijn die al stijf overeind staat. Dat ding is nog groter dan mijn vibrator, dus ik vraag me af hoe dat ooit in een kut past. Ik had er met mijn speeltje al moeite mee. Dan pakt hij zijn lul,en omsluit deze met zijn vingers. Hij begint zijn hand rustig op een neer te bewegen. Ik zit geboeid te kijken naar het schouwspel. Na even zo gezeten te hebben sta ik op en loop op hem af. Ik zak door mijn knieën en pak zijn lul met mijn hand. Even beweeg ik met hem mee om te voelen hoe het gaat. Dan laat hij los waardoor ik nu alleen aan mijn vaders lul trek. Ik zie dat hij er van geniet. ‘En lekker?’ Een overbodige vraag, maar ik stel m toch. Hmm kreunt hij instemmend.Vervolgens ga ik een stapje verder. Ik steek mijn tong uit en begin zijn paal te likken. Niet alleen zijn eikel, maar ook een deel van zijn stijve staaf. Wat een lekker warme worst. We genieten er beiden van. Dit gaat zo even door, maar op een gegeven moment neem ik zijn lul in mijn mond en begin hem te pijpen. “Jezus Lisanne, ik had hier niet op gerekend. Maar ga vooral door lieve dochter van me!” Ook zijn lul verdwijnt af en toe tot diep in mijn keel, maar dit keer ben ik er op berekend. Ik zuig en lik en zie mijn vader genieten. Minutenlang gaat dit schouwspel zo door. Eerst zittend, later gaat hij op mijn bed liggen. Zijn ademhaling verzwaart op een gegeven moment wat. Enkele minuten later waarschuwt hij. “Lisanne, schat ik ga zo spuiten.” ‘Spuit maar in mijn mond hoor pa.’ Antwoord ik. “Hmm geil.” Is alles wat hij uit kan brengen. En ja hoor, dan voel ik hoe zijn lul zijn warme klodders sperma in mijn pijpmondje spuit. Ik slik zo veel mogelijk door. Al lopen er ook 2 straaltjes langs mijn wangen naar beneden. Als hij klaargekomen is haalt hij zijn lul uit mijn mond. “Zo Lisanne, dat was heerlijk. Dank je.” ‘Geen dank pa, t was voor mij ook een genot.’ “Maar voorlopig blijft het hier bij hoor. Je blijft mijn dochter, en als ik het nog goedkomt met je moeder wil ik dat niet verpesten.” ‘Jammer, maar ik snap t wel.’ Dan gaat hij weg, en val ik al snel in slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners