Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Logeren bij Kimmy's nicht - 2228 keer gelezen
We moesten bij mijn stiefzus haar nicht gaan logeren, haar ouders waren weg en de onze ook. Wat leek ons dat geweldig! Onze nicht was nogal een vaste slaper, wat zou betekenen dat we het iedere avond met elkaar konden doen.

We kwamen aan bij het huis van mijn nicht en belden aan. Ze deed de deur bijna meteen open, daar stond ze, ik was bijna vergeten hoe knap ze was. Ik heb sinds ik haar ken altijd al op haar zitten geilen. Een meid van ongeveer 1.70, stijl bruin haar en ik schat een cup D, met een geweldige kont. Ze heet Guerlain. Soms leek het of ze me altijd, met opzet, heel geil aankeek, maar ik dacht dat ik me verbeelde. Totdat Kimmy die avond zei: "Zag je Guerlain weer geil naar je kijken?" Ik keek haar aan met een blik van verbazing. "Ja dus, haha," lachte ze.

Het was een uur of 11 toen we naar bed gingen. We wachten tot half 12 voordat we bij elkaar in bed doken, er vanuit gaand dat Guerlain dan wel zou slapen. Het half uur ging gelukkig snel voorbij en Kimmy ging naast mijn bed staan, ze trok haar bh en slipje uit waarop ik mijn boxershort naar beneden deed. Ze ging met haar poes boven mijn hoofd terwijl ze met mijn penis begon te spelen. Ik pakte haar bij haar kont en duwde haar poes naar mijn mond toe, waarna ik haar begon te beffen. Toen ze klaar kwam stopte ze met pijpen, ze draaide zich om en begon me te zoenen, zodat haar sappen ook in haar mond stroomden. Toen stuurde ze haar poes naar mijn, inmiddels hard geworden, penis en begon er op te rijden. Na allebei 3 keer klaargekomen te zijn kroop Kimmy weer uit mijn bed, ze trok haar slipje en bh weer aan en ging in haar bed liggen.Het was 3 uur toen ik ineens wakker werd, ik was super geil. Ik keek naar rechts en zag Kimmy daar liggen. Ik besloot haar met rust te laten en naar de wc te gaan, om me daar af te trekken. Ik pakte mijn mobiel en liep richting de wc. Ik liep de logeerkamer uit en liep langs de deur van Guerlain's kamer. Haar deur was dicht. Ik gokte er maar op dat ze net zo vast sliep als anders. Ik pakte de deurklink vast en deed de deur voorzichtig open.

Daar lag ze, met alleen een wit shirtje en een roze slipje. Voorzichtig sloop ik naar haar toe om haar van dichtbij te bekijken. Oh wat zag ze er geil uit. Ik zag dat ze stijve tepels had, zij was dus ook geil. Toen ik naar haar slipje keek zag ik een natte plek. Waarschijnlijk had ze zichzelf voor het slapen gevingerd. Ik kon het niet laten even aan haar te ruiken. Ik ging naast de sofa staan en bukte voorover om aan haar slipje te ruiken. Mmmm wat rook dat heerlijk. Ik pakte haar slipje vast en trok deze langzaam uit, goed oplettend of ze niet wakker werd. Toen het slipje bij de rand van de sofa was boog ik er naartoe. Ik begon er aan te likken, dit was nog lekkerder dan de geur van het slipje. Ik besloot om nu echt naar het toilet te gaan, ik was ondertussen nog geiler geworden dan ik al was. Ik deed voorzichtig haar slipje terug, toen het slipje weer aan was kon ik het niet laten en even overheen te wrijven. Toen gingen haar ogen open. "Wat doe je?" vroeg ze, nog niet realiserend wat ik eigenlijk deed. "Eh.. Sorry, ik eh... ik ga weer..." stamelde ik. Ik maakte aanstalten om weg te gaan toen ze, met een hele geile stem, zei: "Nee, blijf." Daar was ook niet heerlijk geile blik weer.

"Ik hoorde vannacht dat jij het met Kimmy deed, ik kon het niet laten me daar op te vingeren. Jonathan, ik vind je leuk." Ik wist niet wat ik moest zeggen. "Ik heb je naar mij zien kijken, ik weet dat jij me ook leuk vindt." Ze ging rechtop op haar sofa zitten en vroeg me naast haar te gaan zitten. Net toen ik zat begon ze me te zoenen. Zonder me te bedenken zoende ik terug. Ze kroop boven op me en duwde met haar lichaam tegen mijn, nog steeds stijve, penis. Toen stopte ze met zoenen en ging ze weer gewoon zitten. "Bef me," smeekte ze. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ik kroop gelijk van de sofa af. Ze opende haar benen en wilde haar slipje uitdoen. "Laat hem nog even aan," zei ik. Ik begon over haar slipje te likken, dit was nog lekkerder dan de beste keer dat ik Kimmy befte. Ik trok haar slipje uit en begon met haar clitoris te spelen. Langzaam drong ik met mijn tong haar poes binnen. "Mijn poes is zeker heel strak, ik ben nog maagd," vertelde ze. Ik keek haar aan met verbazing, ik had verwacht dat zij toch iedereen kon krijgen. "Ik heb heel veel vriendjes gehad, maar ik wilde me bewaren voor jou, ik hoopte dat die dag ooit zou komen," verklaarde ze. "Hier is die dag dan," lachte ik. Ik begon haar nu heel hard te beffen, ze kreunde geweldig, wat mij motiveerde haar nog harder te beffen.

Toen keek Guerlain ineens geschrokken naar de deur. Ik keek achterom, daar stond Kimmy. "Hey geilerdjes, ga gerust door hoor, ik vind het wel lekker," lachte ze. Ze ging op Guerlain's bed liggen en deed haar hand onder haar slipje, toen begon ze zichzelf te vingeren.Ik begon Guerlain weer te beffen en het duurde niet lang voordat ze klaar kwam. Haar sappen waren heerlijk. "Mmmm," was mijn enthousiaste reactie daarop. "Laat mij eens proeven," commandeerde Kimmy mij. Ook zij vond het goed smaken. "Zullen we jou eens leren pijpen, Guerlain?" vroeg Kimmy aan haar. Guerlain stemde heel enthousiast toe. Kimmy pakte Guerlain's hand en sloot deze om mijn penis, toen begon ze haard hand op en neer te bewegen. Het duurde niet lang voordat mijn penis weer op volle sterkte was. Toen duwde Kimmy Guerlain's hoofd naar mijn penis toe. Guerlain opende haar mond en sloot deze om mijn lul heen, ze haalde haar hand weg en de rest ging vanzelf. "Je bent een natuurtalent," complimenteerde Kimmy Guerlain. Guerlain begon steeds harder te pijpen en ik kwam al snel klaar. Ze slikte alles netjes door, alhoewel er veel uit haar mond druppelde, zo op haar shirt. "Laat mij maar," zei Kimmy. Ze kroop naar Guerlain toe en likte mijn sperma van haar shirt. Guerlain begon te kreunen en trok haar shirt omhoog. "Ik ga zo wel spelen met je tepels, maar eerst gaat Jonathan je neuken." Dat liet ik mij niet herhalen en ik zag Guerlain mij met een geile blik aankijken.

Ik legde haar op de sofa en ze spreidde haar benen in de lucht. "En jij bent nog maagd?" vroeg ik. "Ik heb veel porno gekeken," zei ze een beetje beschaamd. Ik duwde mijn penis een klein beetje naar binnen. Kimmy liep ineens weg, ik besloot daarop om langzaam verder te duwen. Terwijl ik duwde begon ik met het tongen van Guerlain. Toen hoorden we een knap, ze was dus echt nog maagd. Ze kreunde, net op dat moment kwam Kimmy weer binnenlopen, met een rol wc-papier. "Dacht je dat ik mijn ontmaagding was vergeten?" lachte ze, en ze duwde ons uit elkaar, waarna ze mijn penis afveegde en snel een lik gaf over Guerlain's poes. Ze stond op en liep weer weg, waarschijnlijk om de wc rol terug te brengen.

Ik duwde mijn penis weer haar poes binnen en drukte langzaam tot het einde. "Neuk me, hard," smeekte ze. Ik besloot om langzaam op te bouwen en begon op en neer te bewegen. Ze gaf zachte kreuntjes, dit gaf mij de motivatie om haar nog harder neuken en uiteindelijk was ik op volle snelheid. Ze kreunde heerlijk. Toen kwam Kimmy weer terug, ze ging naast Guerlain op de bank zitten, toen boog ze zich over Guerlain heen en begon ze haar te tongen, terwijl ze zichzelf vingerde. Wat een heerlijk uitzicht was dit. Ik draaide Kimmy iets naar mij toe en haalde haar hand bij haar poes weg. Terwijl ik Guerlain neukte begon ik Kimmy via de achterkant te vingeren. We kwamen alle drie ongeveer tegelijk klaar.

We besloten om te gaan douchen. Ik stapte als eerste onder de douche, Guerlain kwam gelijk voor de staan, ze bukte zich voorover. "Neuk me van achter, geile neef," smeekte met een geile blik en verrukkelijk geile stem. Ik besloot eerst te bukken en kuste haar geweldige kont. Ik stond al gauw weer op en pakte haar bij haar kont, terwijl ik deze begon te kneden. Kimmy draaide de douche aan en begon mij te pijpen, zodat mijn penis stijf werd. Mijn penis was dat al gauw en ik duwde Guerlain richting mijn pik. Ik voelde haar strakke poes weer om mijn penis heen en begon haar meteen hard te neuken. Toen ze klaarkwam ging ze voor me weg, om ruimte te maken voor Kimmy. Bij haar ging het hetzelfde. Toen Kimmy klaarkwam ging ik ECHT douchen. Terwijl ik me afspoelde zag ik dat naast mij Kimmy en Guerlain elkaar zaten te beffen.

Toen ze allebei klaar waren gekomen ging ik mij afdrogen en liep ik naar bed. Die ochtend werd ik door Guerlain wakker gemaakt met een heerlijke pijpbeurt. Die avond hebben we alles nog heerlijk opnieuw gedaan.

Reacties, ook op vorige verhalen. Naar JonathanMakenzie@outlook.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners