Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lustburg 2 - 1283 keer gelezen
Deze serie verhalen gaat over een 20 jarige jongen uit Brabant die de liefde van zijn leven ontmoet. De locaties in dit verhaal zijn verzonnen. Het verhaal zelf en de geile avonturen gelukkig niet, want die jongen … dat ben ik. Supergelukkig en nog steeds smoorverliefd.

2. Opgeilen

Netjes op tijd stond Cliff de volgende morgen voor de deur van Lindsey om haar naar school te brengen op zn scooter. Hij belde aan en al snel deed ze open. ‘Goeiesmorruges Zonnebuitje, hier is uw vervoe ….. gggossamme wat zie jij dr weer stralend prachtig uit zeg.’ onderbrak hij zijn altijd vrolijke groet. Het meisje pakte hem bij zn hand, trok hem de gang in en duwde de deur met 1 voet dicht. Ze vloog hem om de hals en kreunde wellustig ‘Ohh lieverd ….. alsof de nacht nooit voorbij zou gaan. Moest steeds maar aan je denken.’

Een passievolle zoen volgde en deze werd direct gevolgd door een tongzoen zoals tongzoenen bedoeld zijn. Steeds wilder stonden de 2 te zoenen en elkaars lichaam te strelen. Tot Cliff zich uit haar omhelzing losmaakte haar in de ogen keek en haar met zwoele stem toesprak ‘Wooww schatje, volgens mij heb je me gemist he? Nou ik jou ook hoor.

Maar als we nu niet gelijk naar school gaan weet ik niet of we vandaag nog wel buiten komen. En school is nu belangrijk. Dus…. Kom, pak je spullen dan gaan we, des te sneller is het vanmiddag en hebben we het hele weekend samen.’

‘Nou, ik krijg spontaan zin om vandaag lekker te spijbelen en nu direct het weekend met je te starten.’ ‘Nope, dat gebeurd niet, mijn meisje spijbelt niet en gaat netjes naar school, maakt haar opleiding af en kom met een diploma thuis.’sprak Cliff op gespeeld vaderlijke toon en tikte met zn vinger tegen het topje van haar neus.

‘Ok papa, als ik dan toch moet, dan maar gelijk, kom we gaan.’ Giechelde lindsey als een klein meisje.

Vlak voor het schoolplein gaf Cliff haar nog een stevige zoen en hoopte dat de dag snel voorbij was. Terwijl ze het gebouw in liep en steeds omkeerde om te zwaaien naar haar kersverse maar ozo lekkere lover zag Cliff de verbazing en ongeloof van andere scholieren.

1 van de jongens kwam zelfs naar Cliff toelopen en vroeg ‘Heeh goser, wat is dat nou? Heb jij met haar? Dat probeer ik al jaren. Shit man’ Toch wel trots antwoordde hij met een grote grijns op zijn gezicht ‘Ach jaahh, ieder krijgt wat ie toekomt he.’ En reed snel weg.

Toen hij thuis kwam liep hij gelijk door naar boven. Er leek niemand thuis, zn vader was natuurlijk aan het werk en Carla hoorde hij ook niet. Tot hij boven langs de badkamer liep en door de openstaande deur zag dat zij languit in bad lag met haar ogen gesloten en een koptelefoon op haar hoofd. Haar volle borsten staken half boven het water uit en de tepels stonden stijf. Heel even bleef hij staan kijken en voelde zijn pik harder worden en de bult in zijn broek werd steeds groter. Hij probeerde zich voor te stellen hoe ze zou reageren als hij zich uit zou kleden en bij haar in het bad zou stappen. Ruimte genoeg, het was een dubbelbreed bad met whirlpool.

Hij dacht terug aan de laatste keer dat hij sex had, dat was toch al gauw een paar maanden geleden met zijn toenmalige vriendin. Die relatie had geen stand gehouden, van echte liefde was geen sprake, maar de sex was altijd heerlijk. Steeds geiler wordend liep hij toch maar door naar zijn kamer, verdiepte zich in zn schoolboeken om nog wat te leren voor het komende examen en om de gedachte aan sex uit zn hoofd te krijgen. Sex met de vriendin van je vader …… nee dat kan je niet maken vond hij.Wat hij niet wist was dat Carla juist aan hem dacht. Ze was met een geile bui opgestaan en omdat Peter al naar zijn werk was zat een potje neuken er dus niet in. Ze had de boel aan kant gebracht en het bad vol laten lopen. Eerst had ze haar kutje netjes glad geschoren, want de stoppels waren intussen alweer goed te voelen. Vervolgens was ze in bad gaan liggen en een zwoel muziekje opgezet. Terwijl haar vingers over haar borsten gleden en 1 hand langzaam over haar buik naar beneden zakte dacht hoe lekker het zou zijn om weer hard geneukt te worden. Ze kwam niks te kort, Peter haar vriend neukte haar nog dagelijks, maar een goede beurt was altijd welkom. Met haar vinger schoof ze langzaam tussen haar lippen en over haar geile harde knopje. Als ze zo doorging zou ze snel klaarkomen wist ze. Ergens onbewust voelde ze dat er naar haar gekeken werd en toen ze haar ogen een heel klein beetje opende zag ze Cliff staan kijken, zn dikke bult zacht knedend.

‘Oeeeppss….’dacht ze ‘als hij nog even blijft staan kijken trek ik hem in bad en laat ik me nemen. Wat een geile hunk is die goser toch geworden.’ Zo glurend naar haar stiefzoon en de vingers in en om haar druipende kutje zorgden ervoor dat ze een orgasme bijna niet kon tegenhouden. Net op het moment dat ze wilde laten merken dat ze hem zag liep hij weg en ontwaakte ze uit haar geile droom. ‘Shitttt … waar ben ik mee bezig, dit kan ik niet maken. Als Peter hier achter zou komen ….. Hoe zou hij reageren als hij wist dat ik lig te geilen op zijn zoon? Hihihi… toch maar eens polsen hoe hij het zou vinden als er een andere pik in me kutje schuift dan die staaf van hem. Misschien vind hij het niet erg en doet hij dan wel mee. OOOhhhhh 2 van die keiharde dikke staven … 1 in mn kutje en 1 in mn kontjehhhh oooosjeeesus ….. ‘ een intens orgasme volgde waarbij ze zich in moest houden om het niet uit te gillen van genot.

Een kwartiertje later was ze weer bijgekomen en stapte uit bad. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze haar kleding aan. Toen ze klaar was stapte ze uit de badkamer en wilde naar beneden lopen om een bak koffie te zetten. Ze liep daarbij langs de kamer van Cliff die met zn rug naar de deur aan zn buro zat te leren.

‘Heeh hoi wist niet dat je thuis was, heb je niet gehoord.’ deed Carla alsof ze schrok.

‘Oh hooi, jawel hoor al een tijdje. Zag je liggen in bad en dacht dat je lag te dromen, heb je dus maar niet gestoord’ reageerde hij met een knipoog.

‘Jij mag mij altijd storen lieverd’ zei ze met een veelbetekenende blik in haar ogen en lag haar hand op zn schouder. ‘Ik ga zo naar de supermarkt voor boodschappen, maar eerst een bak koffie, ook zin in een bakkie?’

Cliff sloeg zn boeken dicht, draaide zn hoofd naar haar toe en met zijn verleidelijke grijns zei hij ‘Zin heb ik altijd ... en in koffie ook wel. Zal ik meegaan straks? Dan hoef je niet alles alleen te sjouwen.

Nadat de boodschappen waren gedaan en opgeruimd gingen ze nog even in de tuin op het terras zitten om iets te drinken. ‘Ik neem een lekker wit wijntje’ zei Carla ‘Jij een biertje Cliff?’ ‘Neeh doe mij maar een colaatje, de dag is nog niet om en wil vanavond mijn hoofd fris hebben he.’ Terwijl ze de drankjes inschonk en op tafel zette vroeg Carla ‘Ohjoh vertel, wat is er vanavond?’

‘Nou jaah uuhh… je weet toch van dat meisje waar ik gisteravond over vertelde? Nou ik ga ze straks uit school halen, dan gaan we samen wat eten en daarna zien we wel wat de avond ons brengt he. Misschien word het wel net zo mooi als jou droom in bad vanmorgen.’ Zei hij met een knipoog. Ondanks dat ze 20 jaar scheelden en ze al een jaar of 5 zijn stiefmoeder was waren ze altijd heel open met elkaar. Zelfs als het wat intiemer werd. Beiden voelden zich daar prima bij en ook Peter had daar allerminst een probleem mee.

Intussen waren de drankjes gebracht. Carla pakte haar glas en hield dat omhoog ‘In het begin moest ik er wel even aan wennen, maar wat een heerlijkheid om zo open en vrij met elkaar om te gaan. Ik heb het maar getroffen met je Pa en zijn superzoon. Proost lieverd, dat het vanavond maar superfijn voor je mag verlopen en niet alleen vanavond, ook de rest van je leven.’Cliff hief ook zn glas ‘Op het superfijne leven wat Pa, jij en ik, en Wim en Esther natuurlijk ook, hebben met zn vijfjes. Ik ben dolgelukkig met jou, en Pa uiteraard. Wat er ook gebeurd in de toekomst, niets en niemand zal dat ooit kunnen verstoren. En als Lindsey net zo lieve vrouw is als jij, ben ik helemaal de gelukkigste man op aarde.’ Hij kwam overeind en gaf haar een kus op haar voorhoofd.

Na een tijdje gekletst te hebben hoe fijn ze het wel niet hadden en hun 2e glas leeg was werd het tijd om te vertrekken. Cliff moest tenslotte wel op tijd bij school zijn om zijn nieuwe vriendin op te halen.

Tegen vier uur kwam Cliff bij school aan, zette hij zn scooter neer en ging naast de ingang op een muurtje zitten. Een kleine 10 minuten later kwam ze dan naar buiten lopen en keek over het schoolplein of ze hem zag. ‘huh? Is hij er niet?’ vroeg ze zich af, en gelijk voelde ze dat er iemand van achter tegen haar aan ging staan en 2 handen voor haar ogen hield. ‘Ik zie… ik zie.. wat jij niet ziet en het is prachtig..’ zei hij zacht in haar oor. Uiteraard had ze gelijk door dat Cliff het was en giechelde ‘Uhh het weekend?’ ‘Bijna goed meisje … nog prachtiger dan het weekend, jij bent het zelf.’ Hij draaide haar om en gaf haar een kusje. ‘Kom schatje, laten we snel gaan voor de hele school jaloers op me word.’ ‘Ja strak plan schat. Kunnen we eerst naar mijn huis gaan? Dan kan ik me even opfrissen en de schoolweek van me afspoelen.’ lachte ze.

Een goed uur later zaten ze dan op het terras van de pizaria in het centrum van het dorp

met beiden een lekker drankje. Lekker in het zonnetje zaten ze te kletsen over alles en nog wat. Over hun leven, hun thuissituaties, hobby’s, welke opleiding ze deden en hoe ze er voor stonden voor de examens die over enkele weken begonnen, alles kwam ter sprake.

Cliff vertelde dat hij in de toekomst het aannemersbedrijf van zn Pa over wilde nemen en nu

Bedrijfsadministratie deed op school. Lindsey bleek HorecaManagement te doen.

‘Nou als het met de zaak van je Pa niet lukt, kunnen we samen een restaurantje openen hahah’ lachte ze. Helaas bleek ze er echter niet zo goed voor te staan zodat ze nog heel hard moest werken om het diploma te halen.

Ook bleek dat Lindsey al jaren paard reed op de manege die net buiten het dorp aan de zelfde weg lag als waar Cliff woonde. Zijn broer Wim werkte daar en had een relatie met Esther, de dochter van de manegehouder en zn vrouw. Altijd waren die 2 samen, afwisselend sliepen ze bij haar of zijn ouders thuis. Samenwonen zonder eigen huisje dus.

Lindsey kon Esther en Wim dus ook en ging op de manege altijd leuk met hen om.

Wim en Esther hadden plannen om in de zomer naar Spanje te gaan, waar ze een appartementje hadden gehuurd in een all-in resort. Ze hadden Cliff vaak genoeg gevraagd om mee te gaan. Steeds had hij dat afgehouden. Want om nu als vrijgezel met een stelletje mee te gaan zag hij niet zo zitten, hoe goed hij ook met hun omging. Lindsey had ook nog geen vakantieplannen. Ook zij kon mee met een ander groepje maar zag dat ook niet zitten. .

‘Nou dan weet ik het goed gemaakt,’ opperde Cliff. ‘Als jij nou zorgt dat je slaagt voor school, zorg ik dat jij de mooiste vakantie van je leven krijgt. Als je wilt gaan we dan met Wim en Esther mee. Kost je niks, alleen wel extra inspanning om je diploma te halen.’

Lindsey was gelijk dol enthousiast. ‘Woow jaah dat is helemaal top, Uiteraard zou ik er al vol voor gaan maar nu helemaal. Met jou op vakantie, dat kan niet anders dan top worden. En Wim en Esther zijn ook toppertjes, dus leg mn diploma maar vast klaar, die ga ik halen’.

‘Mooi, afgesproken. Morgen gelijk regelen met Wim. Zullen we dan nu aan tafel gaan? Ik heb trek als een paard.’ Er was al een tafel beschikbaar binnen en korte tijd later zaten ze beiden te smullen van het eten, in tussen heerlijk door kletsend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners