Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lisanne - 4 - 10796 keer gelezen
Aan het eind van het weekend gaat Lisanne voldaan weer naar huis. Joris en zij hebben het nog een keer gedaan. Thuis is de sfeer om te snijden. Ze vertelt alleen dat ze het leuk heeft gehad, maar verder niet al te veel. Ze is bang dat haar moeder kwaad zou kunnen worden. Een paar dagen later als Lisanne hockeytraining heeft gehad en weer thuiskomt, vertellen haar ouders dat ze de knoop hebben doorgehakt. Ze denken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Haar moeder kan intrekken bij een zus van haar en vader blijft vooralsnog in hun huurhuis wonen. Als Lisanne wordt gevraagd wat zij wil blijft ze liever bij haar vader. Dit vooral omdat ze dan in haar eigen buurt kan blijven. En ja ze is meer een papa’s kindje.Dat is inmiddels weer enkele dagen geleden. Haar moeder is weg en Lisanne zit thuis met bij haar vader. Op een gegeven moment ziet ze dat haar vader verlekkert naar haar zit te kijken. Hij denkt dat ze het niet doorheeft. ‘Zeg pap, als jij altijd zo naar andere vrouwen kijk begrijp ik ons ma wel.’ Zegt ze met een knipoog. Haar vader glimlacht even en antwoord dan: “Sorry Lisanne, maar als ik jou zo zie moet ik gewoon weer denken aan vroeger. Weet je dat je best wel op je moeder lijkt. Je bent in ieder geval net zo’n schoonheid als zij toen.” Lisanne moet er van blozen. ‘Dank je pap, dat is lief. Mis je haar?’ “Ik mis vroeger, maar zo kan het nooit meer worden. Weet je dat we ongeveer jou leeftijd hadden toen het begon. Eerst de verliefdheid, maar ook de sex?” ‘Nee dat wist ik niet, maar dan heb ik het dus niet van een vreemde.’ Haar vader schrikt van haar reactie. “Wat bedoel je?” ‘O ja dat weet jij nog niet. Maar je dochter is ontmaagd. Afgelopen weekend door Joris.’ Ze verwacht dat hij boos wordt, of afwijzend reageert. Maar niets is minder waar.

“En hoe was het?” ‘Ja heerlijk. Ik vond het al lekker toen ik mezelf bevredigde. Maar dit overtrof toch alles.’ “Ik snap het. Hoe kwamen jullie er zo bij?” ‘Nou Ik vertelde Joris eerst van ons, en toen van die ontvoering en toen gaf hij toe dat ik hem wel opwond. Hij vroeg of ik dan met hem wilde neuken. En ik wilde wel. Alleen wist ik niet of hij wel zou willen. Jij wilde tenslotte ook niet vanwege mama. Zeg geldt dat nog steeds?’ “Hoezo schat?” ‘Nou ik heb eigenlijk wel weer zin in een lul.’ “Lisanne toch, die Joris moet wel wat losgemaakt hebben dan. Tja, eerlijk gezegd is het wel een stoute droom van me.” Ik ontdoe mij zelf van mijn jurk. Ondergoed heb ik niet aan dus ik sta al snel bloot voor mijn vader. “Laat eerst maar eens wat zien dochterlief.” Zegt mijn vader. Ik ga zitten en begin mezelf tussen mijn benen te strelen. Heel snel raak ik opgewonden en begin licht te kreunen. Mijn vader kleedt zich ondertussen ook uit. Zijn lul staat al stijf als hij zijn onderbroek uittrekt. ‘Jezus, die is nog groter als die van Joris’ Zeg ik zachtjes. Ik wil hem pakken om er aan te trekken. “Nee vanavond ga ik jou verwennen meisje.” Hij komt op me af en laat zich zakken. Hij duwt mijn benen iets uit elkaar en steekt zijn hoofd er tussen. Vervolgens voel ik hoe hij met zijn tong richting mijn gevoelig knobbeltje gaat en deze begint te likken. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van zijn tongstrelingen. Mijn handen spelen met mijn borsten. Mijn tepels zijn hard van geilheid. Zijn tong heeft dit vaker gedaan, dat merk je.Na een tijdje stopt hij met zijn tong en streelt mijn clitoris met zijn vingers. Eerst rustig maar dan iets ruwer. Ik lig nog steeds te genieten. Dan steekt hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen en vingert me. Dit wisselt hij af met het strelen van mijn knobbeltje. Dit gaat zo een tijd door. Het gevoel in mijn onderbuik wordt steeds sterker. Ik merk op een gegeven moment dat ik ga komen. ‘Hmm pa, ik ga zo komen.’ Hierop besluit hij zijn strelingstempo alleen nog maar verder op te voeren. Plots houd ik het niet meer en gil het uit. O jaaaaaaaaaaaaaaaaaah!’ terwijl ik klaar kom midden in de woonkamer. Mijn vader laat me even met rust zodat ik rustig bij kan komen. Als mijn orgasme over is staat hij echter op. Voor hij iets kan doen zeg ik al: ‘Hmm dat was heerlijk. Nu is het tijd om te neuken pa. Ik wil je lul voelen, en doe het zo maar. Ik slik de pil hoor!’

Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij gebaart me op mijn rug te gaan liggen waarna hij ook op de bank klimt. Even vraag ik me af of zo’n groot gevaarte wel past. Maar ja, dat had ik bij Joris ook en dat ging goed. Dus ik laat mijn vader zijn gang gaan. Hij buigt zich voorover en zijn hoofd komt naar het mijne. We beginnen elkaar liefdevol te tongen. Zijn handen strelen mijn borsten. Zo liggen we een minuut of 3 totdat hij zegt: “Zullen we dan maar?”. ‘Ja pap, ik ben er klaar voor.’ Dan glijdt zijn grote stijve paal mijn soppende kut binnen. Als hij in me zit begint hij rustig op en neer te bewegen. “Jemig Lies, t is lang geleden dat ik zo’n strak kutje gevoeld heb. Gaat het wel?” ‘Prima pap.’ Antwoord ik. Met mijn onderlichaam beweeg ik mee om zijn lul zo ver mogelijk in me op en neer te voelen gaan.Op een gegeven moment stop hij zegt dat hij me iets anders wil laten proberen. Ik ga op zijn aanwijzing op mijn knieën op de bank zitten en leg mijn handen op de rugleuning. Vervolgens voel ik hoe pap zijn lul langs achter tussen mijn benen door weer tussen mijn schaamlippen steekt. ‘O ja dat voelt ook goed.’ Kreun ik. Mijn vader neukt me nu stevig van achteren. Het is wat pijnlijk, maar wel op een goede manier. Het is een meer intens gevoel. Mijn borsten bungelen op en neer. Ons pa voert het tempo verder en verder op. Ook hij geniet er van. “O ja hmm.” Kreunt hij. Ik kan alleen maar oeh en aah uitbrengen. Dan als hij het tempo nog iets verder opvoert kreunt hij ineens. “Ooh Lisanne, ik kom zo klaar.” ‘Geef me je zaad maar pap. Kom in me.’ En dat doet hij dan ook. Zijn lul lijkt iets op te zwellen en dan voel ik zijn warme sperma in mijn kutje stromen. Heerlijke warme vochtige stralen sperma. Hierdoor houdt ik het ook niet meer en voel mijn volgende orgasme opkomen. Ik voel hoe mijn kutspieren samenspannen om zijn lul vlak voor de volgende genotsexplosie. Ik gil het nogmaals uit van genot. Voldaan ploffen we beiden daarna neer op de bank.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners