Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lisanne - 5 - 11495 keer gelezen
We zijn inmiddels meer als een jaar verder. Lisanne is net 16 en heeft regelmatig seksuele ervaringen met haar vader. Ook Joris mocht zo af en toe genieten van zijn geile zusje. Alleen heeft Joris sinds kort een vriendin, dus kan hij dat op dit moment niet meer maken.

Lisanne gaat rond de feestdagen een weekje op wintersport met de meiden van haar hockeyelftal. Van de 18 meiden gaan er 13 mee, en natuurlijk zijn de coach en leiders van het elftal er ook. Veel ouders stemden alleen toe omdat er volwassenen meegaan. Het is een leuke week, veel lol en veel skiën. Hoewel een aantal nog geen 16 zijn wordt er vooral op de kamers genoeg alcohol gedronken. Lisanne doet daar net zo goed aan mee. Alleen Eefje, (15) drinkt niet. Op één avond is het zelfs zo dat de meeste meiden op 1 kamer samenkomen voor een feestje. Eefje blijft achter op haar eigen kamer, waar ook Lisanne en nog 2 andere meiden slapen.Lisanne heeft het feestje ook al snel weer gezien en gaat naar haar kamer terug. Daar vraagt ze aan Eefje waarom ze zo raar doet. Ze drinkt niet (heeft ze anders geen problemen mee) en ging nu niet mee naar het gezellig avondje. Eefje vraagt dan eerst of ze een geheimpje kan bewaren en vertelt dan dat ze sinds vorige week weet dat ze zwanger is. Het was niet gepland, maar haar vriend en zij denken er over om het toch te houden. Hun ouders hebben al aangegeven dat als ze dat doen ze er voor hun kinderen en kleinkind zullen zijn.Eefje zegt tot slot dat ze het wel aan de rest gaat vertellen, maar pas als de zogenaamde 3 maanden grens gepasseerd is. Lisanne belooft haar mond te houden. De rest van de week verloopt zoals je dat kunt verwachten bij tieners op stap.

Dan is het tijd om weer naar huis te gaan. Lisanne merkt eigenlijk op de laatste dag pas dat ze de pil al een hele week niet heeft ingenomen. Dat is jammer, ze had wel zin in een beurt van haar vader, maar dat zal dan even moeten wachten tot de pil zijn werk weer kan doen. Thuis aangekomen wacht haar vader haar al op. Als ze nog geen uur binnen is, en volop aan het vertellen is zit Lisanne al een tijdje naast haar vader. Hij legt een arm om haar heen en Lisanne begrijpt al snel zijn intenties als zijn hand over haar borst streelt. Dan zegt ze ‘Sorry pap, maar ik ben de pil vergeten. Ik denk niet dat je me ook al zwanger wilt hebben.’ Als haar vader vraagt wat ze met ook al bedoelt geeft ze toe dat een van haar teamgenotes onverwacht zwanger is. Ze zegt er niet bij wie, maar wel dat zij de enige is van het team die het al weet. Ook dat ze het waarschijnlijk wel wil houden en dat haar ouders achter haar staan.

“Ik zou ook niet anders van haar ouders verwachten. Moedig hoor. T is niet niks.” ‘Nee dat geloof ik graag, als ik al hoor hoe mama en jij altijd over Joris en mij praatte.’ Een tijdje praten ze dan weer over de ski-week. Maar na een tijdje vraagt haar vader. “Dat meisje, heeft ze een vriend?” ‘Ja, hoezo?’ “Nou ten eerste staat ze er dan niet alleen voor, ten tweede vind ik het wel een geil idee. Zo’n zwanger tienermeisje.” ‘Jezus pap. Wil je zeggen dat als ze geen vriend had ik haar een keer uit had moeten nodigen?’ Dan zegt haar vader dat zij hem begrijpt. “Maar wat vind jij er van dat die vriendin van je op zo’n leeftijd al zwanger is.” ‘Tja, ze is nog jong. Maar waarom zou het niet kunnen? Als het zo moet zijn dan is het zo.’ “Dat is ’s middags. In de avond zitten ze waar samen op de bank. De TV staat aan, en beiden zeggen niet zo heel veel. Maar later op de avond vraagt haar vader toch weer: “Zeg Lisanne, ik weet dat je wilt wachten om de pil. Maar ik heb zo’n zin om te neuken. Wat als we nu voorzichtig doen, en ik op tijd terugtrek?” Lisanne zit in gedachten en hoort het eerst niet. Totdat haar vader haar aanstoot en vraagt of ze nog wakker is. ‘Ja hoor, wat zei je?’ Haar vader herhaalt zijn vraag, en hij krijgt een totaal onverwacht antwoord. Of beter gezegd een onverwachte wedervraag ‘Nou pa, jij vond het toch een opwindend idee om een zwangere tiener te neuken. Wat nu als ik zwanger wordt? Dan kun je die fantasie met mij beleven?’ “Huh? Wat zeg je nu meisje? Je was toch niet zwanger?” ‘Nee, maar daar kunnen we toch iets aan doen? Ik heb je nog niet alles verteld. Sinds Eefje zwanger is zit ik er ook over te fantaseren hoe het zou zijn om zwanger te worden en een kind te krijgen. Hoe zou jij het vinden om mij nu zwanger te maken?’ “Eefje? Je mocht toch niks zeggen? Ach weest maar niet bang. Ik houd mijn mond wel. En weet je lieve schat. Heel eerlijk gezegd is het stiekem al sinds onze eerste keer een droom van mij om ooit met jou een kindje te maken. Maar nu toch nog niet joh. Je bent nog jong.” ‘Wat maakt leeftijd uit. Het gaat er toch om dat ik er klaar voor ben. Nou voor mijn gevoel ben ik dat. Ik weet dat het moeilijkheden gaat opleveren met school en werk enzo. Maar dat komt wel goed. Desnoods ga ik zo’n thuiscursus volgen.’ “Wat worden kleine meisjes toch snel groot tegenwoordig. Je hebt er echt over nagedacht hè. Maar wat zal de buitenwereld er van zeggen?” ‘Ik ben toch 16. Dan mag het wettelijk gezien toch, ook al is het incest. En anders zeg ik gewoon dat ik in de ski week met één of andere Italiaan naar bed ben geweest. We willen het beiden, dus wat houdt ons tegen?’ “Je hebt ook gelijk ook liefje, als je zeker weet dat je dit wilt. Dan gaan we ervoor!”

Dan wil haar vader haar op de mond kussen, maar zijn dochter weert dit af. Lisanne staat op en loopt naar het computer bureau achter in de woonkamer. Ze wenkt hem achter haar aan te komen. Ze klimt op het bureau en trekt één voor één haar kleren uit. Haar vader heeft zijn broek al bij de bank achtergelaten en trekt zijn shirt uit als hij naar achteren loopt. Hij gebaart zijn dochter recht te gaan zitten zodra ze alleen nog haar slipje en haar sokken aanheeft.. Hij trekt zijn onderbroek omlaag en brengt zijn lul naar haar mond. Deze staat inmiddels al recht overeind. Lisanne cirkelt met haar tong over zijn eikel. Dan neemt ze zijn stijve lul in haar mond en begint hem te pijpen. Met lange diepe halen laat ze hem op een neer gaan in haar mond. Met haar hand streelt ze ondertussen zijn balzak. Met haar andere hand streelt ze ondertussen tussen haar benen. Beiden kreunen van genot. Lisanne pijpt in een afwisselend tempo. Dan weer rustig, dan gaat ze weer flink op en neer. En regelmatig streelt ze alleen zijn eikel met haar tong. Haar vader wil iets anders en haalt zijn lul uit haar mond. “Stop hem eens tussen die mooie borsten van je.” Lisanne buigt iets voorover, zodat zijn lul goed tussen haar borsten kan. Ze pakt ze beiden stevig vast en drukt ze tegen elkaar zodat zijn lul goed klem zit. Haar vader beweegt hem wat op en neer terwijl Lisanne datzelfde doet met haar borsten. Het heeft een goede uitwerking op haar vader en zo gaan ze nog wel even.Dan wordt de adem van haar vader opeens wat zwaarder. Lisanne stopt gelijk. “Wat doe je?” ‘Bewaar je vruchtbare zaad maar voor dat andere gaatje.’ “ Ok schat, je hebt gelijk.”. Vervolgens zakt haar vader door zijn knieën, duwt de benen van Lisanne, (die inmiddels wat achterover zit) uit elkaar en gaat met zijn mond op zoek naar haar clitoris. Hij begint Lisanne tussen haar benen te likken. Lisanne streelt haar tot een inmiddels stevige cup C uitgegroeide borsten. Na een tijdje stopt haar vader met likken en steekt een vinger tussen haar schaamlippen en begint deze erin en eruit te bewegen. Even later stopt hij er een tweede vinger bij. Lisanne geniet er zichtbaar van. Ze is verder achterover op het bureau gaan liggen en kronkelt heen en neer terwijl ze nog steeds haar stevige ronde borsten streelt.

Dan vraagt haar vader: “Ben je er klaar voor.” ‘Yep, steek m er maar in, dan gaan we een baby’tje proberen te maken.’ Haar vader stopt met vingeren en staat op. Hij duwt haar benen opnieuw goed wijd en loopt naar de rand van het bureau. Hij pakt de hand van zijn dochter en legt deze om zijn dikke lul. Met haar hand brengt hij deze rustig naar haar neukgrot. Lisanne gaat het niet snel genoeg. ‘Kom op pap, ram m er eens in.’ Haar vader geeft gretig gehoor aan dit verzoek en duwt zijn stijve lul in een keer naar binnen in haar te bevruchten kut. Dan beginnen ze samen te neuken. Terwijl haar vader in haar op en neer gaat kreunt Lisanne alleen maar: hhmmm, ooo, jaaah!. Haar vader is minder luidruchtig maar geniet er net zo goed van. Hij voelt zijn lul op en neer bewegen tussen de schaamlippen van zijn dochter. Haar kut is niet meer zo nauw, of onwennig als in het begin, maar toch nog wel strakker als jaren geleden bij zijn vrouw het geval was. ‘Pap, kunnen we een ander standje doen?’ Vraagt Lisanne dan. “Tuurlijk, wat had je in gedachten?” zegt haar vader terwijl hij zijn lul terugtrekt. Lisanne springt van het bureau en draait zich om. Dan bukt ze voorover en zegt ‘Steek m er maar langs achteren in.’ “Hmm, heerlijk geil idee schat.” Vervolgens voelt Lisanne hoe haar vader zijn lul zoals gevraagd langs achteren weer in haar ondertussen drijfnat geworden kut. Dan beginnen ze beiden weer op en neer te bewegen. Zijn lul verdwijnt daardoor soms diep tot aan zijn ballen tussen haar schaamlippen.Lisanne haar borsten bungelen ondertussen onder haar flink op en neer op het ritme van de penetratie. Dan besluit haar vader ze vast te pakken en er mee te spelen. Lisanne moet zich meer schrap zetten als ze het ritme verder opvoeren. Met flinke halen beukt zijn lul nu op en neer in haar tienerkut. Haar gevoelige plek wordt ook steeds gevoeliger. Haar vader knijpt nog steeds stevig in haar borsten terwijl ze daar heerlijk op het bureau wordt genomen. Dan begint haar vader te hijgen: “Lisanne, geile meid. Ik ga zo komen.” Dan wil hij eigenlijk nog een keer vragen of ze zeker is, maar Lisanne is hem voor. ‘O ja pap, kom maar op. Spuit je sperma maar in me en bevrucht je dochter!’ Dat is genoeg voor haar vader, en niet veel later gaat het dan ook. “Hmmmm Lisanne, ik kohommmm!” Lisanne voelt vervolgens het sperma van haar vader in haar kut gespoten worden. Flinke stralen zaad komen haar kut binnen, op weg richting bevruchting. Haar vader lijkt te willen stoppen, maar Lisanne voelt dat ze zelf bijna aan haar orgasme zit dus ze gebied hem even door te blijven gaan. Niet veel later komt ook zij met een gil van genot klaar. ‘YES!’ gilt ze uit op haar hoogtepunt.

Beiden ploffen ze neer op de grond en hijgen nog wat na. En nu maar hopen dat het gelukt is, of in een van de komende neukbeurten raak is.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners