Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lul Van Mijn Schoonzoon - 29529 keer gelezen
Mijn naam is Irene ben 42 jaar en al meer dan 15 jaar gescheiden, heb een schat van een dochter genaamd Iris. Mijn dochter is 21 jaar oud en ziet er met haar mooie blonde haren uit als een engeltje. Ik heb haar grotendeels alleen opgevoed, daar ik zolang geleden al gescheiden ben van haar vader. Ik heb na de breuk in het begin nog wel wat dates gehad maar dat was niets voor mij en ben dus al meer dan 10 jaar een ``happy single`` om het zo te zeggen. En had ook totaal geen behoefte aan een man.

Mijn dochter en ik zijn echt twee giebelkonten bij elkaar, we vermaken ons dus goed met z`n tweeŽn. We kunnen overal over praten en lachen heel wat af samen. Ik heb haar ook echt uit zien groeien van een klein meisje tot een prachtige volwassen vrouw. Met haar prachtige blauwe ogen, haar strakke lichaam en ferme borsten. Toen ze een jaar of vijftien was heeft ze mij zelfs geleerd hoe ik mijn kutje moest scheren. Dat was mij totaal niet bekend maar het kijkt zo veel mooier. Op die leeftijd leerde ze ook Johan kennen een hele leuke en lieve jongen. Ze vertelde me later over haar eerste keer. En vertelde me steeds dat ik ook weer eens aan de man moest, omdat sex zo lekker is. Maar voor mij hoefde dat dus niet. Dus kreeg ik van haar regelmatig een vibrator of een dildo kado. Erg leuk en lekker vond ik dat.

Maar even terug naar mijn verhaal.

Johan is nu op haar 21e nog steeds haar vriend. Het gebeurde echt heel per ongeluk ik was eerder afgewerkt en was dus vroeg thuis. Ik dacht dat mijn dochter niet thuis was dus liep zonder te kloppen haar kamer in, omdat ik een truitje wilde pakken om te wassen. En toen zag ik Johan zijn dikke lul net in Iris steken. Iris zat op haar knieen en hij zat daarachter. Ik zag zo zijn eikel rustig in haar kutje verdwijnen. Ik schrok me dood. Verontschuldigde me en sloot de deur weer. Wat voelde ik me lullig tegenover hen. Even later kwam mijn dochter naar buiten en die zei dat geeft toch niks mam. En zo vergaten we het hele voorval.

Maar ik was nog nooit zo opgewonden geweest als toen, wat heeft Johan een lekkere lul. En vanaf dat moment luisterde ik steeds als ze aan het sexen waren en vingerde er dan lustig op los. Dat ging zo een tijdje door tot ik hem op een avond nadat wij met zijn drieen gezellig aan de wij hadden gezeten na het sexen naar de badkamer hoorde gaan en ik liep ook de gang op en liep hem bijna tegen het lijf hij was naakt en zijn lul hing een beetje half slap naar beneden glimmend van de sappen van mijn dochter vermengd met die van hem. Toen hij mij zag ook naakt dus, want ik was net klaar met vingeren kwam zijn lul weer snel overeind. Hij verontschuldigde zichzelf ik zei dat er niks aan de hand was. Toen kwam mijn dochter er ook bij, want die hoorde dat er paniek was op de gang. Dus daar stonden we dan met zijn drieŽn naakt op de gang. Dus schoten we met zijn alle in de lach. Lekker stel zei mijn dochter. Ik vroeg haar of het lekker was, want het sperma droop uit haar kutje. Jazeker antwoorde ze. Ze vroeg Johan of hij mij wel aantrekkelijk vond, omdat hij weer een stijve had. Johan had al een rood hoofd maar dat werd nog roder en hij antwoorde jawel.

Dan neuk je haar toch ook even zei mijn dochter toen.

Ik zei doe niet zo gek het is denk ik beter als we allemaal naar bed gaan, want dat klonk als dronkemans praat.

De volgende ochtend vroeg Iris mij of ik dat zou willen. Ik vroeg haar wat ze bedoelde ze zei sexen met Johan. Ik zei toen nee joh doe niet zo gek. Toen vertelde ze me dat Johan dat wel zou willen en dat zij daar totaal geen moeite mee zou hebben. Want ze wist wel dat ik geen man meer aan mijn zijde wilde maar dat de sex het enigste was dat ik miste van een man. En dat zij mij dat graag gunde via Johan, want dan hoef je niet op stap, je hoeft niet bang te zijn voor ziektes en als je klaar bent met de sex kan hij gewoon weer lekker terug naar mij zei ze me. Ze zei mam ik deel alles met je dit wil ik ook gewoon met je delen.

Ze had me echt helemaal overgehaald en ik besloot het gewoon te doen.

Het was op een regenachtige zondagmiddag dat we het voor het eerst gingen doen mijn dochter ging met vriendinnen naar de film en daarna nog wat eten, dus we hadden echt de hele dag met z`n tweeen.

We besloten om eerst samen lekker in bad te gaan.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners